Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקסים, שנדבר עכשיו גם על מסע ההפחדה ההיסטרי של הילארי ורוב התקשורת/אנשי שמאל על כך שהעולם ייחרב וחייזרים ינחתו אם טראמפ ייבחר?

אגב, שום מילה על כך שטראמפ מוותר על משכורת שנתית של כ-400 אלף דולר ומסתפק במשכורת של דולר אחד בלבד כנשיא ארה"ב?

אה, זה בטח בגלל כל המסים שהוא לא שילם מאז שהוא נולד, לכאורה...

זה לא היה מסע הפחדה וזה לא היה היסטרי. אתה גם מפספס לגמרי את הנקודה. אכן הילארי והשמאל או חלקים נרחבים מהתקשורת התריעו כנגד טראמפ ממגוון סיבות לגיטימיות יותר או פחות, אבל אנשים לא הצביעו לה כי הם מפחדים. הם הצביעו לה כי הם חשבו שהיא תדאג להם. לעומת זאת התקשורת הימנית, וזה בדיוק מה שנאמר בסרטון, עסוקה בשנים האחרונות בהטמעת פחד באנשים, ובחינוכם שכל האחרים משקרים להם. אנשים איבדו את השיפוטיות והביקורת העצמית. הם הפכו לרדיקלים יותר ויותר. טראמפ רכב בדיוק על זה. שיקר לאנשים בלי הפסקה, הפחיד אותם והסית אותם נגד הממשלה. הוא חזר עוד ועוד על כמה שהמצב גרוע, כמה שהממשלה דופקת את העם וכמה שהוא ורק הוא יכול להציל את כולם. זה כבר לא שינה כמה מזה נכון, כי הרי ברור לכל אדם בר דעת שלא הכל או אפילו הרוב נכון. העניין פה הוא הרפטטיביות והחד-משמעיות של הדברים. הכל נורא והכל יהיה אפילו יותר נורא אם אני לא אבחר.

ואם אתה לא מבין עד כמה זה חסר משמעות שמיליארדר ויתר על משכורת מצחיקה עבורו, ועד כמה הויתור הזה חסר משמעות ביחס לתקציב ארה"ב או אפילו לעלויות המטורפות של תקציב המשרד שלו, אז גם אותך הוא מאכיל יפה יפה בלוקשים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, זה היה מצחיק אם זה לא היה עצוב. שים לב כמה אצלך כל מה שקשור לטראמפ זה שחור ולהילארי לבן. בפועל זה הרי אותו הדבר. ילדותי משהו. בדיוק נמרץ כמו שהיה בענייני הבחירות בארץ. גם התוצאה זהה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סורי, זה בראש שלכם. אין לי חיבור מיוחד להילארי ואני בטח לא חושב שהיא בהכרח הייתה משפרת את ארה"ב או הייתה יכולה להיות נשיאה נהדרת. זה לא כמה שהיא טובה מול כמה שהוא לא. זה כמה שהוא מסוכן, נקודה.

רומן, את הראש שלך כבר הבנתי. כל הפוליטיקאים מושחתים כך שזה לא משנה את מי בוחרים. זו מחשבה ילדותית. כל נשיא עשוי למשוך לכיוון אחר וההשפעה שלו על החיים של הציבור היא אדירה.

ובנצי - כאילו שהראיה שלך לא חד-צדדית. אתה מתעלם מכל הבעיות של טראמפ ומעצים את כל הבעיות של הילארי.

הסרטון שהעליתי עבר לכם לגמרי מעל לראש. אתם לא מבינים את הקטע. מה זאת ההפחדה הזאת שהבחור מדבר עליה, על מה הוא מקשקש? אבל זהו - שכדאי להקשיב, כי הרבה מזה כנראה מאוד נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני

אני רק שאלה קטנה

למה אתה מתעסק בזאת

נבחר לנשיאות. נקודה.

לנגן על פחדים קמאים זו לא המצאה שלו

בוא נראה איזו בשורה(ע) הוא יביא לעולם בכלל ולבנצי בפרט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה? כי זה מעניין אותי. אני חושב שזו סיבה לגיטימית.

לנגן על פחדים זו לא המצאה שלו, נכון, אבל הוא מפעיל אותה טוב-טוב. מפחיד לחשוב מה יקרה אם עוד מדינות מערביות יפלו במלכודת הזאת.

בכל מקרה, אני אמשיך לעקוב וגם אכתוב כאן אם יקרו דברים מעניינים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

צר לי לבאס אותך רוני , אבל כמו שזה נראה גם צרפת ואחריה איטליה בדרך לשם. וההגירה המוסלמית הגדולה למדינות הללו עוזרת לכוחות הללו לעלות. (כמו מה שקרה בבריטניה עם הבריקזיט

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ומי קבע את זה ? אתה ? הדעה הרווחת במחנה אנטי-טראמפ ? את תירוץ האפוקליפסה אתה שומר לעמוד הבא ?

ברגע שפרשיית הילארי נחשפה חשבת שהיא אמורה להיבחר ? אחרי שהוכח שחור על גבי לבן מה היא עשתה ? זה גרוע פי 100 מלבחור בטראמפ, בעיני. "תדאג להם" זה חרטא שכל פוליטקאי אומר.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

במשפט הזה התכוונתי לעליית הימין הקיצוני, לא לטראמפ. אבל באופן כללי אתה כל כך misinformed שאני אפילו לא יודע איפה להתחיל.

