Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אההה... לא. ההשוואה בין טראמפ להילארי שגויה מיסודה. אין כאן טענה שהיא נהדרת או מוצלחת באופן מיוחד, יש טענה לגיטימית ביותר ונתמכת בעובדות היסטוריות שהוא איום ונורא.

אה-וואלה. בנצי, סלח לי אבל אתה מה-זה טועה. את המידע שלנו אנחנו מקבלים ישירות מהמקור - מהדונלד עצמו. אני לא צריך כל מיני השערות או טענות חסרות בסיס לגבי אימיילים וכדומה, כשיש דברים קונקרטיים שאמר ועשה האיש עצמו. מה שהוא עושה זה לומר "המקסיקנים אנסים ופושעים" ומיד אחרי להגיד "התקשורת שותה את דמי".

וחוצמזה, אתה בנצי, מהגר בעצמך, תומך בטראמפ? באמת?

הנה עוד אמירה תלושה שמשום מה נוח מאוד לחזור עליה. המצב של אמריקה השתפר יפה בשנים של אובמה, ועבור הרבה מאוד אנשים המציאות ממש לא גרועה.

ה"לא נודע" הזה שמדברים עליו, הוא לא "סתם" לא נודע. הוא לא נודע עם ה-מ-ו-ן סימני אזהרה. מילא אם היה מדובר במישהו נורמלי מחוץ לפוליטיקה. אפילו איש עסקים מכובד כזה או אחר. נניח ביל גייטס (סתם דוגמא). אבל מדובר בפאקינג דונלד טראמפ... זה לא סתם לא נודע - זה פוטנציאל לפצצת אטום.

תמצא לי את הסרטון שראית, בו הוא אומר שהמקסיקנים הם אנסים ופושעים.

שוב, אתה נותן את הכותרת של הניו יורק טיימס במקום את מה שהוא באמת אמר ועוד בטענה שאתה שומע את מה שהוא אומר ולא ניזון מהתקשורת.

haters will hate

פורסם
אני מתפלא עליך רוני

כמה אנרגיה אתה משקיע בשרשור כאן.

לא מבין למה אתה מתפלא, אם תסתכל על שרשורים קודמים שהשקעתי בהם הרבה - כשאני "נכנס" לנושא מסוים אז זה עד הסוף. זה לא נעשה מתוך כאב מסוים אלא מתוך עניין והנאה מהדיון.

רוני, אשמח אם תסביר לי למה חומה בגבול מקסיקו זה רעיון כל כך מטופש. בזכות חומה בגבול מצרים ישראל לא מוצפת במאות אלפי פליטים מאפריקה. ואני חותם לך שאירופאים מתים לבנות חומה שתפסיק את זרימת הפליטים, אבל לצערם זה לא פרקטי.

אל תשחק אותה תמים כאילו הילרי עשתה עבירת IT קטנה. היא החזיקה שרת פרטי בבית בכוונה וכאשר התבקשה למסור את המידע היא החליטה להשמיד אותו.

חומה בגבול מקסיקו זה רעיון מטופש מהמון סיבות. הנה כמה:

1. היא תעלה עשרות מיליארדי דולרים שמן הסתם לא יגיעו ממקסיקו, כי למה לעזאזל שמקסיקו תסכים לשלם?

2. היא תפגע בסביבה ובתושבים שבעיירות הסמוכות לגבול

3. היא תפגע ביחסים עם מקסיקו ובסחר איתה

4. היא לא באמת תעצור כניסה של מהגרים לא חוקיים, כי חצי מהמהגרים הלא חוקיים שנמצאים בארה"ב הגיעו אליה באופן חוקי דרך מעברי גבול רגילים.

5. היא גם לא באמת תעצור את הכניסה של המהגרים דרך מקסיקו, כי הם פשוט יטפסו עליה עם סולמות...

