Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מרוב התרגשות התעוררתי ב-3 בבוקר. אני לא מסוגל לישון כאשר היסטוריה מתהווה לנגד עיניי.

מאפייני הבחירות:

1. כישלון מוחלט של שיטות הסיקור

2. תקשורת מוטה מאוד לכיון מסויים

3. מבוגרים VS צעירים

4. פריפריה VS מרכז

מגמה דומה הייתה בישראל ובבריטניה.

ב-NBC יש אפשרות לראות בכל מדינה ניתוח לפי מחוזות. שחור על גבי לבן קלינטון ניצחה בערים הגדולות, טראמפ ניצח בפריפריה.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

העובדה שהוא אידיוט, מדבר כמו אידיוט וחושב כמו אידיוט.

זה מה שעושה אותו לאידיוט.

רוצה לראות עוד ראיות לזה שהוא אידיוט?

חכה לינואר-פברואר, או לשערוריה הבאה.

כשכל הבורסה תקרוס וזה ישפיע על רוב העולם, תראה שהוא אידיוט.

כשהוא יגרום למדינות לנתק יחסים עם ארה"ב תראה שהוא אידיוט.

כשהוא יוריד חסמים של זיהום אוויר ובטיחות לרכבים או יבטל ביטוח בריאות של מליוני אנשים, תראה שהוא אידיוט.

כשהוא יוריד את החסמים לבנקים והם יוכלו שוב פעם להתפרע ולהרוס לאנשים את החיים, תראה שהוא אידיוט.

לא נראה לי שצריך להסביר את זה.

יש לו התנהלות של בריון בכיתה ח'.

לא לראות את זה זה ממש להתעלם מהעובדות.

פורסם

טוב, יהיה... מעניין :lol:

ומזל טוב לבריטים. מאז הברקזיט היה להם חשש, אבל מהיום הם יכולים לנשום לרווחה - האמריקאים ניצחו אותם בטיפשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
טוב, יהיה... מעניין :lol:

ומזל טוב לבריטים. מאז הברקזיט היה להם חשש, אבל מהיום הם יכולים לנשום לרווחה - האמריקאים ניצחו אותם בטיפשות.

ממש לא נכון

הטיפשות הייתה לפני חודשים, כשהגברת הבלתי נסבלת הזו נבחרה לעמוד בראש המפלגה. בזכותה ורק בזכותה טראמפ יזכה. אם היה מולו מועמד טיפה יותר ראוי ממנה, לא היה לו סיכוי.

פורסם
ממש לא נכון

הטיפשות הייתה לפני חודשים, כשהגברת הבלתי נסבלת הזו נבחרה לעמוד בראש המפלגה. בזכותה ורק בזכותה טראמפ יזכה. אם היה מולו מועמד טיפה יותר ראוי ממנה, לא היה לו סיכוי.

זה, לצערי, נכון מאוד. ויפה שאתה מבין את זה. התוצאה, לצער כולנו, היא שהמעצמה הגדולה בעולם תקועה עכשיו עם מישהו כזה בראשותה. אני רק שמח שהיה לי הקצת שכל והרבה מזל לצאת מהבורסה לפני שזה קרה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה, לצערי, נכון מאוד. ויפה שאתה מבין את זה. התוצאה, לצער כולנו, היא שהמעצמה הגדולה בעולם תקועה עכשיו עם מישהו כזה בראשותה. אני רק שמח שהיה לי הקצת שכל והרבה מזל לצאת מהבורסה לפני שזה קרה...

אז לא תבוא לבקר ארבע שנים? איזה כייף.

haters will hate

• תוכן חדש...