Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז טראמפ טוב ליהודים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מייקל מור סיכם את זה יפה.. ברגע שכל הפוליטיקאים שונאים אותו ובעלי ההון עושים הכל כדי להוריד אותו כנראה שהם מפחדים ממנו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם

כנראה שלא ענית לשאלתי

אז השאלה מחדש

האם טראמפ טוב ליהודים ולישראל.

קח בחשבון שהילארי נתמכת על ידי יהודים, האם התמיכה הזו לא תהפוך אותו לשונא ( או לשונא גדול יותר ) ליהודים וישראל?

לא הקשבתי עדיין למייקל מור מקווה שזה בסדר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם הייתי קורא עתידות הייתי ממלא כרטיסי לוטו. אין לי וגם לך שמץ של מושג מי יותר טוב ליהודים. העובדה שהילארי נתמכת על ידי יהודים לא אומר בהכרח שהיא תעשה טוב למען ישראל.. למען האמת בנתיים עשתה רק רע. גם אובמה נתמך חזק על ידי השחורים ותראה מה קורה.. יותר שחורים נעצרים ומתים מאלימות משטרתית. כנ"ל לגבי העובדה שאובמה נבחר על הטיקט של שוחר שלום ובנתיים הוא הבעיר את המזרח התיכון.

פורסם

בנוסף, אני חוזר על הערתי מקודם על הסרט בו אתה חי אם אתה חושב שהבלגן באזור נובע נטו מהמדיניות של אובמה וקלינטון. האמריקאים השפיעו הרבה פחות על המצב באזור בשנים האחרונות משנדמה לך. האביב הערבי לא נוצר בגללם. ההשפעה שלהם על המצב בסוריה הייתה מאוד נמוכה. ההשפעה של הרוסים הייתה הרבה יותר גדולה, וכמובן שהרבה מעליית ISIS אפשר להפיל על אסד ועל איראן ועל החיזבאללה. אמריקה הגיבה למצב במזרח התיכון, לא יצרה אותו. ואמנם התגובה שלה הייתה לא יעילה, אבל זה לא נובע מכך שהמפקד העליון הוא אובמה. בין אם זו הילארי שתחליף אותו או טראמפ, לשניהם לא תהיה אופציה טובה יותר.

צודק.

לארצות הברית יש חלקים בעולם שהמתרחש בהם הרבה יותר חשוב לה מאשר המזרח התיכון וצבא הטויוטות של המדינה האסלאמית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מייקל מור רחוק מלפרגן לטראמפ. הסרטון\הקלטה הנ״ל נערך בצורה כזאת שהסיפור שלו יוצא מהקשרו.

Michael Moore Perfectly Explains Why Trump Will Win

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מה שצריך להתווסף לדבריו של מייקל מור זה שאותם מצביעי טראמפ לא מבינים שה-fuck you שהם אומרים למערכת הולך לחזור להם בהפוכה אחרי שהוא ייבחר, כי אם הילארי לא שמה עליהם, אז טראמפ בטח ובטח לא ישים עליהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה שצריך להתווסף לדבריו של מייקל מור זה שאותם מצביעי טראמפ לא מבינים שה-fuck you שהם אומרים למערכת הולך לחזור להם בהפוכה אחרי שהוא ייבחר, כי אם הילארי לא שמה עליהם, אז טראמפ בטח ובטח לא ישים עליהם.

אני לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות כאלה. למרות שנדמה לך שאתה יכול לחזות, אין לך או לאף אחד אחר שום יכולת לדעת איך באמת הוא יתפקד כנשיא. לדעתי צריך לתת לו הזדמנות כי לצד השני היו מספיק הזדמנויות במשך כמה עשורים והיא הוכיחה את רמת התיפקוד הירודה שלה והנזקים שהיא יודעת לגרום.

כבר ראינו אנשי מלחמה אגרסיביים שהביאו שלום, ואנשי רוח עדינים שהביאו מלחמות. אז לא הייתי ממהר.