6. זו אולי לא סיבה לכך שהרעיון מטופש, אלא יותר לכך שהרעיון שגוי מבחינה מוסרית: הסיבה להצעת החומה היא בגלל שמקסיקו לכאורה שולחת אנסים ופושעים לאמריקה, בעוד מחקרים בארה"ב מראים שאוכלוסיית מהגרים נוטה דווקא פחות לפשע מאשר האוכלוסיה המקומית

ולגבי השמדת האימיילים - היא לא בוצעה בגלל הבקשה למסירת המידע. קרא כאן לדיווח מאוזן (שאכן לא מציג את הילארי באור טוב)

טראפ ואמנם היה גזען ומטרידן ואיש לא סימפטי במיוחד אבל כל זה היה לפני 20 שנה לאומת פרשת המיילים של הילרי שהייתה ממש לא מזמן וכל עניין קרן קלינטון המושחתת שנמשך כבר לא מאט שנים,לטראמפ היה זמן להשתנות ואני די בטוח שהוא הישתנה אבל הילרי? הפרשה הזאת כל הזמן צפה כל יום מחדש אי אפשר לסמוך עליה.

אתמול ראיתי עצרת של טראמם בלייב לראשונה סתם כדי להתעניין וישר ראיתי אדם כריזמטי בטוח שמדבר אל העם בגובהה העיינים שפונה לבוחרים בעצרת שמשבח כל אחד ואחד שם על מי שהוא ועל מה שהוא וקורא להם לעזור לו הוא צריך אותם ולא כמו שהילרי מתאר את עצמה בתור אתם צריכים אותי תצביעו לי זה נורא מתנשא מצידה.

עוד בעצרת הוא אמר,צריך מנהיג שלא התחייב לתורמים שלו אלא שהתחייב למצביעים שלו,עד העצרת אומנם העדפתי את טראפ אבל מהסיבה שאני ישראלי ודי בטוח שהוא עדיף ביחסים כלפינו מקלינטון אחרי זה העדפתי אותו כי ראיתי שהתקשורת פשוט כנראה מעוות את המציאות בצורה מוגזמם מאינטרסים כלפי הילרי,מי יודע איזה שחיתות אולי עוד מסתתרת לה בין הילרי לתקשורת

מזתומרת לפני 20 שנה? עכשיו הוא מלאך? אתה חושב שאין מידע על דברים כאלה מהשנים האחרונות?

איך אתה אומר שטראמפ השתנה כשמספיק להקשיב לבנאדם בשביל להבין שכמעט כל דבר שלישי שיוצא לו מהפה הוא שקר או שטות?

תכננתי להתייחס גם לחלק השני של דבריך, אבל ברור לי עכשיו שאתה פתי בדיוק כמו מצביעי טראמפ. יודע מה, זה אפילו מרשים איך שהוא מצליח לגרום לאנשים להאמין לו.

התקשורת נמצאת בבעלות של אנשים שלא רוצים שטראמפ יבחר. לכן הם תוקפים אותו מכל הכיוונים.

אגב, זה גם מוכיח שאובמה היה כישלון מוחלט במהלך 8 שנות כהונתו.

לא, זה לא מוכיח.

ו"התקשורת" זה הרבה מאוד גופים שחלקם תומכים בטראמפ וחלקם בקלינטון. אלו שתומכים בקלינטון באמת תוקפים את טראמפ מכל הכיוונים. איזו הפתעה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אנשים שתומכים בהילארי צריכים בדיקה פסיכיאטרית.

אהבתי

כנראה שיהיו רבים כאלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אנשים שתומכים בהילארי צריכים בדיקה פסיכיאטרית.

יש לך אחד טוב להמליץ לי?

תמצא לי את הסרטון שראית, בו הוא אומר שהמקסיקנים הם אנסים ופושעים.

שוב, אתה נותן את הכותרת של הניו יורק טיימס במקום את מה שהוא באמת אמר ועוד בטענה שאתה שומע את מה שהוא אומר ולא ניזון מהתקשורת.

