Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל זה כל מה שהוא - גס ובהמי. היתר זה איך שאתה ותומכיך בוחרים לפרש את הדברים ומה לראות בהם, בדיוק באותו האופן בו אתם בוחרים, אקטיבית, להתעלם מכל מגרעותיה של הילרי. ומה שהופך את זה ליותר מצחיק, שאתם בוחרים לאתרג את הילרי, לה אין לכם זכות להצביע, ולהפוך לשורש כל רע את טראמפ, אשר גם לו אין לכם כל זכות להצביע.

האמירה של איינשטיין מאד קשורה לזה, כי הילארי, מבחינת מדיניות, תהיה המשך ישיר של אובאמה.

או, זה בדיוק העניין. הוא הרבה יותר מגס ובהמי. הוא כל הדברים האחרים שציינתי, ואין פה עניין של פרשנות - מדובר על דברים שהוא אמר או עשה בעצמו, לא משהו שמישהו אמר שהוא עשה.

ומותר לנו לדבר ולהתדיין גם אם אנחנו לא מצביעים. לעזאזל, אני השתתפתי בדיון ארוך על הפוליטיקה הישראלית אבל הייתי בחו"ל ביום הבחירות ולא באמת יכולתי להשפיע. תן לי קצת ליהנות!

ולא, הציטוט של איינשטיין לא קשור בגרוש, כי הוא מדבר על ניסוי שבו עושים את אותו הדבר בדיוק ומצפים לתוצאות שונות (למשל לפתוח ולסגור את דלת המקרר). פה מדובר על מערכת מורכבת ודינמית שכוללת מאות ואלפי אנשים ומשתנים שכל הזמן, ובכן, משתנים. שלא לדבר על כך שלא זכור לי שקלינטון ואובאמה עשויים מאותם אטומים...

רוני די, אתה עושה מעצמך צחוק.

טראמפ והיחס שלו למהגרים? מה היחס שלו למהגרים?

טראמפ בן אדם שאומר את מה שהוא חושב בלי לנסות להיות פוליטיקלי קורקט, הוא עושה את זה כל החיים שלו, בזמן שהוא דואג למקומות עבודה, מקדם נשים (הוא היזם הראשון ששם אישה בתפקיד מפתח בתחום הבניה והיזמות, והוא משלם שווה לנשים וגברים) בזמן שהילארי רק מדברת כאשר במטה שלה נשים מרוויחות פחות מגברים.

איפה התקשורת מראה את פועלו האמיתי?

סליחה, מחקתי את כל הציטוטים שלך שאין לי כוונה או זמן להכנס אליהם כרגע.

היחס של טראמפ למהגרים הוא נהדר. הוא רוצה לא להכניס מוסלמים לארה"ב, הוא רוצה לא להכניס מקסיקנים לארה"ב. הוא שוכח שארה"ב בנויה ממהגרים.

אתה אומר שהעובדה שהוא "אומר מה שהוא חושב" היא חיובית. לא, היא לא! היא לא חיובית כשהבנאדם אומרת שטויות, או שקרים.

בעזרת השם ובלי נדר דונלד טראמפ יהיה הנשיא הלילה.

השמאל האמריקאי היה 8 שנים, יאללה תנו מקום לאחרים.

יאללה כפיים!

אתם יודעים מה ההבדל בין סמולנים ליברליים לימנים קונסרבטיביים? שהראשונים מאשימים את עצמם כשמשהו לא בסדר, והאחרונים מאשימים את כל האחרים (הממשלה, המהגרים, מזג האוויר...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, השמאלנים מאשימים את מי ?

תסתכל מה עושים לימין הרגיל והנורמלי פה בישראל, וכמה אנשים מושחתים מהשמאל בכלא.

אובמה הרס את העולם , מכר את ישראל , התחנף למדינות ערב העוינות אותנו ואת אמריקה והוא מהמחנה של קלינטון.

פורסם

הוא לא רוצה להכניס מקסיקנים?

מהגרים שנכנסים בצורה לא חוקית לא צריכים להכנס.

יש הגירה חוקית ממקסיקו.

