Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן, העניבות של טראמפ וגם החולצות מיוצרות בסין, למה? כי יצרני הטקסטיל נדחקו לשם.

בדיוק כמו שקרה למפעלי הטקסטיל בישראל.

ואני אלך אחורה לקרוא את הדוגמאות שהעלת, מצטער שהצטרפתי לשרשור מאוחר.

יבגני, מתי תבין שהמפלגה הדמקורטית משטה במיעוטים כבר שנים? ברור שקשה לשבור את הכלוב הזה, במיוחד כאשר התקשורת מוטה לכיוון האינטרסים הללו, הסרטון שהעלתי נותן לך דוגמא לנאומים של טראמפ ודוגמא נהדרת למיעוטים שמבינים שצריך שינוי ולא אוכלים את הלוקש שמוכרים להם במסווה של גזענות ואפליה.

אפשר להסתכל על דטרויט כדוגמא נהדרת, אבל כבר ציינת שאתה לא מבין באיך הדברים באמת עובדים פה אז חבל על הזמן לי.

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם

אתה חושב שהוא יביא "שינוי"? שיהיה לכולנו בהצלחה. צריך להיות מאוד נאיבי כדי לחשוב שמיליארדר אמריקאי הוא לא חלק מאותה "השיטה" שאחראית לפערים כלכליים אדירים כל כך בארה"ב או בכל מקום אחר בעולם. רק מקווה שהוא לא יזרוק פצצת אטום על דמשק או מוסול. זה עוד עלול להגיע לכאן.

אני במקומך לא הייתי מתיימר לדעת איך יפעל טראמפ ואיך תהיה התרומה שלו.

המייסדים ואלה שכתבו את החוקה בארה"ב הדוגלת בשוויון, וחופש, היו בעלי עבדים.

מי שהביא את השלום בישראל היה הימין ועוד בקדנציה הראשונה שלו, ולא השמאל ששלט עשרות שנים ולא עשה כלום.

אז לא הייתי מתיימר, במיוחד שבמקרה הזה אתה מוזן מהתקשורת בפחדים לא רציונלים ... פצצות אטום ? נו באמת, קצת נאיבי מצידך לא ?

פורסם

מה שאני אוהב אצל בנצי

כאשר דיברו על ירידה מהארץ לארה"ב , הוא צייר אותה כארץ זבת חלב ודבש.

עכשיו הוא מצייר אותה כמה הומלסים, כמה מקבלי תלושי מזון

אז איזה אמריקה היא הנכונה?

ככל שמפלחים את מה שקרה, הצביעו לטראמפ אלה שכנראה יאכלו ממנו מרורים.

מזכיר לי איזו דמוקרטיה חשוכה אי שם במזרח התיכון.

עול ההוכחה מוטל עכשיו עליו, ונראה לאן יצעיד את אמריקה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני במקומך לא הייתי מתיימר לדעת איך יפעל טראמפ ואיך תהיה התרומה שלו.

המייסדים ואלה שכתבו את החוקה בארה"ב הדוגלת בשוויון, וחופש, היו בעלי עבדים.

מי שהביא את השלום בישראל היה הימין ועוד בקדנציה הראשונה שלו, ולא השמאל ששלט עשרות שנים ולא עשה כלום.

אז לא הייתי מתיימר, במיוחד שבמקרה הזה אתה מוזן מהתקשורת בפחדים לא רציונלים ... פצצות אטום ? נו באמת, קצת נאיבי מצידך לא ?

לולא השמאל , השלום לא היה מאושר בכנסת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לפי האינטרנט טראמפ משקיע ב-General Motors. מה הוא עשה כדי להחזיר משרות לדטרויט, חוץ מלדבר עליהם או על פורד, ולספר כמה הוא כועס?

מישהו מנע ממנו לפתוח מגוון מפעלי טקסטיל באריזונה או בשיקגו או בבולטימור, עד אתמול בבוקר?

מישהו מונע ממנו באופן כללי להשקיע אך ורק בעסקים אמריקאים, שמעסיקים רק אזרחים אמריקאים?

הוא צריך להיות נשיא בשביל שינוי כזה?