יאללה, נזרום איתך. הוא אמר: "כשמקסיקו שולחת את האנשים שלה, היא לא שולחת את הטובים, היא שולחת אנשים עם המון בעיות... הם מביאים סמים, הם מביאים פשע, הם אנסים".

עכשיו בטח תטען שהוא לא טען שכל המקסינים אנסים ופושעים. תעשה לי טובה. הבנת טוב מאוד מה אמרתי בהודעה הקודמת שלי אליך, אז נא לא לסובב את דבריי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רק אותי זה משעשע שאלו הם המועמדים לנשיאות? (לא שאצלנו המצב רחוק מכך, אבל עדיין).

אני לא יודע מי יהיה יותר טוב לישראל, ואני מניח שכך גם כל אחד אחר, די קשה לנבא את העתיד. אך מערכת הבחירות הזו הייתה מאוד מוצלחת מבחינה קומית (סאות' פארק, SNL, כותרות ראשיות בעיתונים גדולים, חלקי וידאו חתוכים של שני המועמדים) אך מאוד בעייתית לאמריקאי ממוצע.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לא הבנתי. קודם טענת שהיא מעדיפה לבנים. עכשיו הטענה הזו נעלמה.

אז אני שואל שוב: זה נאמר לך בשיחה פרטית שהיא מעדיפה לבנים?

לא "נוח לי להסיט את הדיון". אתה מבלבל בסדר הדברים. אני טענתי שאתה מעלים מהציבור האמריקאי את כל מי שלא לבן, כשאתה קובע מה הם מעדיפים. לא ביקשתי מטרמפ לטפל בבעיות דמוגרפיות, והטענה ש"הראת לי" כלל לא רלוונטית לדיון, או למה שטענתי.

אתה טועה, אגב, לפחות בשלושה דברים. התביעה מול טראמפ היא משנות ה70. המשפט הזה הסתיים בפשרה בין שני הצדדים. הקביעה שאפליה גזענית היא לא חוקית היא מ-1964.

אז היא לא המועמדת לנשיאות מטעם המפלגה הדמוקרטית?

אני לא מזלזל ב"כמעט". אני קצת מזלזל בתאוריות חברתיות מרחיקות לכת, ומגדלים באוויר על שנאה יוקדת לקלינטון, שבאה לידי ביטוי בכך שהיא "כמעט" הפסידה למועמד אחר במפלגתה - על סמך מה אתה מבסס את המשפט הראשון בציטוט? אותם המקורות עליהם אתה מבסס את הטענה שקלינטון מעדיפה לבנים?

כן, אולי בכל זאת אמריקאיים קצת פחות שונאים אותה ממה שאתה חושב. אם, כמובן, מכלילים בהגדרה של "אמריקאים" גם כאלו שהם לא לבנים כמו טרמאפ.

סלח לי, ובמלוא הכבוד, אבל האסרטיביות שלך בהצגת דעות קדומות ואמונות כעובדות מוחלטת מזכירה לי פוליטיקאי ישראלי נודע, שאמר פעם בראיון לאיזה עיתון אמריקאי "פעם היו לי הרבה דעות, ואז למדתי את העובדות".

על סמך מה החלטת שאכפת לה ממיעוטים? ישבת עמה בסלון על כוס קפה? אחד הדברים "היפים" אצל הילרי שיש לה רקורד ציבורי והרקורד מראה שהיא לא עשתה דבר למען מיעוטים ב-40 שנות קריירה ציבורית ולא אכפת לה מהם בדיוק כמו שלא אכפת לטראמפ. לפחות טראמפ מבטיח לדאוג ללבנים שסובלים משינויים דמוגרפיים. למי היא דואגת? אה, כן, לחברים הבנקאים שלה שמשלמים מאות אלפי דולרים לנאום.

