Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תקרא את מה שהוא אמר באופן מלא, לא את הכותרת המעוותת של העיתון בעל האגנדה.

הוא אמר את זה אחרי הפגישה עם הנשיא המכהן של ארהב , עדיין דמות שהוא מכבד כנושא משרה.

ומה שהוא אמר אחרי הפגישה עם אובמה , ולאור הבקשה של אובמה הוא יבדוק האם להשאיר חלקים מהתוכנית.

נימוס אמריקאי במיטבו

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תקרא את מה שהוא אמר באופן מלא, לא את הכותרת המעוותת של העיתון בעל האגנדה.

הוא אמר את זה אחרי הפגישה עם הנשיא המכהן של ארהב , עדיין דמות שהוא מכבד כנושא משרה.

ומה שהוא אמר אחרי הפגישה עם אובמה , ולאור הבקשה של אובמה הוא יבדוק האם להשאיר חלקים מהתוכנית.

נימוס אמריקאי במיטבו

די כבר עם ה"עיתון בעל האג'נדה" הזה. הארץ אמרו מה שהרבה עיתונים בארה"ב אמרו, והם בתורם פשוט ציטטו את טראמפ שאמר בראיון שהוא ישאיר חלקים משמעותיים מאובמהקר ויחליף חלקים אחרים, ויעשה את זה באופן סימולטני בלי לפגוע באף אחד, ותהיה "מערכת בריאות מצוינת בהרבה פחות כסף". מה לא מובן? :-P

חוצמזה שמגוחך לחשוב שטראמפ סובל מיותר מדי נימוס אמריקאי... ראית איך הבנאדם מדבר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני , התכוונתי לעיתון המקורי שממנו צותתה הידיעה. ולכל עיתון יש אגנדה. עיתונות אובייקטיבית רק שלגיה קוראת, באגדות.

דבר נוסף, הוא אמר שישקול את זה , לא יבצע את מה שהנשיא ביקש. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.

ועדיין יש הבדל בין נימוס כלפי המארח שלך , לבין PC .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש הבדל בין PC לבין נימוס.

טראמפ לא סובל מאף אחד מהם, זה בסדר.

יותר סביר שכמו בנושאים אחרים, גם בזה אין לו ממש מושג במה מדובר ומה לעשות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
רוני , התכוונתי לעיתון המקורי שממנו צותתה הידיעה. ולכל עיתון יש אגנדה. עיתונות אובייקטיבית רק שלגיה קוראת, באגדות.

דבר נוסף, הוא אמר שישקול את זה , לא יבצע את מה שהנשיא ביקש. יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.

ועדיין יש הבדל בין נימוס כלפי המארח שלך , לבין PC .

תשים לב, הוא אמר את זה גם בראיון בטלוויזיה ב-CNN, ובצורה חד משמעית

בלה בלה בלה בלה בלה

יופי בנצי. תגיד, אתה באמת לא מבין בכלל את הרתיעה מטראמפ? כלומר, אם נשים שניה את הילארי בצד. נניח שאנחנו אפילו שונאים אותה אם תרצה. ואם נשים לרגע בצד את המצע שלו, שאתה אוהב את חלקו או רובו. טראמפ האיש לא מעורר אצלך שום אנטגוניזם? אתה באמת לא רואה למה חלקים משמעותיים מהאוכלוסיה בארה"ב פשוט נחרדים מהעובדה שכוכב הריאליטי הזה הוא הנשיא שלהם? כל הטענות נגדו, על מיזוגניות, סקסיזם, פאשיזם, גזענות, דורסנות, שקרים וכדומה - פשוט עוברות לך מעל הראש? כולם משקרים לגביו? כולם לא יודעים על מה הם מדברים? כולם ניזונים מהתקשורת שכולה נגדו?

לי זה נשמע שאפילו אם יש פה Bias מסוים נגדו, בנאדם נורמלי שמסתכל על טראמפ בעין אפילו חצי שיפוטית מבין שיש פה בעיה.

