Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב רוני, אני טרול.

מצטער, זה הבית שלי ומה שרואים מכאן לא רואים משם.

וכן מקסיקנים הם לא מהגרים לא חוקיים.... פחחחח...

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

בנצי, תעשה מה שטוב לך. אתה זה שתצטרך להתמודד עם ההשלכות של הנשיא/ה החדש/ה שלך. אם זו תהיה קלינטון אז ככל הנראה דברים ימשיכו באופן דומה להיום. אם זה יהיה טראמפ - שיהיה לכם בהצלחה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^^^

את זה נדע בעוד 3-4 ימים.

אני כל בחירות בישראל מצביע

פעם אחת בלבד המפלגה "שלי" זכתה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה רציני? האשה היא עובדת ציבור במשך עשרות שנים (ועזוב לרגע אם טובה או לא) ומבחינתך היא עושה את הכל רק בשביל לסמן וי?

לעומת זאת, טראמפ עושה את זה ממניעים פילנטרופיים נטו. כי זה מה שהוא, פילנטרופ. נכון?

ושוב, כשמבחינתך מהגרים מקסיקנים = איכרים חסרי כל שלוקחים סיכון בשביל לברוח מהעוני, אתה הופך את הדיון ללא רלוונטי.

ושוב בנוגע לחומה:

1. חומה כזאת תעלה מיליארדים לתחזק, כך שהיא ממש לא תחזיר את עצמה. ואיך בדיוק היא תחזיר את עצמה אם חצי מהמהגרים הלא חוקיים ממילא מגיעים בדרכים חוקיות, ואם אפשר פשוט לטפס מעליה?

2. אין קשר. פשוט טראמפ חושב שהסינים המציאו את שינויי האקלים בשביל להפוך את ארה"ב ללא תחרותית מבחינה כלכלית, שזה מטומטם ברמות אחרות ומוכיח שהוא לא מבין כלום בכלום. אמרתי את זה בגלל שהזכרת לי אותו. (ולענייננו: בניית חומה תפגע אנושות בטבע, וגם באנשים שגרים סביב החומה)

3. כלומר אם אתה היית מקסיקו וארה"ב הייתה בונה חומה בינה לבינך, היית מודה לארה"ב ומתגאה בכמה היא חיזקה את היחסים ביניכם? ואגב, גם לארה"ב יש אינטרס עצום לסחור עם מקסיקו. לכן עד היום אף פוליטיקאי אמריקאי לא חשב שהגיוני לבנות ביניהן חומה.

4. לא, אי אפשר. אם תבנה חומה של 30 מטר זה רק יגדיל את השוק לסולמות של 31 מטר. ובנוגע למנהרות - תגיד את זה לפלסטינאים בעזה.

5. אני באמת לא יודע להסביר כמה מה שכתבת מטומטם. (ולא מוסרי, ולא דמוקרטי, ולא הומני, ולא עוד הרבה דברים שכנראה לא מעניינים אותך כי אתה לא מסוגל להבין אותם)

יאללה, בסדר, זו גם סיבה לחלק מהירידה באחוזי האבטלה. עדיין - הייתה ירידה. וחוצמזה, מה אומר לך שטראמפ ידע לשפר את המצב יותר מקלינטון?

נכון כי כל הפוליטיקאים נמצאים בפוליטיקה רק למען הציבור.

שוב, תמשיך לטמון את הראש בחול כמו יפה נפש טיפוסי. מה הפרופיל של מהגר מקסיקני?

בנוגע לחומה: למה לא מטפסים מעל גדר ההפרדה? למה לא מטפסים מעל הגדר בגבול ישראל מצרים?

פורסם

צ'מגיא, אבל טעית גם לגבי המהגרים הבלתי חוקיים ממקסיקו. הם פחות מעורבים בפשיעה מהמקומיים.

אגב, לגבי הקביעה שלך ש"מקסיקו יכולה ללכת לעזאזל. מדובר בכלכלה חלשה וחסרת משמעות" - אולי כדאי שתגלה את זה למשרד החוץ האמריקאי, כי שם משום מה שמקסיקו היא דווקא פרטנר די חשוב לכלכלה האמריקאית. אז גם בזה טעית.

יאללה, מוקשים לכולם.

ואגב, נורא כיף לראות איך הביטוי "יפה נפש" יותר ויותר מופיע בויכוחים כתחליף לביסוס העמדות על ידע.

