Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם

אני חדשה פה

רכשתי רכב טויוטה קורולה הדגם החדש

מאוויס

אני מאוד מרוצה

אך לפי כל ההמלצות טויוטה קורולה צורכת דלק 1 ל14

לאחר תדלוק פול 44 ליטר האוטו נסע רק 350 קמ

פחות נ1 ל9

מבקשת עזרה!

מה עליי לעשות

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אחרי 350 קילומטרים שוב תדלקת 44 ליטרים עד שהמשאבה נעצרה?

האם רוב של הנסיעות עד עכשיו היו בעיר, למרחקים קצרים ועם מזגן ?

הנתון 1:14 מתייחס לנסיעה בין עירונית ללא פקקים במהירות 90-100 קמ"ש, רצוי ללא מזגן וברכב לא מלא. בעיר צריכת דלק תהיה 1:9- 1:10. אין לך מה לעשות עם זה, זאת צריכת דלק של רכב משפחתי אוטומטי, ושל קורולה הצריכה הזאת עוד על הצד הטוב בזכות גיר רציף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה תוואי הנסיעה שלך? צריכת דלק מושפעת מאוד מאופי נהיגה. זה שהממוצע בתנאי מעבדה הוא 14, לא אומר שתקבלי את זה במציאות. פרט לכך למנוע לוקח כמה אלפי ק"מ על מנת לייצב את צריכת הדלק.

פורסם

הי

הנסיעה שלי חסכונית הטויוטה יש מנורה שנדלקת Eco

לנהיגה חסכונית

נהגים שנוהגים הטויוטה דיווחו לי על 1/14

לכן אני מאוכזבת

מחר אסע למוסך לבדוק שהגל תקין

פורסם

לא התייחסת למה שvladclar שאל וחבל.

אחרי שנסעת 350 קמ,תידלקת שוב? כמה ליטר?

הצריכה שאת מקבלת היא בבין עירוני?משולב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי שנתיים וחצי עם רכב זה בליסינג

1 ל11.5 עד 12. תוואי מעורב עם נטייה קלה לבין עירוני. סגנון נהיגה מתון יחסית אבל לא נמנענו מ120 בכביש 6

פורסם

לא ציינת מקוריות של הרכב, כמה עבר ומי וכמה נסעו עליו. על פניו לפי דעתי האישית המצב הקיים לא תקין, האם יש ספר טיפולים מסודר? האם הרכב נלקח לבדיקה מטעמך מעבר לניירת שהם מראים לפני הרכישה ?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כבעלים של הרכב בשנתיים האחרונות צריכת הדלק העירונית היא קבוע 1-10/11 ללא הבדל גדול בבין עירוני (תיבה רציפה)

תבדוק אולי כפתור "ספורט" בין המושבים לחוץ

• תוכן חדש...