Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הפילוג בהם הממשלה הנוכחית עשתה, עידוד האוכלוסיות החלשות לתחושת אפליה וניצול ציני של אותה אוכלוסיה לצבירת כוח.

מי שרוצה להבין לעומק יכול לראות את הביקורת על הBLM, אפשר גם לראות את הכנסים של פאראקן ולראות אוכלוסיה שחורה שונה, ציבור שלם שמאוכזב משלטון אובאמה.

בכל מקרה וושינגטון קיבלה מכה חזקה, ניצחון ב3 הסגמנטים, נשיא, סנאט ובית הנבחרים.

לגבי השינוי שטראמפ יביא, אני מאמין בו, כשיש לנו נשיא שמוציא $3.5m על טיול גולף בזמן שיש אסון טבע ואפילו לא טורח לעצור באמצע ולהגיע לאיזור, אתה יודע שיש לך נשיא שעסוק יותר בלהיות מפורסם מאשר בטובת העם.

יש לנו הרבה מקומות שבהם הכסף מבוזבז סתם,

ההתערבות האמריקנית במזרח התיכון עולה הון תועפות, אפשר לחתוך את זה.

תמיכה צבאית למדינות עשירות על חשבון משלם המיסים זה משהו שלא אמור לבוא על חשבון האזרחים, אלא להיות שני לו.

אבל בשביל זה ארצות הברית צריכה לחזור לבדלנות שהייתה לפני מלחמת העולם הראשונה. זה לא מסתדר עם הטיעון let's make America great again

פורסם
וואו, רטוריקה של רדנק שלא מבין בפוליטיקה...

מביך.

אתה יודע מה מביך? שאתה נותן איזושהיא הילה לאדם שהציע השכלה גבוהה בחינם (קיים ד"א, תשרת שנתיים בצבא ותקבל מימון) לכל התומכים ההיפים שלו, אני מוקף בהם פה בסן פרנסיסקו, בן אדם שמדבר נגד הקפיטליזם ויותר גרוע מזה, הוכיח שאין לו שום עמוד שדרה כשהחליט לעמוד לצד קלינטון למרות שנחשפו הפרטים לגביי השחיתות בתוך המפלגה והכיפה אדומה שהיא עשתה עליו.

אז אולי אני רד נק, רד נקים עובדים ועושים משהו, ליברלים מפגינים ובוכים ששתו להם ואכלו להם.

אני הגעתי לפה לפני כמעט 9 שנים, מה שאני אוהב במדינה הזאת זה החופש והאפשרויות, מי שרוצה לעבוד עובד, ומי שרוצה לשדרג את רמת החיים שלו יכול, מי שרוצה להצליח, אוכל חרא וממשיך לדחוף קדימה ולא בוכה על קיפוח (במיוחד כשהקיפוח הוא הפוך).

קל להגיד שהמשטרה יורה בשחורים, היא יורה ביותר לבנים משחורים, אף אחד לא מפגין על זה.

תכבד את החוק, תכבד את המקום שאתה חי בו ואת הסביבה שלך ותעבוד קשה, אתה תצליח.

אובאמה נתן לגיטימציה לתחושת הנחיתות אצל מגזרים רבים, הדבר הזה שנקרא אובאמהקר דפק את מעמד הביניים, את משלמי המיסים ולא את נתמכי המיסים וזה לא פייר, עלויות הביטוח יותר מהכפילו את עצמם כאשר איכות הביטוח ורמת הכיסוי שלו ירדו.

אבל סוציאליזם זה גאוני נכון? למה אני חייב לשאת עוד נטל? אולי אתם השלמתם עם העובדה שזה בסדר להחזיק מגזרים שלמים על הכתפיים, לרוב אמריקה זה נמאס, נמאס שהמעמד העובד משלם את המחיר, כשמחליטים להביא לפה 65000 פליטים ולשכן אותם, לכלכל אותם ולהכניס אותם למעגל העבודה כשיש יותר מדי אנשים בלי בית ובלי עבודה, יותר מדי אמריקנים ששירתו בצבא והיום הם הומלסים.

