Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם מגרילים את סדרה א', אם נשארו דירות הן עוברות לסדרה ב':

ההגרלות מיועדות לזכאים השייכים לסדרות א' וב', אך תינתן עדיפות בהגרלה לזכאים השייכים לסדרה א'.

ההגרלות שבהן תינתן העדפה לסדרה א' מתבצעות בחמישה שלבים, לכל היותר, שמטרתם לקבוע את הזוכים בהתאם להעדפות שנקבעו בתקנון:

• שלב ראשון: מוגרלים בני מקום מסדרה א' ומוגדרים זוכים כמספר הדירות לבני מקום.
  • שלב שני: אם אין מספיק נרשמים בני מקום בסדרה א', מגרילים את הנרשמים בני מקום מסדרה ב' ומגדירים זוכים בהתאם לכמות הדירות שנותרו לבני מקום.
  • שלב שלישי: מתבצעת הגרלה על יתרת הדירות ומוגרלים נרשמים מסדרה א' מוגדרים כזוכים, בהתאם למספר הדירות בהגרלה.
  • שלב רביעי: אם אין מספיק נרשמים מסדרה א' מגרילים את נרשמי סדרה ב', ומגדירים זוכים בהתאם ליתרת הדירות בהגרלה.
  • שלב חמישי: מתבצעת הגרלה לקביעת סדר בחירת הדירות של כל הזוכים שהוגדרו בשלבים הקודמים.

פורסם

^^^

אתה הבנת את זה שטקר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קודם מגרילים את סדרה א', אם נשארו דירות הן עוברות לסדרה ב':

ההגרלות מיועדות לזכאים השייכים לסדרות א' וב', אך תינתן עדיפות בהגרלה לזכאים השייכים לסדרה א'.

ההגרלות שבהן תינתן העדפה לסדרה א' מתבצעות בחמישה שלבים, לכל היותר, שמטרתם לקבוע את הזוכים בהתאם להעדפות שנקבעו בתקנון:

• שלב שני: אם אין מספיק נרשמים בני מקום בסדרה א', מגרילים את הנרשמים בני מקום מסדרה ב' ומגדירים זוכים בהתאם לכמות הדירות שנותרו לבני מקום.
  • שלב שלישי: מתבצעת הגרלה על יתרת הדירות ומוגרלים נרשמים מסדרה א' מוגדרים כזוכים, בהתאם למספר הדירות בהגרלה.
  • שלב רביעי: אם אין מספיק נרשמים מסדרה א' מגרילים את נרשמי סדרה ב', ומגדירים זוכים בהתאם ליתרת הדירות בהגרלה.
  • שלב חמישי: מתבצעת הגרלה לקביעת סדר בחירת הדירות של כל הזוכים שהוגדרו בשלבים הקודמים.

תודה, זה מהאתר של משרד השיכון?

קצת סותר את המיקום שקיבלתי כנרשם סדרה ב להגרלה שהשתתפו בה כמעט 7K אנשים. זה היה עוד לפני הממשק החדש שאפשר לראות כמה נרשמו מכל סדרה וכמה בני מקום. ייצא לי מקום 179 ואין מצב בחיים שהיו כל כך מעט נרשמי סדרה א להגרלה.. אפילו עכשיו כשהרוב המוחלט של סדרה א כבר זכו יש יותר נרשמים מהסדרה הזו בהגרלות. למשל להגרלה שנרשמתי בה הפעם, יש כבר 430 נרשמי סדרה א.

פורסם
^...ותכנון אקוסטי נכון, תוך שימוש בחומרים מהמאה הנוכחית, ומנדפים, מפרידי שומן, ומתקנים לטיפול באשפה עבור העסקים ה"ריחניים", וכניסות נפרדות לשימושים השונים.

