Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלטרנטיבה זאת הילארי. כלומר - המשך מדיניות אובמה. האם בתקופת אובמה פחת מספר הכלואים? האם בתקופת אובמה השתפר מצב עניים (לא בנתוני אבטלה מונפצים, בפועל)? האם מעמדה הבינלאומי של ארה"ב השתפר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא, אבל לפחות הילארי הודיעה שהיא מכתוונת לפועל כדי להוריד את כמות הכלואים.

ושוב, הייתי אולי מצביע למועמד עצמאי, או לא הולך להצביע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יש הבדל בין שריפת הדגל הלאומי, ואי קבלת הכרעת הבוחר במדינה שלך לבין התנגדות ליחסים מול מדינה אחרת.

אפילו אובמה קיבל את הכרעת הבוחר ואמר שיעביר את השלטון כמו שצריך.

מה זה "אפילו"? למה, היה לך ספק שהוא לא יקבל? היחיד שהיה ספק לגביו שלא יקבל זה טראמפ, וזה פשוט כי הוא הצהיר על כך בפומבי.

לשיטתו של רוני כל ליברל דמוקרט באמריקה חייב לצאת לרחובות כדי שנוכל להגיד שעשו את זה דמוקרטים. בחייאת, לא מדובר באדם אחד ואפילו לא באלף. מדובר בכמה עשרות אלפים בכל רחבי ארהב. בוא לא ניתמם, אם היו שורפים בובה של הילארי הייתם זועקים שהכיעור הרפובליקני הרים את ראשו ובלה בלה בלה. צפויים!

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

לשיטתי אתה קשקשן שמכניס לי מילים לפה.

אם הילארי הייתה זוכה שום מחאה לא הייתה פורצת ואנשים היו בולעים את הגלולה המרה תוך כיבוד הדמוקרטיה.

זה שמישהו הניף את דגל המפלגה הנאצית על גג ביתו היום זה בסדר?

זה שחוסמים פה כבישים זה בסדר?

זה מראה שליברלים הם מזוייפים ולא נותנים שום כבוד למי שחושב אחרת מהם.

חבורה של עלובי נפש, זה היה ככה במרוץ לנשיאות, כשהדרך לנאומים של טראמפ נחסמה, כשתומכי טראמפ הותקפו ושמי שהביא דיעה לטובתו הושפל, ועדיין, הקולות השקטים עלו מעלה והוא ניצח.

צא מהסרט שתומכי טראמפ הם אנטי הגירה, אנטי מקסיקו וכד', כמעט כל המקסיקנים שאני מכיר הצביעו לטראמפ.

יאללה נגמר, השמש זורחת, הכל אותו חרא ומפה הכל יסתדר.

אתה כנראה צודק שאם הילארי הייתה זוכה היו פחות מחאות (למרות שאין לך דרך לדעת אם זה באמת נכון). וזה בגלל שהילארי, על כל מגרעותיה, היא הרבה פחות קונטרוברסלית מטראמפ. ואני יודע שאתה לא מבין למה, אבל מאסתי מלהסביר לך.

אגב, זה ששייכת את הדגל הנאצי וחסימת הכבישים ל"ליברלים" זה קשקוש. אהבתי גם שאתה מתלונן שתומכי טראמפ הותקפו, כשבמהלך נאומים שלו היו תומכי הילארי בקהל שהוא אישית קרא לקהל להרביץ להם. מוסר כפול אה?

אגב, כל המקסיקנים שאני מכיר הצביעו לקלינטון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפילו אובמה , מול כל ה"דמוקרטים" לא מול טראמפ.

וטראפ אמר שהוא יערער על הבחירות. וזה קרה גם בעבר, על ידי מועמד המפלגה הדמוקרטית , אל-גור , להזכירך בבחירות בשנת 2000.

בית המשפט העליון של ארהב הכריע בעד בוש בסוף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמובן, אבל ההבדל פה הוא שלמיטב זכרוני גור ערער כי התוצאות היו מתחת לטווח דגימה מסוים שהחוק מתיר ערעור לגביו. פה טראמפ הצהיר שיערער בלי שום בסיס לכלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
באופן כללי, אני לא מבין מספיק בפוליטיקה האמריקאית, כדי לדעת כמה כח יש לו, וגם לא עוקב לעומק אחרי דברים כמו obamacare או עניינים אמריקאים פנימיים בסגנון.

