Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, Nemesis כתב:

עריכה: בפסגת אפק המחירים לפי יד 2 כבר מעל 6.

ראיתי גם כאלה מתחת ל-6

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 שעות, om2 כתב:

מחיר קבוע עד 2026.

וואו!

מעניין מה מביא בעלים לדבר כזה 

אני כזה. משכיר כבר 8 שנים לאותה דיירת והמחיר עלה רק פעם אחת מאז. הדירה נראית כמו ביום שמסרתי אותה ++, התשלום נכנס כמו שעון שוויצרי, השכנים חיים איתה בשלום, היא סומכת על אנשי המקצוע שלי כך שהיא מתקשרת איתם עצמאית והם רק שולחים לי חשבון ומכיוון שכבר אין משכנתא על הבית, אז אני יכול להיות גמיש יותר במחיר. ברור לי כי יכולתי לקבל יותר, אבל השקט הנפשי הזה שווה לי את זה. אמנם לא נפלתי על נוכלים אבל כבר היו דיירים עם דרישות הזויות או מהסוג שפשוט גורם לך להרגיש שהעיסוק שלך בחיים זה אב בית. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אולי רק אני, אבל אני באמת מתקשה להבין זוג צעיר שמוכן לשלם את הסכומים האלו על דירה בשכירות.

תורידו חדר או שתיים, תעבירו את המיטות של הילדים לחדר שינה שלכם, ותחסכו חצי מהסכום לקראת הון עצמי.

לשם השוואה, בקריות באזורים טובים, דירת 3-4 חדרים, ישנה ללא מרפסת וממ"ד, סביב ה3,000 נחשב "רגיל". יש בפחות יש ביותר.

פורסם

אפשר גם לגור באוהל ואז לחסוך עוד.
אבל ברצינות, תבין משהו stum, מחירי הדיור עלו ב-20% בשנה (!). גם אם יגורו באוהל ויחסכו את כל ה-4000 שקל בחודש, הם לא ידביקו את קצב העליה.
יש פה כשל שוק מטורף.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר, לדעתי אנחנו לקראת תיקון אבל נחכה ונראה.

• אהבתי 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, stum כתב:

אולי רק אני, אבל אני באמת מתקשה להבין זוג צעיר שמוכן לשלם את הסכומים האלו על דירה בשכירות.

תורידו חדר או שתיים, תעבירו את המיטות של הילדים לחדר שינה שלכם, ותחסכו חצי מהסכום לקראת הון עצמי.

לשם השוואה, בקריות באזורים טובים, דירת 3-4 חדרים, ישנה ללא מרפסת וממ"ד, סביב ה3,000 נחשב "רגיל". יש בפחות יש ביותר.

בקריות מה שאתה חוסך על דיור אתה מוציא על 2 רכבים למשפחה ומתפשר על שכר נמוך יותר מאשר במרכז, וגם יש פחות אופציות תעסוקה. 

אפשר לגור בזול ליד הרכבת בקרית חיים ולעבוד בת"א עם משכורות גבוהות אבל אתה תראה את המשפחה שלך רק בסופי שבוע.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, yuvalganim כתב:

אפשר גם לגור באוהל ואז לחסוך עוד.
אבל ברצינות, תבין משהו stum, מחירי הדיור עלו ב-20% בשנה (!). גם אם יגורו באוהל ויחסכו את כל ה-4000 שקל בחודש, הם לא ידביקו את קצב העליה.
יש פה כשל שוק מטורף.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר, לדעתי אנחנו לקראת תיקון אבל נחכה ונראה.

ברור שאפשר להתכלב, אבל עד מתי? בשנה האחרונה המחירים עלו ברמה שיקל לך קרוב לעשור לחסוך הון עצמי.

