Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סבבה, מחכה ליום שהגזע הלבן ישלוט ברחובות ויגלגלו אותי החוצה.

כמה מגוכחים אתם נשמעים, השרשור הזה מבדר ברמות.

בינתיים כל המפונקים ברחובות מפגינים כי אין למה לקום בבוקר, עבודה זה לטיפשים.

"בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים,

אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט,

ואז הם לקחו את היהודים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי,

ואז הם לקחו את חברי האיגודים המקצועיים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר איגוד מקצועי,

ואז הם לקחו את הקתולים,

ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי,

ואז הם לקחו אותי,

אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני."

מרטין נימלר.

לא טוען שיקרה, טוען שקרה.

אני תומך בכל מה שטראמפ אמר בראיון שהוא נתן ל60 דקות. .

כלומר אתה גם תומך בכך שהוא חזר בו או ריכך לא מעט מהעמדות שבהן היה כל כך נחרץ בזמן הבחירות. כלומר שהוא שיקר לבוחרים שלו בפנים.

כמו שנאמר פה קודם - שקר לאמריקאים בפנים, רק אל תסתיר מהם משהו.

הנה יופי של הסבר איך קרה מה שקרה בבחירות הללו:

How we broke democracy

למי שאין לו כוח ל-11 דקות של קריאה, תקציר מנהלים:

אחרי הבחירות הללו יותר מבעבר שני הצדדים פשוט לא מצליחים להבין איך הצד השני לא מסכים עם הפרספקטיבה שלהם. ההפרדה הפוליטית גדולה מאי פעם. זה נובע מכך שהדרך שאנחנו צורכים אינפורמציה שינתה אותנו באופן משמעותי. בעבר היינו מקבלים אינפורמציה מהרדיו, הטלוויזיה והעיתונים. כשאחד מהם היה מוטה, אחר היה מאזן אותו. מועמדים לתפקידים ממשלתיים היו מקבלים זמן אוויר דומה אחד לשני, ובעקבותיו ניתוח של דבריהם. היום אנחנו מקבלים אינפורמציה דרך הפייסבוק והטוויטר, שמעבירים לנו מידע ממאות ערוצים, חלקם אמיתיים וחלקם מזויפים, ללא שום אימות או ליווי של הסבר. יותר גרוע - פייסבוק דואג שנקבל רק את המידע שאנחנו רוצים לקבל, ולכן אנחנו מרגישים שכל מי שמסביבנו חושב כמונו. אנחנו גם פחות מוודאים אם האינפורמציה נכונה כי אם כל מי שמסביבנו מסכים איתה, היא כנראה בסדר. כתוצאה אנחנו מקבלים שקרים וסילופים בתור עובדות. בנוסף, המוח שלנו לא יודע להבדיל בין אלפי אנשים ובין מיליוני אנשים. בשבילנו זה נראה אותו הדבר, ולכן אנחנו חושבים שדעה של אלפים (שחושבים כמונו) מייצגת את הדעה של מיליונים. לסיום, בגלל שאנחנו מופרדים מכל מי שלא חושב כמונו, האמפתיה שלנו אליהם יורדת. ואם אין לנו אמפתיה, אנחנו לא מתפשרים איתם. פשרה היא מה שמוביל לקונצנזוס, וקונצנזוס מאפשר דמוקרטיה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יבגני ורוני, ואולי הוא יותר צודק.

והרבה אזרחים אשר מסכימים עם טראמפ, לא הצביעו עבורו, או כלל.

מחשש של התדמית ההתנהגות והבוטות.

לכן, בדיונים אני מפנה ושואל, האם אנו באמת יודעים על הלך רוח בקרב האזרחים.

וכי המרכזים קצת סגורים במידע הסובב לאותה חברה, ולא תמיד משקף את כלל הארץ.

והדרך הנכונה לדעת, היא דרך הרגליים והשהות במקומות אחרים.

(כפי שמבצע בנצי ומסעותיו ברחבי האימפריה - ובזמנו הסופר דויד גרוסמן עם הזמן הצהוב)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אייל, אני בטוח שהבעיות הן אמיתיות.

אמריקה היא מדינה עם רמת פשע מאוד גבוהה (למרות שזה בירידה כבר שני עשורים), יש אבטלה, יש outsourcing למדינות אחרות וכו' וכו'.

