Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת מבין את הרצון לתת הזדמנות למשהו חדש ולא ידוע (מה שעבד מצוין עבוד יאיר לפיד בבחירות הלפני-אחרונות), אבל שים לב שזה לא המקרה עם דונלד טראמפ. לאיש עבר מפוקפק מאוד, עם אמירות מפוקפקות מאוד, שמעמידות בספק גדול את שווי ההבטחות שהוא מפזר בקמפיין שלו, וזה לפני שנכנסים להבטחות עצמן שהן לפעמים די מופרכות (להכריח את מקסיקו לשלם על הגדר, לדוגמא).

אפשר להתווכח על עד כמה הנתונים האלה קשורים למדיניות הממשלה הנוכחית, או עד כמה הם באמת משקפים את מצב האומה. אבל השאלה שלי אליך היא: למה אתה חושב שדווקא טראמפ - או כל אחד מהמועמדים, לצורך העניין - הוא הוא זה שיפתור את הבעיות שתיארת? עברתי על המצע הפוליטי של שני המועמדים באתרים שלהם, ונראה שדווקא בנושאים שהעלת, שניהם מציעים לטפל ואפילו בהרבה מקרים מציעים פתרונות די דומים.

בדיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חושב שהקמפיין בחירות שלהם צריך להיות כמו בישראל, עם שלטים "זה או אני או הוא/היא", ומסרונים של "מוסלמים, ניגרים ומקסיקנים נוהרים לקלפי בהמוניהם".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה על התשובה העניינית. אני מסכים עם רובו של החלק הראשון.

אני לא בטוח שצריך לרחם עליהם, בסופו של דבר המערכת, לרבות האוכלוסייה, הביאה למצב שאלו הם המועמדים לנשיאות.

אני לא בטוח בנוגע לחלק השני, אולי נכון שלא ניתן ללא פוליטיקה לחלוטין, אך אולי ניתן לגמד את ממדיה ואת תופעות הלוואי שלה?

כמו בכל מערכת בחירות, ייאמר הכל על מנת לנצח- המטרה מקדשת את האמצעים. אני מאמין שבשני הצדדים, כל צד בצורה שונה, זנח את הדרך "הנכונה" ומיטיב לפנות לרגש של הבוחר, ככל הנראה הדבר מביא יותר קולות.

אני מרחם על האנשים הנורמלים שמבינים שהוא מסוכן, ואם ייבחר הם יצטרכו להתמודד איתו.

יש הבדל בין להבטיח הבטחות בשביל לנצח. טראמפ משקר בגלוי, באופן קבוע ובלי למצמץ. הילארי משקרת לפעמים, כמו כל אחד, אבל הוא הפך את הבולשיט לאמנות. יש מאות דוגמאות. הנה אחת:

זה נאמר בצורות אחרות כאן ש 2 המועמדים כל כך גרועים שנשאר רק לנסות להחליט מי מהם גרוע יותר וכולם מנסים לשכנע שהמועמד היריב הוא זה שיחריב את המדינה.

נכון שזה נאמר, אבל זה בדיוק מה שכתבתי למעלה - זה הנרטיב שהקמפיין של טראמפ הצליח להכניס לך לראש, שהילארי גרועה כמוהו. בפועל, אם באמת תסתכל על מה שהיא אומרת ומה שהוא אומר, תבין שיש הבדל ע-צ-ו-ם ביניהם.

אכן זה בערך המצב, אבל כשהמועמדת בעלת הסטוריה של זיגזוג, סתירות במדיניות ובדעות שלה שלה לאורך ההסטוריה, מוסר כפול, שקרים, נטייה כפייתית להסתרה של מידע (אימיילים ?), נטייה לטובת בעלי הון שתומכים בה, ובאופן כללי משדרת חוסר אמינות. אין שום סיבה להאמין שהיא תעשה מה שהיא כותבת במצע שלה.

אז זהו, שלא. כלומר - לא יותר מהרבה מועמדים אחרים. ההבדל בינה לבין טראמפ הוא שהוא סובל מכל אלה באופן חמור פי 10.

תסביר לי בבקשה, איך אתה מרשה לעצמך לתקוף את הילארי בצורה כל כך חמורה על כל הדברים הבעייתיים שאתה רואה בהתנהלות שלה, אבל מוותר לטראמפ לחלוטין על כל הבעיות שקל מאוד לראות אצלו? מה זה המוסר הכפול הזה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

[h=1]טראמפ ינצח. למה? כי האמריקאי הממוצע מתבייש להודות שיצביע לו

[/h] תופעה זהה לחלוטין קרתה השנה בהצבעת הברקזיט. הסקרים היו מוטים מכיוון שכ-5% מהבריטים התביישו להגיד לסוקר שהם בעד הברקזיט

"

אבל למה בעצם ארה"ב צריכה מנהיג שייתן לה את האמת בפרצוף?! כי הפוליטיקאים טיאטאו את הבעיות מתחת לשטיח בעזרתו האדיבה של הפוליטיקלי קורקט. ניקח את בעיית המהגרים באירופה כמשל. כלל ידוע בפסיכולוגיה הוא שאנו צריכים להכיר בבעיה לפני שננסה להתמודד עמה. המנהיגים האירופיים משכנעים את עמם (ואולי אפילו את עצמם), שהם מצילים פליטי מלחמה מאזורי אסון. זה נכון חלקית, אבל, האמת היא שהם קולטים מיליוני מוסלמים ששיעורם גדל בתוך אוכלוסיה אירופית הולכת ומידלדלת. אז למה גם האירופאים חייבים מנהיג שיגיד להם את האמת בפרצוף עכשיו? כי אם לא, יקום מנהיג ימני "מסוכן", שיתן להם את האמת בפרצוף.

