Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לרווק תל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז החלטתי להחזיר את הרכב ליסינג מהעבודה משום שהנסיעות ירדו משמעותית ותכלס? הנהיגה בו משעממת עד טירוף! (מאזדה 3 מנוע 1,500 שנת 2014).

רווק, גר בתל אביב ועובד בהרצליה פיתוח. רוב הנסיעות הן לעבודה וחזרה-פעם בשבוע לצפון הארץ (נהריה).

בגדול? מקסימום 2000 ק״מ בחודש.

מחפש לקנות רכב שאיכשהו יצליח לגרום לנסיעה להיות מהנה, בארסנל היו כבר שירוקו וגולף gti לא פראיירית בכלל ככה שרגיל לכוח-והרבה ממנו.

הפעם אין כל כך צורך בגודל הזה למרות שאני בחור לא נמוך.

חשבתי לכיוון הפולו gti החדשה אך אשמח לעוד הצעות!

תקציב? עד 150 אלף.

תודה חברים!

Got To love It

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם ידני הייתי בודק במקומך:

קורסה OPC החדשה, 208 GTI כמו שציינו מעלי רכב עם תמורה מדהימה למחיר, אבארט משומשת משנתון גבוהה, אולי על הדרך שאתה באופל הייתי בודק את האדם S.

לגבי הקורסה הבעיה שאי נסיעות מבחן על הדגם הפשוט.

אני במקומך או אבארט משומשת או 208GTI, נהגתי באיביזה קופרה שזהה מאוד לפולו, לטעמי הפיזו טובה יותר.

אם בא לך משו יותר רגוע אתה יכול לקחת לאון FR 1.8, מיני קופר או וואן עם מנועי 1.5 ו1.2 טורבו או סדרה 1 עם 1.6 טורבו שמתחלף והנעה אחורית.

בהצלחה.

פורסם

תל אביב = מצוקה בחניה (בדרך כלל) => אוטו קטן

הייתי בהחלט שוקל את האבראט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבארט לא באה בחשבון. האוטו לא נוח וקטן לי בטירוף אני 1.95. חשבתי על סדרה 1 אומנם הנעה אחורית אבל לא מרגישה מספיק זריזה.

האדם גם קטנה מידי לכן לא רלוונטית.

אסתכל גם על הפגו למרות שאני לא מתחבר לצרפתיות.

Got To love It

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

בן (?)

בוא לנסיעת מבחן על 208GTI אח"כ נדבר... (זה אפילו רשום בחתימה שלך)

צוות לובינסקי

עריכה:

במחשבה שניה, גם סיטרואן DS בגירסה הידנית יכולה להיות פתרון מעולה. היא פחות ספורטיבית מה 208GTI אבל מצד שני היא עם אותו המנוע רק עם 165 כ"ס וגיר ידני, וכבונוס יש לה את הערך המוסף של ה DS.

בוא לנסיעת מבחן.

צוות לובינסקי

עריכה אחרונה על ידי קבוצת לובינסקי
פורסם

החתימה התייחסה לגולף GTI ועם כל הכבוד ל208 אין קשר בין השניים.

אגיע לראות את ה208 למרות שאני מראש כבר מטיל את זה בספק, לא מתחבר לצרפתיות.

Got To love It

פורסם
בן (?)

בוא לנסיעת מבחן על 208GTI אח"כ נדבר... (זה אפילו רשום בחתימה שלך)

צוות לובינסקי

עריכה:

במחשבה שניה, גם סיטרואן DS בגירסה הידנית יכולה להיות פתרון מעולה. היא פחות ספורטיבית מה 208GTI אבל מצד שני היא עם אותו המנוע רק עם 165 כ"ס וגיר ידני, וכבונוס יש לה את הערך המוסף של ה DS.

בוא לנסיעת מבחן.

צוות לובינסקי

מה נותן הערך המוסף של DS ללקוח? מתי יגיע שאר הסדרה?

פורסם
החתימה התייחסה לגולף GTI ועם כל הכבוד ל208 אין קשר בין השניים.

אגיע לראות את ה208 למרות שאני מראש כבר מטיל את זה בספק, לא מתחבר לצרפתיות.

אני הייתי מציע לך להשאיר את הדעות הקדומות ולבצע נסיעת מבחן,גם מיני רכב כיפי,מהנה לנהיגה.

פורסם

רווק וגר בת"א? השאלה היא אם יש לך חניה פרטית. אם לא, אני ממליץ ללכת על משומש, כי אם תקנה חדש, תתבאס רצח מכל מכות החניה שאתה הולך לספוג.

פורסם

אין חניה פרטית ולא סופג מכות חניה.

לגבי המיני היא מעט נשית ובכל מקרה עולה מעל 200 אלף איך זה קשור למחיר שציינתי?

תמיר, לא קונה יותר סיאט. הספיק לי לפתוח את הדלת של הלאון קופרה לשבת בפנים ולהבין שאין סיכוי שאקנה רכב כזה.

Got To love It

• תוכן חדש...