אז אתה לא מבין מה הבעיה ועדיין קורא בשמות למי שרוצה פתרון.

לסיכום:

כל מצביעי טראמפ הם אנשים שמאמינים בעליונות הגזע הלבן (כולל אותם 35% מההיספנים).

טראמפ גזען (למרות שהוא מעסיק ומטפח אנשים מכל סוג).

טראמפ סקסיסט (למרות שהוא היה הראשון להציב אישה בניהול פרוייקט בניה ענקי עוד ב1980, מעסיק נשים רבות בתפקידי מפתח ומשלם שווה לנשים וגברים).

טראמפ שקרן (כי הוא אמר דברים בעבר והתנצל עליהם, לא הכחיש, התנצל).

לרוני יש חברים מקסיקנים (לי יש פועלים, שכנים וחברים).

אה, יבגני לא מבין על מה הציבור כועס, למה אובאמהקר שנוא על אנשים (איכות הביטוח ירדה, עלות הביטוח עלתה ובינואר צפויה קפיצה של 20% לעלות, נטל כבד על משפחות נורמטיביות ללא קשר למוצאן) למה צריך חומה (כי מה הרעיון של מדינה אם אין גבולות? למה יש גבול בין ישראל לרשות?), למה האמון במערכת ירד (כשראש הFBI מונע מאינטרסים אישיים ואי אפשר להתעלם מהעובדה שאישתו מקורבת לקלינטון, זה באימיליים שהודלפו).

כשמאמתים אתכם עם עובדות לגבי התנהלותה של קלינטון בזמן שהיא מחזיקה בתפקיד ממשלתי בכיר, התשובה תמיד תהיה תקיפה כלפי טראמפ.

הוא עדיין לא שימש כנבחר ציבור, יש הבדל ענק בין לשקר לעם תחת שבועה לבין לבטא דעות שונות במהלך השנים (משהו שגם היא לא חפה ממנו).

אז כן, אני טיפש, אני אידיוט, אני מתחמק מעובדות, אני גזען ואני מזוכיסט.

קלינטון היא המשיח שנשלח אלינו משמיים אך טראמפ הפופוליסט סחף אותנו עם מילים כמו "אמריקה" ו"שינוי" ובגלל שכל תומכיו הם אנשים לבנים חסרי השכלה והם הרוב אז הוא ניצח.

והנה סרטון של הנאומים שלו (הגזענות נוטפת וכמובן אין שום היגיון בדבריו) משולב עם אנשים לבנים חסרי השכלה שמדברים למצלמה (הם לבנים מאוד, רק שזופים).

https://youtu.be/-tmIF43pLJw

הסרטון הזה מראה לנו בדיוק את הגזענות של טראמפ וההתעלמות שלו מהבעיות פה, אפשר לראות בבירור איך הוא מאשים את השחורים וההיספנים בצרות של הלבנים הטיפשים.

haters will hate

פורסם

המזרח התיכון עולה בלהבות, אירופה קורסת בגבולותיה, אינטרסים כלכליים מובהקים של ארה"ב הועלו על מזבח ה"פוליטיקלי קורקט" – והפכו לשממה את מדינות התעשייה הכבדה בארה"ב – ואובמה בזחיחות הסתובב בשבועות האחרונים בעצרות הבחירות, מלא בסיפוק עצמי, עיוור לחלוטין כמיטב חסידי ה"פוליטיקלי קורקט". הוא הפציר במצביעים: תבחרו בהילרי. כך תשמרו על ההישגים שלי בשמונה השנים האחרונות.

ואז הופיע טראמפ. הצלחתו ביכולת שלו לתרגם לאובמה ושכמותו על מה באמת רוצים לשמור האזרחים האמריקנים המפוחדים, שעקבו בדאגה איך ממסד ה"פוליטיקלי קורקט" – הפוליטיקה הישנה – מפשיט אותם מרוב הנכסים. נשמת אפה של אמריקה הגדולה.

נחוץ היה שיגיע ניו יורקי אקסצנטרי, חף מניסיון פוליטי, שלא התחנך במוסדות האליטיסטיים המתאימים – ושיחולל שינוי בדפוסי החשיבה המדינית, חברתית, כלכלית שלא נודע כמותו מאז ימי מקיאוולי. לא עוד פריזמת ה"פוליטיקלי קורקט" – אלא אמירת אמת פשוטה, לא מתוחכמת, בגובה העיניים. ולעתים הרבה מתחת לעיניים. העיקר שיבינו.

