Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים האלו הם בולשיט.

בדיוק על זה אני מדבר כשאני מדבר על פוקס ניוז.

הם פשוט מוציאים נתונים תלושים מהמציאות ומציגים אותם כעובדות.

Hannity?

באמת?

אולי תקשיב גם לביל או'ריילי?

פורסם (נערך)

היסטוריה: דונלד טראמפ הוא הנשיא ה-45 של ארצות הברית.

trump.png

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לכל החכמים כאן שחושבים שהוא טיפש / אידיוט.

ומסתבר שיש שתי אמריקות!!

בצורה כזו או אחרת כמו שיש 2 ישראל - אם תייר הדיוט היה מגיע לישראל בתקופת הבחירות, רואה את השלטים וצופה במה שמוצג בתקשורת,

הוא סבור היה שבינימין נתניהו הוא השנוא בישראלים, ו"רק לא ביבי!". כנראה שהיה מהמר שביבי יעבור את אחוז החסימה, במקרה

האופטימי עבורו (ובטח שלא יקבל 30 מנדטים) - אבל מה לעשות שיש מספר "אמיתות", יש את האמת של התקשורת שמתבססת על

ההשקפות הפוליטיות והאג'נדה שלה, שבאופן סיסטמתי נוטה שמאלה - ויש את האמת המדידה - מה שבוחר העם.

נראה שגם בארה"ב התקשורת אוהבת את האג'נדה שלה הרבה יותר מאשר שהיא אוהבת את האמת.

פורסם

בנצי, אולי המקור לבלבול הוא שפה בארץ הקודש יש אכן שגשוג כלכלי, ומשליכים בטעות גם על שאר העולם.

מה שנקרא, הממוצע משקר -

יש התקדמות חיובית בלא מעט מדינות אפריקניות, מול דעיכה של כל מיני מדינות באירופה שכורעות תחת נטל הבירוקרטיה של האיחוד. הופ, בדיוק דיברתי על ועדה מסדרת...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה סופי -טראמפ הנשיא :-).

אפשר לנעול את הדיון.

טראמפ ניצח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה הבעיה עם אובאמאקר?

זה ביטוח בריאות חובה כמו שיש בכל המדינות הנורמליות, לא? מה רע בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי יש מסר חשוב מאוד שצריך להיתייחס אליו- זוכרים את ההתחלה שכולם צחקו ולעגו לטראמפ והציגו אותו בתור ליצן ושאין לו סיכוי?

כולם היו נגדו, פסלו אותו ולא החשיבו אותו- ותיראו אותו כעת.

יכולים להגיד עליו הרבה דברים ולא לאהבו אותו - אבל לעשות את מה שהוא עשה נגד כל הסיכוים כשכולם נגדו- כל הכבוד שלא ויתר עד הרגע האחרון- אי אפשר לקחת את זה מימנו.

כעת - נקווה אנחנו שהשיוני שמתחיל שם ישפיע עלינו לטובה ושיגיע הרגע שלנו- גם אנחנו ניקח את הסיכון וליבחור בשינוי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני ער מ-4.

המסקנה שלי, יש וואחד גברת ראשונה .

הלגליזציה בארה"ב: נבאדה, קליפורניה , מסצ'וסטס וארקנסו הצביעו בעד.בנצי לתשומת ליבך.

גם התקשרות בארה"ב הייתה מאוד פרו קלינטון.

סקרים שווים לישבן.

כלכלה כלכלה וכלכלה מאוד חשוב לאמריקני הממוצע נושא הכלכלה .

הלאומיות מתחזקת "הלבנים נהרו לקלפיות" במדינות המפתח, ראו ערך בריטניה עם ברקזיט.

הנביא של דורנו.

https://www.youtube.com/watch?v=YKeYbEOSqYc

פורסם
איפה ששינו את שיטת הספירה...

עזוב רוני, אתה חי פה ומרגיש.

גם אובאמאקר גאוני.

וואלה, לא ידעתי שאפשר להרגיש מדדים.

שמת לב את מהות הדיון בינינו?

אתה אומר או מצרף משהו לא נכון.

אני מוכיח לך שזה לא נכון.

אתה טוען שהמקור שלי הוא CNN שלטענתך הוא שגוי (בלי להוכיח שהוא שגוי)

אני מוכיח לך שהמקור שלי הוא הפאקינג ממשלה.

אתה טוען שהממשלה משנה את שיטת הספירה כדי להסתיר את המצב האמיתי

ומה עכשיו? אני צריך להוכיח לך שזה לא נכון ואז אתה תטען שהמהגרים אשמים? שהסינים אשמים? שזה חייזרים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מזכיר שוב לכל תומכי טראמפ הנלהבים, שהוא לא נצח ביחס של 100% - 0%.

ה"אמת" המאוד ברורה שמנסים להציג פה אנשים כמו בנצי היא "האמת" של פחות מ50% מהאמריקאים.

הנס, די בטוח שאנשים הצביעו לו כי הם רוצים שינוי. אבל לפני 8 שנים הם רצו את השינוי בכיוון ההפוך.

וזה חלק מהבעיה. הרבה אנשים הם בהחלט מאוד מטומטמים, ולא כי הם רוצים שינוי.

צריך אגב גם להסתכל על עוד פרמטרים. טראמפ ניצח בהפרש די מרשים בקרב הלבנים בכלל וגברים לבנים בפרט.

גם זה מלמד על הרבה, כמו למשל על יחסים בין גזעיים בתוך ארה"ב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...