אין לך מושג על מה אתה מדבר? לא נורא, אפשר לקרוא לכולם "יפי נפש" והנה, הבעיה נפתרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

המהגרים הלא חוקיים הם בדרך כלל אנשים פשוטים וכן רבים מהם חסרי כל השכלה והם ללא ספק אונסים את המערכת.

מקסיקו היא מדינה ענקית, יש איזורים ויש איזורים, עוני מפגר מול עושר עצום.

כמה ממכם היו במקסיקו?

כמה ביקרו במקומות היותר מכוערים של מקסיקו? וכמה ממכם מכירים את הפשע המקסיקני?

לצייר את המקסיקני היום כבחור עם שרשרת פרחים על הצוואר וגיטרה זה כמו לצייר את הישראלי של היום עם כובע טמבל וארגז עגבניות.

haters will hate

פורסם

מי כתב את המחקר? מה היו האינטרסים שלהם? אתה יודע מצויין כיצד אפשר לשחק עם הסטטיסטיקה ולעוות אותה בצורה כזאת שהיא תייצג את האג'נדה שלך.

אבל מה לעשות יש גם קצת היגיון בריא ואנשים ללא השכלה, שפה, מקצוע ואשרת עבודה מוצאים את עצמם עם אפשרויות תעסוקה מוגבלות ביותר.

בנוגע למקסיקו - מדובר באתר יחסי ציבור של משרד החוץ האמריקאי. כאילו מה ציפית שיכתבו? המזל של מקסיקו שיש להם כוח עבודה זול במרחק קצר מארצות הברית. אחרת אף אחד לא היה יורק לכיון שלהם.

תראה מה כתוב באותו אתר לגבי לבנון

The United States seeks to maintain its traditionally close ties with Lebanon, and to help preserve its independence, sovereignty, national unity, and territorial integrity. The United States, along with the international community, supports full implementation of UN Security Council Resolutions (UNSCRs) 1559, 1680 and 1701, including the disarming of all militias, delineation of the Lebanese-Syrian border, and the deployment of the Lebanese Armed Forces (LAF) throughout Lebanon. The United States believes that a peaceful, prosperous, and stable Lebanon can make an important contribution to comprehensive peace in the Middle East.

אגב, למה אתה מתחמק? גדר בגבול מצרים הפסיקה זרימה של אריתראים וסודנים לישראל.

פורסם
צ'מגיא, אני חושב שצריך להכתיר אותך לשוביניסט הפורום.

היכולת שלך לפזר דעות לא מבוססות, במגוון נושאים, כאילו לכל הפחות מדובר באקסיומות מדעיות, היא פשוט פנומנלית.

"קלינטון מעדיפה לבנים, מקסיקו יכולה ללכת לעזאזל כי מדובר בכלכלה חסרת משמעות, חברות אמריקאיות צריכות להחזיר את המפעלים לארה"ב, מוקשים זה לא חוקי אבל מדינה צריכה להגן על עצמה". שכחתי משהו? אה, את "כן, כן מה שתגיד" שנכתב לרוני.

אז כן, גם בנושא הזה, כמובן שה-"כן, כן מה שתגיד" שלך מבוסס בערך כמו המידע הפנימי שיש לך על העדופתיה הגזעיות של קלינטון.

הנה, במיוחד בשבילך: מחקרים לאורך 100 השנים האחרונות מראים שמהגרים פחות מעורבים בפשיעה, בתוך זה גם אלו מאמריקה המרכזית והלטינית בארה"ב.

כפי שכתבתי בעמוד הקודם, אתה פשוט מייצג את מה שיפי הנפש, שעדיין לא הלכו למקום בו השמש לא זורחת, מכנים "עידן הפוסט - עובדות". אם אתה לא אוהב מהגרים ממקסיקו, ודונלאד טראמפ גם לא, אזי זה בטוח נכון שיש איתם בעיה וצריך לשים מוקשים בגבול, כדי למנוע מהם להכנס. ואם טראמפ מואשם בגזענות, אז מה יותר קל מלזרוק איזו אמירה על זה שגם קלינטון מעדיפה לבנים ולהתייחס לזה כאמת מוחלטת, מתוך איזו תפיסת עולם מעוותת, שהקו המנחה היחיד שלה זה לדבר מהלב ולא להיות יפה נפש.

וואלה שוביניסט הפורום? יש עוד תארים יפים שאתה רוצה להדביק לי?

לפזר דעות לא מבוססות, במגוון נושאים, כאילו לכל הפחות מדובר באקסיומות מדעיות, היא פשוט פנומנלית.