בנוגע לדירות האירוע התרחש ב-1963 חברת נדל"ן שהייתה בבעלותו של אביו של טראמפ הקימה פרויקט מגורים בשם Trump Village והיו טענות שעובדי החברה דחו דיירים שחורים. בשנות ה-70 הוגשה נגד החברה תביעה שהסתיימה בפשרה בשנת 1973. בשנת 1963 טראמפ היה בן 17 ורק התחיל לעבוד בחברה של אביו.

בנוגע לפריימריז: קלינטון ניצחה ב-34 מדינות ובארני סנדרס, פוליטיקאי קשיש אלמוני בעל דעות סוציאליסטיות זכה ב-23 מדינות. הפריימריז הדמורקטיים נמשכו חודשים אחרי שטראמפ הפך למועמד הרפובליקני במרוץ לבית הלבן. לדעתי סנדרס אדם הרבה יותר ראוי לנשיאות מהילרי, אבל אין מה לעשות אמריקאים יעדיפו מכשפה מושחתת על פני אדם שמזוהה עם דעות סוציאליסטיות.

Sanders' campaign events in June 2015 drew overflow crowds around the country, to his surprise.[149][150][151] When Hillary Clinton and Sanders made public appearances within days of each other in Des Moines, Iowa, Sanders drew larger crowds, even though he had already made numerous stops around the state and Clinton's visit was her first in 2015.[152] On July 1, 2015, Sanders's campaign stop in Madison, Wisconsin, drew the largest crowd of any 2016 presidential candidate to that date, with an estimated turnout of 10,000.[153][154] Over the following weeks he gained even larger crowds: 11,000 in Arizona,[155] 15,000 in Seattle,[156] and 28,000 in Portland.[157]

שלא תבין לא נכון אני כמעט משוכנע שהיא תנצח בבחירות. היא תנצח לא כי היא מועמדת יותר טובה מטראפ אלא כי בני אדם מטבעם מעדיפים מציאות גרועה שהם מכירים על פני הלא נודע.

אגב, אני מת על התמיכה העיוורת שלכם בהילרי. טראמפ רץ לנשיאות = חושב רק על עצמו. הילרי רצה לנשיאות = מעוניינת לסייע לעם האמריקאי בשעתו הקשה. אהא.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
יש לך אחד טוב להמליץ לי?

יאללה, נזרום איתך. הוא אמר: "כשמקסיקו שולחת את האנשים שלה, היא לא שולחת את הטובים, היא שולחת אנשים עם המון בעיות... הם מביאים סמים, הם מביאים פשע, הם אנסים".

עכשיו בטח תטען שהוא לא טען שכל המקסינים אנסים ופושעים. תעשה לי טובה. הבנת טוב מאוד מה אמרתי בהודעה הקודמת שלי אליך, אז נא לא לסובב את דבריי.

מגיעים מהגרים חסרי השכלה, שפה ומקצוע שלא יכולים להשתלב בשוק העבודה (מן הסתם) ומתחילים לעסוק בפשע בשביל לשרוד. מה לא נכון כאן?

פורסם

1. היא תעלה עשרות מיליארדי דולרים שמן הסתם לא יגיעו ממקסיקו, כי למה לעזאזל שמקסיקו תסכים לשלם?

4. היא לא באמת תעצור כניסה של מהגרים לא חוקיים, כי חצי מהמהגרים הלא חוקיים שנמצאים בארה"ב הגיעו אליה באופן חוקי דרך מעברי גבול רגילים.

5. היא גם לא באמת תעצור את הכניסה של המהגרים דרך מקסיקו, כי הם פשוט יטפסו עליה עם סולמות...

