Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אליה הודאה תקשורתית על התמיכה בהילארי?

הנה:

https://youtu.be/Nc5p5mD08D4

והנה ווידאו שמכיל אוסף של חרא:

https://youtu.be/lc9tXWZd5eo

והנה האמת בפרצוף של התומכים בהילארי:

https://youtu.be/apqd548zN1E

https://youtu.be/ltojK7jGUl0

סרטון שמראה איך המטה של קלינטון משלם לאנשים להפריע:

https://youtu.be/LdWqDA4qAwk

ולסיום, הנה האנשים הנורמלים, תומכי הילארי:

https://youtu.be/RF_eGq6KKUs

תמצא לי סרטון אחד שמראה את התומכים של טראמפ חוסמים כבישים בדרך לעצרת של קלינטון או תוקפים מישהו.

איזו אכזבה...

לפי ההודעות הקודמות שלך ממש נראה שנמצא תומך טראמפ אחד (ועוד כזה שגר בארה״ב!), שאפשר לנהל איתו דיון אמיתי בקשר לבחירות ולמועמדים, בניגוד לשאר הטרולים בשרשור. ואז באת עם הסרטונים האלה. חבל...

מה שבאמת נחת עלי כתוצאה מהשרשור הזה (בלי קשר דווקא לפוסט של בנצי), הוא שהמורשת האמיתית שטראמפ הצליח להנחיל לתומכיו (וזו שהוא משתמש בה כ״כ בהצלחה בעצמו) היא: לא צריך שמה שאתה אומר יהיה נכון. מספיק שתחזור עליו מספיק פעמים, והוא יהפך לכזה.

פורסם

אני חושב שהבעיה העיקרית בדונלד טראמפ היא שכמות הדברים שהוא אומר שאי אפשר ליישם היא פשוט עצומה.

כלומר, אני יכול לקבל את זה שאתם אומרים שהילארי מזעזעת. והאמת, אני מאמין. אבל כמות ההבטחות ההזויות שטראמפ אמר אוטומטית הופכות אותו למועמד פשוט מזעזע.

למעשה זו שיטה די נפוצה של פוליטיקאים, אבל טראמפ מביא את זה לשיא. אני לא מדבר על הקללות או הוולגריות, אלא פשוט על העובדה שאין לו שום יכולת למלא אחר מאית מההבטחות ההזויות שלו.

והדבר העצוב הוא שטראמפ לא תומך כמעט בשום ערך רפובליקני! והוא מועמד המפלגה. מזעזע.

אקח לדוגמה את הסוגיה של העובדים שהלכו לסין. נניח שהוא יחזיר את כל תעשיית הטקסטיל לארה"ב. האם האמריקאי הממוצע ישלם עוד עשרות דולרים לג'ינס של Levi's? מה משמעות ביטול הסכמי הסחר עם סין?

פורסם
איזו אכזבה...

לפי ההודעות הקודמות שלך ממש נראה שנמצא תומך טראמפ אחד (ועוד כזה שגר בארה״ב!), שאפשר לנהל איתו דיון אמיתי בקשר לבחירות ולמועמדים, בניגוד לשאר הטרולים בשרשור. ואז באת עם הסרטונים האלה. חבל...

מה שבאמת נחת עלי כתוצאה מהשרשור הזה (בלי קשר דווקא לפוסט של בנצי), הוא שהמורשת האמיתית שטראמפ הצליח להנחיל לתומכיו (וזו שהוא משתמש בה כ״כ בהצלחה בעצמו) היא: לא צריך שמה שאתה אומר יהיה נכון. מספיק שתחזור עליו מספיק פעמים, והוא יהפך לכזה.

אני צריך לרדת נמוך לפעמים.

haters will hate

פורסם
למה אתה שואל עליה, ולא על טראמפ?

כי אצל טראמפ קל לראות.

על טראמפ זה ברור, על הילארי קשה לו לקבל את זה למרות שהצטברו במשך 30 שנות פעילות אינספור עדויות שמראות על זה.

