Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לרווק תל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן נראה שאתה סגור על הפולו GTI אז למה לא?

BRZ יד 2 באה בחשבון או שזה מעט מידי כוח מבחינתך? - פחות כוח אבל לדעתי, יותר FUN.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסובארו זה מנוע 2 ליטר אטמוספרי, אני רגיל למנועים שנותנים לך בעיטה בתחת.

אומנם הרכב לא חלש והוא הנעה אחורית אבל מרגיש לי שיהיה חלש עבורי.

אני מעוניין ברכב שיהיה במסגרת אחריות לפחות למשך שנתיים מהרגע הרכישה.

אני לא נעול על הפולו, פשוט היא נראת כאחלה אופציה על הנייר. אני מקבל את הרכב ל24 שעות שבוע הבא וככה אהיה יותר חכם לגביה.

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי באותה התלבטות ובחרתי בפולו בעיקר בעקבות ה5 דלתות.

(כנראה שמוכר בקרוב, שלחתי הודעה פרטית)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)

אמרת שיד 2 בא בחשבון, מיני קופר S יכולה להכנס בגרסת בסיס שלה.

אני לא מוצא כל רע בלאון FR, איכות החומרים היא בהחלט טובה. לא גולף אבל גם לא כל כך רחוקה ממנה.

בכל אופן, החדשה מגיעה לקראת מרץ. אז הייתי מחכה לה, סיאט אומרים שהם שיפרו את איכות החומרים.

ואגב איכות החומרים של הפולו GTI לא גבוהה מלאון FR, במיוחד בדיפוני הדלתות,שם הלאון מתעלה עליה.

אם בא לך משהו אחר, הייתי ממליץ לך על הב.מ.וו שהייתה לי , 116i עם חבילת M, בהחלט מפנקת ונותנת תחושה ספורטיבית בכל מה שקשור להתנהגות ספורטיבית , כמובן שהיה חסר כוח ביחס לרכבים האחרים שהיו ברשותי.אבל הבנתי שתוכנה\קופסה בהחלט מעוררת את המנוע הזה.

הנעה אחורית זה באמת כיף,וכבר בסטוק יש לך מספיק כוח להחלקות כפיות לנהג הנעה אחורית חדש.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

תמיר,

המיני תכנס בשנתון נמוך ובלי אחריות וזה לא בא בחשבון.

והאיכות חומרים של הלאון רחוקה מאוד משל הגולף-אפילו מהדור 6 שהיתה לי.

ה116 מעט חלשה עבורי. אבדוק אולי אמצא בגרסת ה170 כ"ס זו כבר צריכה להיות יותר נמרצת.

לא מחפש להחליק על הצד, צריך רכב יום יומי שיהיה נוח לנסיעה וכייף לנהיגה.

Got To love It

פורסם

יש בפורום קורסה למכירה

קח לסיבוב תראה אם אתה מתחבר

ושכח לרגע מעניין האחריות, הכסף שאתה חוסך בקניה של רכב משומש גבוה לאין ערוך מחשש לתקלה יקרה במכונית בת שנתיים - חמש

לשירותך

נ.ב. אין לי אינטרס

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אלפא ג'ולייטה אולי?

אחד החברים שלי קנה ג'ולייטה 1.4 170 כ"ס ברמת הגימור הבינונית משנת 2014 מאוטודיל ב104 אלף שקל והוא מרוצה עד הגג,בתקציב שלך אפשר יהיה לקנות את הגרסאות הבכירות יותר,מציע לבדוק..

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
ברכב בן שלוש וחמש יכול להיות גם נזק של 20 אלף שקל, עדיין נראה לך חיסכון?

זה כי אתה רגיל לשטויות של vw... מנועים ששווקים חיים, תיבות מתפרקות וכו. ישנם הרבה יצרנים שאצלם הרכיבים עובדים גם הרבה אחרי תקופת האחריות...

פורסם

ניסיתי ובדקתי את כל השלישיה(פולו,איביזה קופרה וה208 ) לפולו 5 דלתות פנים שנלקח ישירות מהאיביזה 1.0t,אותם המושבים בצבע שונה אותו דשבורד ואותם מתגים,תבדוק אותי..האיביזה קופרה הרגישה איכותית יותר אבל היחידה שהייתה לי נוחה מספיק הייתה ה208gti.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחר לוקח את הפולו ל24 שעות, אחזור עם רשמים.

בנוסף אגש לראות את ה208.

לגבי איכות חומרים, אחרי שראיתי את הלאון החדשה ואת איכות החומרים אני בספק אם הפולו והאיביזה זהות.

Got To love It

פורסם

טוב אז אחרי טיפה מעל 24 שעות ו 350 ק"מ אפשר לתת חוות דעת על הפולו.

הרכב נוסע מעולה, התנהגות ויציבות טובים.

מבחינת נוחות לרגליים הרכב בסדר+ לאנשים בגובה שלי (195).

הדבר היחיד שאפשר להגיד עליו מילה רעה זה הגיר, משום מה ה7 היבש לפעמים חש בלבול קל והדבר יוצר דפיקה מאוד חזקה בגיר.

ידני? ;)

Got To love It

• תוכן חדש...