Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מתלבט האם כדאי לי לרכוש רכב מיני או סופר מיני, מבחינת תקציב אני מוכן להשקיע 60-70K. רכב אוטומטי. רכב חדש או יד 2.

הדילמות:

1) כמעט כל הנסיעות שלי הן קצרות באזור המרכז (לעיתים קרובות גם במרכז תל-אביב) ואני עושה כ5000 ק"מ בשנה בערך, לכן זה נראה שמיני תתאים לי יותר, אבל מצד שני חשוב לי גם עניין הבטיחות, מראה, אבזור ומרווח פנים, בסופר מיני מקבלים הרבה יותר בתחומים האלו.

2) אם אקנה מיני, אוכל לקנות רכב חדש בתקציב זה, אם אקנה סופר מיני אוכל לקנות רק יד 2 (שנתיים-שלוש אחורה), יד 2 עלול להתחיל לעשות בעיות מהר יותר וחדש יספוג ירידת ערך חדה.

בכדי לכוון אתכם לטעם שלי, אציין מספר רכבים שמשכו את העין שלי:

1) Hyundai I-10

2) Hyundai I-20

3) Suzuki Swift

4) Kia Picanto

5) Peugeot 208

6) Mazda 2

אשמח לעזרה בהתחשב בדילמות שהצגתי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי justme!
פורסם

אתה יכול לקנות סופר מיני מליסינג 0 קמ, למשל ב 73 אלף יש לך את הסיטרואן c3.

הוא בטיחותית, מרווחת מרכבי מיני הרבה יותר זריזה ונוחה, כמו כן תהיה חדשה אך לא מאובזרת.

http://www.motodeal.co.il/deals/C3_סיטרואן

רק שים לב שהתמונה של הרכב בחזית היא של הדגם הישן ושל הרכב מאחורה היא של החדשה, הם התבלבלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה לגביי I-20 בת שנה שנתיים? עדיין נחשבת למיושנת מדיי? לגביי החסכון זה פחות חשוב כי אני לא נוסע הרבה.

פורסם

I20 בת שנתיים הייתי ממליץ לחפש רק פרימיום כי אין הרבה איבזור ברמת גימור אינספייר. עדיין אותו מנוע וגיר עם ארבעה הילוכים.

כמו כן אתה יכול לחפש את אחותה, הריו EX ואם תמצא אחת פרטית יש לך אחריות מורחבת על המנוע והגיר עד 7 שנים מיום עליית הרכב לכביש.

208 ממליץ רק בגרסת אקטיב ועם המנוע והגיר החדשים (1.2 טורבו וגיר אוטומטי 6 הילוכים) שהחלו להימכר ב2015 ב208 ולא בגרסאות שלפניהם.

פורסם

הייתי מוסיף גם את הרנו קליאו בעלת מנוע טורבו עם איבזור טוב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
הייתי מוסיף גם את הרנו קליאו בעלת מנוע טורבו עם איבזור טוב.

אחרי שני משתמשים שדיווחו על תקלות במחשב הגיר של הרכב הזה ועלות תיקון של 6,000 ש"ח דווקא מזו הייתי נמנע.

פותח הנושא- סוויפט רכב מצויין I20 היא טובה ולא יותר מזה (בגרסה הבסיסית שלה היא בהחלט פחות חסכונית ופחות מאובזרת מהסוויפט ).

אם כבר I20 אז רק בדגם פרימיום ורצוי עם מנוע 1600 ולא 1400 העגלתי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לאבא שלי יש כבר שנתיים ללא בעיות בגיר.

פורסם

אני הייתי מצמצם את ההתלבטות בין מאזדה 2 לפיקנטו, ששניהם רכבים מצוינים. המאזדה יש להם ביצועים יותר מרשימים, אבל העיצוב והאבזור המתקדם של הפיקנטו לוקח. תנסה לעשות נסיעת מבחן בכל מקרה כדי להרגיש את האוטו ולראות אם נוח לנהיגה וכדומה..

פורסם

תודה לכם,

לאחר מחשבה נוספת, צמצמתי את ההתלבטות בין swift שנת 2015 לבין פיקנטו חדשה, מבחינת בטיחות אמינות ואבזור איזו מהן עדיפה? והאם יש הבדל גדול בקניה מהיבואן או מליסינג 0 ק"מ עבור הפיקנטו?.

פורסם

מבחינת אמינות שניהם אמינות אם כי יש עדיפות לרכב חדש.

לגבי הבטיחות לפיקנטו יש בלימה אוטונומית אבל היא לא נבדקה במבחנ הריסוק עדיין.

מציע לך להיכנס לאתר כמו אוטודיל ולבדוק הפרש מחירים בין יבואן לליסינג אבל שים לב רמות האיבזור.

• תוכן חדש...