• אהבתי 1
פורסם

מחזק את נמסיס, האינפלציה במחירי הדיור משוגעת - אי אפשר להדביק את קצב עליית המחירי בצורה ריאלית

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

לאחרונה מכרתי את הדירה שלי בנשר, אחרי שכבר נמאס לי להתעסק עם דיירים. אומנם לא נכוותי אבל היו לי דיירים לא קלים בסבב האחרון. הם שילמו בזמן אבל גררו את הרגליים בהעברת הארנונה, חשמל ומים על שמם. גיליתי על זה במקרה כשהעירייה החליטה לשלוח חשבון וראיתי שהוא עדיין על שמי.

הגיע סוף החוזה והחלטתי להעלות להם את השכ״ד בסכום משמעותי והם סירבו, ברגע שהם החליטו שזה הסוף אני החלטתי שאני מעיף את הדירה. רוב הדיירים בבניין בשנים האחרונות הם מהמגזר שלהם, וגם הקונה של הדירה שלי היה מאותו מגזר. כנראה השכונה עוברת שינוי ובהיותי בחו״ל לא שמתי לב לשינוי. 

עשיתי קופה לא רעה על הדירה, גם אחרי שרשות המיסים שחתה אותי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ליברמן: ''אין עליית במחירי השכירות בארץ חוץ מאולי ב-3 רחובות בתל אביב'.

(עם כל הבוז אליו, לא להוריד לי אישית את הדירוג)

• מצחיק 2

.

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, om2 כתב:

ליברמן: ''אין עליית במחירי השכירות בארץ חוץ מאולי ב-3 רחובות בתל אביב'.

(עם כל הבוז אליו, לא להוריד לי אישית את הדירוג)

הסיבה לציטוט הזה היא שהעליה האחרונה במחירי השכירות הולכת להעלות את מדד המחירים לצרכן (מחירי השכירות חלק מהמדד ואילו מחירי הרכישה לא).

עליית המדד כמובן תגרור תגובת שרשרת של עליה נוספת במחירי והחזרי המשכנתאות (צמודות המדד) ועליה נוספת באינפלציה (שבנק ישראל כל הזמן "מפספס" בתחזיות שלו) שבתורה תגרור עוד עליית ריבית...

הכל מכוון.

עריכה אחרונה על ידי BeBest
פורסם

אפרופו מחירים, האמריקאים בדיוק פרסמו את האינפלציה שקפצה ל-8.6% שזה מעבר לתחזיות.

שבוע הבא עליית ריבית בארצות הברית, מעריכים לעליה חדה של אפילו 1% במכה.

זה רק יחריף את עליית הריבית פה של בנק ישראל בחודש הבא.

• אהבתי 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

האמריקאים כאן בניו-ג'רזי בקריזה מטורפת על האינפלציה + ערך תיקי המניות\פנסיה שלהם שנופלים לרצפה.  אני אפילו לא יכול לצאת מה Driveway בלי שמישהו יצפצף לי.  אולי הגיע הזמן לחזור לבת-ים 😂

No worries 8)

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, tzahico כתב:

אולי הגיע הזמן לחזור לבת-ים

מה איבדת פה:

בעל עסק עלה על רמזור ואיים לקפוץ בעקבות עימות עם פקחים I צפו: - השקמה בת ים

(בעל עסק עלה על רמזור ואיים לקפוץ בעקבות עימות עם פקחים)

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • מצחיק 3
  • מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

נתקלתי בזה אתמול. אם אני לא טועה רחוב דגניה זה רחוב שיש הרבה חולי סרטן. אבל לא מפריע כנראה למחיר.

https://krayot.mynet.co.il/local_news/article/bkkaazky5

ללא תקדים: היכן נמכרה בקריות דירת 2.5 חדרים תמורת 1.2 מיליון שקל?

הבית שנמכר במחיר שיא בקרית חיים הוא האחרון ברחוב דגניה, לכיוון חוף נאות, ויש לו נוף לים. הדירה קטנה, 50 מ"ר, והיא נמצאת בקומה השלישית בבניין ללא מעלית.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...