אתה מתכוון על הילארי הומצאו בשנה האחרונה אינספור עדויות.

באמת מסכנים כל האנשים הנורמלים שלא בוחרים בטראמפ, רוני מראה לנו יופי איך עושים בידול והכללה בין אוכלוסיות שלמות כי טראמפ הוא הרוע בהתגלמותו וכל מי שמעיז להאמין לו הוא בור, מזוכיסט וגזען.

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי, למה ההיסטוריה של הילארי מלאה אנשים שאומרים עליה שהיא נוראית, שהיא פסיכוטית ומשוגעת וההיסטוריה של טראמפ מלאה באנשים שאומרים עליו את ההפך הגמור? למה כל מי שמכיר/הכיר אותו אישית קם להגן עליו?

טראמפ הוא לא הרוע בהתגלמותו וממש לא כל מי שמאמין לו הוא בור, מזוכיסט וגזען. רק נוח להשפעה.

והתשובה לשאלה שלך היא: ההיסטוריה של הילארי לא מלאה אנשים שאומרים עליה שהיא נוראית, פסיכוטית ומשוגעת, וההיסטוריה של טראמפ לא מלאה באנשים שאומרים עליו את ההפך הגמור. ונדמה לך שכל מי שמכיר אותו אישית קם להגן עליו, זה פשוט לא נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
איזו אכזבה...

דברים כאלה נאמרים בדרך כלל כשלא נוח להתייחס לדברים המובאים, לעובדות ולסרטונים.

אני גם אוסיף כאן אחד משלי, שבו הילארי קלינטון מגנה על פדופיל שאנס ילדה בת 12, למרות שהיא ידעה טוב מאד שהוא עשה את המעשה זה לא הפריע לה להגן עליו. היא מאד גאה שהצליחה להוציא את האנס מכל העניין בגלל פרט טכני שקשור לאחת העדויות, ובהמשך היא גם האשימה את הילדה באונס שלה.

בכלל נראה שהילארי מאד משועשעת מכל האונס הזה, הנה - בקולה שלה :

http://www.youtube.com/watch?v=YS2TB3iTzOE

מקווה שלא איכזבתי אותך יותר מידי.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מרטינס, אתה כל כך נוח להשפעה שזה כמעט חמוד.

הנושא של הפדופיל כבר עלה כאן כמה מאות הודעות אחורה והופרך בקלות ע"י כל מישהו שיש גרם של ביקורתיות במוחו.

כבר בהתחלה של הסרטון שהעלית עם ה"pure evil" המגוחך הזה היית צריך להבין שמדובר בקשקוש. אבל האמנת לכל מילה כי למה שתלך ותבדוק? אומרים שהילארי רעה, זה מתאים לדעה שלך, אז הנה - מצאת עוד הוכחה חד משמעית!

עזוב שהראיון הזה נערך שנים אחרי המקרה והיה בטון מחויך מלכתחילה, עזוב שהיא לא רצתה להגן על הפושע והכריחו אותה כי היא הייתה סנגורית ציבורית (אתה יודע, האנשים האלה צריכים לפעמים להגן על פושעים אמיתיים כי יש בדמוקרטיה מין עקרון מצחיק כזה שכל אדם זכאי להגנה משפטית, מי היה מאמין!), עזוב שהיא אומרת כמה פעמים לאורך הראיון שזה היה נורא ואיום, עזוב שהאדם יצא מזה (בערך) בגלל פרט טכני שהיה פשוט מביך למערכת המשפט ושהיא אמרה שהעובדה שהוא עבר גלאי שקר פשוט גרמה לה לאבד את האמון במערכת, אבל האשימה את הילדה באונס שלה? מאיפה המצאת את זה לעזאזל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

כבר בהתחלה של הסרטון שהעלית עם ה"pure evil" המגוחך הזה היית צריך להבין שמדובר בקשקוש. אבל האמנת לכל מילה כי למה שתלך ותבדוק? אומרים שהילארי רעה, זה מתאים לדעה שלך, אז הנה - מצאת עוד הוכחה חד משמעית!

