Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבארט 124 - תחילת שיווק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
oryo,

אתה נוהג במוסטנג החדשה? כי אם כן, אז יש לה בעיה. נהגתי על מוסטנג 5 ליטר קבריו, והגג התקפל ועלה מאד מהר.

בקשר לרכב עצמו, נראה כחבילה נחמדה, במיוחד אהבתי שהאיטלקים מתקינים מערכת פליטה ספורטיבית, את זה כיום פוגשים לעיתים נדירות.

אכן חדשה, יש לה בערך 10K מיילים כך שאני בספק ענק שיש לה בעיה, 'מהר' זה דבר יחסי - הגג שלה סבבה והכל אבל אין מה להשוות ל5-שניות-קיפול של המיאטה... בנוסף, אם אתה מכבה את הרכב הגג לא עולה/יורד, אז כבר קרה כמה פעמים שהייתי צריך להתניע שוב וזה קצת מציק.

שוב, זה nitpicking לגמרי. אני לא באמת מתלונן או מבואס - רק אומר שוואלה לא הייתי מוסיף שקל על המנגנון החשמלי, אלא אם היתה לו אפשרות של פתיחה/סגירה מרחוק (אין, למיטב ידיעתי).

לגבי האגזוז - גם אני חשבתי כמוך, ואז קלטתי שזה בתוספת תשלום... אם כבר אברט החליטו לתמחר בצורה כזו גבוהה, הייתי מצפה שדברים כאלו יגיעו כסטנדרט, ואז לתמחור הזה היה קצת יותר הגיון ברמת ה'ערך המוסף', מעבר לסטיילינג ומיתוג

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 249
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נניח שתג המחיר הרכב שהוצמד אל הרכב הוא 200 אלף ש'ח.

עם יד על הלב, כמה הזמנות לרכב היו נפתחות ממשתתפי השרשור?

לא יודע ולא מכיר את עומק כיסם/האשראי של חברי הפורום, אבל אם תבדוק את סה"כ שוק הספורטיביות(הוט האץ'+קופה+פתוחות) במחיר של סביב ה-200K, תגלה פוטנציאל של מאות ספורות.

תוסיף לכך חובבי/ות פוזה שימירו את הג'יפון/סדרה 1/A3 שלהם ברודסטאר סקסי וקיבלת עוד נתח שוק פוטנציאלי.

במחיר של עד 200K, פיאט 124 תמכור 50 יחידות בשנה בקלילות. להזכירך, בשנים בהן המיאטה תומחרה בהגינות, היא מכרה סביב ה-100 יחידות בשנה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ב-200,000 אני (אולי) הייתי קונה, אם הייתי משתכנע שאני יכול לחיות עם החסרונות שבחיים עם רודסטר (לא שה-500 היא הדיילי המושלמת). אבל אני חושב שצריך להבדיל בין האמירה הזו, לבין האמירות הקבועות שמשמיעים חלק מהמגיבים כאן על "פראיירים".

אגב, fizban, לקנות nc זו אופציה מעולה גם לדעתי, אבל הן שומרות על מחיר די גבוהה, לפחות יחסית למה שאני חשבתי שהן יעלו. כשאני שקלתי את זה לפני כשנה, ביקשו סדר גודל של 110 על רכב בן 7 -8, שבימים ההם עלה פחות מ-200 אלף אצל היבואן.

בהתחשב במחירים הגבוהים של ה-nd, כנראה ש-nc תמשיך לשמור על המחיר שלה. מצד שני, אולי זה דווקא הופך קנייה של אחת לרעיון טוב יותר, כי מפסידים פחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לא יודע ולא מכיר את עומק כיסם/האשראי של חברי הפורום, אבל אם תבדוק את סה"כ שוק הספורטיביות(הוט האץ'+קופה+פתוחות) במחיר של סביב ה-200K, תגלה פוטנציאל של מאות ספורות.

תוסיף לכך חובבי/ות פוזה שימירו את הג'יפון/סדרה 1/A3 שלהם ברודסטאר סקסי וקיבלת עוד נתח שוק פוטנציאלי.

במחיר של עד 200K, פיאט 124 תמכור 50 יחידות בשנה בקלילות. להזכירך, בשנים בהן המיאטה תומחרה בהגינות, היא מכרה סביב ה-100 יחידות בשנה.

לקחת את הדיון בדיוק לכיוון ההפוך.

ניסיתי לטעון לא כנגד הרכב אלא כדי להמחיש שגם במחיר הזדמנות לא ימצאו קונים בקרב אלה שהלינו כאן על תמחור המוצר.

פורסם

הבנתי את הכוונה שלך ("אולי הרכב יקר אבל גם ב 200,000 לא הייתם קונים) אבל אופן הניסוח לא כל כך הגיוני. יש 96 הודעות כאן ובהערכה גסה 35 משתתפים. זה שאין מקרב אלו ולו הזמנה אחת תיאורטית ב 200,000 באמת לא אומר כלום.

אני גם יכול לומר שאם היו מוכרים סוזוקי סלריו ב 40,000 ולא ב 60,000 אז מקרב קהל זה לא היה אף רוכש. זה לא אומר כלום.

פורסם

לא יודע מה הוא התכוון אבל ב-ר-ו-ר שב-200000 אנשים היו קונים. יש פה שילוב של מכונית ספורט דו מושבית פתוחה עם הנעה אחורית, ואבארט. תראה כמה מיאטות NC נמכרו, תראה כמה 500 אבארט נמכרו. במחיר הגון האוטו הזה יכול להיות הצלחה אדירה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בשרשור הקודם מלפני כשש שנים היו בדיוק נמרץ אותם הדיבורים והנה, שש שנים אחרי, מוצר overpriced לחלוטין (לכאורה או לא זה כבר עניין אחר) נמכר מעולה. סיכוי יותר מסביר שכך יהיה גם עם ה-124, גם אם אף אחד ממשתתפי השרשור לא יקנה אותה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

במחיר הזה אני קונה את הרכב מחר בלי לעשות נסיעת מבחן אפילו.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
בשרשור הקודם מלפני כשש שנים היו בדיוק נמרץ אותם הדיבורים והנה, שש שנים אחרי, מוצר overpriced לחלוטין (לכאורה או לא זה כבר עניין אחר) נמכר מעולה. סיכוי יותר מסביר שכך יהיה גם עם ה-124, גם אם אף אחד ממשתתפי השרשור לא יקנה אותה.

ב ד י ו ק.

כך היה גם עם ה-235 שנמכרה באופן מפתיע בכמות גדולה בהרבה ממה שצפו כאן בפורום.

פורסם

אכן. גם 235, גם m2. אם עולם הרכב היה בנוי על פי הפורום היינו רואים ים מגאן rs ואוטלנדרים.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אכן. גם 235, גם m2. אם עולם הרכב היה בנוי על פי הפורום היינו רואים ים מגאן rs ואוטלנדרים.

לא נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הנה חלופה לחובבי הפיאטה, אפילו ידנית...

http://www.yad2.co.il/Cars/Cartrade_info.php?CarID=3569697

עכשיו אני מבין שמדובר בגרסת הפיאט החלושה ולא האבארט.

ממש לא חלושה. ה-124 האירופית, עם 140 כ"ס, מאיצה למאה ב-7.5 ש', בערך כמו מיאטה 2 ליטר.

לדגם האמריקאי שלה(לא אבארת), יש 160 כ"ס.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...