Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, לצערי הדמיון שלי לא חוגג, כי טראמפ עשה או אמר את כל הדברים האלה ויותר (כמובן, בהקשר של המדינה ולא של חברה)

בנוגע לדבריו של מרטינס:

1. המשפט הזה משולל הגיון, תסלח לי. מי שיש לו כסף מחביא אותו כדי לא לחשוף את ההון שלו לתביעות? הא? כנראה התכוונת לומר שמי שיש לו כסף ולא רוצה לשלם מיסים מחביא את ההון שלו. תביעות לא מגיעות מכך שיש לך המון כסף, הן מגיעות מכך שעשית משהו לא בסדר.

2. זה לא עניין של בושה. זה עניין שבנאדם שעסקיו הכריזו על פשיטת רגל לא פעם ולא פעמיים טוען שהוא שווה 10 מיליארד דולר. זה עניין שהוא צבר חובות אדירים בכספים של אנשים אחרים ואז "נאלץ" לפשוט רגל. לא מדובר על חובות של מיליונים, מדובר על חובות של מיליארדים. דמיין עסק שמנוהל בצורה כל כך רעה שלאורך שנים בודדות הוא צובר חובות של מיליארד דולר. זה נשמע לך בסדר?

3. כל הכבוד שהוא נכשל במרבית עסקיו? כל הכבוד שהוא פגע במאות או אלפי אנשים שהועסקו אצלו על הדרך?

4. דיברתי על עובדים זרים כי עשיתי אנלוגיה לחברה. וטראמפ דיבר על מקסיקנים או מוסלמים באופן חד צדדי, טוען שהם עבריינים, אנסים, פושעים.

5. שוב, זו הייתה אנלוגיה. חשבתי שתבין, כנראה שלא. "חברה שרוצה לצאת מארה"ב אבל להמשיך למכור את המוצרים בארה"ב, שתשלם מס"? א. פורד לא הקטינה משרות בארה"ב, טראמפ סתם יצא טמבל. ב. נניח והוא שם מס על חברה כזו, וכתוצאה המוצרים שלה יקרים יותר משל המתחרים ואף אחד לא קונה אותם - אז היא נאלצת לפטר עוד עובדים ולקטון. נחש מאיפה אותם עובדים יפוטרו... ג. הוא אמר את זה רק בתור איום, כדי שהם לא יעזבו. אח"כ הוא כבר הקטין את המספר ואמר שעוד לא החליט על גודל המס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכן אמרתי שהדמיון שלך חוגג

כאשר מרטינס כתב את שכתב , נזכרתי באיש עני אחד בשם וורן באפט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שבגדול טראמפ עדיף לישראל משתי סיבות:

א. הילרי היא גרועה. הייתה גרועה כמזכירת המדינה ותהיה גרועה כנשיאה סביר להניח. היא תמשיך את מדיניות אובמה פחות או יותר, שהיא נוראית מבחינת יחסי כוחות בינ"ל במזרח התיכון לארה"ב.

ב. טראמפ באופן עיקבי מבקש שמדינות ידידותיות לארה"ב, לא יקבלו "הנחות". אני חושב שישראל תרוויח יותר משיתוף פעולה אינטרסנטית עם ארה"ב מאשר מדיניות גלובלית אוהבת (ומתבדלת במידה ולא). אנחנו לא צריכים לשלם הרבה לארה"ב על מנת שהיא תסייע לנו, בטח לא כמו מדינות אחרות התלויות בה. כמובן שזה יכול לעלות ביוקר לארה"ב אם המחיר שיציב טראמפ יהיה גבוה מדי ויחליש את אותן מדינות הזקוקות להגנה. שוב, לא חושב שישראל תהיה במקום הזה.

החרב פיפיות בנושא הזה זה שטראמפ יעדיף אינטרסים ערביים. קשה לי לראות את זה קורה בגלל ערכים משותפים, אבל הבן אדם לא הכי צפוי בעולם. זה אגב כקונטרה לכל אלו שמתלהבים מהדב הרוסי, שהדבר היחידי שמעניין אותו זה אינטרס בלבד, בלי שום ערך אידיאולוגי. אפילו אובמה במדיניותו הגרועה הוא בעל אינטרס מובהק הנובע מאידיאולוגיה ודרך סדורה (על אף שהיא גרועה ורעה במשחק המזרח תיכוני).