פורסם

בנצי, אני רואה הרבה כעס בדבריך על כך שאתה לא מבין למה חלק מהמגיבים פה, כולל אני, כל כך אנטי טראמפ. זה גורם לך לתקוף בכל החזיתות ואני חושב שאתה לא צודק בחלק משמעותי של דבריך. אבל במקום להכנס אחד אחד (כי כבר דיסקסנו את זה בעבר) חשבתי לנסות להסביר לך מה כל כך מפריע לי אצל הבוחרים של טראמפ.

אני רואה אותם כמתחלקים ל-2:

1. אנשים שלא מבינים שהוא משקר להם בפנים במשך חודשים, כמו שכל פוליטיקאי אחר משקר - רק יותר גרוע. טראמפ הרי טוען שהוא מבחוץ ושכל הפוליטיקאים משקרים, אבל בפועל הוא משקר הרבה יותר מהפוליטיקאי הממוצע והנופלים בפח הם מיליוני הבוחרים שלו. אלו בחרו בו מכל מיני סיבות שנובעות מדברים שהוא אומר, שחלקם המשמעותי שקרים וסילופים. פוליטיקאים רגילים ישקרו באופן עקיף או יגידו כל מיני שקרים לבנים, אבל הוא פשוט עומד מולך ופולט דברים שגויים שקל מאוד להפריך, מבלי למצמץ. כמובן שהשקרים זה רק חלק מהסיפור, יש גם את כל האמירות הסקסיסטיות, הפאשיסטיות, האנטי-דמוקרטיות והגזעניות שלו. האנשים האלה חסרי ביקורת לחלוטין לגביו, וזה מסוכן כי זה נותן לו לגיטימציה לעשות מה שהוא רוצה.

2. אנשים שמבינים שהוא משקר להם, אבל בוחרים בו כי מבחינתם השקרים חסרי משמעות כל עוד הוא יעשה את "מה שצריך". אלה מפריעים לי אפילו יותר כי הם באופן מודע נותנים לו לשקר, במין תקווה שהוא פתאום ישנה דרכיו אחרי שייבחר. מפריע לי גם שהם מטאטאים הצידה את כל שאר הדברים השליליים בו, ובמקביל נותנים לשנאה שלהם להילארי ול"ממסד" להעביר אותם על דעתם.

וזו, למקרה שלא הבנת, הסיבה שאני מבין לגמרי למה מתנגדי טראמפ הם כל כך משולהבים נגדו - הם רואים את הסכנה, ולא מוכנים לתת לבנאדם שמדבר ומתנהג ככה להוביל אותם. הוא לא "סתם" עוד פוליטיקאי חלקלק והוא גם לא "סתם" איש עסקים מכובד שרץ לנשיאות. הוא דונלד פאקינג טראמפ, וזה הרבה יותר מפחיד.

מצטער, אבל אני פשוט לא רואה את עצמי עומד לצידו של בנאדם שמתנהג ככה אל הציבור שלו. מה לעשות, אני מעדיף שיסבנו אותי בדרכים חלקלקות, מאשר שישקרו לי בפנים ויתנהגו אלי בצורה גזענית/סקסיסטית/פאשיסטית וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

טראמפ משקר לכולנו במשך כל המירוץ? לא הוכחת אפילו פעם אחת את הטענה הזאת.

אתה שוב מתעלם מהעובדות שהן:

קלינטון בתור נבחרת ציבור משקרת, לא בתור אדם שלא היה קשור לפוליטיקה.

אובאמהקר, השינויים שנעשו בשלטון הנוכחי וכל הבעיות שהמפגלה הדמקורטית מעודדת במשך שנים רבות הם אוויר לאנשים כמוך.

כמו שאמרתי לפני מספר ימים, המצע של טראמפ, האנשים מסביבו והגישה, הם אלו שהביאו לו את הניצחון, אנחנו לא מטומטמים כמו שאתה חושב.

אני מבין שלא ראית את זה אז אצרף שוב...