תגידו, לא עדיף לקבל את האמת בפרצוף יותר מוקדם?! "

פורסם

למה אתה (או מי שכתב את מה שהפנית אליו) חושב שבריטים התביישו לומר שהם מצביעים בעד הברקזיט? זו הנחה מופרכת לגמרי. אם כבר, לדעתי ההנחה ההפוכה נשמעת הגיונית יותר. ובכל מקרה, אין עדויות לאף אחת מהן.

פורסם

תגידו, לא עדיף לקבל את האמת בפרצוף יותר מוקדם?!

נשאלת השאלה: איזו אמת? האמת של טראמפ? כי האמת של טראמפ, תן לי "לחדש" לך (במרכאות כי אין כאן שום חידוש) - היא שקר אחד גדול. הבנאדם משקר בלי הפסקה, ורק לא ברור אם הוא משקר גם לעצמו או רק לבוחרים שלו.

אין לי שום בעיה עם ההנחה שצריך מישהו מבחוץ שיטלטל את המערכת. איזה לא-פוליטיקאי שיהפוך לפוליטיקאי ויעשה סדר בבלגן. הבעיה היא שמסיבה לא ברורה (שוודאי תיחקר ותילמד בספרי ההיסטוריה) הציבור בחר בטראמפ. בנאדם שהוא כל-כך לא מתאים להיות נשיא ארה"ב, שאיכשהוא, באופן עקום בצורה כמעט קומית, חוסר ההתאמה הזה הוא בדיוק מה שהביא אותו לכדי פסע מהנשיאות (ואולי אפילו לנשיאות עצמה - נדע בקרוב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בניגוד לנשיאים קודמים, שהיה להם לפחות צלם אנוש (כן, כולל בוש ואובמה), טראמפ והילרי הם שני פריקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה אתה שואל עליה, ולא על טראמפ?

פורסם
למה אתה שואל עליה, ולא על טראמפ?

על טראמפ זה ברור, על הילארי קשה לו לקבל את זה למרות שהצטברו במשך 30 שנות פעילות אינספור עדויות שמראות על זה.

פורסם
ידוע למישהו האם אפשר לבחור דרך המחשב למי שנמצא בארצינו?

לא עד כמה שידוע לי. אם אני זוכר נכון אפשר להצביע בהצבעה המוקדמת דרך הקונסוליה.

פורסם

לאלה שרוצים להצביע טראמפ

המפלגה מארגנת טיסה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
על טראמפ זה ברור, על הילארי קשה לו לקבל את זה למרות שהצטברו במשך 30 שנות פעילות אינספור עדויות שמראות על זה.

בדיוק, הוא כנראה לקח את ההבטחה של מדונה ברצינות.

באמת מסכנים כל האנשים הנורמלים שלא בוחרים בטראמפ, רוני מראה לנו יופי איך עושים בידול והכללה בין אוכלוסיות שלמות כי טראמפ הוא הרוע בהתגלמותו וכל מי שמעיז להאמין לו הוא בור, מזוכיסט וגזען.

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי, למה ההיסטוריה של הילארי מלאה אנשים שאומרים עליה שהיא נוראית, שהיא פסיכוטית ומשוגעת וההיסטוריה של טראמפ מלאה באנשים שאומרים עליו את ההפך הגמור? למה כל מי שמכיר/הכיר אותו אישית קם להגן עליו?

את החרא שרוני קורא על טראמפ ומאמין בו הוא אוכל מכפית שהתקשורת מגישה לו, ואם אני טועה, למה לעזאזל הראיון עם אחת ממלכות היופי לשעבר לא עלה לתקשורת העולמית, מלכת יופי שטענה כי המטה של קלינטון פנה אליה והציע לה כסף על מנת שתוציא לכלוך על טראמפ אך היא סירבה ואמרה שהוא ג'נטלמן אמיתי.

או מה לגבי כל הדברים הטובים שטראמפ עשה במהלך השנים האחרונות?

כשהיו נזקי טבע והוא פשוט תרם כסף, כסף פרטי לשיקום ועזרה.

בזמן שהקרן של קלינטון גייסה תרומות להאיטי אבל לא העבירה את הכסף להאיטי.

למה התקשורת לא מראה את החומר החשוב באמת שהודלף באימיילים?

את העובדה שהקלינטונים תרמו מיליון דולר לקרן שלהם על מנת לקבל הטבת מס ומי בדיוק נהנה מהכסף? הם.

אליה הודאה תקשורתית על התמיכה בהילארי?

הנה:

https://youtu.be/Nc5p5mD08D4

והנה ווידאו שמכיל אוסף של חרא:

https://youtu.be/lc9tXWZd5eo

והנה האמת בפרצוף של התומכים בהילארי:

https://youtu.be/apqd548zN1E

https://youtu.be/ltojK7jGUl0

סרטון שמראה איך המטה של קלינטון משלם לאנשים להפריע:

https://youtu.be/LdWqDA4qAwk

ולסיום, הנה האנשים הנורמלים, תומכי הילארי:

https://youtu.be/RF_eGq6KKUs

תמצא לי סרטון אחד שמראה את התומכים של טראמפ חוסמים כבישים בדרך לעצרת של קלינטון או תוקפים מישהו.

haters will hate

• תוכן חדש...