אמריקה צריכה לדאוג לאמריקה ואז לשאר.

ככה זה צריך להיות בכל מקום שבו אתה משלם מיסים, אתה צריך להרגיש שאתה חלק מהמערכת והמערכת היא חלק ממך והניכור בין המערכת הפוליטית לאזרח לא יכול להמשך.

אז כרגע התירוץ הוא שהיא ניצחה במספר הקולות, מבחינתי זאת עדיין הפתעה שהוא ניצח, האנדרדוג, זה שאפילו המפלגה אותה הוא ייצג לא נתנה לו את מלוא התמיכה, זה שתקציב קמפיין הבחירות שלו היה 8% מהתקציב של המתחרה, זה שהתקשורת הייתה מוטה נגדו בצורה מגעילה, הוא ניצח, הוא סחף ופתאום אתם אומרים שבנאום הנצחון ראיתם טראמפ אחר... לא, בנאום הנצחון לא ראיתם את הטראמפ שהתקשורת ציירה לכם, ראיתי שלל נאומים שלו לאורך המסע הזה ותמיד שמעתי את אותם הדברים.

מבחינתי, גם אם לא יהיו שינויים דרסטיים, השינוי הגדול כבר קרה, התקשורת קיבלה את הכאפה שלה, הציבור התעורר, התקווה הזאת אצל אנשים שהחליטו לתמוך באנדרדוג כנגד כל הסיכויים והביאו את השינוי, זה מרומם.

haters will hate

פורסם

זה שהיא נצחה במספר הקולות זה לא "תרוץ", זה אומר שהנצחון של טראמפ הוא לא כזה מוחץ ואי אפשר להסיק ממנו שלאמריקאים "נמאס" או כל דבר דומה.

המשטרה יורה ביותר לבנים? לא יודע, זה לא בא לידי ביטוי ביחס הכמותי בין שחורים ללבנים בבתי הכלא.

והגישה הזו של "תעבוד קשה - תצליח" היא סופר נאיבית. בוא נשווה כמה קשה צריך היה לעבוד דונלד טראמפ בגיל 20, אל מול מישהו שגדל באותה התקופה ב-Compton או כל חור תחת דומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
המשטרה יורה ביותר לבנים? לא יודע, זה לא בא לידי ביטוי ביחס הכמותי בין שחורים ללבנים בבתי הכלא.

אתה יודע, אלה שהמשטרה יורה בהם כבר לא יכנסו לכלא. לכן דווקא זה סימן מעודד :)

והגישה הזו של "תעבוד קשה - תצליח" היא סופר נאיבית. בוא נשווה כמה קשה צריך היה לעבוד דונלד טראמפ בגיל 20, אל מול מישהו שגדל באותה התקופה ב-Compton או כל חור תחת דומה.

תעבוד קשה - תצליח זאת ממש לא גישה נאיבית והחתירה לשוויון בכל מחיר לא הגיונית ולא מעשית. אנשים לא נולדו שווים. יש חזקים יותר, יש חכמים יותר, יש יפים יותר. רעיונות קומוניסטיים זה יפה, רק לא מעשי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

אבל זה לא שינוי. מה שקרה הוא שאנשים כועסים העלו לשלטון אדם שלא מסוגל לעזור להם.

RK, הגישה הזאת היא כן נאיבית בטירוף כי זה פשוט לא עובד ככה. ילד בינוני למשפחה אמידה בדרך כלל יגיע יותר רחוק בחיים מילד מוכשר למשפחה ענייה. בשביל לתת לילד עני הזדמנות יותר טובה צריך להשקיע המון משאבים דווקא באנשים החלשים ביותר.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אתם יודעים מה מצחיק באמת, לקרוא היום את השרשור הזה מחדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המשאבים צריכים ללכת על הזדמנויות, לא על סעד. לצרוח בכל מקום שצמצמת אבטלה (בכך ששינית את הקריטריונים להגדרת מובטל) כשהגדלת את אחוז הנתמכים בפוד סטאמפס זה לא הזדמנויות, זה קיבוע.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה שהיא נצחה במספר הקולות זה לא "תרוץ", זה אומר שהנצחון של טראמפ הוא לא כזה מוחץ ואי אפשר להסיק ממנו שלאמריקאים "נמאס" או כל דבר דומה.