אבל בישראל בונים עדיין בבלוק בטון 4 חורים (מקסימום איטונג. זה שיא הטכנולוגיה עבור הישראלי המצוי), עם גגות רעפים שלא מתאימים לאקלים הישראלי. כי "ככה צריך להיות בית". שיטות בניה מתועשות מתקדמות זה "שיקוץ" שלא תצליח למכור בחיים.

אז מה אם זו שיטה יקרה, איטית, מזהמת בטירוף, ותובענית במשאבים טבעיים? מה זו בכלל קיימות תזכיר לי?

אותו הקיבעון המחשבתי בתכנון האורבני, מגיע עד לשידת התחתונים של גב' ישראלי.

הכל נכון,

אבל אם זו שיטה יקרה יותר למה הקבלנים עדיין בונים כך?

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כי כל דבר אחר לא ימכור.

ידוע כמה אנשים מקובעים כשמדובר ברכב, אז בדירות לא יהיו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^^^

אתה הבנת את זה שטקר.

לפני הרבה שנים היה בכולבוטק אחד, גדעון רייכר, הוא היה עושה מטעמים מכאלה תקנונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מטעמים צריך לעשות מזה שכחלון התחיל לחלץ קבלנים שנתקעו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הוא צריך אכלוסים עכשיו. ביוני-יולי יש בחירות. מה אתה רוצה שהוא יכתוב במודעות? שאפס דירות ששווקו אוכלסו?

זה שהוא עוצר במו ידיו את ירידת המחירים? למי אכפת. העיקר הכותרות.

אני רוצה להאמין שהבוחרים שלו פחות טיפשים ממה שהוא חושב, ושהוא ישלם על כך מחיר אלקטורלי כבד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זה שהוא עוצר במו ידיו את ירידת המחירים? למי אכפת. העיקר הכותרות.

אתה יכול להרחיב או לתת לינק למשהו שמדבר על זה? אני לא עוקב אחרי התחום בחודשים האחרונים. מה גם שעם כל אורגיית תקשורת-בתימשפט-ביבי התחום הזה לא מקבל את הסיקור שהוא צריך בערוצי המיינסטרים. אבל כמו שאתה אומר, עם ריח של בחירות באוויר, צריך להיכנס לג'יפה יותר ברצינות ולראות מי באמת עושה מה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בטח ההגרלות של חולון וחיפה זה חלק מהמיזם הזה. אבל אף אחד לא מכריח אנשים להירשם להגרלות האלה. אני נרשמתי להגרלה עם 46% הנחה ממחיר השוק ומחיר למטר שסביר מבחינתי, הנחה של עד 200 אלף לא הייתה מזיזה לי בכלל. אבל לפי תקנון ההגרלה כנראה שנרשמתי לחינם ובכלל אין לי סיכוי בתוכנית הזאת עוד הרבה זמן..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

האם במחיר למשתכן יש בזמן הזכיה תאריך סופי לקבלת מפתח לדירה ?

שלושה חברים שלי שזכו בדירות עדיין לא הוזמנו למשרדי החברה לבוא ולבחור את הדירה בפרוייקט,

שזה שלב ראשוני מאוד ובעצם זה אומר שלא התקדם עדיין כלום בשטח,

שניים זכו לפני 7 חודשים ואחד מהם כבר זכה לפני יותר משנה,

כמובן ששלושתם מקבלים את אותה תשובה מהקבלנים כשהם מתקשרים לברר,

עוד שבועיים נקרא לכם...

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מציע לחפש מידע בקבוצות בפייסבוק. יש מידע על פרוייקטי מחיר למשתכן, וספציפית יש קבוצה ייחודית, אני חושב לכל פרוייקט.

שם מריצים ספקולציות על כל המידע שהקבלן לא מוסר.

לפני שהתחילו עם ההגרלות הגדולות, הקבלן התחייב לסיום בנייה בתוך 38 חודשים מיום הזכייה (של הקבלן), בכפוף להמון גורמים חיצוניים.

• תוכן חדש...