פורסם

לטראמפ יש עבר עשיר של הבטחות שלא עמד בהן. בין השאר (אפשר לקרוא על זה בלינק שפרסמתי קודם) עובדים בפרויקטים שלו שלאחר סיום העבודה הוא התנער מהם עד למצב שאפילו סירב לשלם את שכרם.

למה שאני, בתור אמריקאי, אתן הזדמנות למישהו עם היסטוריה כזו?

פורסם
כנראה שלא ענית לשאלתי

אז השאלה מחדש

האם טראמפ טוב ליהודים ולישראל.

קח בחשבון שהילארי נתמכת על ידי יהודים, האם התמיכה הזו לא תהפוך אותו ( את דונאלד טראמפ ) לשונא ( או לשונא גדול יותר ) ליהודים וישראל?

לא הקשבתי עדיין למייקל מור מקווה שזה בסדר.

אם הייתי קורא עתידות הייתי ממלא כרטיסי לוטו. אין לי וגם לך שמץ של מושג מי יותר טוב ליהודים. העובדה שהילארי נתמכת על ידי יהודים לא אומר בהכרח שהיא תעשה טוב למען ישראל.. למען האמת בנתיים עשתה רק רע. גם אובמה נתמך חזק על ידי השחורים ותראה מה קורה.. יותר שחורים נעצרים ומתים מאלימות משטרתית. כנ"ל לגבי העובדה שאובמה נבחר על הטיקט של שוחר שלום ובנתיים הוא הבעיר את המזרח התיכון.

לא כיוונתי בכלל להילארי בשאלה שלי, והאם היא תעשה טוב או לא ליהודים בגלל תמיכתם.

אלא למואדם?

אתה יכול לאמר מה הרע שעשתה הילארי לישראל?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות כאלה. למרות שנדמה לך שאתה יכול לחזות, אין לך או לאף אחד אחר שום יכולת לדעת איך באמת הוא יתפקד כנשיא. לדעתי צריך לתת לו הזדמנות כי לצד השני היו מספיק הזדמנויות במשך כמה עשורים והיא הוכיחה את רמת התיפקוד הירודה שלה והנזקים שהיא יודעת לגרום.

כבר ראינו אנשי מלחמה אגרסיביים שהביאו שלום, ואנשי רוח עדינים שהביאו מלחמות. אז לא הייתי ממהר.

נניח אתה יושב ראש דירקטוריון שאחראי על חברה גדולה ומחפש מנכ"ל חדש לחברה. מגיע אליך לראיון מישהו שנראה מבטיח - איש עסקים מצליח עם המון כסף שעשרות שנים של יזמות בעברו. בוא נניח לרגע שלא עשית שיעורי בית ולא גילית שהוא בעצם רמאי שלא שווה כל כך הרבה כסף כמו שהוא טוען, שהוא פשט רגל כבר 6 פעמים, שהמון מעסקיו נכשלו כשלון חרוץ, שהוא מרמה את שלטונות המס במשך שנים, שהוא לא טורח לשלם לעובדיו בהרבה מקרים ושעומדות נגדו הרבה מאוד תביעות ופרשיות שקשורות לעסקיו.

אז הוא מתיישב ומתחיל לדבר. אומר לך שהוא ורק הוא יציל לך את החברה, שיש לו תוכנית מדהימה שהוא לא יכול לגלות, שהוא יעיף החוצה את כל העובדים הזרים שיש לך בחברה וישאיר רק את המקומיים ושהוא ימצא לך את המזכירות הכי פצצות. אין, הוא אומר, אף מנכ"ל אחר לא יכול לעשות את העבודה כמוני. כולם שקרנים ומושחתים.

רק שהוא לא מסיים בזה. הוא מדבר על כך שהוא לא יתן למוסלמים או מקסיקנים לעבור בחברה, ומקנח באיך היה רוצה לתפוס את המזכירה שלך באיבר המין. לפני שהוא יוצא מהראיון הוא טורח לומר לך שאם לא תקבל אותו לעבודה הוא יתבע אותך ויאשים אותך בשחיתות.