הסרטון הזה מראה לנו בדיוק את הגזענות של טראמפ וההתעלמות שלו מהבעיות פה, אפשר לראות בבירור איך הוא מאשים את השחורים וההיספנים בצרות של הלבנים הטיפשים.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם

לסיכום:

כל מצביעי טראמפ הם אנשים שמאמינים בעליונות הגזע הלבן (כולל אותם 35% מההיספנים).

לא, אבל אנשים שמאמינים בעליונות הגזע הלבן הם אלו שהבטיחו את נצחונו. רובם ככולם הצביעו לו.

טראמפ סקסיסט (למרות שהוא היה הראשון להציב אישה בניהול פרוייקט בניה ענקי עוד ב1980, מעסיק נשים רבות בתפקידי מפתח ומשלם שווה לנשים וגברים).

ההקלטה שלו בה הוא מתגאה שבתור כוכב על מותר לו לגעת במי שבא לו בלי לשאול - זו גם המצאת התקשורת השמאלנית?

טראמפ שקרן (כי הוא אמר דברים בעבר והתנצל עליהם, לא הכחיש, התנצל).

הוא לא קונסיסטנטי בדעות שלו. זה יותר גרוע משקרן, בעייני. כי זה מדגים, פעם אחר פעם, שאין לו מושג על מה הוא מדבר.

אה, יבגני לא מבין על מה הציבור כועס, למה אובאמהקר שנוא על אנשים (איכות הביטוח ירדה, עלות הביטוח עלתה ובינואר צפויה קפיצה של 20% לעלות, נטל כבד על משפחות נורמטיביות ללא קשר למוצאן) למה צריך חומה (כי מה הרעיון של מדינה אם אין גבולות? למה יש גבול בין ישראל לרשות?), למה האמון במערכת ירד (כשראש הFBI מונע מאינטרסים אישיים ואי אפשר להתעלם מהעובדה שאישתו מקורבת לקלינטון, זה באימיליים שהודלפו).

אני מבין על מה הציבור כועס. הציבור כועס כי הוא לא נהנה מהחלום האמריקאי. כמובן, מי שאשם בזה זה המהגר המקסיקני שהופך לו המבורגרים בוונדיס. אחרת כולם היו הופכים לביל גייטס.

או שאולי מי שאשם בזה הם מיליארדרים כמו טראפ, שלו זה היה תלוי בהם לחלוטין מושגים כמו "שכר מינימום" עדיין לא היו קיימים באף מקום בארה"ב? אגב, אני מתעצל לבדוק; זה רע שמוציאים מפעלים מארה"ב. באמת רע. מישהו בדק מה המדיניות של ההשקעות של טראמפ בהקשר זה? אני מנחש, רק מנחש, שכדי לבנות את המליארדים כסף לא הריח שונה מצדדים שונים של הגבול. אבל בטח גם בזה אשמים מהגרים לא חוקיים.

ורק לצורך ההשוואה: גם בארץ הסודנים הם "סרטן". מישהו בדק לאחרונה כמה ישראלים רוצים לעבוד בעבודות בהן עובדים המהגרים?

הוא עדיין לא שימש כנבחר ציבור, יש הבדל ענק בין לשקר לעם תחת שבועה לבין לבטא דעות שונות במהלך השנים (משהו שגם היא לא חפה ממנו).

אבל הוא גם לא דמות אנונימית. החל מהתביעה נגד החברה שלו בשנות ה70, דרך העדות שהעלים שחורים מהקזינואים שלו, ההקלטות על איזה זיין הוא ועוד, הוא בנה לעצמו תדמית מסוימת. וכן, גם זה חלק מסוד ההצלחה. כפי שכתבתי, הוא משחק אותה סוג של טיילר דרדן, וזה עובד בהרבה מקרים.

קלינטון היא המשיח שנשלח אלינו משמיים אך טראמפ הפופוליסט סחף אותנו עם מילים כמו "אמריקה" ו"שינוי" ובגלל שכל תומכיו הם אנשים לבנים חסרי השכלה והם הרוב אז הוא ניצח.

קלינטון היא לא משיח. לא הייתי מצביע לה, בפעם החמישית לשרשור הזה.

רוב האנשים הם בהחלט מטומטמים, סורי. אישית, הייתי מעדיף לא להצביע מלהצביע לאדם שחושב שזה רעיון טוב, למשל, לאיים על העולם בפצצות אטום. אבל זה רק אני. ואולי מנהיגים של מדינה נידחת, כמו יפן, שלמי כבר איכפת ממנה, כשאמריקה תחזור להיות "כמו פעם", וכל אחד יהיה או הנרי פורד או רוקפלר, לבחירתו?