6. זו אולי לא סיבה לכך שהרעיון מטופש, אלא יותר לכך שהרעיון שגוי מבחינה מוסרית: הסיבה להצעת החומה היא בגלל שמקסיקו לכאורה שולחת אנסים ופושעים לאמריקה, בעוד מחקרים בארה"ב מראים שאוכלוסיית מהגרים נוטה דווקא פחות לפשע מאשר האוכלוסיה המקומית

1. כסף קטן בשביל מעצמה כמו ארה"ב. הפרוייקט יספק מקומות עבודה לאלפי אמריקאים.

2. לא נורא.

3. מקסיקו יכולה ללכת לעזאזל. מדובר בכלכלה חלשה וחסרת משמעות. חברות אמריקאיות שמייצרות במקסיקו צריכות להחזיר את המפעלים לארה"ב.

4. ועוד איך היא תמנע הגירה.

5. אפשר לבנות חומה שלא יעברו אותה גם עם מסוק. בשביל תוספת ביטחון אפשר להטמין מוקשים.

6. כן, כן, כן. בוודאי. מה שתגיד.

בנוגע לשרת:

א. למה היא החזיקה שרת פרטי מלכתחילה?

ב. למה היא השמידה מידע?

פורסם (נערך)
לא מבין למה אתה מתפלא, אם תסתכל על שרשורים קודמים שהשקעתי בהם הרבה - כשאני "נכנס" לנושא מסוים אז זה עד הסוף. זה לא נעשה מתוך כאב מסוים אלא מתוך עניין והנאה מהדיון.

ולגבי השמדת האימיילים - היא לא בוצעה בגלל הבקשה למסירת המידע. קרא כאן לדיווח מאוזן (שאכן לא מציג את הילארי באור טוב)

מזתומרת לפני 20 שנה? עכשיו הוא מלאך? אתה חושב שאין מידע על דברים כאלה מהשנים האחרונות?

איך אתה אומר שטראמפ השתנה כשמספיק להקשיב לבנאדם בשביל להבין שכמעט כל דבר שלישי שיוצא לו מהפה הוא שקר או שטות?

תכננתי להתייחס גם לחלק השני של דבריך, אבל ברור לי עכשיו שאתה פתי בדיוק כמו מצביעי טראמפ. יודע מה, זה אפילו מרשים איך שהוא מצליח לגרום לאנשים להאמין לו.

לא, זה לא מוכיח.

ו"התקשורת" זה הרבה מאוד גופים שחלקם תומכים בטראמפ וחלקם בקלינטון. אלו שתומכים בקלינטון באמת תוקפים את טראמפ מכל הכיוונים. איזו הפתעה...

לא שהוא מלאך עכשיו אבל הוא לא גרוע כמו קודם, אני חושב שהוא השתפר בהתנהגות הקיצונית שלו וממתן את עצמו יותר מבתחילת הקמפיין,אני לא יודע כמה הוא משקר או לא אבל מצעד שני אני כן יודע כמה הילרי משקרת ואולי אני לא יודע כמה היא משקר כי היא מסתירה עוד לך תדע כל יום יש איזה הפתעה מצידה,אפילו סנדרס היה נשמע לי בזמנו קצת יותר טוב ממנה למרות שלא הסכמתי איתו.

מה נעשה השיטה של טראפ קונה אותי וכנראה עוד מליונים,אני לא בעד שניהם אבל מבינהם הוא עדיף לדעתי וגם למה עדיף שהוא יבחר לנו כישראלים? אם אובמה מבשל איזה "מתנת" פרידה לישראל בסגנון להוציא איזה הליך נגד ישראל בגלל הפלסטינים יש סיכוי גבוהה בהרבה שטראפ יבלום את זה שיכנס לתפקיד מאותה מושחתת עם התורמים מהעולם הערבי.

עריכה אחרונה על ידי abbcia
פורסם

2. לא נורא.

3. מקסיקו יכולה ללכת לעזאזל. מדובר בכלכלה חלשה וחסרת משמעות. חברות אמריקאיות שמייצרות במקסיקו צריכות להחזיר את המפעלים לארה"ב.