יש את זה גם בלי ה "pure evil" אם זה כל כך הפריע לך

ושומעים את הילארי עצמה מספרת, לא קשור למה אני מאמין או לא. שמעתי והבנתי, כל שאר הניסיונות לסבן ולהחליק את הדברים לא יעזרו.

ואתה יודע - "רק עשתה את עבודה" זה המפלט של כל המנוולים הגדולים. גם אייכמן טען שהוא רק עשה את עבודתו. היא לקחה את העבודה שלה קצת יותר מידי רחוק. להאשים ילדה בת 12 שהיא שהיא עזרה לאונס שלה לקרות זו כבר רישעות, חוסר אנושיות.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

ושומעים את הילארי עצמה מספרת, לא קשור למה אני מאמין או לא. שמעתי והבנתי, כל שאר הניסיונות לסבן ולהחליק את הדברים לא יעזרו.

ואתה יודע - "רק עשתה את עבודה" זה המפלט של כל המנוולים הגדולים. גם אייכמן טען שהוא רק עשה את עבודתו. היא לקחה את העבודה שלה קצת יותר מידי רחוק. להאשים ילדה בת 12 שהיא שהיא עזרה לאונס שלה לקרות זו כבר רישעות, חוסר אנושיות.

סורי אבל ממש לא כל מילה נוספת מיותרת. לקחת חלקי משפטים וחלקי עובדות וסובבת אותם כרצונך. אפילו העזת להשוות אותה לאייכמן, שקשה לי לתאר לך כמה זה מגוחך.

שכחת פרט קטן - זה מה שעורכי דין עושים. זאת העבודה שלהם. אתה חושב שסנגורים בבתי משפט בכל העולם מדברים אחרת? אתה חושב שזה נובע מכך שכולם רשעים או לא אנושיים?

אני אזרום איתך - הילארי עשתה עבודה לא טובה עם המקרה הזה. יודע מה - עבודה גרועה. אני לא באמת יודע אם זה נכון או לא, אבל אני מוכן לרוץ עם זה. עכשיו תחשוב לרגע - האם זה הופך אותה לבנאדם רע, או שזה רק בראש שלך?

ושאלה יותר חשובה - יש לך המון ביקורת על הילארי, שזה בסדר גמור. אבל תגיד לי בבקשה - יש לך גם ביקורת לגבי טראמפ? ואם כן, איזו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, שים לב - להילארי מותר לצחוק על תיק אונס קטינה, אבל לטראמפ אסור להגיד שהוא תפס מישהי בכוס - וזאת רק דוגמא אחת. הסטנדרטים הכפולים די מצחיקים האמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שים אתה לב - הילארי לא צחקה על תיק אונס קטינה. תקשיב באופן ביקורתי לראיון המוקלט ותקרא את הקונטקסט שלו, ותבין את זה בקלות. אתה מוזמן אגב לחפש עוד דוגמאות.

וחוצמזה, אולי תענה אתה על שאלתי - האם יש לך ביקורת לגבי טראמפ? מהי? עד כמה חמורים הדברים שהוא עשה או אמר לדעתך? או שזו רק הילארי שהיא Pure Evil?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הביקורת העיקרית שלי על טראמפ היא שהוא מבטיח הרבה דברים שהוא, בסבירות קרובה למוחלטת, לא יוכל לקיים. כמו כן הוא וולגארי ובלתי צפוי. לכן שים לב מה אמרתי - הילארי היא, בסבירות גבוהה, המשכיות של אובאמב. טראמפ הוא הימור, אתה לא באמת יכול לדעת מה תניב הכהונה שלו. לא כאמריקאי ולא כישראלי. אני לא יכול לומר שאני תומך טראמפ נלהב, יותר מתנגד הילארי (שאצלך זה אוטומטית מתויג כתומך טראמפ).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...