אתה תגלה מהר מאוד ש"פרשיית הילארי" היא בוטנים ביחס למה שטראמפ מסוגל לעולל. מדהים בעיני שאתה באמת חושב שהעובדה שהילארי הפעילה שרת אימייל פרטי יותר גרועה מכל מה שטראמפ עשה בשנים האחרונות ובמהלך המירוץ לנשיאות.

אגב, לא יודע אם שמת לב או לא, אבל ראש הממשלה שלך עושה בשנים האחרונות דברים הרבה יותר גרועים מלהפעיל שרת אימייל פרטי. למה על זה אתה לא צועק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כי אני מכבד כל החלטה של העם.

ביבי בבחירות האחרונות עשה מהלך מדהים עם ה"ערבים נוהרים לקלפיות" אני אישית מכיר הרבה מאוד אנשים שהחליטו לבחור בביבי במקום באיזה מצע חברתי-כלכלי על סמך המשפט הזה בלבד. אז שאפו לביבי ששיחק אותה, הוא לא הקאפ אוף טי שלי אבל אני יודע להפסיד בכבוד. ונחש מה ? הוא גם ככל הנראה יבחר בחירות הבאות, ואין מה לעשות עם זה חוץ מלהצביע למפלגה אחרת.

טראמפ היה אחד הנשיאים המסוקרים ביותר וכל מקום וכל ערוץ החליט לתת לו במה. אם הוא היה צריך לשלם על הכל אני מאמין שהקמפיין שלו היה הכי יקר בהיסטוריית ארה"ב. אני לא יודע "מה טראמפ מסוגל לעולל" כי אני לא עוסק בחיזוי ונבואה, אני גם לא יודע מה טראמפ עשה בעסקיו הפרטיים (וחוץ מאורן חזן אני לא יודע מה חברי הכנסת פה עשו). מה הוא עשה במירוץ לנשיאות שהיה יותר גרוע מהילארי ? אשמח לשמוע. אני לא שמעתי על שום דבר ברמה הזו, ולהציג את זה בתור רשת אימייל פרטית זו היתממות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ומי קבע את זה ? אתה ? הדעה הרווחת במחנה אנטי-טראמפ ? את תירוץ האפוקליפסה אתה שומר לעמוד הבא ?

אתה חושב שדונאלנד טראמפ מייצג ליברליות כלשהי? קדמה?

אתה חושב שמארי לה פן מייצגת דעות ליברליות?

...

אתה יכול בבקשה להגדיר מה זה ״ליברלי״ מבחינתך?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קודם כל אין לי מושג מי זאת מארין לה פן, לפי וויקפדיה איזו פוליטקאית צרפתית. אין לי שמץ מי היא מה היא ולמען האמת גם לא מעניין אותי, אז לא אוכל להתייחס אליה.

"קדמה" היא מונח מעורפל. בעיני קדמה זה חוד החנית בתחום מסויים, וארה"ב היא מדינה שבהחלט מציגה "קדמה". עם דונאלד, ובלעדיו. לא זכור לי נשיא ב20 שנה האחרונות בארה"ב שלקח אותה קדימה בצורה יוצאת דופן, קצת קשה לעשות את זה במדינה כזו מתקדמת. לכן, לא רואה אותו פוגם באמריקה. כמו כל קודמיו.

מה היא ליברליות בעיני - לעשות כל העולה על רוחך ושלא יגנו אותך בשל כך, בתנאי שאתה לא פוגע במישהו אחר.

טראמפ בהחלט לא שיא הליברליות אבל ארה"ב היא מקום ליברלי, הרבה יותר ממדינתנו, אז מה הוא כבר יכול לעשות ? הוא לא יתן לערבים ללכת בלבוש מסורתי ? יש לי חבר ערבי שעבר לגור בארה"ב, ואישתו לבושה בלבוש מסורתי (כולל הכל), וגם אחרי שטראמפ נבחר הם חיים בשלווה והולכים למסגד שלהם בכיף.

אז טראמפ אולי לא בדיוק ההגדרה של ליברלי, לא דיבר כמו אחד, אבל איך ארדואן אמר (וזה משפט לחיים) - פוליטקאי לפני הבחירות ופוליטקאי אחרי הבחירות זה לא אותו בן אדם. כמו ליברמן אליל הימין חסר החת שרק רצה לאכול את איימן אודה, נבחר להיות שר הביטחון ואחיינית שלי בת ה3 יותר חסרת רחמים ממנו.

ואפרופו טראמפ - אני לא תומך בו, אבל אני מאוד נהנה לראות איזה חוסר נוחות הוא גורם לאנשים שלא מסכימים עם דעותיו. הנאורות יורדת באסלה כאשר השליט לא מתאים. זה בשבילי חוויה.

פורסם
אתה לא מבאס רק אותי, אתה מבאס את כולם... במקום להיות מודרני וליברלי יותר, העולם מסתגר ונחשך.

מבאס את הבוחרים של קלינטון או השמאל, בהחלט לא את הבוחרים של הימין. קצת לדייק.

המועמדים לא נבחרים על ידי אוויר. הם נבחרים על ידי אנשים שרוצים שהמועמד הזה יוביל.

מוצא חן בענייך או לא, הם שמחים בתוצאה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...