פשוט לא חושב שהדרך לפתרון עוברת בפופוליזם זול.

שוב, זה לא אומר שקלינטון יותר טובה. אבל, לפחות במקרה של קלינטון, אני הייתי קצת פחות חושש מלגטימציה של ימין קיצוני (אנטישמי) סטייל דיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
יבגני ורוני, ואולי הוא יותר צודק.

והרבה אזרחים אשר מסכימים עם טראמפ, לא הצביעו עבורו, או כלל.

מחשש של התדמית ההתנהגות והבוטות.

לכן, בדיונים אני מפנה ושואל, האם אנו באמת יודעים על הלך רוח בקרב האזרחים.

וכי המרכזים קצת סגורים במידע הסובב לאותה חברה, ולא תמיד משקף את כלל הארץ.

והדרך הנכונה לדעת, היא דרך הרגליים והשהות במקומות אחרים.

(כפי שמבצע בנצי ומסעותיו ברחבי האימפריה - ובזמנו הסופר דויד גרוסמן עם הזמן הצהוב)

אייל.

אייל, אבל הרגע הסברתי (או יותר נכון הלינק הסביר) שהדרך הנכונה לדעת היא דווקא לא דרך הרגליים או הסביבה שאתה נחשף אליה, כי המוח האנושי לא מבדיל בין קונצנזוס של אלפי אנשים וקונצנזוס של מיליוני אנשים. בנצי יכול לכתת רגליו לאן שהוא רוצה, לדבר עם כמה מקסיקנים או לבנים או שחורים שהוא רוצה, אבל הדגימה שלו פשוט תהיה שגויה. ובלינק ששמתי גם יש הסבר לא רע למה זה יוצר חוסר אמפתיה כלפי הצד השני (מחלה של שני הצדדים, אגב).

סתם לצורך הדיון, טראמפ סבל מבדיוק אותה הבעיה. ראיתם כמה פעמים במהלך הקמפיין הוא אמר "כולם חושבים ככה" או "כולם מסכימים איתי" - ברור, כל מי שאתה מדבר איתו, שזה מדגם של אנשים שתומכים בך.

וחוצמזה, אייל, איזה מין קשקוש זה שאנשים שמסכימים עם טראמפ לא הצביעו עבורו בגלל התדמית שלו. הרי הצבעה היא סודית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

גם אני (כידוע למי שעקב אחרי השרשור) התנגדתי לבחירת טראמפ. התנגדתי בלשון עבר, כי הוא נבחר וכבר אין שום טעם להתנגדות כרגע. אני כן עדיין מחזיק בדעה שעדיף היה אילולא נבחר כי עוד לא ראיתי משהו שישכנע אותי אחרת.

אבל שימו לב מה אתם עושים פה (ואני מודה - גם אני עשיתי). מגיע לכם בנאדם, שנשמע אינטיליגנטי ואפשר לנהל איתו דיון, שחי בארה״ב כבר תקופה, ומנסה (לפחות בפוסט האחרון שלו, אבל גם לפני כן) להסביר לכם למה ואיך. ונראה שהוא מייצג לא רק את עצמו, אלא קהל גדול מאוד של אמריקאים (כפי שמשתמע מתוצאות הבחירות). ובמקום להקשיב ולשאול שאלות ולנסות להבין, אתם שוללים בתוקף את העובדה שהיותו שם נותנת לו נקודת מבט שלכם לעולם לא תהיה ומזלזלים לא רק בדעתו, אלא בתוקף של דעתו, שזה חמור עשרות מונים.

עם כל הכבוד לסטטיסטיקות ולקרובים שלכם בארה״ב, יש ערך ממשי לדעה ולחוויות של אדם שחי ממש שם (במיוחד כזה שמסתובב הרבה כמו בנצי). אפילו אלה משקפות רק את הסביבה המיידית שלו. אני יכול לומר לכם שאם בתחילת השרשור פשוט לא יכולתי להבין איך מישהו אינטיליגנטי יצביע לטראמפ, היום - וזה תכלס רק בזכות חלק מהפוסטים של בנצי - אני מבין יותר איך. עדיין לא מסכים, אבל מבין למה. וזה - מבחינתי - שווה כל דקה שהשקעתי בשרשור.

