Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה שהיה יותר טוב זה סנדרס.

לצערנו נשארנו עם שני הליצנים האלו.

סנדרס??? ההזוי הזה.

בוא נדבר על סוציאליזם ונהפוך את אמריקה לקיבוץ.

haters will hate

פורסם
אז לא תבוא לבקר ארבע שנים? איזה כייף.

נעלבתי קשות.

טוב, אני מוקף בפולנים...

בבריטניה ובארצות הברית יש בעיות שאנחנו לא רואים בסיקור המוטה באופן קיצוני של התקשורת.

שוב פעם אתה מאשים את התקשורת? על מי אתה עובד, הרי רוב הסיכויים שאת רוב החדשות שלך אתה ממילא רואה דרך הפייסבוק...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי הבחירות האחרונות (בארץ) אמרתי, בשיחה בין חברים, שבקצב הזה עם ישראל יבחר לכנסת ולראשות הממשלה את המנצחים ב״אח הגדול״. והנה, שנה-שנתיים אחרי, האמריקאים בוחרים ״כוכב ריאליטי״ הזוי בתור נשיא.

לא אתפלא אם עד סוף הקדנציה תעלה לאוויר תוכנית ריאליטי אמריקאית ״The Trumps״, שעוקבת אחרי מעללי המשפחה בבית הלבן.

פורסם
מרוב התרגשות התעוררתי ב-3 בבוקר. אני לא מסוגל לישון כאשר היסטוריה מתהווה לנגד עיניי.

מאפייני הבחירות:

1. כישלון מוחלט של שיטות הסיקור

2. תקשורת מוטה מאוד לכיון מסויים

3. מבוגרים VS צעירים

4. פריפריה VS מרכז

מגמה דומה הייתה בישראל ובבריטניה.

ב-NBC יש אפשרות לראות בכל מדינה ניתוח לפי מחוזות. שחור על גבי לבן קלינטון ניצחה בערים הגדולות, טראמפ ניצח בפריפריה.

מרוב ההתרגשות שכחת כבר שבבריטניה המנהיג שהוביל את ההתנתקות התפטר ביום הנצחון בערך?

אנשים כמו טראמפ או ג'ונסון (ואני לא רואה איך אפשר לקשור את ביבי אליהם, מצטער) מנצחים מאותה הסיבה שלפני 100 - 150 שנה מהפכות רדיקליות יצאו לפועל בכל כך הרבה מקומות באירופה.

מעניין, אגב, למה הבורסות קורסות עכשיו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה, לצערי, נכון מאוד. ויפה שאתה מבין את זה. התוצאה, לצער כולנו, היא שהמעצמה הגדולה בעולם תקועה עכשיו עם מישהו כזה בראשותה. אני רק שמח שהיה לי הקצת שכל והרבה מזל לצאת מהבורסה לפני שזה קרה...

גאון פיננסי.. ואם אתה באמת היית חכם כל כך היית עושה short על המדדים. אבל העיקר לזרוק לאוויר מילים של מתחכם. מצחיק שאתה ופרנקוס חושבים שהשכל וההגיון ניתן רק לכם ולמי שמצביע כמותכם וכל השאר טיפשים.. מעניין איך קוראים לתופעה הזאת.

פרנקוס בכלל חי בסרט אפוקליפטי ויודע לנבע את העתיד. ממש כמו בסרט טום קרוז.. בוא פשוט נרצח או נכלא את טראמפ מבעוד מועד הרי ידוע שהוא יעשה מעשים אידיוטים. בחייאת קצת חשבון נפש, תראו איך אתם ניראים מהצד ואיך השיח המתנשא שלכם גורם לכולם לשנוא את מה שאתם מתיימרים לייצג.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
גאון פיננסי.. ואם אתה באמת היית חכם כל כך היית עושה short על המדדים. אבל העיקר לזרוק לאוויר מילים של מתחכם. מצחיק שאתה ופרנקוס חושבים שהשכל וההגיון ניתן רק לכם ולמי שמצביע כמותכם וכל השאר טיפשים.. מעניין איך קוראים לתופעה הזאת.

פרנקוס בכלל חי בסרט אפוקליפטי ויודע לנבע את העתיד. ממש כמו בסרט טום קרוז.. בוא פשוט נרצח או נכלא את טראמפ מבעוד מועד הרי ידוע שהוא יעשה מעשים אידיוטים. בחייאת קצת חשבון נפש, תראו איך אתם ניראים מהצד ואיך השיח המתנשא שלכם גורם לכולם לשנוא את מה שאתם מתיימרים לייצג.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

זה לא שאני מנבא את העתיד.

