Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעת תסכול מזה שהמפלגה שלו לא זכתה אולי, ובביטוי מזעזע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין לי מחלוקת איתך בעיניין.

העובדה שהיא מוזכרת מאפילה על כל מעשיו הטובים והרעים במהלך חייו.

את העובדה שאנו סובלים מוועדים חזקים עד היום אפשר לזקוף חלק נכבד מכך, באחריותו כמזכ"ל ההסתדרות בתחילת שנות השבעים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני לא מבין איך אפשר להצביע לבן אדם שמעודד מלחמת אזרחים.

הוא פסיכופט גמור ואם הוא המעומד הכי טוב שהמפלגה הרפובליקנית הצליחה להעמיד.

אז המפלגה הזאת פשוט לא רלוונטית יותר.

למה אתה מכניס את ביבי לדיון..:grin: לא מדובר על ישראל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כניראה גם שם מתחילים להבין שהנשיאות כבר לא מובטחת לשושלת הקלינטונים:

"דרמה בארה"ב: ה-FBI פותח מחדש את פרשת המיילים של קלינטון"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4871478,00.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ששששש אין שום בעיה עם המיילים הרי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

מעניין אותי, האהדה שלך לטראמפ נובעת רק מהמחשבה שהוא יהיה יותר טוב לישראל, או שזה משהו אחר? כי אני לא מצליח להבין את התהליך המחשבתי הזה שאיכשהוא מוביל ל"הילארי זה רע בגלל האימיילים". אין פה הרי שום לוגיקה קוהרנטית, שום רציונל שעושה שכל שמוביל מ"הילארי עשתה פשלה ושלחה מיילים משרת לא מאובטח" ל"טראמפ צריך להיות הנשיא הבא של ארה"ב".

אגב, יאמר לזכותם של האמריקאים שהם משאירים אותנו במתח עד הרגע האחרון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן יתכן שמדובר ב-deal braker, ההפרש גם כך הצטמצם בסקרים. מקווה מאוד בשביל מנהל ה-FBI שיש דברים בגו, צריך ביצים גדולות כדי לצאת באמירה כזו 10 ימים לפני הבחירות.

פורסם
מעניין אותי, האהדה שלך לטראמפ נובעת רק מהמחשבה שהוא יהיה יותר טוב לישראל, או שזה משהו אחר? כי אני לא מצליח להבין את התהליך המחשבתי הזה שאיכשהוא מוביל ל"הילארי זה רע בגלל האימיילים". אין פה הרי שום לוגיקה קוהרנטית, שום רציונל שעושה שכל שמוביל מ"הילארי עשתה פשלה ושלחה מיילים משרת לא מאובטח" ל"טראמפ צריך להיות הנשיא הבא של ארה"ב".

אגב, יאמר לזכותם של האמריקאים שהם משאירים אותנו במתח עד הרגע האחרון.

איפה כתבתי שאני מעריץ את טראמפ? בהודעה הראשונה שלי בדיון כתבתי והדגשתי ששניהם גרועים בעיניי. אני חושב שאתה צריך לשאול את עצמך מאיפה נובעת הערצה שלך כלפי הילארי? היא נובעת מהעבודה שהשמאל בארץ חולה לה על הישבן העתיק. זה מצחיק שאתה מגמד את הפרשיה כאילו היא נעשתה בתום לב וכאילו לא מדובר בעבירה ביטחונית חמורה. הרי אם זה היה טראמפ, היית מאבד את העשתונות כדי להוכיח עד כמה שליחת מיילים( 30k( מסווגים משרת לא מאובטח תוך זריקת זין על ההנחיות ולאחר מכן טיוח והשמדה של ראיות, פוסל אדם מלהפוך לראש מדינה. למה אתה בעדה? ספר לי מה כבר היא עשתה בחיים שלה שהותיר חותם טוב על אנשים? לאן היא הייתה מגיעה ללא בעלה? זה גם צבוע בעיניי שמתנגדי טראמפ ישר מאשימים אותו בעבירות מין שלא הוכחו בכלל אבל כופרים בכל ההאשמות כנגד הילארי כי הם עוד לא הוכחו. Talk about double standard

ולבסוף, אין עשן בלי אש! אני חושב שתסכים איתי שהילארי היא המועמדת שיש כנגדה הכי הרבה "דברים לא מוכחים" כהגדרתך. לא זכור לי ב 20 שנים האחרונות מועמד אמריקאי עם כל כך הרבה פרשיות.