5. אפשר לבנות חומה שלא יעברו אותה גם עם מסוק. בשביל תוספת ביטחון אפשר להטמין מוקשים.

בנוגע לשרת:

ב. למה היא השמידה מידע?

1.לידיעתך ארה"ב בחוב מטורף וכל עניין החומה לא ריאלי הבניה תיקח המון זמן והם תמיד יכולים להסתנן במנהרות (שכבר היום קיימות) ודרך הים זה אחד מהדברים הטיפשיים שהוא אמר בתחילת הקמפיין ולא נראה לי שיבצע אם יבחר.

3.כלכלה המקסיקנית היא מההכי מפותחות במרכז אמריקה והיא מתפתחת בקצב מאוד מהיר ככה שכלכלה חלשה זה ממש לא נכון.

4.אין סיבה לעצור הגירה חוקית כי יש המון עבודות שאמריקאי ממוצע לא יהיה מוכן לעשות ממש כמו בישראל יש המון מטפלות מהגרות.

הם רק צריכים להסדיר את עניין החוקיות של זה כדי שאנשים יעשו את זה חוקית.

פורסם

צ'מגיא, אתה מבולבל בלוגיקה שלך. בוא נעשה סדר, ברשותך.

טענת שהילרי מעדיפה לבנים. כששאלתי על סמך אתה מבסס את זה, כתבת שהיא לא עשתה כלום למען מיעוטים ועכשיו אתה שואל למה אני חושב שאיכפת לה מהם. שים לב: אלו הן טענות לוגיות שונות. יש הבדל בין להעדיף, לבין להיות אדיש, לבין לפסול בני מיעוטים, כפי שעושה טרמפ. אתה מתחמק, אבל מעשית זרקת הערה שאין לה שום גיבוי.

בנוגע לדירות האירוע התרחש ב-1963 חברת נדל"ן שהייתה בבעלותו של אביו של טראמפ הקימה פרויקט מגורים בשם Trump Village והיו טענות שעובדי החברה דחו דיירים שחורים. בשנות ה-70 הוגשה נגד החברה תביעה שהסתיימה בפשרה בשנת 1973. בשנת 1963 טראמפ היה בן 17 ורק התחיל לעבוד בחברה של אביו.

אתה שוב טועה. האירוע המתועד הראשון הוא מ-1963. התביעה הוגשה ב-1973, לאחר שכבר הועברה חקיקה בנושא, בגלל שהיה מדובר במדיניות החברה. לפשרה הצדדים הגיעו אחרי שטרמפ ניסה לתבוע את השלטונות במעין הפוך על הפוך מפגר במיוחד.

אגב, גם היום יש לבנים שלא רוצים לחיות ליד שחורים או היספנים. על זה מבוססת ההצלחה של טראמפ, ש-"מדבר מהלב", כלשונך.

בנוגע לפריימריז: קלינטון ניצחה ב-34 מדינות ובארני סנדרס, פוליטיקאי קשיש אלמוני בעל דעות סוציאליסטיות זכה ב-23 מדינות. הפריימריז הדמורקטיים נמשכו חודשים אחרי שטראמפ הפך למועמד הרפובליקני במרוץ לבית הלבן. לדעתי סנדרס אדם הרבה יותר אוי לנשיאות מהילרי, אבל אין מה לעשות אמריקאים יעדיפו מכשפה מושחתת על פני אדם שמזוהה עם דעות סוציאליסטיות.

אני שואל בפעם השלישית: על סמך מה אתה קובע מה גרם להצלחה היחסית של סנדרס בפריימריז? מאיפה הבטחון המופרז בהעדפות האמריקאים? על סמך מה הניחושים מה גרם לרבים לאהוד את סנדרס ואיך בכלל זה מתכנס למשהו לוגי, כשאתה טוען שכולם שונאים את קלינטון אבל שונאים סוציאליסטים אבל נתנו תמיכה גורפת בסנדרס אבל בחרו ב-"מכשפה מושחתת"?