גם בבחירות האחרונות בישראל, כל מי שגר ו/או הסתובב הרבה במדינת ישראל - ולא במדינת תל-אביב - לא היה מופתע כלל מתוצאות הבחירות, בניגוד לתקשורת והציבור התל-אביבי שהיו המומים. מבלי להשתחצן, אני הייתי מהבודדים בסביבה שלי שטען בפני כל מכריו שביבי (למרבה הצער) ינצח בבחירות, ובגדול. למעשה אני הופתעתי לרעה ממס׳ המנדטים שקיבל. נראה שהבחירות בארה״ב היו דומות מאוד למה שקרה כאן (וכבר כתבתי לדעתי באילו קווים נתניהו מזכיר מאוד את טראמפ ולכן הניצחונות שלהם באים ממקומות מאוד דומים).

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

נכון, כי אנחנו עושים בדיוק את מה שהכתבה שהעליתי מתארת - מאבדים את האמפתיה לצד השני. אנחנו רואים את זה היטב בארץ בשנים האחרונות, עם השנאה ההולכת והגוברת בין הימין לשמאל (כשמשמאל מתנשאים על הימין ומימין מאשימים את השמאל בבגידה במדינה).

הבעיה היא שכמו שלנו קשה לצאת מזה, גם לבנצי קשה להתנתק מהדעה והחוויות שלו, ולתת אמפתיה לצד השני. מבחינתו הילארי היא השטן כמו שמבחינתנו טראמפ הוא מסוכן. המרחק כל כך גדול, שכמעט ואין דרך לגשר עליו.

בקיצר, נדפקנו לגמרי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אבל למה "לא מסכים" הופך אוטומטית ל"מזלזל"?

אני מבין איך אנשים אינטליגנטים מצביעים שונה ממני.

אני גם מבין את הפרספקטיבה של בנצי. היא לא שונה בכלל מהפרספקטיבה של קרובי המשפחה שלי, או של מצביעי טראמפ אחרים.

אני לא יוצא נגד טענות על ממסד מושחת שקלינטון מזוהה איתו, או על זה שהעושר לא מחלחל כלפי מטה, או על זה שיש בעיה של הגירה לא חוקית.

פשוט לא חושב שטראמפ הוא הבן אדם שיפתור את זה, והסברתי בכמה מקומות בשרשור למה אני חושב כך. ולא צריך ללכת רחוק - הצד הראשון שלו, בערך (מיד אחרי מחיקת הצעת איסור הכניסה למוסלמים), היה מינוי של לוביסט רפובליקני. שם הכל מתחיל ונגמר.

ועוד לפני, אני גם לא בהכרח מסכים עם הסיבות לבעיות שמציג הימין האמריקאי, בדיוק כמו שאני לא מסכים עם הימין הישראלי. וכאן לסטטיסטיקה כבר כן יש משמעות.

פורסם

גם אני הייתי מתלבט מאוד להצביע לטראמפ, החשש הוא הבוטות ואפשרות הלא צפוי.

כשם שלא מקובלת עליי התנהגות ראש ממשלתנו ומשפחתו.

אם כל חטאת, היהירות של המתיימרים לדעת עבור האחרים, ובפועל הם לא ניסו להכיר אותם כלל.

ולשפוט דעות אחרים כקשקוש - אולי המתיימרים הם אשר התנתקו מאזרחי המדינה.

וסגרו את עצמם בחברה קטנה, אשר כיום פחות משקפת את..אזרחי המדינה.

ולכן הם מסוגלים גם להאמין במשפט הידוע - לקחו לנו את המדינה, ולא לבדוק את עצמם.

malcishua - כתב ובצדק.

גם בבחירות האחרונות בישראל, כל מי שגר ו/או הסתובב הרבה במדינת ישראל - ולא במדינת תל-אביב -

לא היה מופתע כלל מתוצאות הבחירות, בניגוד לתקשורת והציבור התל-אביבי שהיו המומים.

מבלי להשתחצן, אני הייתי מהבודדים בסביבה שלי שטען בפני כל מכריו שביבי (למרבה הצער) ינצח בבחירות, ובגדול.

למעשה אני הופתעתי לרעה ממס׳ המנדטים שקיבל. נראה שהבחירות בארה״ב היו דומות מאוד

למה שקרה כאן (וכבר כתבתי לדעתי באילו קווים נתניהו מזכיר מאוד את טראמפ

ולכן הניצחונות שלהם באים ממקומות מאוד דומים).

