Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי סוזוקי בלנו שנת 97 גיר רגיל.

האוטו מתוחזק ברמה גבוהה ושמור מאוד.

בזמן האחרון כשאני עוזב את הרגל מהגז הרכב מתחיל לקפוץ או לרעוד קצת.. אמרו לי לבדוק את התושבות של המנוע, בדקתי והגומיות במצב טוב ולא ראיתי בלאי.

גם כשאני לוחץ על הברקס יש מין קפיצות/רעידות.

יש למישהו מושג מה עוד זה יכול להיות?

פורסם (נערך)

זה שראית שהתושבות שלמות לא אומר הרבה כי הן עשויות מגומי שמתייבש עם הזמן (מאפיין של תקלה כזו הן ויברציות/רעידות במקום בכל ההילוכים למעט הילוך N).

אם הרכב רועד במקום בהילוכים השונים למעט ניוטרל,יש לבדוק שוב את עניין התושבות.

אם התושבות תקינות,יש לבדוק מה קורה כאשר בולמים את הרכב במהירות של 90 נניח.

רעידות בלחיצה על הבלם זו תקלה אחת (מתי החלפת לאחרונה צלחות בלם,אם התופעה קורית בבלימה במהירות גבוהה אז צלחות הבלם מעוותות) ורעידות/קפיצות ללא לחיצה על הבלם יכולות להסביר תקלה שונה (קפיצים/בולמי זעזועים/תקלה אחרת במתלה קדמי ויש לפנות למוסך/מכון פרונטים לבדיקת העניין.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רעידות יכולות להתחלק לכמה נסיבות.

רעידות בעת נסיעה ללא לחיצה על הדוושה - איזון גלגלים

רעידות בעת לחיצה על הדוושה - בדרך כלל ציריות לקראת סוף חייהן

רעידות בעת לחיצה על הבלם - דיסק בלימה עקום

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...