פורסם
מישהו בדק מה המדיניות של ההשקעות של טראמפ בהקשר זה? אני מנחש, רק מנחש, שכדי לבנות את המליארדים כסף לא הריח שונה מצדדים שונים של הגבול.

".PECVNIA NON OLET" :lol:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

וונדיס מעסיקים עובדים חוקיים.

טראמפ משלם מעל לשכר המינימום כבר שנים.

עזוב, אין עם מי לדבר.

הסרטון שהעלתי זוכה להתעלמות מוחלטת.

haters will hate

פורסם

חן, זרקתי את ה-Wheelock וה-Cassel נשאר אצל ההורים. אבל כן :)

בנצי, וונדיס זה סתם השם הראשון שעבר לי בראש. רק כדי להראות שהמהגרים לא גונבים לאמריקאים עבודות, בדיוק כמו שסודנים לא גונבים לישראלים עבודות, משום שמלכתחילה הם עובדים בעבודות מחורבנות שהמקומיים לא רוצים. הפערים, בכל מקרה, נוצרים לא בגלל התחרות על מי ישטוף את הכלים.

ראיתי חלק מהסרטון. עדיין, רובם המוחלט של המיעוטים לא הצביעו לטראמפ ולא עליהם הוא בנה.

אבל שוב, מבחינתי האישו כאן זה בכלל לא רפובליקנים או דמוקרטים. זה טראמפ כאדם. אם לצורך העניין ג'ב בוש או כל רפובליקני אחר היה זוכה - לא הייתי כותב בשרשור הזה מילה.

אתה חושב שהוא יביא "שינוי"? שיהיה לכולנו בהצלחה. צריך להיות מאוד נאיבי כדי לחשוב שמיליארדר אמריקאי הוא לא חלק מאותה "השיטה" שאחראית לפערים כלכליים אדירים כל כך בארה"ב או בכל מקום אחר בעולם. רק מקווה שהוא לא יזרוק פצצת אטום על דמשק או מוסול. זה עוד עלול להגיע לכאן.

פורסם
טראמפ משקר לכולנו במשך כל המירוץ? לא הוכחת אפילו פעם אחת את הטענה הזאת.

אתה שוב מתעלם מהעובדות שהן:

קלינטון בתור נבחרת ציבור משקרת, לא בתור אדם שלא היה קשור לפוליטיקה.

אובאמהקר, השינויים שנעשו בשלטון הנוכחי וכל הבעיות שהמפגלה הדמקורטית מעודדת במשך שנים רבות הם אוויר לאנשים כמוך.

כמו שאמרתי לפני מספר ימים, המצע של טראמפ, האנשים מסביבו והגישה, הם אלו שהביאו לו את הניצחון, אנחנו לא מטומטמים כמו שאתה חושב.

אני מבין שלא ראית את זה אז אצרף שוב...

בנצי, כתבתי פה בשרשור עשרות דוגמאות לשקרים בוטים של טראמפ. כשתקרא את זה, אצפה בסרטון שלך. אבל אני מבין עכשיו שאתה דווקא לא מאלו שמתעלמים מהשקרים שלו, אלא מאלו שהשקרים שלו פשוט עוברים להם מעל לראש...

או שאולי מי שאשם בזה הם מיליארדרים כמו טראפ, שלו זה היה תלוי בהם לחלוטין מושגים כמו "שכר מינימום" עדיין לא היו קיימים באף מקום בארה"ב? אגב, אני מתעצל לבדוק; זה רע שמוציאים מפעלים מארה"ב. באמת רע. מישהו בדק מה המדיניות של ההשקעות של טראמפ בהקשר זה? אני מנחש, רק מנחש, שכדי לבנות את המליארדים כסף לא הריח שונה מצדדים שונים של הגבול. אבל בטח גם בזה אשמים מהגרים לא חוקיים.

אמנם זה בקטנה, אבל העליתי פה סרטון כמה עשרות הודעות קודם שבו דיוויד לטרמן (אם אני זוכר נכון) מראה לטראמפ שהעניבות שלו מיוצרות בסין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...