אני פשוט מסתכל על הבן אדם ומה שהוא עשה עד היום.

טראמפ הוא בן אדם טיפש שלא יודע כלום.

הוא יודע לסחוף המונים ולדרוס אנשים ועסקים אחרים אבל הוא לא יודע שום דבר אחד ולא אכפת לו באמת משום דבר.

הוא אפילו לא מסוגל להרכיב משפט בצורה הגיונית כי אין לו דעות מגובשות לגבי שום דבר.

אל תשמע אותי.

תשמע אותו.

פעם חשבנו שבוש הוא אידיוט.

אז טראמפ יותר גרוע והוא הולך לפגוע בדמוקרטיה האמריקאית ובכלכלה העולמית (למעשה הוא כבר עשה את זה. ראית שהוא אפילו לא נבחר וכבר התרסקו כמה מהבורסאות בגלל פחד?).

פורסם

אין מה לדאוג לבורסה. אחרי השוק הראשוני, היא תתיישר בחזרה, בדיוק כמו שהיה בברקזיט.

אני צופה בתגובות של אנשים לתוצאות בשעה האחרונה, ומשהו קוסם לי באנשים האלה שבאמת מאמינים שהם נכנסים לעידן טוב יותר שבו יתוקנו הרבה עוולות. אני מאחל להם מכל הלב שזה באמת יקרה. במקרה הזה אשמח מאוד להתבדות (אם כי אני עדיין סקפטי לגבי זה..).

פורסם (נערך)
תגידו- מישהו רוצה להסביר לי את הובלת קלינטון בסקרים כאשר בכל נאום בLIVE לקליינטון בקושי יש 5K צופים בלייב וקמצוץ אנשים כקהל וכל המסך מלא בסמיילים זועמים ולטראמפט כמעט תמיד מגיעה ל100K וכמעט כל הסמיילים של חיוך ולבבות?

אין לקילנטון קהל ואף אחד לא צופה בה, לעומת טראמפ שהוא פופולארי מאוד מבחינת הקהל והצופים בלייב- הסבר מישהו?

נו אז לא סתם טראמפ היה פופולארי בפייס שלא נישלט ע"י קלינטון ואנשי התקשורת שבכיס שלה, שם באמת הייתה תמונת המצב בשטח והיום ההוכחה.

לדעתי זה גם דבר חדש שמעכשיו הפייס ושות' הם יותר אמינים ונכונים לעומת ערוצי התיקשורת המוטים לכאן או לכאן.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אין מה לדאוג לבורסה. אחרי השוק הראשוני, היא תתיישר בחזרה, בדיוק כמו שהיה בברקזיט.

אני צופה בתגובות של אנשים לתוצאות בשעה האחרונה, ומשהו קוסם לי באנשים האלה שבאמת מאמינים שהם נכנסים לעידן טוב יותר שבו יתוקנו הרבה עוולות. אני מאחל להם מכל הלב שזה באמת יקרה. במקרה הזה אשמח מאוד להתבדות (אם כי אני עדיין סקפטי לגבי זה..).

גם אני. מאוד מקווה שהוא יפתיע לטובה, גם לטובת כולנו.

בחייאת קצת חשבון נפש, תראו איך אתם ניראים מהצד ואיך השיח המתנשא שלכם גורם לכולם לשנוא את מה שאתם מתיימרים לייצג.

מי זה כולם? 100% מאזרחי ארה"ב הצביעו טראמפ?

ומתי זה הפך לכל כך טרנדי להצביע על התנשאותם של אנשים כסיבה לזה שלא מתחברים לדעות שלהם?

אם אני ארוץ לראשות הממשלה בארץ, אז תוכל להגיד שאני דושבג ולא מגיע לי להבחר. לא זו הסיבה שבגללה הצליח הברקזיט או טראמפ הולך להיות נשיא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא האינטרנט לא ממש שמח על זה שטראמפ (כנראה) יהיה הנשיא.

בכל אופן, הולך להיות מעניין. אם הרוב רוצה שינוי במצב, זו זכותם. אני מקווה רק שזה יהיה שינוי לטובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טראמפ כנראה הולך לנצח במספר מעוזים דמורקטיים: מישיגן, פנסילבניה, ויסקונסין.

דווקא האינטרנט לא ממש שמח על זה שטראמפ (כנראה) יהיה הנשיא.

בכל אופן, הולך להיות מעניין. אם הרוב רוצה שינוי במצב, זו זכותם. אני מקווה רק שזה יהיה שינוי לטובה.

מסתבר שלא רק בישראל יש קליקה של אנשי תקשורת.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • תוכן חדש...