גם ליברמן היה מקשקש בזנב כחבר כנסת. איך שהפך לשר ביטחון, הוא די התיישר עם המערכת. אני מאמין שטראמפ לא יהיה שונה, ואם הוא יעמוד בהבטחותיו לעם האמריקאי, בעיקר בעניינים כלכליים ופנימיים, ארה"ב רק תרוויח מזה. לעומת זאת, יהיה לי קשה לראות אותו מתמודד אינטרס מול אינטרס כנגד סין ובעיקר רוסיה. זה יכול בהחלט להוביל למחלוקת מאוד קשה במזרח התיכון ואירופה בין שתי המעצמות עם מנהיגים כאלה. מצד שני, לא בטוח שמדיניות אובמה והילרי בהכרח תהיה מועילה יותר, רואים שפוטין די עושה מה שהוא רוצה.

פורסם

קודם כל, הודעת הבהרה. החלטתי שמעתה ואילך אני קורא למי שאתם קוראים לו ״דונלד טראמפ״ בשם בוב מוסוליני. :wink:

החרב פיפיות בנושא הזה זה שטראמפ יעדיף אינטרסים ערביים. קשה לי לראות את זה קורה בגלל ערכים משותפים, אבל הבן אדם לא הכי צפוי בעולם.

מה זה אינטרסים ערביים? כי אני לא יודע עד כמה העניין הפלסטיני יטריד, חלילה, את מר מוסוליני.

אם מדובר במדינות הערביות, אז אני לא בטוח במה זה מתנגש עם אינטרסים ישראלים. כלומר, כן, כל פעם שמוכרים נשק למדינות הערביות באים הישראלים ובוכים משהו על איזה ״qualititive advantage״ אבל לנוכח הדולרים שמנפנפים בסעודיה או אבו-ט׳אבי המחאה הזו היא לרוב רק כדי לסמן ״וי״. גם כשהאמריקנים אומרים (למצרים לדוגמה) ״לא״, אז הם הולכים לצרפתים שלא שמים עלינו בכלל.

גם ליברמן היה מקשקש בזנב כחבר כנסת. איך שהפך לשר ביטחון, הוא די התיישר עם המערכת.

נכון, גם כשר החוץ הוא היה סביר לחלוטין. זה סוג של ״כלב נובח לא נושך״. אם כי אני לעולם לא אסלח לו על איך שהוא דחף אותי במסדרון בצוק איתן. חוצפן!

לעומת זאת, יהיה לי קשה לראות אותו מתמודד אינטרס מול אינטרס כנגד סין ובעיקר רוסיה. זה יכול בהחלט להוביל למחלוקת מאוד קשה במזרח התיכון ואירופה בין שתי המעצמות עם מנהיגים כאלה. מצד שני, לא בטוח שמדיניות אובמה והילרי בהכרח תהיה מועילה יותר, רואים שפוטין די עושה מה שהוא רוצה.

בפעם המי יודע כמה, תפסיקו להעלות באוב את הסכסוך הביגושי. רוסיה של היום היא לא ברית המועצות ובאמת שלא מדאיגה כל כך את ארצות הברית. אם יש מדינה שכן, זו סין.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא תצליח לשבץ אותי במשבצות של ״שמאל״ או ״ימין״. השתמשתי כבר בכינוי אנרכיסט, לא?

בהערה שלי היה יותר מקורטוב של היתוליות אבל מאחר ואתה מתעקש לקחת את זה קשה, אז דע לך שלעתים אין מה לעשות וצריך לומר את הדברים בלי כחל ושרק.

הדעות של האיש לא פשיסטיות בעיניך?

פורסם (נערך)

שניהם פסיכופטים, פשוט הילארי מגיל 20 בפוליטיקה אז היא יודעת לשמור על הפה.

לא מבין למה מניחים שהיא פרו ישראלית, לא גזענית וכולי... איפה התקשורת שלנו שתעורר קצת את הזכרון?

לעוזר של בעלה קראה fucking jew bastard

כינתה גברים שחורים "טורפי -על" שצריך לאלף אותם להכנע (השתמשה בביטוי bring them to heel, "רגלי" בעולם אילוף הכלבים.

http://www.huffingtonpost.com/ronda-lee/hillarys-superpredator-comment_b_9655052.html

זוכרים שעמדה עם סוהה ערפאת מול המצלמות כאשר סוהה האשימה את ישראל בהרעלת ילדים פלסטינים ולא אמרה כלום?

