Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אבל זה מצופה מרפובליקנים שמרנים, לא? הם הרי חבורה של רוצחים שתולים זרים על עצים ברחבי העיר.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

לא.

רק שבמקרה של הדמוקרטים זה באמת נכון:

http://m.ynet.co.il/Articles/4877099

פספסת את כוונתי. זה שכמה מפגינים שרפו בובות של טראמפ, לא אומרים ש"הליברלים הדמוקרטים" עשו את זה, בדיוק כמו שלא כל השמרנים הרפובליקנים עושים דברים רעים. הניסיון לשייך פעולה מסוימת לציבור שלם של "ליברלים" או "דמוקרטים" הוא מטופש.

מעבר לזה, זכותם של הדמוקרטים להפגין נגד טראמפ. לא זכור לי נשיא כל כך קונטרוברסלי בעשרות השנים האחרונות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש הבדל בין שריפת הדגל הלאומי, ואי קבלת הכרעת הבוחר במדינה שלך לבין התנגדות ליחסים מול מדינה אחרת.

אפילו אובמה קיבל את הכרעת הבוחר ואמר שיעביר את השלטון כמו שצריך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לשיטתו של רוני כל ליברל דמוקרט באמריקה חייב לצאת לרחובות כדי שנוכל להגיד שעשו את זה דמוקרטים. בחייאת, לא מדובר באדם אחד ואפילו לא באלף. מדובר בכמה עשרות אלפים בכל רחבי ארהב. בוא לא ניתמם, אם היו שורפים בובה של הילארי הייתם זועקים שהכיעור הרפובליקני הרים את ראשו ובלה בלה בלה. צפויים!

פורסם
לא.

פספסת את כוונתי. זה שכמה מפגינים שרפו בובות של טראמפ, לא אומרים ש"הליברלים הדמוקרטים" עשו את זה, בדיוק כמו שלא כל השמרנים הרפובליקנים עושים דברים רעים. הניסיון לשייך פעולה מסוימת לציבור שלם של "ליברלים" או "דמוקרטים" הוא מטופש.

מעבר לזה, זכותם של הדמוקרטים להפגין נגד טראמפ. לא זכור לי נשיא כל כך קונטרוברסלי בעשרות השנים האחרונות.

אם הילארי הייתה זוכה שום מחאה לא הייתה פורצת ואנשים היו בולעים את הגלולה המרה תוך כיבוד הדמוקרטיה.

זה שמישהו הניף את דגל המפלגה הנאצית על גג ביתו היום זה בסדר?

זה שחוסמים פה כבישים זה בסדר?

זה מראה שליברלים הם מזוייפים ולא נותנים שום כבוד למי שחושב אחרת מהם.

חבורה של עלובי נפש, זה היה ככה במרוץ לנשיאות, כשהדרך לנאומים של טראמפ נחסמה, כשתומכי טראמפ הותקפו ושמי שהביא דיעה לטובתו הושפל, ועדיין, הקולות השקטים עלו מעלה והוא ניצח.

צא מהסרט שתומכי טראמפ הם אנטי הגירה, אנטי מקסיקו וכד', כמעט כל המקסיקנים שאני מכיר הצביעו לטראמפ.

יאללה נגמר, השמש זורחת, הכל אותו חרא ומפה הכל יסתדר.

haters will hate

פורסם
לשיטתו של רוני כל ליברל דמוקרט באמריקה חייב לצאת לרחובות כדי שנוכל להגיד שעשו את זה דמוקרטים. בחייאת, לא מדובר באדם אחד ואפילו לא באלף. מדובר בכמה עשרות אלפים בכל רחבי ארהב. בוא לא ניתמם, אם היו שורפים בובה של הילארי הייתם זועקים שהכיעור הרפובליקני הרים את ראשו ובלה בלה בלה. צפויים!

בדיוק.

083d7bf0255a67edd36004d9b7f6ecdd.jpg

haters will hate

פורסם

בנצי, על פי מה שאני רואה ברשת, 65% מההיספאנים הצביעו לקלינטון.

אני לא מבין את הלוגיקה שלך.

אתה מסיק מנצחונו של טראמפ על האיכויות שלו?

טראמפ נצח (שוב, לא במספרים אבסולוטיים) לא כי הוא יותר נאור או טוב או נחמד או יודע לפתור איך לפתור בעיות כלכליות.

הסתכל על כל סטטיסטיקה אפשרית בבחירות.

מי שהכניס את טראמפ לבית הלבן הם לבנים עניים, פחות משכילים, כאלו שנולדו בארה"ב. טייפקאסט גנרי לחלוטין של קהל יעד לכל פוליטיקאי פופוליסט בעולם, שמאשים את "האחרים" בבעיות, וזה מספיק.

