Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא מעולם לא התמודד על התפקיד. אולי היתה ציפייה ממנו לעשות זאת, אבל לאחר הכרעת הברקזיט הוא הכריז שלא ירוץ כי הוא לא מרגיש שיש בו את המנהיגות הדרושה. אבל ממש לא זז הצידה - לאחר היבחרה של מאי, הוא מונה ל-foreign secretary של בריטניה ובתפקיד זה משמש היום.

דווקא במקרה זה הוא הפגין ריאליזם ובגרות. כמובן שאתה צודק ובאופן כללי הוא לגמרי נחשב לליצן (ואפילו אמר את זה בעצמו), פשוט ספציפית הדוגמא שנתת דווקא בדיוק סותרת את התדמית הזאת...

אפשר להתווכח על זה, אבל כשהוא הודיע שלא מתכוון להתמודד - זה היה מאוד לא צפוי, בהתחשב בזה שהוא היה די הפנים של הברקזיט.

וזכור לי שגם באנגליה הוא הוצג כשקרן שפשוט עשה נזק, ואז זז הצידה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בטח שרלוונטיות עבור הבריטים. הכלכלה הבריטית השתפרה משמעותית מאז הכניסה לאיחוד, הסחר גדל משמעותית, בריטים יכולים לגור ולעבוד בשאר אירופה ואזרחים אירופאים יכולים לגור ולעבוד (ולשלם מיסים) בבריטניה. יש עוד המון, המון דברים.

אלה אכן טיעונים רלוונטיים, אבל זה לא מה שרשמת קודם... בכל אופן, דווקא הדבר האחרון שרשמת, הוא זה שגרם להמון בריטים להצביע בעד הברקזיט.

פורסם
אפשר להתווכח על זה, אבל כשהוא הודיע שלא מתכוון להתמודד - זה היה מאוד לא צפוי, בהתחשב בזה שהוא היה די הפנים של הברקזיט.

וזכור לי שגם באנגליה הוא הוצג כשקרן שפשוט עשה נזק, ואז זז הצידה.

נכון, לא צפוי, אבל לדעתי בהנתן ההסבר שלו זה היה דווקא צעד בוגר וחסר אנוכיות. אני מבין שאתה חושב ההיפך - בסדר גמור.

ושוב, הוא לא ברח לשום מקום - ממלא תפקיד די בכיר בממשל הנוכחי.

שים לב שאני מסכים איתך לגבי התדמית שלו באופן כללי (אין ממש מה להתנגד, זה ידוע והוא מתאמץ מאוד כדי לשמר אותה) וגם ההשוואה לטראמפ היא סופר מתבקשת (אפילו מבחינת המראה), פשוט לדעתי דווקא בדוגמא שנתת זה לא מתבטא.

פורסם

הרעיון של השוק היה הדוגמה של ארצות הברית

יש עצמאות לכל מדינה בכל הקשור לעיניינים "מקומיים" אבל יש גם שלטון פדרלי.

לגבי האטרקטיביות של השוק

יש יותר מדינות שרצו להצטרף אליו מאשר כאלה שלא.

ולגבי בריטניה

מספיק לראות את האיבה במשחקי הכדורגל כדי לראות שהאיחוד ביניהן טרם הושלם עד היום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי מה שאני קורא, מרבית האיטלקים רוצים ביורו (67% ויותר) ורק ~15% רוצים לעזוב. אם הייתי מהמר, הייתי אומר שאין סיבה לדאגה. מצד שני, היה ברקזיט ודונלד טראמפ נבחר לנשיאות, אז מי יודע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבאים בתור , איטליה . משאל עם ב 5 בדצמבר , שיכול להוביל לאיטלי-אקזיט ואז לפירוק גוש היורו בכללו.

http://www.calcalist.co.il/world/articles/0,7340,L-3702671,00.html?ref=ynet

הימורים בבקשה .