אתה ממשיך להעלות את המפלגה הדמוקרטית. היא לא מעניינת אותי. הבעיה היא לא רפובליקנים או דמוקרטים. הבעיה היא טראמפ, ואני כותב תא זה תגובה אחר תגובה. אני מבין את ארה"ב טוב מספיק כדי להבין למה ה-50% שהצביעו לטראמפ הצביעו לו. וצריך להיות מאוד, מאוד, מאוד נאיבי כדי לצפות לשינוי מאדם כזה.

אגב, הקריאה לא לאפשר למוסלמים להכנס לארה"ב "נעלמה" מהאתר שלו. ממש מפתיע, נכון? כי למי איכפת מהקמפיין ברגע שהוא נבחר?

ואתה יודע מה הכי דפוק? חוץ מג'ורג' בוש האב, באלוהים יודע כמה שנים האחרונות, יש רוטציה קבוע באמריקה בין דמוקרטים ורפובליקנים.

מרטינס, נאיבי מצידי? מנהיגי מדינות העולם, דיפלומטים בכירים ומנוסים, לא יודעים איך לעכל את האיש. הוא הכריז ב-3-4 ראיונות שאם יש נשק אטומי אז צריך להשתמש בו מדי פעם.

זה בכלל לא ימין מול שמאל. זה כוכב טראש, שנמצא על הגבול שבין פורנו לבין שגעון שהפך לנשיא המעצמה היחדה בעולם בערך.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני רק שאלה, כי אני באמת לא יודע ורוצה ללמוד. אם הסודנים והמהגרים לא גונבים עבודות לישראלים ולאמריקאים, בהתאמה, מי עבד בעבודות האלו מלכתחילה?

האם הייתה שכבת אוכלוסייה ("מקומית") חלשה יותר שעסקה בכך? אם כן, מה קרה לאותה אוכלוסייה? האם רמת החיים שלה עלתה או ירדה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

פועלים לא חוקיים מרוויחים מעל לשכר המינימום בבנייה.

יש מהגרים עם סטטוס חוקי שעובדים בעבודות שחורות ויש גם הרבה לבנים שעובדים קשה, במיוחד אלו שזוכים לזלזול (רדנקים).

זאת לא הבעיה של אמריקה, הגירה היא לא דבר רע.

haters will hate

פורסם

גוסר, גם ישראל וגם ארה"ב מבוססות על הגירה חוקית. אז זה קהל אחד שעבד בעבודות האלו.

כמובן, בישראל ספציפית לפני 20 שנה לא היו כל כך הרבה בתי קפה או סופרים. בחלק מהסופרים היום, אגב, יש מחסור בעובדים כי ישראלים יהודים לא הולכים לעבוד שם.

אתה יכול להגיד שהבעיה היא בשכר, אבל מי שמשלם שכר כל כך נמוך, שגורם לאנשים לפסול את העבודות האלו הם אותם הטראמפים בדיוק, שגם מעסיקים את העובדים הזרים במקום.

הבעלים של ארומה בישראל זה לא חברי שמאל רדיקלי ממק"י. וגם טראמפ הוא לא בדיוק דב חנין האמריקאי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבנתי, תודה.

בכל מקרה מצחיק שאדם כל כך וולגרי זכה בבחירות, כבר אין ממלכתיות יותר.

לכל מי שרואה סימפסונס:

SimpsonsTrumpEpisode2000.jpg

וגם את המפה הם ניחשו:

ab6zvrE_700b_v1.jpg

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תרשו לי להסיט לרגע את הדיון להקשר המקורי של הכותרת,

אני תוהה מתי יהיו אלה שיטענו למזימה יהודית-

שני הפוליטיקאים שהוא סומך עליהם שינהלו את העניינים הם רודי ג׳וליאני (חובב ישראל מושבע) וחתנו קושנר (יהודי, כמובן)

עריכה:

הסימפסונס בהודעה מעלי- הזוי ברמות!

פורסם

יש תאוריה שלמה על

הסימפסונס והתחזיות שלהם

​https://www.youtube.com/watch?v=G02rYAXtJHY&t=322s

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הבנתי, תודה.

בכל מקרה מצחיק שאדם כל כך וולגרי זכה בבחירות, כבר אין ממלכתיות יותר.

ממלכתיות ?

