Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי מעניין אם הוא יעשה משהו למהגר רוג'ר וואטרס :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותי מעניין אם הוא יעשה משהו למהגר רוג'ר וואטרס :lol:

פורסם

אני מאמין שנכון שגם אנחנו, הקנטרנים, ניתן למר טראמפ את זמן החסד הזה ונראה איך הדברים מתפתחים.

זה לא שיש לנו ברירה :lol:

אני ממליץ בחום שתצפו בסרטון המעולה שעושה ניתוח אופי לדונלד טראמפ ומסביר למה טראמפ ירסק את הילרי בבחירות. הסרטון עלה לאוויר חמישה חודשים לפני הבחירות.

באמת סרטון מעולה. כמובן שהוא לא באמת "ריסק" בסוף, אבל זה לגמרי מסביר איך הוא הגיע לאן שהגיע. במיוחד הקטע שאנשים לא מצביעים על המצע אלא על הבנאדם.

הסרטון גם מסביר היטב איך אנשים תומכים בו גם כשהוא אמר עליהם ועל שכמותם דברים ממש רעים - הוא פשוט אמר את זה בזמן הנכון, ולאנשים יש זכרון מאוד קצר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מתי טראמפ יתחיל להפוך את ארה"ב למדינת משטרה?

זה יהיה לפני או אחרי מלחמה גרעינית עם רוסיה וסין?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טראמפ יעשה הרבה רעש וצלצולים, אבל לא יותר מזה. אין לו יכולת להחזיר את ארצות הברית למצב שהיא הייתה בו לפני 50 שנה. גם להילרי אין. כנראה לאף אין וזה מה שבאמת עצוב.

פורסם

את הפילוג בהם הממשלה הנוכחית עשתה, עידוד האוכלוסיות החלשות לתחושת אפליה וניצול ציני של אותה אוכלוסיה לצבירת כוח.

מי שרוצה להבין לעומק יכול לראות את הביקורת על הBLM, אפשר גם לראות את הכנסים של פאראקן ולראות אוכלוסיה שחורה שונה, ציבור שלם שמאוכזב משלטון אובאמה.

בכל מקרה וושינגטון קיבלה מכה חזקה, ניצחון ב3 הסגמנטים, נשיא, סנאט ובית הנבחרים.

לגבי השינוי שטראמפ יביא, אני מאמין בו, כשיש לנו נשיא שמוציא $3.5m על טיול גולף בזמן שיש אסון טבע ואפילו לא טורח לעצור באמצע ולהגיע לאיזור, אתה יודע שיש לך נשיא שעסוק יותר בלהיות מפורסם מאשר בטובת העם.

יש לנו הרבה מקומות שבהם הכסף מבוזבז סתם,

ההתערבות האמריקנית במזרח התיכון עולה הון תועפות, אפשר לחתוך את זה.

תמיכה צבאית למדינות עשירות על חשבון משלם המיסים זה משהו שלא אמור לבוא על חשבון האזרחים, אלא להיות שני לו.

חינוך, ביטול הcommon core, העברת תקציבים שונה יכולה לשנות משמעותית את מערכת החינוך.

ההכנסה של המדינה ממיסים היא עצומה, צריך לנער את המערכת ולעשות חישוב מחדש להוצאות.

haters will hate

פורסם

מה שאני למדתי בשנים האחרונות, הוא שהבורסה (האמריקאית) תמיד תתאושש, כל עוד הריבית אפסית ואין לציבור אופציות סבירות אחרות להשקעה. בכל מקרה - נחיה ונראה.

לדעתי - וכאן אנחנו באמת נכנסים לדעה סובייקטיבית - ההעלאה הראשונה כבר מגולמת במחירים הנוכחיים. ובכל מקרה, כבר ראינו יותר מפעם אחת בזמן האחרון דחייה של העלאת ריבית בגלל אירועים מטלטלי-שוק, כך שדי בטוח לומר שהריבית לא תעלה במועד הקרוב לפחות, עד שהעשן יתפזר.

ובלי קשר - הדיון היה על השפעת אפקט טראמפ על הבורסה, לא על העלאת הריבית שהיתה צפויה בלי קשר לבחירות. זה כבר נושא לדיון אחר...

ובינתיים, אפקט טראמפ מוכיח את עצמו - רק לכיוון ההפוך. היסטורית שוק המניות האמריקאי יורד אחרי נשיא חדש, ובגלל שהשוק חשב שהילארי תנצח ההפסד שלה לא היה מתומחר מספיק, אז כולם הניחו שהכל יפול. ואכן מיד עם ההכרזה הכל נפל 5%, ואז טראמפ עשה את נאום הניצחון שלו ונכון לעכשיו השוק מתקרב לשיא של כל הזמנים.

כתבו לי קודם פה שמשקיע חכם היה עושה שורט בגלל הניצחון של טראמפ, אבל מסתבר שלא...

עולם משוגע :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רגע, רק אתמול דיברת הפוך, לשלוח לך כובע של make America great again כדי שיהיה לך מה לאכול?

בראש שלך דיברתי הפוך כי התעקשת לא להבין את מה שכתבתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...