נ.ב עוד סיבה שאני רוצה שטראמפ ינצח היא כי נמאס לי שיש פה מלחמות בגלל המדיניות של המכפשה הזאת והפטרון שלה אובמה.

פורסם

אין שום הערצה להילארי. הסיבה העיקרית שאני בעדה היא כי טראמפ כל כך מסוכן. אין פה עניין של שמאל וימין, ואני גם לא מגמד את הפרשיה של האימיילים. אם היא סיכנה את בטחון המדינה אז היא כנראה לא מתאימה להיות נשיאה, אפילו אם זה בתום לב. פשוט לא הוכח בינתיים שהיא סיכנה שום דבר. ובנוגע למה שהיא עשתה - הרבה הרבה יותר ממרבית הפוליטיקאים, והרבה מזה ללא קשר ישיר לבעלה.

הבעיה עם טראמפ היא שבלי שום אימיילים יש כמות אדירה של דברים שצריכים לפסול אותו מלהיות ראש מדינה. זה בכלל לא עניין עבירות המין בפוטנציה - כמו שציינת הן אכן לא הוכחו ולא תשמע אותי אומר על זה מילה. אף אחד לא טען שהוא אנס סדרתי או סתם עבריין מין סטנדרטי. את מה שטוענים כלפיו אנשים נורמלים הוא הביא על עצמו - המיזוגניות, השוביניסטיות, השפה המלוכלכת והלא ראויה, הגזענות, השקרנות, האגו וכולי.

אני לא מסכים איתך שלהילארי יש הכי הרבה דברים לא מוכחים - הילארי (וטראמפ) הם המועמדים שהציבור הכי אוהב לשנוא בשנים האחרונות, וכתוצאה האינטרנט גועש בשמועות והמצאות סביב שניהם. לכן אתה שומע כל כך הרבה דברים - לא בגלל שהם אמיתיים, אלא בגלל שאנשים מפיצים אותם.

ואם אתה חושב שניצחון של טראמפ יפסיק את המלחמות פה באזור, אתה חי בסרט קשה מאוד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זו נבלה וזו טרפה - אבל זה הולך ונהיה יותר ויותר מעניין שמתברר שחלק מהאימיילים של קלינטון שכביכול נמחקו לפני חקירת האף-פי-איי נמצאו כעת בטלפון הנייד של אנתוני וינר במהלך חקירת פרשת הסקסטינג שלו. איך הם הגיעו לשם זה די ברור (אשתו שהייתה העוזרת של קלינטון), אבל השאלה הגדולה היא מה יש בתוכן האימיילים האלו שגרמו להם מלכתחילה להתגלגל לוינר ולאחר מכן 'להימחק'?

No worries 8)

פורסם
אין שום הערצה להילארי. הסיבה העיקרית שאני בעדה היא כי טראמפ כל כך מסוכן. אין פה עניין של שמאל וימין, ואני גם לא מגמד את הפרשיה של האימיילים. אם היא סיכנה את בטחון המדינה אז היא כנראה לא מתאימה להיות נשיאה, אפילו אם זה בתום לב. פשוט לא הוכח בינתיים שהיא סיכנה שום דבר. ובנוגע למה שהיא עשתה - הרבה הרבה יותר ממרבית הפוליטיקאים, והרבה מזה ללא קשר ישיר לבעלה.

הבעיה עם טראמפ היא שבלי שום אימיילים יש כמות אדירה של דברים שצריכים לפסול אותו מלהיות ראש מדינה. זה בכלל לא עניין עבירות המין בפוטנציה - כמו שציינת הן אכן לא הוכחו ולא תשמע אותי אומר על זה מילה. אף אחד לא טען שהוא אנס סדרתי או סתם עבריין מין סטנדרטי. את מה שטוענים כלפיו אנשים נורמלים הוא הביא על עצמו - המיזוגניות, השוביניסטיות, השפה המלוכלכת והלא ראויה, הגזענות, השקרנות, האגו וכולי.

