Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר רוני, בינתיים אתה מייצג את כל מה שאתה טוען שאתה נגד.

מילים נפוחות, ביסוס חלקי ושקרי וללא ספק תקיפות כלפי מי שמחזיק דעה שונה משלך וזה בסדר, אני להבדיל ממך לא מתחסד או משחק אותה נאור, אני מכבד את דעתו של האחר.

אני חי פה, וכן אני אמריקאי ואין בזה שום דבר עצוב, כמו שעולה חדש לישראל צריך להיטמע בחברה ולהיות ישראלי (אבל משום מה אתם הנאורים אוהבים לתת תוויות כמו רוסי/פולני/מרוקאי) כך אני רואה את ההגירה לפה.

זאת אחת הנקודות החזקות של הילארי ואובאמה, פילוג העם לפי צבע ומוצא ובזה טראמפ מנצח, תגיד גזען, תגיד שרלטן, תגיד גס, הוא משלהב אותנו כאמריקאים.

קודם כל אמריקאים, אחר כך מוצא ושיוך מפלגתי.

ואני חי פה, אני רואה מה שאתה לא רואה ואני שומע אנשים שאתה לא שומע אז כן, הילארי ככל הנראה תיבחר כי מה לעשות, יש מספיק אנשים עיוורים ובורים שמעדיפים להמשיך לתמוך במפלגה שדופקת אותם, שזה בערך מה שקורה גם בישראל.

ועוד נקודה, אני לא ימני, אני יותר נוטה לכיוון השמאל.

haters will hate

פורסם

בנצי, אתה יכול להגיד את זה, אבל זה לא יהפוך את זה לנכון.

כל דבר שאמרתי על טראמפ ביססתי. לא שיקרתי. לא התחסדתי ולא שיחקתי אותה נאור. אלו סתם מילים. אתה אולי טוען שאתה מכבד את דעתו של האחר אבל בפועל אתה תוקף את הילארי לא פחות משאני תוקף את טראמפ.

מעניין שלטענתך אובמה, הנשיא השחור הראשון, הצליח לפלג את העם. ומעניין שטראמפ עושה ההפך לטענתך, כשבפועל הוא תוקף כמעט כל אחד, והתומכים שלו הם בעיקר לבנים מהפריפריה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מתי יודעים מי זכה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אובמה הרס את העולם , מכר את ישראל , התחנף למדינות ערב העוינות אותנו ואת אמריקה והוא מהמחנה של קלינטון.

אני לא יודע על איזו מפה גיאופוליטית אתה מסתכל, אבל בשלי מדינות ערב ממש לא עוינות את ישראל ובטח שלא את אמריקה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם מדינות ערב היו עוינות את אמריקה, כבר מזמן היו מתחילים לחפש נשק להשמדה המונית כולל לשבור את כל מה שבדרך, ראה עיראק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מבין איך אתם חושבים שמדינות ערב לא עוינות את ישראל.

כל ההחלטות באו"ם ? הפגנות נגד ישראל כל שני וחמישי? תכנים נאציים לחלוטין (עוקב ביוטיוב ובמקומות), אימרות מהאסלאם נגד היהודים וכו'.

דאעש מזכיר כל שני וחמישי את אמריקה, וכן הלאה...

אז בסדר, יש שיתוף פעולה עם מצרים בסיני, זה לא אומר שמצרים אוהבת אותנו, מצרים היא האויב הכי גדול.

פורסם
בעזרת השם ובלי נדר דונלד טראמפ יהיה הנשיא הלילה.

השמאל האמריקאי היה 8 שנים, יאללה תנו מקום לאחרים.

אובמה הרס את העולם , מכר את ישראל , התחנף למדינות ערב העוינות אותנו ואת אמריקה והוא מהמחנה של קלינטון.

Jesus, dude...

כל כך מעט הבנה לגבי העולם...

פורסם (נערך)
אני לא מבין איך אתם חושבים שמדינות ערב לא עוינות את ישראל.[...]אז בסדר, יש שיתוף פעולה עם מצרים בסיני, זה לא אומר שמצרים אוהבת אותנו, מצרים היא האויב הכי גדול.

מצרים היא בעלת ברית מצוינת, שלא להתחיל לדבר על ירדן. יש לך גם יחסים טובים עם אבו ט׳אבי, דבי, סעודיה וקירנאיקה - פשוט לא טרחו לספר לך עליהם.

היחסים של המדינות הללו עם ארצות הברית - בכלל אין מה לדבר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לזה לא ציפיתי :

3285320481.jpg

הקרב בין המועמדים לנשיאות ארה"ב אלים במיוחד? מאחורי ההשמצות מסתתרת מערכת קשרים מסועפת ועמוקה - וגם אינטרסים כלכליים ■ היחסים בין טראמפ לקלינטונים, שכללו בילויים משותפים, תרומות נדיבות מאיש העסקים ואינספור שבחים שהרעיף עליהם, נמשכו עד לתוך הקמפיין הנשיאותי

כל מה שלא סיפרו לכם על מערכת היחסים בת 20 השנים של טראמפ והקלינטונים

פורסם

אתה יודע למה זה מפתיע אותך? כי בלעת את השקרים של טראמפ בלי למצמץ. זה בדיוק מתאים למה שכתבתי לך קודם על הבנאדם - הוא שקרן מקצועי, אי אפשר להאמין לשום מילה שהוא אומר, והוא יגיד הכל בשביל להבחר - גם דברים שקל מאוד להפריך - בגלל שהוא יודע שלתומכים שלו יש אפס ביקורת לגביו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי ביקורת לגביו, לרובנו יש אבל זאת לא הסיבה למה אנחנו תומכים בו.

הילארי לא שקרנית? הילארי לא נבלה?

היא כן, היא לא עמדה מול המצלמות והתנצלה פעם אחת.

haters will hate

פורסם

הילארי משקרת, נכון. כולם משקרים. טראמפ משקר הרבה הרבה יותר ממנה.

נבלה? נשמע לי קצת כמו מילה חמורה מדי, אבל זכותך.

ואגב, היא התנצלה על דברים. למשל על האימיילים והשרת הפרטי. לא שזה מה שבאמת חשוב כאן. מצחיק שאתה מציב לזכותו של טראמפ את העובדה שהוא התנצל מספר פעמים על דברים איומים שאמר. הרי יש מספיק דברים איומים שהוא אמר שכששאלו אותו אם הוא מתחרט עליהם, לא רק שהוא לא התחרט, אלא להפך - העמיק את הגועל נפש. (סתם לדוגמא, האמירה בעימות על מיס יוניברס שלמחרת הוא חזר וטען שהיא שמנה). אבל זה העניין - כשכל מה שבנאדם עושה זה לשקר, אתה נעשה אדיש לשקרים. אתה כבר לא מבדיל בין השקרים לאמיתות, ואתה מאבד את השיפוטיות שלך. אז הוא התנצל פעם או פעמיים? מה זה בכלל משנה כשאתה משקר או מכפיש עשר פעמים ביום? ולמה נדמה לך שזה מהלב, כשמיד לאחר מכן הוא חוזר לשקר ולהאשים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...