Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקרוא לבנאדם מוסוליני זה בסדר ולא הסתה נכון? השמאל בגדולתו.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

בתור שמאלן סמולן אני מוחה.

מה זה שמאלן? סמולן?

חן לך לעמוד בפינה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אתם בררניים מדי עם ההגדרה של מעצמת-על. האיחוד האירופי? ברזיל?

ארצות הברית זאת מעצמת על. הרפובליקה העממית היא מעצמת על. רוסיה קצת גבולית כי קצת קשה לתת את התואר הזה למדינה עם כלכלה מתפוררת ואפס חוסן אזרחי, אבל עדיין.

יש כמה בהתהוות כמו הודו, אבל חוץ מזה? אין.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תגידו- מישהו רוצה להסביר לי את הובלת קלינטון בסקרים כאשר בכל נאום בLIVE לקליינטון בקושי יש 5K צופים בלייב וקמצוץ אנשים כקהל וכל המסך מלא בסמיילים זועמים ולטראמפט כמעט תמיד מגיעה ל100K וכמעט כל הסמיילים של חיוך ולבבות?

אין לקילנטון קהל ואף אחד לא צופה בה, לעומת טראמפ שהוא פופולארי מאוד מבחינת הקהל והצופים בלייב- הסבר מישהו?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עוד שבוע לבחירות

ניתן לעם לאמר את דברו

ואז נראה מי יצא המנצח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין לקילנטון קהל ואף אחד לא צופה בה, לעומת טראמפ שהוא פופולארי מאוד מבחינת הקהל והצופים בלייב- הסבר מישהו?

כמות הצופים של טראמפ אינה בהכרח לטובתו.

כל פעם שהאיש מופיע לי על מסך הטלוויזיה אני חושב (ולעתים אומר) ״או, הנה פינת הבידור היומית״. רק חסרה המסגרת של הלוני-טונס מסביב לראש שלו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זה בדיוק הסטנדרט הכפול שמדברים עליו. כשקלנטון אומר דברים זהים לטראמפ בנוגע למהגרים, חומה, גירוש פושעים, ממשלת מקסיקו, אף אחד לא קורה לה פשיסטית. פשוט מתעלמים.

אתה מתבלבל. אלו לא דברים זהים וחלקם נמצאים שם לגמרי out of context. בכל מקרה, נאמר פה משהו על הרטוריקה של טראמפ. משעשע אותי כמה הוא מפשט דברים בשביל הקהל שלו, כי הוא הרי יודע שנושאים מסובכים לא מקבלים רייטינג (וגם כי הוא בעצמו לא מסוגל להתמודד עם דברים מסובכים). "יש לנו מדינה, אנחנו חייבים שיהיו לנו גבולות. יש לנו גבולות, אנחנו חייבים שיהיו לנו חוקים. או שיש לנו מדינה או שאין לנו" - וואו דונלד.

הנה עוד ציטוט אמיתי, בלי להשמיט כלום, ממשהו שהדונלד אמר לאחרונה:

We're about to go, we lose it, we are in the wrong direction and maybe, it's gone. Supreme court justices always remember that, but so many different levels, and when you see what happened, with crooked Hillary today, it was a disaster.

זה ממש כאילו הוא מתחיל איזה רצף מחשבתי, מבין שזה לא מוביל לשום מקום או שזה מסובך מדי לקהל שלו, ואז פשוט אומר "אה, פאק איט" ודוחף בפנים איזה "קרוקד הילארי" קטן (שכמובן מיד גורר קולות צהלה מהקהל).

תגידו- מישהו רוצה להסביר לי את הובלת קלינטון בסקרים כאשר בכל נאום בLIVE לקליינטון בקושי יש 5K צופים בלייב וקמצוץ אנשים כקהל וכל המסך מלא בסמיילים זועמים ולטראמפט כמעט תמיד מגיעה ל100K וכמעט כל הסמיילים של חיוך ולבבות?

כנראה בגלל שמה שכתבת לא נכון, אבל בכל מקרה אני יכול להבין את המשיכה לצפות במופרע הזה, גם אני נהנה לצפות בו הרבה יותר מבקלינטון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפחות כולנו יכולים להסכים על דבר אחד- בבחירות האלה כולם מצטיידים בהמון פופקורן ונהנים מהמופע :-).

התוצאות הולכות להפתיע לדעתי- משהו הולך שם ובטווח שישלפו עד שפנים מהכובע.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בהפתעה הוא מתכוון שטראמפ ינצח, כי עד לא מזמן הילארי הובילה משמעותית. כנראה שלאמריקאים יותר חשוב שהנשיא שלהם לא ישלח אימיילים משרת פרטי, מאשר שיהיה מיזוגן פשיסט שקרן גזען ורמאי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גזען פשיסט או לא, הוא מבטיח להם שיחזיר להם את צורת החיים הישנה שלהם, שהתחרבנה מאוד מאז ה9/11 והמשבר של 2008.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא מבטיח את זה לאנשי הפרברים והעיירות הקטנות שרואים את המפעלים ומקומות העבודה בורחים להם מהידיים. לתושבי הערים הגדולות אין לו שום בשורה כי מצבם בסדר גמור. ועזוב שכמו כל פוליטיקאי (אל תחשוב שהוא לא יהפוך לכזה) הוא רק מבטיח ולא יקיים (נראה לך שבנאדם כזה בכלל שם על האנשים האלה?).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוגע להפתעה אני מיתכוון יותר לכיוון של חשיפות כמו בFBI וכו'- אי אפשר לדעת מה ימצאו מחר רגע ליפני הבחירות על כל אחד מהמועמדים.