אתה עושה את אותו הדבר בדיוק. אתה מביא איזה מאמר תלוש מעיתון ומציג אותו כעבודה אבסוליטית.

פורסם

Chemguy85, עדיין לא ענית לי.

למה אני צריך ללכת ללמוד היסטוריה?

תסביר לי בבקשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בנוגע למקסיקו - מדובר באתר יחסי ציבור של משרד החוץ האמריקאי. כאילו מה ציפית שיכתבו? המזל של מקסיקו שיש להם כוח עבודה זול במרחק קצר מארצות הברית. אחרת אף אחד לא היה יורק לכיון שלהם.

אז הם מפברקים מספרים? משקרים כשכותבים על כמות התיירים האמריקאים למקסיקו והפוך? ממציאים שמבחינת היקף הייצוא מארה״ב מקסיקו נמצאת במקום השני אחרי סין? יש בידך נתונים סותרים? או שכרגיל הטעון המנצח זה שכולם יפי נפש, ואתה צודק כי אתה מדבר מהלב כמו טרמפ?

תראה מה כתוב באותו אתר לגבי לבנון

אתה יודע מה ההבדל בין קביעה מספרית שמקסיקו היא פרטנר כלכלי חשוב ושותפה בכמה בריתות מסחר, לבין הטענה שארה״ב ״מאמינה״ בכך שלבנון יציבה יכולה לתרום לשגשוג במזרח התיכון? אני חושב שהתשובה היא לא. וזה לא מפתיע. בדיוק כמו שעם השטויות שאתה פולט כאן, אתה לא מבבדיל בין חירטוט כמו ״הילרי מעדיפה לבנים״, שהוא המצאה שלך, לבין מקרה עובדתי של תביעה נגד טראמפ על גזענות.

אתה עושה את אותו הדבר בדיוק. אתה מביא איזה מאמר תלוש מעיתון ומציג אותו כעבודה אבסוליטית.

ה״מאמר״ התלוש מהעיתון בנושא הפשיעה המכסיכנית מפנה לכמה מחקרים. אתה יכול למצוא עוד, אם רק תפתח גוגל ותפסיק להניח שהשמש זורחת לך..., כי אתה לא ״יפה נפש״.

אותו דבר גם לגבי המאמר מהטיימס על הגורו שלך. אין שום דבר ״תלוש״ בהוכחה עובדתית לכך שחברתו של טראמפ נתבע ב-1973 בגלל עבירה על חוקים מ1964 - 1968, שנשמכה גם בשנות ה-70.

וכן, אתה בהחלט שוביניסט הפורום. מבאס אותך? למד לבסס את הדעות שלך על העולם האמיתי. זה לא מאוחר באף גיל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
הבחירות שם "מסודרות" מראש.

תקראו בויקיליקס!

אני לא צריך לקרוא בויקיליקס - טראמפ אמר לי את זה בעצמו! ואם הוא אמר, זה בטוח נכון!

נכון כי כל הפוליטיקאים נמצאים בפוליטיקה רק למען הציבור.

שוב, תמשיך לטמון את הראש בחול כמו יפה נפש טיפוסי. מה הפרופיל של מהגר מקסיקני?

בנוגע לחומה: למה לא מטפסים מעל גדר ההפרדה? למה לא מטפסים מעל הגדר בגבול ישראל מצרים?

מצטער שאני יפה נפש שחושב שזה לא בסדר לפוצץ אנשים באמצעות מוקשים. אבל תציע את הרעיון שלך לטראמפ, הוא בטוח לא יפה נפש.

אתה משווה גדר באורך כמה מאות ק"מ ובגובה כמה מטרים שרובה מצולמת ומנוטרת למה שטראמפ רוצה לעשות? וחוצמזה, בטח שמטפסים מעל גדר ההפרדה.

המהגרים הלא חוקיים הם בדרך כלל אנשים פשוטים וכן רבים מהם חסרי כל השכלה והם ללא ספק אונסים את המערכת.

אההה... אז זה מה שטראמפ התכוון כשהוא אמר שהם אנסים!

מי כתב את המחקר? מה היו האינטרסים שלהם? אתה יודע מצויין כיצד אפשר לשחק עם הסטטיסטיקה ולעוות אותה בצורה כזאת שהיא תייצג את האג'נדה שלך.

אנחנו גם יודעים שבמקרה שלך לא צריך סטטיסטיקה או מחקרים. אתה יודע הכל לבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...