יש עוד המון שאני לא זוכר, אבל רק לאחרונה, נחשף מייל ששלחה ליועץ שלה, בו היא משבחת את בנו, שעושה דמוניציה שקרית לישראל 20 פעמים ביום בטוויטר לקהל מעריצים מוסלמי ברובו (או שמאל אנטישמי)

זה הטוויטר של הבן :

https://twitter.com/MaxBlumenthal

זו כתבה על האב

http://www.jpost.com/Opinion/No-Holds-Barred-Hillarys-Clintons-troubling-relationship-with-Israel-hating-adviser-441158

עריכה אחרונה על ידי vpvi
פורסם
לא תצליח לשבץ אותי במשבצות של ״שמאל״ או ״ימין״. השתמשתי כבר בכינוי אנרכיסט, לא?

בהערה שלי היה יותר מקורטוב של היתוליות אבל מאחר ואתה מתעקש לקחת את זה קשה, אז דע לך שלעתים אין מה לעשות וצריך לומר את הדברים בלי כחל ושרק.

הדעות של האיש לא פשיסטיות בעיניך?

אני לא צריך לנסות להוכיח כלום. לא יעזור לך לתפוס עמדות שמאל ואז כשלא נוח להגיד "אני בכלל אנרכיסט". אגב רוב האנרכיסטים בארץ הם בכלל שמאל קיצוני.. ודי ברור לפי ההודעות שלך פה שאתה נושק לשם. אתה לא תחליט למי לקרוא פאשיסט ולמי להצמיד שמות של רודנים מתועבים רק כי הם לא מתיישרים לפי האג'נדה הקיצונית המתנשאת והדי מסריחה שלך. ועכשיו תגידו שאני מגונן על טראמפ, לא!!! אני פשוט יוצא נגד הצביעות המגעילה של אנשי השמאל שמרשים לעצמם לדבר איך שבא להם על מי שבא להם ומצד שני לרדוף אנשים בעלי דעות אחרות שגם רוצים להביע את דעתם.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ואוו, אתה לוקח בדיחות ממש קשה. מזל שלא השתמשתי בבדיחה הרגילה שלי על רפובליקנים, כי היית מקבל מפרצת...

ובכלל, זה קצת מצחיק שאנשים לוקחים כל כך קשה דיון בפוליטיקה של מקום אחר (ודי רחוק), שההשפעה שלה כאן עקיפה בלבד ובשנים האחרונות יחסית בלתי מורגשת.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
אני לא צריך לנסות להוכיח כלום. לא יעזור לך לתפוס עמדות שמאל ואז כשלא נוח להגיד "אני בכלל אנרכיסט". אגב רוב האנרכיסטים בארץ הם בכלל שמאל קיצוני.. ודי ברור לפי ההודעות שלך פה שאתה נושק לשם. אתה לא תחליט למי לקרוא פאשיסט ולמי להצמיד שמות של רודנים מתועבים רק כי הם לא מתיישרים לפי האג'נדה הקיצונית המתנשאת והדי מסריחה שלך. ועכשיו תגידו שאני מגונן על טראמפ, לא!!! אני פשוט יוצא נגד הצביעות המגעילה של אנשי השמאל שמרשים לעצמם לדבר איך שבא להם על מי שבא להם ומצד שני לרדוף אנשים בעלי דעות אחרות שגם רוצים להביע את דעתם.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

תגיד, מה עובר עליך? מדהים איך שהפוליטיקאים הצליחו לגרום לאנשים לסמן הכל במשבצת של שמאל וימין. אנשים לא חושבים יותר על מה שנאמר אלא רק על מי שאמר אותו. הוא מתלבש על המשבצת של שמאלני, בעוד אני ימני? כל מה שהוא אומר זה לא נכון. הוא ימני בעוד אני שמאלני? הוא בטוח מדבר שטויות.