ב2105:

1% מהשחורים שנורו למוות נורו על ידי שוטרים.

2% נורו על ידי לבנים.

97% נורו על ידי שחורים אחרים.

3% מהלבנים שנורו למוות נורו על ידי שוטרים.

16% נורו על ידי לבנים אחרים.

81% נורו על ידי שחורים.

מקור: crime statistics bureau.

סתם לידע כללי.

haters will hate

פורסם

תעבוד קשה - תצליח זאת ממש לא גישה נאיבית והחתירה לשוויון בכל מחיר לא הגיונית ולא מעשית. אנשים לא נולדו שווים. יש חזקים יותר, יש חכמים יותר, יש יפים יותר. רעיונות קומוניסטיים זה יפה, רק לא מעשי.

אני לא מבקש לחתור לשוויון בכל מחיר.

אני חושב שבצני, כמו הרבה חסידים של החלום האמריקאי, מפספס את זה שגם מקרב אזרחי ארה"ב לא כולם מקבלים הזדמנות שווה להצליח.

ההבדל בין מישהו שנולד עם כפית זהב בפה, כמו טראמפ, לבין מישהו שנולד למשפחה היספנית או אפרו אמריקאית בגטאות האלימים הוא עצום. בדיוק כמו שפה בישראל, אני יכול לעבוד מאוד קשה, אבל אני לא אגיע אפילו לרמה הכלכלית של אלו שאני שוכר מהם דירה, וזה לא כי הם יותר מוכשרים או יותר חכמים או יותר נחמדים, אלא כי הם נולדו בתקופה אחרת. בהתאם, גם הילדים שלהם יהיו לעולם יותר עשירים ממני, שוב, לא משנה כמה קשה אני אעבוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הילארי קלינטון הפסידה את הבחירות בעיקר בשל אובדן חגורת הפלדה שנתנה קולה לטארמפ.

מדובר שם על אנשים בני 50+ שאיבדו את מקום עבודתם בשל מעבר התעשייה המסורתית למקסיקו או למזרח.

הם נתנו פעמיים סיכוי לאובמה, והוא לא מימש את ציפיותיהם.

ואז הגיע מועמד אנטי ממסדי, ושבה את ליבם.

ולמרבה הצער, גם טראמפ לא ימלא, סביר להניח, את ציפיותיהם.

ארה"ב היא המדינה הכי דמוקרטית בעולם והכי קפיטליסטית בעולם, ותמיד יש לזה מחיר.

אם ירצה לשקם תשתיות, יצטרך לעשות זאת או דרך העלאת מיסים או דרך הגדלת הגרעון, וזה מנוגד לתפיסה האמריקאית.

קל לפזר קלישאות והבטחות, קשה יותר לעמוד מאחוריהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)

^

מסכים לחלוטין.

או שהוא יצטרך להקטין דרסטית את הצבא. ארצות הברית תצטרך לצאת מהזירה הבינלאומית, אבל מצד שני הם יקבלו משאבים שיאפשרו להם לשקם את התשתיות הפדרליות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
^

מסכים לחלוטין.

או שהוא יצטרך להקטין דרסטית את הצבא. ארצות הברית תצטרך לצאת מהזירה הבינלאומית, אבל מצד שני הם יקבלו משאבים שיאפשרו להם לשקם את התשתיות הפדרליות.

זה הכיוון.

מה לגבי כספי הסיוע לישראל?

haters will hate

• תוכן חדש...