איזה פתרון כלכלי לעוני יכול להציע בן אדם שלא סגור על עצמו אם שכר מינימום זו תופעה מבורכת או לא?

אולי כל אותם הלומפנים שהצביעו לו היו צריכים לקרוא קצת מהדיונים שלפני חקיקת חוקי שכר המימניום לפני 100 שנה, ואז היו לומדים בדיוק אבל בדיוק איך עובדת הכלכלה החופשית וארץ ההזדמנויות, כששולטים בה אנשים כמו טראמפ.

אבל למה לקרוא? לשנוא היספאנים או שחורים זה יותר קל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

צא מהסרט שתומכי טראמפ הם אנטי הגירה, אנטי מקסיקו וכד', כמעט כל המקסיקנים שאני מכיר הצביעו לטראמפ.

איכות המובאות שאנשים מנפיקים בשרשור הזה הולכת ו"משתפרת"....

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זכותם ?, זה שזכותם זה לא אומר שזו ההתהגות המצופה מהם.

רוני עזוב בחייך, מה שפורץ פה החוצה זו הצביעות המגעילה של הליברלים. לא תצליח ליפות את זה. כל מילה נוספת מיותרת המעשים שלהם מדברים בעד עצמם.

פורסם

הליברל יילחם עד טיפת דמו האחרונה על זכותך לחשוב כמוהו. כך תמיד היה וכך תמיד יהיה. בינתיים לא בארץ ולא בארה"ב לא שמעו ימנים מודיעים בהמוניהם שהם יהגרו ברגע שהשמאל ינצח בבחירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מאתרג את טראמפ, בניגוד לאיתרוג שהיה פה לקלינטון, בייחוד בכל הקשור למיילים. ברוסיה כבר הייתה נועלת נעלי בטון. בארץ כנראה הייתה שכנה של אחי, יש בזכרון אחלה בית הבראה לעניינים כאלה.

טראמפ הוא הימור, אף אחד מאתנו לא יכול לצפות מה ואיך הוא יעשה. קלינטון מושחתת גם בסטנדרטים שאני מייחס לכל פוליטיקאי באשר הוא, ומנקודת המבט הצרה שלנו, עדיפה פחות. לא מבין, בחיי, את הצורך להגן עליה ממרחק של אלפי מיילים רק כי גם היא לא ימנית.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רק שמענו את הנשיא הנבחר אומר לפני הבחירות שהוא לא בטוח שיכבד את התוצאה :)

זכותו של כל מועמד לערער לבית המשפט על תוצאות הבחירות. במיוחד אם הוא חושד שהתוצאות סולפו

גם אל גור עשה את זה בשנת 2000 , ובית המשפט הכריע לכיוון של בוש.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

נו, זה בדיוק מה שיבגני בטח רצה להגיד - מותר למועמד דמוקרטי לא לקבל את תוצאות הבחירות :-P

אם להיות רציני, היציאה הזאת לא הייתה מהמבריקות של טראמפ, ואני עדין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מגונן עליה, אמרתי כבר בשרשור הזה: לא הייתי מצביע לאף אחד מהם.

האמת? גם לא איכפת לי כל כך אם הנשיא האמריקאי הוא רפובליקני או דמוקרט. באופן כללי, אני לא מבין מספיק בפוליטיקה האמריקאית, כדי לדעת כמה כח יש לו, וגם לא עוקב לעומק אחרי דברים כמו obamacare או עניינים אמריקאים פנימיים בסגנון.

את טראמפ אני לא מחבב פרסונלית לא בגלל שהוא רפובליקאי, אלא בגלל שהוא פופוליסט זול. התקשורת לא נבאה לו נצחון, אבל היא לא המציאה לו ציטוטים או הקלטות או עמדות שהביעה בראיונות שונים. ובסופו של דבר, האמת העצובה היא, שהוא נצח כי גם ב-2015 בארה"ב הנאורה, אם אתה מוכר את עצמך כמי ששונא בני מיעוטים מספיק, הלבנים המטומטמים (שחיים בסרט שזה מה שגורם לעוני שלהם, ולא נגיד נשיא שלא מאמין בעקרונות בסיסיים כמו שכר מינימום), יצביעו לך.

וכן, רוב האנשים המטומטמים, לא כי הם לא סמולניים נאורים, אלא כי הלוגיקה שלהם היא ברמה של "היי, אני לא אוהב אנשים שצבע העור שלהם שונה משלי. גם טראמפ לא. למי איכפת אם הוא שלח ידיים, או ישמור על אמריקה כמדינה עם הכי הרבה כלואים בעולם? הוא בטח יהיה טוב יותר מה-N.... Lover הזו".

אגב, בין הרפובליקנים שטראמפ הספיק להתנגח בהם גם ג'ב בוש, שגם הוא לא טוב מספיק, כי הוא נשוי לאשה ממוצא מקסיקני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...