מוסלמים? כן, צריך לעצור את הכנסת הפליטים, תתעורר יש טרור מוסלמי וצריך לעשות סדר.

הוא אמר לעצור הכנסת מוסלמים עד למציאת פתרון הולם, לא צריך לכפות עלינו את הטעויות של אירופה.

haters will hate

פורסם

ועוד משהו, אני מהגר אבל זה הבית שלי, אני קודם כל אמריקאי אחר כל ישראלי ויהודי.

באתי למקום מסויים ונטמעתי בו.

זאת הגירה שבונה.

haters will hate

פורסם
רוני, השמאלנים מאשימים את מי ?

תסתכל מה עושים לימין הרגיל והנורמלי פה בישראל, וכמה אנשים מושחתים מהשמאל בכלא.

אובמה הרס את העולם , מכר את ישראל , התחנף למדינות ערב העוינות אותנו ואת אמריקה והוא מהמחנה של קלינטון.

מה עושים לימין הרגיל והנורמלי? נשאר בכלל ימין רגיל ונורמלי? :wink:

מה הקשר לשחיתות אני לא יודע, מושחתים יש משני הצדדים. בשלוף אני יכול לחשוב בעיקר על מושחתים מהימין, אבל אולי זה רק אני.

ובקשר לאובמה הרס את העולם - אתה צודק. ידעת שהוא גם יצר את ISIS?

הוא לא רוצה להכניס מקסיקנים?

מהגרים שנכנסים בצורה לא חוקית לא צריכים להכנס.

יש הגירה חוקית ממקסיקו.

מוסלמים? כן, צריך לעצור את הכנסת הפליטים, תתעורר יש טרור מוסלמי וצריך לעשות סדר.

הוא אמר לעצור הכנסת מוסלמים עד למציאת פתרון הולם, לא צריך לכפות עלינו את הטעויות של אירופה.

נו, אתה עוד Authoritarian במסווה. תאר לעצמך שטראמפ היה אומר "לעצור את הכנסת כל היהודים לארה"ב" - גם זה היה בסדר מבחינתך?

אתה גם לא מבין שמעבר להגירה הלא חוקית, יש כאן עניין הרבה יותר עמוק עם אותה חומה מדוברת.

ועוד משהו, אני מהגר אבל זה הבית שלי, אני קודם כל אמריקאי אחר כל ישראלי ויהודי.

באתי למקום מסויים ונטמעתי בו.

זאת הגירה שבונה.

לטעמי זה עצוב שאתה קודם כל אמריקאי, אבל אולי זה רק אני. אם אני אגיד יום אחד שאני קודם כל אסטוני, אתה מוזמן לירות בי (אני מניח שיש לך נשק :wink: ).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לי נשק, ויש בי חמלה, הבנה ואהבה אבל גם היגיון ומה לעשות, יהודים לא מתפוצצים במועדונים תוך כדי זעקת הרבי הוא אכבר.

לי נמאס מהפוליטיקלי קורקט.

haters will hate

פורסם

מעניין ש"לא פוליטיקלי קורקט" הפך בשנים האחרונות ל"מותר לשקר, לבלשט, להאשים את כולם, להודיע דברים שעומדים בניגוד למוסר או לערכי הדמוקרטיה".

אבל עזבו, עוד פחות מ-12 שעות ככל הנראה נדע כולנו. מבחינתי זה יהיה win-win, אם הילארי תנצח אני אנשום לרווחה, אבל אם טראמפ ינצח אני יודע שיהיה מעניין :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מצחיק.

אני אומר שטראמפ לקח את הביטוי "פוליטיקלי קורקט", סיבב אותו, ערבל אותו, קשקש אותו והוציא ממנו משהו שלא קשור למשמעות האמיתית שלו, פשוט כי זה התלבש לו יפה עם ה"פוליטיקלי" (בקטע שהוא לא פוליטיקאי).

אני עדיין בדעה שאם הוא ייבחר הפוליטיקאים והגנרלים יאכלו אותו בלי מלח כי ברור לחלוטין שהבנאדם לא מסוגל להתעמק בשום דבר והוא כולו בלון נפוח וריק מתוכן, אבל ימים יגידו... (בעצם 12 שעות יגידו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...