המדינות של אגן הים התיכון (יוון, איטליה, וספרד למעט קטלוניה) גם ככה עם רגל אחת מחוץ לאיחוד מאחר וגם הן שייכות תרבותית לאירופה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא הבנתי מה שכתבת

האם אתה כמו אלון מזרחי רוצה לשחק או בספרד או באירופה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נשמטה מלת השלילה ״לא.״

זה נורא קל לישראלים להסתכל על איטליה, בעיקר בחלקים הצפוניים שהם מגיעים רק אליהם, ולהגיד ״אחח, אירופה.״

הרי זה חלק מהיבשת, זה חלק מהאיחוד האירופי. אבל האם זו ״אירופה״ במובנים המהותיים, כמו התרבות? חד משמעית לא.

עכשיו, כמה מן המדינות הללו די גדולות, הטרוגניות ומאורגנות באופן פדרטיבי בעצמן, ולכן במצב של יציאה מהגוש עשויות להתפרק מן המדינה היוצאת, ולהישאר בגוש. אלו לרוב יהיו חבלים צפוניים ויחסית ״אירופיים״ (ולרוב גם מאוד נוצריים) כמו קטלוניה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

צריך לשים לב שכאן המשאל לא קשור בכלל לחברות באיחוד האירופי אלא לשורת רפורמות שהממשל הנוכחי רוצה להעביר. גם אם התוצאה תהיה שלילית, יש פה הרבה ״אם״ ו״אולי״ עד שהאפשרות שאיטליה תעזוב את האיחוד בכלל תהפוך לריאלית. להשוות אותו למשאל בבריטניה... נו טוב. העיקר שיש כותרת מפוצצת שתבהיל אנשים.

פורסם

נו בנצי, מנסה להדליק אותי שוב? :-D

עדיין לא נכנס לתפקיד ומה? הצליח אולי לארגן איזו עסקה וחצי שאת ההשלכות שלה אנחנו עוד לא יודעים? מצטער, תצטרך עוד הרבה יותר מזה בשביל לשכנע.

מעבר לכך שהסרטון הזה הוא עוד אחד מסרטוני הזבל האלה עם העריכה החד צדדית, מוזיקת הוליווד וחולצות Hillary for prison. אגב, אני מה-זה מאמין לנשיא שאומר בעצרת: אנחנו הולכים לנצח בכל כך הרבה דברים, אנחנו ננצח ננצח ננצח. אתם הולכים להתעייף מניצחונות. אתם הולכים להגיד לי אדוני הנשיא, בבקשה, אנחנו לא רוצים לנצח יותר, זה יותר מדי ואני אגיד אני מצטער, אנחנו נמשיך לנצח, כי אנחנו נעשה את אמריקה נהדרת שוב".

מה שכן, שוק המניות באמת טס למעלה באופן כמעט מגוחך בחודש האחרון. קפיצה הזויה שנובעת מהשערה של השוק שטראמפ יהיה טוב לסגמנטים מסוימים - הם טסו למעלה וסגמנטים אחרים ירדו או נשארו אותו הדבר.

ובכל מקרה, אחת הבעיות העיקריות של תומכי טראמפ היא שהם לחלוטין עיוורים לעובדה שהוא שיקר להם כל הדרך לבית הלבן, ושאין שום דבר שמונע ממנו להמשיך לשקר. הבנאדם לא מתייחס לשקרים כאלה בתור שקרים בכלל. מבחינתו מה שהוא אומר נכון אפילו אם העובדות אומרות אחרת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

להדליק אותך? אה?

כשמישהו שואל אם אתה מנסה להדליק אותו זה בדרך כלל מגיע עם אזהרה שמשהו יכול לקרות... אז כן אני מנסה להדליק אותך, יותר נכון אני מנסה להראות לך משהו, אובאמה נתן לעסקים לנדוד בצורה פתוחה? גם עליו גוננת כשהצגתי נתונים אמיתיים של אבטלה ועוני.