אני לא מסכים איתך שלהילארי יש הכי הרבה דברים לא מוכחים - הילארי (וטראמפ) הם המועמדים שהציבור הכי אוהב לשנוא בשנים האחרונות, וכתוצאה האינטרנט גועש בשמועות והמצאות סביב שניהם. לכן אתה שומע כל כך הרבה דברים - לא בגלל שהם אמיתיים, אלא בגלל שאנשים מפיצים אותם.

ואם אתה חושב שניצחון של טראמפ יפסיק את המלחמות פה באזור, אתה חי בסרט קשה מאוד...

אני לא חושב שזה יגרום למלחיות באיזור להיפסק. לצערי יש רק דרך אחת שתגרום לזה להיפסק. אבל, כל הבלאגן שקורה באיזור ב 5 שנים האחרונןת זה נטו בגלל שני הליצנים האלה. והכי מצחיק שאובמה קיבל פרס נובל לשלום מבלי שהוא עשה כלום ובהמשך גרם למוות של מיליונים במצטבר. אבל העיקר שהתקשורת אוהבת אותו. לפעמים אני חושב שאם ביבי באמת היה חכם הוא היה מתפקד בכלל לעבודה ואז עושה באמת מה שהימין רוצה ועל הדרך היה מקבל את ברכת הדרך מהתקשורת ומהאמריקאים. אהה וגם ממך מאוריו ומיבגניפ.

אני עדיין הייתי שונא אותו.

פורסם

אני אסתכן ואומר שאולי בגלל שאתה "ימני-אוטומטי" (כלומר מישהו שאוטומטית מצביע לימין) אתה חושב שגם אנשים כמוני הם אוטומטית שמאלנים ושאם ביבי היה מתחפש לשמאלני ורץ מטעם העבודה אז הייתי תומך בו. התשובה כמובן שלילית, כי אני מסתכל על הבנאדם ומה הוא עושה, ולא על הרעיון שאולי פעם בעבר הוא עמד מאחוריו.

בנוסף, אני חוזר על הערתי מקודם על הסרט בו אתה חי אם אתה חושב שהבלגן באזור נובע נטו מהמדיניות של אובמה וקלינטון. האמריקאים השפיעו הרבה פחות על המצב באזור בשנים האחרונות משנדמה לך. האביב הערבי לא נוצר בגללם. ההשפעה שלהם על המצב בסוריה הייתה מאוד נמוכה. ההשפעה של הרוסים הייתה הרבה יותר גדולה, וכמובן שהרבה מעליית ISIS אפשר להפיל על אסד ועל איראן ועל החיזבאללה. אמריקה הגיבה למצב במזרח התיכון, לא יצרה אותו. ואמנם התגובה שלה הייתה לא יעילה, אבל זה לא נובע מכך שהמפקד העליון הוא אובמה. בין אם זו הילארי שתחליף אותו או טראמפ, לשניהם לא תהיה אופציה טובה יותר.

אה, סליחה, טראמפ אמר שהוא ורק הוא יכול לנצח את ISIS ושיש לו תוכנית מושלמת לחיסולם. אני כמעט רוצה שיבחר כדי לחזות במו עיני בפלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני חושב שתסכים איתי שהילארי היא המועמדת שיש כנגדה הכי הרבה "דברים לא מוכחים" כהגדרתך. לא זכור לי ב 20 שנים האחרונות מועמד אמריקאי עם כל כך הרבה פרשיות.

הרשה לי להכיר לך ערך בויקיפידיה שאני בטוח שאתה לא מכיר:

https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_affairs_of_Donald_Trump

מדובר בערך שמוקדש כולו למחלוקות (או כמו שאתה אוהב לקרוא לזה, שערוריות) המשפטיות שטראמפ היה מעורב בהן (כן, יש ערך שמוקדש רק לנושא הזה!). קרא את הערך - קח את הזמן, הוא לא קצר, בלשון המעטה - ואז תחזור אלינו עם התשובה, למי היו יותר ״פרשיות״.

ד״א עדיין לא שמענו באילו כ״כ הרבה פרשיות מדובר, למיטב זכרוני הגענו לפרשיית האימיילים, ההדחה של בעלה ומשהו עמום על גניבת רהיטים מהבית הלבן(....).

• תוכן חדש...