קירקס גדול ניהיה בבחירות האלה, שום דבר לא בטוח ודווקא כניראה הרבה אנשים אומרים בפומבי שמצביעים להילארי אבל בפועל שאף אחד לא רואה הם יצביעו לטראמפ, מה שרואים משם לא רואים מכאן.

הסיבה היחידה שאני רוצה שטראמפ יזכה הוא רק בשביל ליראות מה הוא כן יכול לעשות כי עד עכשיו ראינו מה קורה.

יכול ליהיות שיהיה גרוע מאוד, אבל יכול ליהיות שהוא גם יהיה הדבר הטוב ביותר שקרה לארה"ב(דגש עליהם כי אולי לשאר העולם יהיה פחות טוב).

פשוט אני בדעה שמי שנימצצא בשילטון או מקורב לשילטון המון שנים הוא כבר הדבר הגרוע ביותר להיתקדמות המדינה כי הכל רקוב ומשוחד ומלא ג'ובים וכולם עסוקים ברווח עצמי בלי שום כוונה לשפר את חיי האזרח, לעומת אדם חדש שהוא לא מהפוליטיקה, שהוא חזק בפני עצמו והוא כן יכול לעטוף עצמו באנשי המיקצוע הטובים ביותר וכן לעשות שינוי כי בשבילו זה עוד אתגר בחיים (וכמובן הוא יעשה גם טוב לעצמו ומקורביו-אני לא חי בבועה), אבל מאוד סקרן מה שינוי שכזה יכול להביא למדינה.

טראמפ הוא הימור- יכול ליהיות אסון או יכול ליהיות נס, אי אפשר לדעת כאן מאחורי המיקלדת, עם הילארי והדמוקרטים זה פשוט המשך המצב הקיים לטוב ולרע.

פורסם

טראמפ הוא הימור- יכול ליהיות אסון או יכול ליהיות נס, אי אפשר לדעת כאן מאחורי המיקלדת, עם הילארי והדמוקרטים זה פשוט המשך המצב הקיים לטוב ולרע.

או אם לאמור את זה בצורה אחרת - מי שהעלה את טראמפ לעמדה שהוא נמצא בה עכשיו זו הילארי ואובמה והשלטון הנוכחי, הםא האחראים לעליה של אובמה במעשיהם. הם הרויחו את המועמד טראמפ ביושר.

פורסם

מה זה אינטרסים ערביים? כי אני לא יודע עד כמה העניין הפלסטיני יטריד, חלילה, את מר מוסוליני.

אם מדובר במדינות הערביות, אז אני לא בטוח במה זה מתנגש עם אינטרסים ישראלים. כלומר, כן, כל פעם שמוכרים נשק למדינות הערביות באים הישראלים ובוכים משהו על איזה ״qualititive advantage״ אבל לנוכח הדולרים שמנפנפים בסעודיה או אבו-ט׳אבי המחאה הזו היא לרוב רק כדי לסמן ״וי״. גם כשהאמריקנים אומרים (למצרים לדוגמה) ״לא״, אז הם הולכים לצרפתים שלא שמים עלינו בכלל.

חימוש מצרים, הסדרה בסוריה, אינטרסים סעודים ומדינות המפרץ שלא נובעים ישירות לסכסוך הפלסטיני אבל קשורים לדעת קהל כאלו ואחרים. לא חסר. איראן גם חלק מהעניין (לא מדינה ערבית אבל חלק מהעניין).

בפעם המי יודע כמה, תפסיקו להעלות באוב את הסכסוך הביגושי. רוסיה של היום היא לא ברית המועצות ובאמת שלא מדאיגה כל כך את ארצות הברית. אם יש מדינה שכן, זו סין.

לא מסכים איתך. נכון שהסיכוי שתהיה התנגשות בין רוסיה לארה"ב היא קלושה, כמו האפשרות שתהיה כזו עם סין אגב (וגם לסינים אין הרבה סיכוי), אבל רוסיה בנתיים היא מהיחידות שמתערבות בשטח ושופכת דם בעימותי פרוקסי עם אינטרסים מובהקים בין המעצמות. מה שרוסיה עושה עכשיו במזרח התיכון זה בלתי נתפס, ההגמוניה האמריקאית כאן התערערה לגמרי.

נ.ב

אולי זה לא מדוייק, כי יש בשטח גם כוחות אמריקאים אבל הם לא מעורבים כמו שרוסיה מתערבת בסוריה למען אסד. שלא נדבר על קרים.

פורסם
הוא מבטיח את זה לאנשי הפרברים והעיירות הקטנות שרואים את המפעלים ומקומות העבודה בורחים להם מהידיים. לתושבי הערים הגדולות אין לו שום בשורה כי מצבם בסדר גמור. ועזוב שכמו כל פוליטיקאי (אל תחשוב שהוא לא יהפוך לכזה) הוא רק מבטיח ולא יקיים (נראה לך שבנאדם כזה בכלל שם על האנשים האלה?).

ברור שהוא לא ישים עליהם, בדיוק כמו שביבי לא שם על תושבי עיירות הפיתוח.

אבל זאת מהות כל ההצגה הזאת שלהם - העיר נגד הכפר, החדש נגד הישן, האליטות נגד העם הפשוט.

הכתבה הזאת מסבירה את זה ממש טוב:

http://www.cracked.com/blog/6-reasons-trumps-rise-that-no-one-talks-about/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...