Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לרווק תל אביבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עדיין בדעתי, איכות החומרים בלאון FR גבוהה יותר מפולו GTI.

אתה בטח יודע שהייתי סוכן מכירות של פולקסווגן. יצא לנהוג על הפולו GTI, הרכב קשיח מידי, במיוחד ביחס ללאון, ממליץ לך להזמין נסיעת מבחן ללאון FR 1.8 ולא לשלול אותה על הסף.

גם אל תשכח רשימת איבזור ארוכה הרבה יותר,פנסי לד מלאים קדימה אחורה,תאורת אווירה בפנים הרכב,מושבי אלקנטרה,בקרת אקלים מפוצלת,אפל קאר פליי, מראה יורדת ברוורס ועוד.. כמובן רכב מרווח יותר. הייתי באמת ממליץ לחכות לפברואר כי אז היא גם תגיע עם בלם יד חשמלי,התנעה וכניסה ללא מפתח ומערכות בטיחות מקוריות.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמיר מעריך את הרצון והעזרה אך לא אקנה יותר סיאט. הספיק לי פעם אחת.

נסעתי בלאון וגם אם יש יותר אבזור איך שהקונסולה נראת אני מעדיף ללכת ברגל ;)

Got To love It

פורסם

אני במצב דומה משלך (רק בלי המזדה), תל אביב -> פיתוח

עם שירוקו וS3 בעברי.

הלכתי על S1 חדשה אבל התעקשתי על ידני.

אבארת׳ יד שניה: מחיר קניה מפתה אבל נפסלה בגלל איכות האינטיריור, החדשות לפחות מקבלות מסך מולטימדיה.

איביזה קופרה: שוב, מחיר מפתה, אחלה אבזור אבל ההנעה הקדמית עם מנוע יחסית חזק טיפה מבאס והאינטיור, לעזעזל.

208: לא הצלחתי להתחבר לעיצוב, ההגה מתקשר וזה אחלה אבל משהו לא היה זה...

OPC: לא עשיתי נסיעת מבחן על הדור החדש, אבל משהו לא הסתדר לי, הרכב ׳קרבי׳ מדי כל הזמן.

הכי התחברתי למיני קופר (יד שניה בתקציב), והפולו GTI שמרגישה ממש מיני גולף.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

מנהיגה שלי אישית על האס 1 מאוד התאכזבי. הרכב לא מרגיש זריז כמו הפולו ומרגיש שצריך עוד כמה קג"מים טובים כדי להרגיש האוטו זז טוב. המחיר שלו לא ראלי עבורי.

אז אולי במקום לקנות רכב אתפוס איתך טרמפים לפיתוח ;)

Got To love It

פורסם (נערך)

בעיית זריזות לא הרגשתי, בהשוואה לS3 המשופרת היא הגיבה טוב בהרבה בסל״ד נמוך - ׳הבעיטה׳ ב4k סל״ד הייתה עדינה יותר.

אבל שוב: ידני (שפוסל את האחות הגדולה ועוד אפשריות ביד2) והאינטיור משחקים תפקיד חשוב אצלי.

המינוס הגדול הוא הנטיה להנעה קדמית והגה שאמנם טוב מהS3 אבל עדיין רחוק מלהיות מושלם.

לAPR יש גם פתרונות לכל בעיית קג״מ שתתעורר אחרי התרגלות.

רכב חדש עם אחריות כנראה רק הפולו תעמוד בסטנדרט האיניריור והכוח ששירוקו וGTI העניקו.

עריכה אחרונה על ידי Vwski

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

רווק תל אביבי?

גש לסוכנות הארלי דיוידסון וצא עם איזה ספוטסטר 1200 כל זמן שאתה עדיין רווק ועדיין יכול....

מבחינת נהריה, הוא ישתה את זה בלי להתאמץ בכלל ואתה תהיה המאושר באדם :-)

new_bike_i3bdd1488b47b8f81d72a4d815238f3b_1c8e647dfe64.jpg

פורסם

התהליך הוא תהליך רגשי פרופר..על אחת כמה וכמה ברכב שכזה..הפולו דיברה אליך הכי הרבה? הכי נהנית? אז מה זה משנה מה אחרים אומרים? לדעתי כל מה שנשאר לך זה להחליט על צבע,אבזור ולספר לנו כמובן איך אתה נהנה מהרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...