אז מה, היית נותן לו הזדמנות?

נ.ב. על איזו רמת תפקוד ירודה ועל אילו נזקים אתה מדבר בהקשר של הילארי?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נניח אתה יושב ראש דירקטוריון שאחראי על חברה גדולה ומחפש מנכ"ל חדש לחברה. מגיע אליך לראיון מישהו שנראה מבטיח - איש עסקים מצליח עם המון כסף שעשרות שנים של יזמות בעברו. בוא נניח לרגע שלא עשית שיעורי בית ולא גילית שהוא בעצם רמאי שלא שווה כל כך הרבה כסף כמו שהוא טוען, שהוא פשט רגל כבר 6 פעמים, שהמון מעסקיו נכשלו כשלון חרוץ, שהוא מרמה את שלטונות המס במשך שנים, שהוא לא טורח לשלם לעובדיו בהרבה מקרים ושעומדות נגדו הרבה מאוד תביעות ופרשיות שקשורות לעסקיו.

אז הוא מתיישב ומתחיל לדבר. אומר לך שהוא ורק הוא יציל לך את החברה, שיש לו תוכנית מדהימה שהוא לא יכול לגלות, שהוא יעיף החוצה את כל העובדים הזרים שיש לך בחברה וישאיר רק את המקומיים ושהוא ימצא לך את המזכירות הכי פצצות. אין, הוא אומר, אף מנכ"ל אחר לא יכול לעשות את העבודה כמוני. כולם שקרנים ומושחתים.

רק שהוא לא מסיים בזה. הוא מדבר על כך שהוא לא יתן למוסלמים או מקסיקנים לעבור בחברה, ומקנח באיך היה רוצה לתפוס את המזכירה שלך באיבר המין. לפני שהוא יוצא מהראיון הוא טורח לומר לך שאם לא תקבל אותו לעבודה הוא יתבע אותך ויאשים אותך בשחיתות.

אז מה, היית נותן לו הזדמנות?

נ.ב. על איזו רמת תפקוד ירודה ועל אילו נזקים אתה מדבר בהקשר של הילארי?

עכשיו תראה איזה רמה של דמגוגיה רצה בטקס שכתבת כאן, כמה דברים :

1. דבר ידוע שכל מי שיש לו כסף דואג להחביא אותו בכל מיני צורות כדי לא לחשוף את ההון שלו לתביעות, אחרת הוא אידיוט.

2. אין שום בושה בפשיטת רגל, זה חוקי לגמרי ותחת הביקורת והשליטה של בית המשפט.

3. לא תמצא כמעט שום איש עסקים שלא נכשל בחלק מעסקיו, "מי שלא עושה לא טועה" וזה נכון במיוחד לעסקים. דווקא כל הכבוד לטראמפ שלא ויתר והוציא את עצמו מתהומות שהיו גורמים לאנשים אחרים להתאבד.

4. טראמפ לא מדבר על עובדים זרים, הוא מדבר על שוהים לא חוקיים, ויש כאן מספרים מדהימים של כאלה. מי שלא חוקי לא צריך להמצא במדינה, אני לא חושב שצריך כאן הסבר מיוחד.

5. לא הבנתי את מה שכתבת על המקסיקנים והמוסלמים ? מה זה לעבור בחברה ? אני מניח שאתה מתכוון לזה שהוא רוצה לשנות את הסכם נפט"א, אז אני מסכים איתו לגמרי, יש בהסכם הזה הרבה חורים לרעת ארה"ב. חברה שרוצה לצאת מארה"ב אבל להמשיך למכור את המוצרים בארה"ב, שתשלם מס.

פורסם

^^^

נשארתי פעור פה ובא(ה)לם מהתשובות שלך.

גם הדמיון של רוני חוגג

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
^^^

נשארתי

פעור פה