לעזאזל, גם לי ברור שהבנאדם ככל הנראה טוב יותר לישראל מאשר הילארי, ואני עדיין נחרד ממנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, חבל לפתוח את הויכוח הזה מחדש. כבר כתבתי קודם:

כשאתה נואש ורוצה להאמין במשהו, אתה מתעלם לפעמים מטבעו של מי שאומר אותו.
פורסם
תשים לב, הוא אמר את זה גם בראיון בטלוויזיה ב-CNN, ובצורה חד משמעית

יופי בנצי. תגיד, אתה באמת לא מבין בכלל את הרתיעה מטראמפ? כלומר, אם נשים שניה את הילארי בצד. נניח שאנחנו אפילו שונאים אותה אם תרצה. ואם נשים לרגע בצד את המצע שלו, שאתה אוהב את חלקו או רובו. טראמפ האיש לא מעורר אצלך שום אנטגוניזם? אתה באמת לא רואה למה חלקים משמעותיים מהאוכלוסיה בארה"ב פשוט נחרדים מהעובדה שכוכב הריאליטי הזה הוא הנשיא שלהם? כל הטענות נגדו, על מיזוגניות, סקסיזם, פאשיזם, גזענות, דורסנות, שקרים וכדומה - פשוט עוברות לך מעל הראש? כולם משקרים לגביו? כולם לא יודעים על מה הם מדברים? כולם ניזונים מהתקשורת שכולה נגדו?

לי זה נשמע שאפילו אם יש פה Bias מסוים נגדו, בנאדם נורמלי שמסתכל על טראמפ בעין אפילו חצי שיפוטית מבין שיש פה בעיה.

לעזאזל, גם לי ברור שהבנאדם ככל הנראה טוב יותר לישראל מאשר הילארי, ואני עדיין נחרד ממנו.

תראה אני יכול לפשט את זה לכמה נקודות והן:

יש לי סלידה נוראית מאנשים שבוחרים במפלגה דמוקרטית אך מוחים על תוצאה של בחירות דמוקרטיות ובצורה מלוכלכת.

האם כשאובאמה נבחר המדינה בערה? אנשים קיבלו את הגזרה בכבוד כי ככה אנשים נורמלים עושים, לאורך כל מסע הבחירות ראיתי את זה מקרוב, מי האנשים שניצבים בכל צד, מצטער מאוד שאני לא צבוע, לא מסוגל לתמוך בדעה חופשית ולבטל דיעה שונה משלי.

אני מכבד את הדיעה שלכם כלפי טראמפ, היא לגיטימית בהתאם לראיית העולם שלכם, חולק עליכם ומאמין בו, יש חי את הסיבות שלי ואני לא כופה את הדעה שלי כאמת אבסולוטית, דעתי מושפעת מהמידע אותו אני צורך, ממה שאני חווה וממה שאני חושב לנכון,

ציינתי ביותר מדי הודעות למה אני תומך בטראמפ, אני אוהב את הגישה שלו, למרות הוולגריות, אני לא מצפה מהמנהיג שלי ללכת על קליפות של ביצים אלא להתמודד עם בעיות, אני גם מבין את התסכול שלו במהלך מסע הבחירות, אני חי במדינה שבה 90% מהתקשורת מנסה להשפיע על דעת הקהל בצורה מכוערת.

אני אוהב את ג'וליאני, אני מכבד את ג'וליאני ורק בזכותו התחלתי להתעניין בטראמפ לפני יותר משנה.

הדעה האישית שלי היא שנשיא נבחר מגיע עם מעגל מסויים של אנשים, והאנשים מסביב הנשיא החדש שלי הם אנשים שאני מכבד מאוד, אני בוחר להתייחס למה שבעיני הוא חשוב, אם זאת הכלכלה, המיסים, רפורמת הבריאות ובעיית ההגירה.

את הסלידה שלי מקלינטון אני לא צריך לתרץ, היא מייצגת את הפוליטיקאי המסורתי של ימנו, זה שהתעשר מהפוליטיקה ולא בוחל באמצעים לצבירת כוח, ולכן ההשוואה בינה לבין טראמפ בעיני היא פשוטה מאוד, הוא לא היה נציג הציבור, לכן לא הייתה לו שום אחריות ציבורית או מחוייבות מסויימת, כל הרייטינג מסביבו טרם השבעתו הוא לא רלבנטי מבחינתי מכיוון שאת ההזדמנות להוכיח את עצמו כמנהיג מדיני הוא עדיין לא קיבל.

אז אני אתמוך בזה שגורם לממסד להרגיש לא בנוח, זה שמזעזע את המדיה לטוב ולרע כי אני מאמין שצריך שינוי.

זהו בערך, מאחל לכולנו ארבע שנים נהדרות ומקווה שהנשיא הנבחר לא יאכזב, מבחן התוצאה הוא מה שקובע.

haters will hate

פורסם

ראיתי שטראמפ אמר באיזה ראיון שינסה לפעול להסדר בינינו לבין הפלסטינאים.

כל הימניים שהיו בעד טראמפ, כי בית בעמונה יותר חשוב מכלכלה עולמית, או פצצת אטום על חלב, או אלוהים מה עוד - באסה לכם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...