מבחינתך הכל מסולף וערוך בצורה חד צדדית כשכרגע שלב הטרום בחירות מאחורינו וטראמפ כן עושה דברים כמו שצריך, בינתיים הטענות שלך שהוא שקרן מתבדות לאט לאט וזה בסדר רוני, זה היופי שבדבר.

גם אם הוא יעשה עשירית ממה שהבטיח מבחינתי קיבלתי את השינוי שרציתי כי השינויים הם בדיוק איפה שאמריקה כואבת.

ציינתי לפני המון עמודים מה גרם לי לתמוך בטראמפ ואציין את זה שוב בשביל הרקורד ככה שבעתיד יהיה הרבה יותר קל לצטט אותי.

מקומות עבודה, החזרת מפעלים לארה"ב וביטול הטבות המס לחברות שמעבירות/העבירו מפעלים למקסיקו/קנדה.

שיטת החינוך, ביטול הcommon core והשקעה בתשתית החינוך בצורה פרטנית לפי מדינה ומחוז (דבר שהיה קיים בעבר).

טיפול בבעיית הגבולות הפתוחים, הקשחת התנאים מול מהגרים לא חוקיים וביטול ההטבות והתנאים הסוציאלים לאותם אנשים.

(לא צריך לבנות חומה, מספיק לבטל את "סל הקליטה" הנדיב והקשחת הענישה ע"מ לדלל את ההגירה).

ביטוח הבריאות, ביטול או שינוי האובאמהקר, פתיחת השוק לתחרות ומניעת המונפול הקיים, מבחינתי שיחזור המצב לקדמותו, קרי ביטוח מבחירה ורפואה ממשלתית/מחוזית לעניים.

אלו הנושאים שטראמפ נתן להם דגש במצע הבחירות שלו, אני לא רואה שמץ של גזענות או רוע בנושאים הללו אלא מבין את הבעיה עם המצב הקיים (עוד נושא שבחרת להתעלם ממנו בדיון) וזה בסדר, קל יותר לצעוק גזען וסקסיסט מאשר להתייחס לבעיות בשטח.

כשסגרו מפעלים בישראל היחידים שהפגינו הם עובדי המפעלים, איפה היית אז? איפה אתה עומד בשביל העם האמריקאי ה"טיפש"?

כל עוד אתה לא שם את עצמך בנעליים של אותו אמריקאי ממוצע אני לא חושב שיש לך אפילו חצי זכות לקרוא לאנשים בשמות גנאי.

אתה מוזמן ללכת לחבק סודנים ועזתים בגדר בשם הנאורות.

אתה בדיוק כמו שלטון הימין בישראל, אותו שלטון שצועק ערבים ערבים ומתעלם מהבעיות האמיתיות ברחוב. בשביל להיות נאור אתה צריך להחליף את עדשת המקרו בעדשה רחבה ולקחת צעד אחורה.

כל מעשייך בשרשור הזה הם התעלמות מוחלטת מהבעיות והכפשת אדם אחד שאשכרה שם את הבעיות על השולחן, גם אם זה בצורה גסה, גם אם זה דרך הטוויטר (האם אני צריך להזכיר את הדרך שבה הנשיא הנוכחי מתנהג מול התקשורת?), הוא העלה את הנושאים הכי כואבים באיחוד שלנו והביא איתו משהו שונה ורצוי, עובדה, הוא ניצח.

haters will hate

פורסם
לפי מה שאני קורא, מרבית האיטלקים רוצים ביורו (67% ויותר) ורק ~15% רוצים לעזוב.

אם הייתי מהמר, הייתי אומר שאין סיבה לדאגה.

מצד שני, היה ברקזיט ודונלד טראמפ נבחר לנשיאות, אז מי יודע...

ההצבעה באיטליה.

"תוצאות משאל העם באיטליה - עוד חור בספינה האירופית"

לכן:

א - כדאי לעבור :wink: להוצאת ספרים אחרת.

ב - אל תהמר .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...