אתה טוען שאסור לקרוא לטראמפ פאשיסט? אולי אתה צודק שאין לו את הטוטאליות הפשיסטית שהציג מישהו כמו מוסוליני, אבל יש לו המון מאפיינים פאשיסטים מובהקים. הוא מוביל תנועה של אנשים סופר פטריוטים ונשיונליים שרוצים לשחזר גדולה שאבדה ומלאים בשנאה לנורמות דמוקרטיות וליברליות. הם לא רוצים ששונים להם יהיו בקרבתם - מקסיקנים, מוסלמים ושלל מהגרים (להזכירך - ארה"ב היא מדינה של מהגרים). טראמפ עצמו מדבר באלימות בכנסים שלו ואף מעודד אותה - לפגוע במישהו שמתנגד לו, לפגוע בקלינטון (במרומז, אבל עדיין), לענות משפחות של טרוריסטים. הוא מתייחס בזלזול לנשים ומאדיר את גבריותו (אין לי שום בעיה בחדר המיטות, האיבר שלי גדול).

לסיום, קבל (מישהו עשה פה חתיכת עבודה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבעיה בהצגה אקלקטית מהסוג הזה היא שהיא יכולה להציג ציטוט של מישהו באופן מגמתי על ידי הוצאתו מן ההקשר של הדברים שנאמרו לפניו ואחריו, וזה נכון גם למובאות מנאומיו של טראמפ (אה, אני מתכוון, מוסוליני :wink:).

ועוד משהו: שים לב להבדל בין הרטוריקה הקלינטונית לזו של דונלד (אה, כלומר, בניטו). זה קל להתעלם מרטוריקה אבל בסוף היום היא מלמדת הרבה על הלוך רוחו של האדם.

פורסם
שניהם פסיכופטים

לא צריך להסחף.

לעוזר של בעלה קראה fucking jew bastard

הוכחה?

כינתה גברים שחורים "טורפי -על" שצריך לאלף אותם להכנע (השתמשה בביטוי bring them to heel, "רגלי" בעולם אילוף הכלבים.

היא לא כינתה גברים שחורים בכינוי הזה אלא gang members. בבקשה:

פורסם

בפעם המי יודע כמה, תפסיקו להעלות באוב את הסכסוך הביגושי. רוסיה של היום היא לא ברית המועצות ובאמת שלא מדאיגה כל כך את ארצות הברית. אם יש מדינה שכן, זו סין.

היום, בניגוד למלחמה הקרה 1.0, יש לא מעצמת על אחת, אלא אפילו כמה.

יש את ארה"ב הישנה והטובה, עם הצבא העצום והנשק האפילו עוד יותר חזק - The Almighty Dollar.

יש את רוסיה, שקמה על שרידי ברית המועצות, ואומנם היום מנסה להראות את עצמה כממשיכת דרכה, אבל בפועל מדובר בבית עם יסודות רקובים, שמתחילים להתפורר ברגע שמחירי הנפט יורדים. שוב פעם, לא שונה מברית המועצות, שהייתה לה כלכלה ריכוזית לא יעילה, שלא הצליחה להחזיק את עצמה. במקום יש את רוסיה, שיחסית קל להשפיע עליה, עם משחק במחירי משאבים מצד אחד, וסנקציות מצד שני.

יש את סין, שמאז מותו של מאו, הבינה שקומוניזם זאת לא דרך, והתחילה לפתח את עצמה בתור מעצמה תעשייתית עם כיוון לייצוא למערב. אומנם חזקים כלכלית, אבל הצבא שלהם לא ראה פעילות מבצעית מאז מאו (למרות שאם צריך, אני מאמין שיוכל לעשות צרות גם לארה"ב וגם לרוסיה), וגם הכלכלה שלהם יותר מדי תלויה במערב.

יש את האיחוד האירופי (נו, בעיקר צרפת וגרמניה), שזאת מעצמת על בפני עצמה, אבל כפופה לארצות הברית, וגם בזמן האחרון מתחילה להראות סימני קריסה והתפוררות.

ויש את שאר מדינות BRIC (Brasil Russia India China), שאלה ברזיל והודו, שהן עדיין לא מעצמות על, אבל בדרך לשם. עדיין, יותר מדי תלויות במערב.

לסיכום, אומנם מה שמצטייר היום זה המלחמה הקרה 2.0, אבל במקום שני יריבים עם מסך ברזל באמצע, יש כמה שחקנים, שמאוד תלויים אחד בשני, עם יתרון ברור לארה"ב.

עד כאן קיצור הסטוריית העולם משנת 1990 ועד היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^^^

סקירה לא ממצה

שכחת את תורכיה, צפון קוריאה, פקיסטן...

והכי חשוב את האימפריה ששמה ישראל ששולחת זרועותיה כתמנון ועד לארה"ב היא מגיעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...