גם כאשר הדעות די דומות וההבדלים קטנים, וגם אפשר כי יש לנו פתרונות טובים.

ברגע שאנו מפגינים עליונות מזלזלת - או בטוחים בשחצנות כי האחרים בכיס שלנו.

זה הרגע שבוא אנו מאבדים הרבה אחרים.(והם המצביעים לתמיכה בדרך)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם כל חטאת

, היהירות של המתיימרים לדעת עבור האחרים,

ובפועל הם לא ניסו להכיר אותם כלל

.

ולשפוט דעות אחרים כקשקוש - אולי המתיימרים הם אשר התנתקו מאזרחי המדינה.

וסגרו את עצמם בחברה קטנה, אשר כיום פחות משקפת את

..

אזרחי המדינה.

אתה רוכב על אותו הגל של ישראל - "אנשים מנותקים מהעם". תבדיל בין אי ההבנה שיש בעיה לבין הפתרון המוצע.

האמן לי שאני מכיר את חיי "העם" קצת יותר טוב מנסיך התקשורת מצפון תל אביב, וחבריו יעלי גרמן - שכזכור לך או לא פעם אמרה לי שאין סיכוי שבהרצליה אנשים ילכו מכות בגינה ציבורית, כי זו לא באר שבע, עופר שלח - שהוא גם לא בדיוק עובד קשה יום במפעלי ים המלח ויעקב פרי - אחד מראשי מערכת הבטחון לשעבר.

ואתה יודע מה? השמאלנים בהחלט התנתקו מהמדינה גם כאן וגם שם. הילארי הייתה צריכה להכריז שהיא שונאת היספניים ושחורים, בוז'י היה צריך להכריז שהוא שוקד על תוכנית טרנספר לערביי ישראל וזהבה גלאון הייתה צריכה להבטיח שהיא תפציץ את רבת אמון על כל קריאה של מואזין בישראל.

בטוח שהם היו מנצחים. ומה הם היו עושים אחר כך? הקטע היפה באמת הוא, שזה לא מעניין אף אחד.

פורסם
אבל למה "לא מסכים" הופך אוטומטית ל"מזלזל"?

אני מבין איך אנשים אינטליגנטים מצביעים שונה ממני.

אני גם מבין את הפרספקטיבה של בנצי. היא לא שונה בכלל מהפרספקטיבה של קרובי המשפחה שלי, או של מצביעי טראמפ אחרים.

אני לא יוצא נגד טענות על ממסד מושחת שקלינטון מזוהה איתו, או על זה שהעושר לא מחלחל כלפי מטה, או על זה שיש בעיה של הגירה לא חוקית.

פשוט לא חושב שטראמפ הוא הבן אדם שיפתור את זה, והסברתי בכמה מקומות בשרשור למה אני חושב כך. ולא צריך ללכת רחוק - הצד הראשון שלו, בערך (מיד אחרי מחיקת הצעת איסור הכניסה למוסלמים), היה מינוי של לוביסט רפובליקני. שם הכל מתחיל ונגמר.

ועוד לפני, אני גם לא בהכרח מסכים עם הסיבות לבעיות שמציג הימין האמריקאי, בדיוק כמו שאני לא מסכים עם הימין הישראלי. וכאן לסטטיסטיקה כבר כן יש משמעות.

ההבדל בין ״לא מסכים״ ל״מזלזל״ היא בעיקר בנימה שבה אתה אומר את הדברים.

ההודעה המצוטטת למעלה מנוסחת בצורה מכבדת והיא בבחינת ״לא מסכים״.

הרבה הודעות אחרות (גם שלי, לא מכחיש) בשרשור היו מנוסחות בנימה מאוד מזלזלת. של כולם, משני הצדדים. אין טעם עכשיו לשוב אחורה ולחפש דוגמאות. עדיף לדעתי להתקדם ולהמשיך בדיון ענייני.

פורסם (נערך)

יבגני, אני ארשום דוגמה קטנה המשקפת את הרעיון.

יש בעיה בדרום ת"א, עם ריבוי הפליטים והביטחון ברחובות.

לפליטים יש מחסורים כלכליים לכן יש גנבות ופריצות לבתים, וגנבת בגדים התלויים ליבוש במרפסות.

הפליטים רובם גברים צעירים ללא משפחות, הם שותים ויש בניהם קטטות ברחובות.