מתי הייתה ממלכתיות ? כשנשיא קודם מיישיר מבט לאומה בנאום מרגש ומשקר בקשר ליחסיו עם מתלמדת צעירה ? או אולי כשאותו נשיא מודה ששיקר בנאום הבא אחריו ומודח בבושת פנים מהנשיאות ?

פורסם

אני מבין על מה הציבור כועס. הציבור כועס כי הוא לא נהנה מהחלום האמריקאי. כמובן, מי שאשם בזה זה המהגר המקסיקני שהופך לו המבורגרים בוונדיס. אחרת כולם היו הופכים לביל גייטס.

ורק לצורך ההשוואה: גם בארץ הסודנים הם "סרטן". מישהו בדק לאחרונה כמה ישראלים רוצים לעבוד בעבודות בהן עובדים המהגרים?

מה הקשר אם הם רוצים או לא רוצים לעבוד בעבודות בהן עובדים מהגרים? אנשים עובדים בעבודה קשה כי פשוט צריך להביא כסף למשפחה. עדיף להרוויח מינימום בטיגון המבורגרים בוונדיס מאשר להרוויח 0 דולר באבטלה.

אני אתן לך דוגמא אישית: היה לי לקוח שהחזיק חברת ניקיון קטנה. הוא העסיק בערך 10 ישראלים, שילם 30 שקל לשעה בתקופה ששכר מינימום היה 23 שקל לשעה, תנאים סוציאלים מלאים, הסעה הלוך ושוב עד מקום העבודה, מתנות לחג ועוד. כאשר התחיל שיטפון המסתננים הוא לאט לאט התחיל לאבד לקוחות. אתה יודע למה? ישראלים חכמולוגים התחילו לקחת לעבודה סודנים שהסכימו לעבוד תמורת 18 שקל לשעה.

בנוגע ל-Grab her by the pussy: כל הגברים בעולם מדברים ככה בשיחת סלון בין חברים. רוצה לשמוע משהו מפתיע? נשים אומרות דברים הרבה, הרבה יותר גסים. אבל כמובן התקשורת הליברלית מנסה להציג את טראמפ כאילו הוא מפלצת, אנס, שונא נשים, מטרידן סדרתי.

פורסם

אובמה קיבל את ארה"ב אחרי המשבר של 2008 כשהכלכלה היתה על הקרשים, ומחזיר אותה ב 2016 עם כלכלה טובה, עלייה יפה בתוצר לנפש, עלייה מכובדת במדדי המניות ולזכותו יזקפו הצלת תעשיית הרכב והקטנת התלות האנרגטית של ארה"ב בנפט הערבי.

אבל הבעיה היא, שבניגוד לארץ, לעושר לוקח זמן לחלחל לכל שכבות האוכלוסיה.

ונכון, כל המפוטרים מרצועת הפלדה בצפון המדינה, לא ראו מזה כמעט כלום.

ארה"ב לא מייצרת את מוצרי נייק וריבוק בסין כי היא אוהבת את הסינים, או את מכוניות GM במקסיקו מאהבה, אלא בשל העובדה שכוח העבודה שם זול.

וזו מגמה עולמית, ואף אחד לא יכול ולא רוצה לעצור אותה.

אפשר להחזיר את התעשיות המסורתיות לארה"ב, אבל אז יקרו שני דברים - או שהממשל יסבסד את שכרם, וזה מנוגד לחלוטין לתפיסת העולם האמריקאית, או שמחירי המוצרים יעלו ואז כולם יפסידו.

טראמפ נבחר כי הוא אדם אנטי ממסדי ואופורטוניסט מוחלט.

כל מערכת הבחירות אף אחד לא שמע מהן התוכניות האמיתיות שלו, וחוץ משטויות מוחלטות כמו כליאת קלינטון או ביטול הסכמי הסחר, שמעו ממנו רק מילמולים מעורפלים.

יכול להיות שהוא יהיה נשיא מצויין, ויכול להיות שיהיה כשלון קולוסאלי, למרות שתחושת הבטן שלי אומרת שהוא יהיה נשיא טוב.

אבל לממש רבע מההבטחות יקח לו הרבה זמן, בייחוד בתחום הכלכלי.

אני אישית, שמח על בחירתו ועל תמיכתו העקבית בישראל, אם כי עדיין הוא בבחינת כבדהו וחשדהו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...