אגב, אני מת על התמיכה העיוורת שלכם בהילרי. טראמפ רץ לנשיאות = חושב רק על עצמו. הילרי רצה לנשיאות = מעוניינת לסייע לעם האמריקאי בשעתו הקשה. אהא.

מה...

ושוב, אם הייתי אמריקאי אולי לא הייתי מטריח את עצמי להצביע, כמו שבארץ לא הייתי בוחר ברוב המועמדים הפוטנציאלים.

אני לא תומך בקלינטון ולא בטראמפ. אבל בעיקר אני לא תומך במגמת הפוסט עובדות, כפי שקראו לזה חכמים ממני, בגישה לפוליטיקה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שלא תבין לא נכון אני כמעט משוכנע שהיא תנצח בבחירות. היא תנצח לא כי היא מועמדת יותר טובה מטראפ אלא כי בני אדם מטבעם מעדיפים מציאות גרועה שהם מכירים על פני הלא נודע.

אני דווקא ממש לא משוכנע שהיא תנצח. הכל פתוח. נדע בקרוב.

ואגב לאגב שלך, זו ממש לא תמיכה עיוורת. גם אני הייתי מעדיף אנשים אחרים על פניה אם הייתי אמריקאי, אבל בטח ובטח לא מישהו כמו טראמפ שמאדיר כל כך את עצמו שזה פשוט ברור שהציבור האמריקאי מעניין לו את התחת. פשוט צריך להקשיב לבנאדם.

מגיעים מהגרים חסרי השכלה, שפה ומקצוע שלא יכולים להשתלב בשוק העבודה (מן הסתם) ומתחילים לעסוק בפשע בשביל לשרוד. מה לא נכון כאן?

כמעט הכל. בעיקר העובדה שבמשפט אחד רידדת את העם המקסיקני לנרטיב בודד שמתאים לאג'נדה שלך. היי, בדיוק כמו טראמפ!

2. לא נורא.

בנוגע לשרת:

ב. למה היא השמידה מידע?

1. בואנה, אתה אשף בכלכלה אתה. עשרות מיליארדי דולרים זה לא כסף קטן לאף אחד. זה יותר מהתקציב השנתי של הרבה מאוד מדינות. וחוצמזה, חשבתי שמקסיקו תשלם עליה, לא?

2. אה-וואלה, איזה טיעון משכנע... (בכלל, שינויי האקלים זו המצאה של הסינים, לא?)

3. אין לך מושג, אה? זו מדינה של 120 מיליון איש, ה-15 בגודלה בעולם מבחינה כלכלית והמדינה השלישית בגודלה מבחינת סחר עם ארה"ב.

4. שוב שיכנעת אותי. תראה איך זה, אני חשבתי שהיא לא תמנע כי חצי מהמהגרים הלא חוקיים מגיעים בכלל בדרכים אחרות וכי אפשר פאקינג לטפס על חומה, אבל במשפט אחד פשוט הוכחת אותי על טעותי!

5. טוב, הבנתי, אתה סתם מטריל. או שאין לך מושג לאיזה גובה מסוק מגיע. או עד כמה זה לא חוקי או אפשרי להטמין מוקשים ליד חומה.

6. עוד טיעון מנצח שלך. שמע, אתה פשוט גאון.

לא שהוא מלאך עכשיו אבל הוא לא גרוע כמו קודם לחות אני חושב שהוא השתפר בהתנהגות הקיצונית שלו וממן את עצמו יותר מבתחילת הקמפיין,אני לא יודע כמה הוא משקר או לא אבל מצעד שני אני כן יודע כמה הילרי משקרת ואולי אני לא יודע כמה היא משקר כי היא מסתירה עוד לך תדע כל יום יש איזה הפתעה מצידה,אפילו סנדרס היה נשמע לי בזמנו קצת יותר טוב ממנה למרות שלא הסכמתי איתו.