יש להם גם צרכים מיניים, והם פורקים זאת בהטרדה תקיפות וגם אונס ישראליות באזור.

חברי השמאל, תומכים במקלטים שרותי בריאות וגני ילדים עבור הפליטים.

וכל עזרה לבני-אדם ובמיוחד לפליטים היא מבורכת.

יכלו חברי השמאל גם לתמוך בתושבים אזרחי ישראל, אשר חוששים לביטחונם ברחובות ובבתים.

להקים לדוגמה, מעין משמר אזרחי בהתנדבות, לסייר לשמור על הסדר, לעזור הן תושבי ישראל

והן לפליטים -

כאשר המהות אמורה להיות, תמיכה עזרה והבנה לקשיים גם של אזרחי ישראל.

לא לעזור רק לפליטים, לעזור גם לאזרחי ישראל בדרום ת"א.

לזכויות בסיסיות של הרגשת ביטחון וחופש תנועה ביום ובלילה.

ובפעולה זו, השמאל היה מכיר את כלל תושבי האזור, עדים למצוקות ועוזרים לביטחון.

ובמקום להצטייר, כעוזרים רק לפליטים אשר ממררים לנו את החיים.

יראו בשמאל כעוזר לכולם, והמגלה אכפתיות לכלל אזרחי ישראל.

(רוני היה מארגן משלחת של יפיפיות מהצפון, icon_wink.gif וגם אני הייתי מצטרף)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחלה, עכשיו בוא נסתכל על זה מהכיוון האחר:

מי הן המפלגות ששלטו בזמן שכל האפריקאים נכנסנו לכאן?

מה עשו ממשלות ישראל הימניות למהדרין, כדי לקבוע איזה סטטוס חוקי לאפריקאים (למשל: ויתור על אמנת הפליטים של האום, חקיקת חוק שאומר שכל מי שנכנס לכאן והוא לא יהודי - יגורש)?

איך הגיעו האפריקאים לדרום תל אביב.

האמת שאני לא יודע מי הם מתנדבי מרק לוינסקי וארגונים דומים. אני חושב שאתה טועה כשאתה מניח שאין שם אנשים מדרום העיר.

אני כן יודע, מקריאה בעבר, שגם עמותות שמנסות לעזור לאפריקאים לא מנסות לכפות מדיניות של דלת פתוחה על המדינה, אלא בעיקר מבקשות להסדיר את הנושא בחוק ולהתייחס לאפריקאים בהתאם.

זה נכון, הפעילות במקרה הזה מייצרת אנטגוניזם. ועוד אנטגוניזם שקל לנצל אותו לצד השני. אבל זה חלק מהעניין. מי שאשם בהצפתה של דרום העיר בפליטים \ מהגרים, הם לא מחלקי המרק מלוינסקי, אלא מי שנמצא בשלטון כבר שנים על גבי שנים, מזכיר את השואה בכל נאום שני, אבל לא מוצא לנכון לעשות שום צעד כדי להסדיר את נושא הפליטים בחוק הישראלי.

אז מה אפשר להסיק מזה שהציבור מעדיף לשנוא את מחלקי המרק ולא את מי שמייצר את הבעיה? מצד שני, זה מתחבר בדיוק למה שכתבתי קודם: השמאל פשוט צריך לשקר. כל הזמן.

פורסם
בינתיים טראפ הודיע שיוותר על השכר הנשיאותי שלו וישתכר רק 1$ לשנה במקום ה400K שהוא זכאי לקבל.

אם לקחת בחשבון את המודל הזה כפי שפעל בישראל אוי ואבוי להם.

מונו חברים שהיו חברי קיבוץ והסתפקו בשכר של לירה אחת לשנה, אבל עם חשבון הוצאות מכאן ועד לאמריקה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מאבד אמפתיה לצד השני כי אין לי שום שנאה או כעס כלפי אף אחד מהאנשים שמתגוררים כאן, ההיכרות שלי עם הקהילה ההיספנית הוא לא שלום שלום, להזכירכם, אני עובד בתחום הבניה בו 90% מהאנשים סביבי הם היספנים, אני גר בבניין בו רוב הדיירים הם היספנים או שחורים.

אנשים שעובדים קשה ומנסים לגדל משפחות לתפארת, למה אין לי בעיה לדבר איתם על טראמפ או על פוליטיקה בכלל? למה כשמדברים על הפשע שמגיע ממקסיקו הם לא מתווכחים איתי ומסכימים שצריך לטפל בבעיה.

