Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה קורה חברים?

אני מחפש לקנות רכב קטן, אוטומטי ואמין (עד כמה שאפשר ברמות האלו) במחיר של עד 30,000 ש"ח.

חשוב שהרכב יהיה גם נוח ונראה טוב, וכמו שכתבתי, אני מכוון לקטגוריה של רכבים קטנים וחסכוניים.

המטרה של הרכב זה בעיקר נסיעות עירוניות.

בהתחלה כיוונתי לאיזור של יונדאי אקסנט (גדולה לטעמי אבל המחירון שלה יחסית נמוך) ולאט לאט אני יורד מהרעיון לכיוון I20.

אני מעוניין בנפח מנוע של לפחות 1300,1400 ולכן לא לוקח בחשבון את הI10.

האם כדאי להשקיע עוד וללכת לכיוון טויוטה יאריס/קיה פיקנטו/ ניסאן מיקרה/ מאזדה 2?

הבנתי שרוב הרכבים של יונדאי בבעלות קודמת מליסינג, עד כמה אני צריך לחשוש מהסיפור הזה?

ובנסוף, מה דעתכם על הנושא של מגרשים ? (כלמוביל, שלמה סיקסט וכוליי) להתרחק מהם או ללכת לבדוק ?

אם תיהיה מציאה אפשר לשקול גם תקציב של 35K.

עריכה אחרונה על ידי John_s
פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמובן שהייתי רוצה שיהיה כמה שיותר חסכוני, אבל בתקציב הזה אני מבין שאי אפשר הכל אז סה"כ מעדיף נוחות ואמינות מאשר חיסכון בדלק. (אני יוצא מנקודת הנחה שההבדלים בצריכת הדלק לא יותר מ 10%-20% בדגמים השונים)

פורסם

הייתי בודק באזור 35 מזדה 2 דינמיק,פורד פיאסטה גם אופציה עם איכות חומרים עדיפה ו7 כריות אך פחות זריזה מהמזדה,יונדאי i20 גם נחשבת לאמינה מנוע עצל כמו לפיאסטה אך לשימוש ממוצע אמור להספיק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פחות מתחבר לפורד פיאסטה.

בעיקרון אני נשאר עם i20 שנת 2010 או מאזדה 2 שנת 2009.

הבנתי שהרכבים האלה נחשבים ממש פופולריים, איך זה משפיע על המחירון שלהם ?

מה עדיף מבין השתיים?

פורסם

המזדה זריזה יותר ליונדאי יתרון שכבר ברמת גימור הבסיסית יש 6 כריות אוויר.

אישית הייתי בוחר במזדה דינמיק.

פורסם

אישית, מעדיף את המאזדה 2 על ה-i20.

מתעלה עליה בכל פרמטר חוץ מצריכת דלק.

המאזדה נוחה יותר, זריזה יותר, איכותית יותר..

מצד שני יש דגמים של יונדאי שמאובזרים מאוד.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

תודה רבה על התגובה :)

אני לא מאמין שאמצא מזדה 2 2010 ב35K.

מה אתה מציע לרדת בשנתון ל2009 או לחפש לחפש בנרות דגם 2010 כמה שיותר קרוב לתקציב שלי ?

פורסם

אם אתה מחפש אמינות וצריכת דלק שפויה מציע לך לשקול סיריון בתקציב הזה.

אני יודע שרכב בודד הוא לא מדגם מייצג , אבל אבא שלי מתנייד באחת כזו, רכב בן 10 ועדיין מושך מטיפול לטיפול.

מעבר לכך בלאי שוטף, צמיגים ומצבר. זה מה שאני יודע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא מת על הסיריון, אחי מחזיק ברכב כזה ולא התרשמתי ממנו כלל.

זו הסיבה שאני מכוון לרכבים "קצת" יותר גדולים

פורסם

אני חושב שפיקנטו אופציה לא ראה בכלל עם מנוע 1.25. אומנם לא הכי חסכונית, אבל אמינה ומציע יחסית לגודל שיכוך טוב במתלים וכושר תמרון מצויין בעיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אישית ממש לא אוהב את מזדה 2. סבלתי איתה מספיק קילומטרים. נהגתי גם על פיקנטו, בתור רכב כמכלול לדעתי היא עדיפה (שיכוח, תמרון, גיר וכד'), המזדה קצת יותר חזקה, אבל בגלל יחסי העברה לא כל כך מוצלחיםבגיר קשה לנצל את זה, ובכלל הגיר שלה גרוע יותר, למרות הגודל היא דורשת לא מעט מקום לתמרון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...