מה נעשה השיטה של טראפ קונה אותי וכנראה עוד מליונים,אני לא בעד שניהם אבל מבינהם הוא עדיף לדעתי וגם למה עדיף שהוא יבחר לנו כישראלים? אם אובמה מבשל איזה "מתנת" פרידה לישראל בסגנון להוציא איזה הליך נגד ישראל בגלל הפלסטינים יש סיכוי גבוהה בהרבה שטראפ יבלום את זה שיכנס לתפקיד מאותו מושחתת עם התורמים מהעולם הערבי.

הנה עוד כוכב. ישה, רואה כמה אני נהנה מהשרשור? בלי ההודעות שלי כל היצורים לא היו קופצים לשעשע אותנו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

https://youtu.be/W-VzSG-2oYI

https://youtu.be/-fb6vtaDUIo

טראמפ דיבר על הגירה לא חוקית, על העובדה שאין לנו שום דבר שמפריד ביננו לבין מקסיקו, ישראלי שמהגר לפה גם אם בצורה לא "חוקית" עדיין נכנס לפה בצורה חוקית, עדיין צריך ללכת לשגרירות ולהוציא ויזה.

אנשים נכנסים ממקסיקו, בלי עבר, בלי ניירות, בלי כלום.

על זה טראמפ דיבר, הוא ציין את העובדה שמקסיקו מעודדת הגירה של פושעים לארה"ב, שרבים מאלו שמסתננים הם אנסים (והנתונים מדברים על זה שכ70% מהנשים שמסתננות לארה"ב נאנסות בדרך).

טראמפ רוצה לעשות את ההגירה מסודרת.

מקסיקו רוצים לבנות חומה בדרום בשביל למנוע מעבר של מהגרים לא חוקיים מגואטמלה, זה בסדר.

השלטון הנוכחי לא עובד, המדינה תחת שלטון אובאמה הפכה להיות מחולקת לפי צבע, אחוזי העוני והאבטלה גדלו ושום דבר לא נעשה בשביל העם, אובאמה עסוק בחופשות וראיונות אצל אלן במקום בלהיות נשיא אמיתי.

הנקודות שטראמפ מציין בקמפיין שלו זה מה שהעם צריך.

עבודה, להחזיר מפעלים לאמריקה, ליצור מקומות עבודה על ידי עידוד חברות להשקיע פה ולא לעודד העברת מפעלים למקסיקו או סין.

עוני, כיום הממשל מוציא למעלה מ20 מיליארד דולר בשנה על טיפול במהגרים לא חוקיים, כסף שיכול לשמש לטיפול בחיילים משוחררים, בהומלסים, באנשים שהם אזרחים של המדינה.

ביטול הcommon core, שיטה שהורידה את רמת החינוך לקרשים.

ביטול אובאמהקר, שוב, אחד הדברים הנוראיים שקרו לנו פה, לכאורה מדובר בתוכנית סוציאליסטית אבל הכוח ניתן למספר מצומצם של חברות ביטוח, סל התרופות הוקטן, הפרמיות עלו והכל בגלל שהתחרות על כיסו של המבוטח בוטלה.

מיסים, לשנות את שיטת המיסוי כך שאנשים ממעמד הביניים ומתחתיו יוכלו להשאיר קצת יותר כסף בכיס.

ואני יכול להמשיך...

לטראמפ יש מצע אפקטיבי, יש לו תמיכה של אנשים אשר אני מכבד מאוד (ג'וליאני הוא דוגמא נהדרת).

מה יש לקלינטון? 30 שנה בפוליטיקה ושום דבר חיובי לזקוף לעצמה, היא תעשה הכל בשביל לזכות בכוח פוליטי וכן האימיליים הם חתיכת סיפור, לא רק בגלל השרת הפרטי אלא בגלל התוכן שלהם.

haters will hate

• תוכן חדש...