הבעיה היא שיש חוקים מסויימים שלא ממומשים, ואם בקרב המהגרים הלא חוקיים יש 30% שעושים עבירות אז ה30% הללו צריכים להיענש בהתאם.

מעולם לא אמרתי שהמקסיקנים הם חרא, אך יש רבים מהם שמעורבים בפשע בצורה קיצונית וכרגע הם מופלים לטובה על ידי המערכת.

עוד נתון קטן, האחים הקטנים שלי, אבא ישראלי, אמא מקסיקנית.

לגבי הציבור הלבן שאיבגני פוחד ממנו כל כך, זאת הסיבה שכתבתי על טיולי בארצות הברית, כל מקום אליו הגעתי הצגתי את עצמי כישראלי ובכל מדינה קיבלתי יחס חם ואוהב.

דאע"ש הצהירו שהם יסתננו למדינות המערב באמצעות הפליטים, לכן לא צריך להכניס פליטים, לא צריך להכניס פליטים כאשר יש ציבור שלם שזקוק לעזרה.

אפשר לעבוד על הסדרת מצב הלא חוקיים, אפשר לעבוד על טיפול בעוני.

אפשר לעבוד על החינוך.

כל דבר מתורגם לכסף ולכן צריך להשקיע את הכסף בפנים לפני שמפזרים אותו החוצה.

הבאתי דוגמאות נהדרות של שחורים שתומכים בטראמפ, שחורים כמו לואיס פאראקן שהוא המנהיג של האחים המוסלמים בארה"ב והוא דמות מאוד מכובדת.

בראיון עימו הוא אומר שהוא מכיר את האיסלאם מקרוב ושצריך לאסור כניסת מוסלמים לארה"ב כי כרגע העולם המוסלמי מלא בשנאה לעולם המערבי.

הוא גם תומך בטראמפ ומסביר למה צריך להפסיק עם הפילוג בעם.

ההבדל הכי משמעותי בין קלינטון לטראמפ הוא זה:

קלינטון ואובאמה עודדו פילוג בעם, קידמו כנופייה צבועה בשם black lives matter ויצרו הפרדה בעם, כשאתה מדכא ציבור שלם אך מציג את עצמך המושיע באותו הזמן זאת דרך נהדרת לצבור כוח.

טראמפ הגיע והלך נגד כל מה שאנחנו מכירים, אף אחד לא אהב אותו, התקשורת לא פירגנה לו, כולם התייחסו אליו בזלזול אבל מי שהחליט להקשיב למה שהוא אומר, כמוני, הבין שהוא מדבר על הבעיות שבאמת צריכות תשומת לב.

הוא לא שיקר לאף אחד במהלך הקמפיין שלו, הוא גס, הוא רועש, הוא שונה.

הוא קיבל תמיכה לא רק מלבנים ואם תעברו על המפה תראו שמרבית מבוחריו בחרו את אובאמה בעבר (כן הגזע הלבן הזה שבחר בטראמפ).

טוב, אני צריך לנסוע לברקלי, מעוז השמאל, איפה שדגל ישראל זוכה לבוז גדול ודגל דאעש זה סימן להיותך מגניב.

אנשים שתומכים בקומוניזם ומעריצים את קסטרו וצ'ה גווארה אך לא מבינים שהקומיניזם הרס לאזרחים בקובה את החיים.

אותו הדבר קורה עם הפמניזם המוגזם, נשים שמנות ושעירות, קולניות וחסרות כל סממן נשי שצורחות ברחוב כי גברים מטרידים אותם... איכסה.

זה הפך להיות אופנתי מאוד, לנסות להיות קורבן, להציג את עצמך כמופלה על ידי החברה ומייצג החלש כאשר אתה נמצא במדינה שבה אם אתה רוצה אתה יכול ואף אחד לא יעצור אותך, לא משנה איזה צבע אתה ומה יש לך בין הרגלים.

אני לא חושב שגזענות היא משהו שמניע אנשים, לפחות לא פה, ואני לא חושב שאני נאיבי עם האמירה הזאת, מכיוון שמערכת החוק פה לא מטפלת במקרי גזענות ביד רכה.

haters will hate

פורסם

לא הצלחתי למצוא מידע ברשת - טראמפ תרם את המשכורת שלו בסוף ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...