Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנצי, ה"להדליק" היה בצחוק, למקרה שלא הבנת.

הטענות שלי שהוא שקרן לא מתבדות מהסיבה הפשוטה שאת השקרים שלו קל מאוד להראות. הבנאדם שיקר את דרכו לבית הלבן, נקודה. לא נעים לך לקרוא לזה שקרים? תקרא לזה בולשיט אם אתה רוצה. הבנאדם בילשט את דרכו לנשיאות.

אגב, אם הוא יעשה עשירית ממה שהבטיח זה אומר שהוא "רק" שיקר ב-90%. מה אני אגיד לך, לא אחוזים משהו.

יש המון גזענות וסקסיזם בדברים שטראמפ אמר ועשה. אתה בוחר לא לראות את זה, זכותך. אני בוחר לראות ולומר שאפילו אם יש דברים ראויים בחלק מדבריו, בנאדם כזה לא צריך להיות נשיא. ואני לא צריך לשים את עצמי בנעליים של אף אחד, תפסיק להתחסד. אנחנו מנהלים דיון באינטרנט, לא עומדים בשני הצדדים של איזו הפגנה.

אהבתי את החזרה למקורות עם ה"אתה מוזמן ללכת לחבק סודנים ועזתים בגדר בשם הנאורות." - יאללה יאללה.

ההצבעה באיטליה.

"תוצאות משאל העם באיטליה - עוד חור בספינה האירופית"

לכן:

א - כדאי לעבור :wink: להוצאת ספרים אחרת.

ב - אל תהמר .

אייל.

חס וחלילה להמר, אבל שים לב שמשאל העם זה לא אותו הדבר כמו יציאה מגוש היורו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אשמח לדעת איזה מועמד לתפקיד נשיא/רה"מ עמד בכל ההתחייבויות של לפני הבחירות.

לטענתך, כולם שקרנים (אבל באחוזים שונים):

אם הוא יעשה עשירית ממה שהבטיח זה אומר שהוא "רק" שיקר ב-90%. מה אני אגיד לך, לא אחוזים משהו.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רוני, אמר פעם פוליטיקאי, (שמיר) , הבטחנו להבטיח, לא הבטחנו לקיים. אין פוליטיקאי אחד שמקיים את רוב ההבטחות שלו בבחירות. רוב הציבור מסתפק במימוש חלק קטן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני אנווט אני אוביל אמר רבין בליל הניצחון

וביצע שינוי של 180 מעלות , ממה שהיה לפני זה בעיקר בנושאי כלכלה וחברה.

אז למנהיג נבחר יש יכולת להגשים את מה שהוא הטיף לו במסגרת מסע הבחירות / מצע המפלגה.

מפלגה - מלשון לפלג

תמהתני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רוני, אמר פעם פוליטיקאי, (שמיר) , הבטחנו להבטיח, לא הבטחנו לקיים. אין פוליטיקאי אחד שמקיים את רוב ההבטחות שלו בבחירות. רוב הציבור מסתפק במימוש חלק קטן.

כי מנגנוני השלטון הדמוקרטיים מגבילים את כוחם של המדינאים.

שליט טוב במדינה דמוקרטית עושה רפורמה אחת. בקושי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אשמח לדעת איזה מועמד לתפקיד נשיא/רה"מ עמד בכל ההתחייבויות של לפני הבחירות.

לטענתך, כולם שקרנים (אבל באחוזים שונים):

כמובן שכולם משקרים מדי פעם, כמובן שפוליטיקאים לא עושים את כל או אפילו רוב מה שהבטיחו.

העניין הוא פחות כמה דברים טובים הם עושים אלא יותר כמה דברים גרועים הם עושים...

במקרה של טראמפ, החשש שלי הוא בכלל לא מה-10% שאולי הוא יעשה, אלא מכל שאר מה שהוא יעשה...

הבעיה היא, ואני חוזר על זה שוב, שמרבית הפוליטיקאים לוקחים אמת כלשהי ועובדות כלשהן ומסובבים אותן כדי שיתאימו להם. הם מסתמכים על דברים אמיתיים בשביל לקדם אג'נדה מסוימת, גם אם שגויה בתכלית או נשענת על כרעי תרנגולת (סתם רציתי להשתמש בביטוי הזה).

טראמפ לעומת זאת, לא מתעניין בשום צורה באמת או בעובדות. הוא ממציא משהו, חוזר עליו מספיק פעמים וזה הופך לאמת. הוא עושה את זה באופן עקבי ולאף אחד ממצביעיו לא אכפת. אני טוען שזה מאוד מסוכן.

דמיין שליט שמציג שקר מוחלט כאילו זו אמת מוחלטת ופועל לפיו. בעצם אתה לא צריך לדמיין, ביבי עושה את זה כבר שנים, והעם אוכל את זה.

במקרים מסוימים השקר עשוי להיטיב עם העם, אבל ביותר מקרים אתה יכול לנחש שזה לא המצב. שקרן נשאר שקרן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא שרציתי שטרמפ ינצח כמו שרציתי שהילארי תפסיד.

חבריי שגרים בארה"ב מסכימים בנושא.

מבחינתי קוף מדבר הוא אופציה יותר טובה ממנה.

פורסם
אני אנווט אני אוביל אמר רבין בליל הניצחון

וביצע שינוי של 180 מעלות , ממה שהיה לפני זה בעיקר בנושאי כלכלה וחברה.

כלל פשוט למקרים כאלה:

כשמנהיג מהשמאל זה נקרא התאמת המדיניות לאילוצי המציאות.

כשהמנהיג מהימין זה נקרא שקרן ומושחת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כלל פשוט למקרים כאלה:

כשמנהיג מהשמאל זה נקרא התאמת המדיניות לאילוצי המציאות.

כשהמנהיג מהימין זה נקרא שקרן ומושחת.

שוב, הנמכה עלובה של הדיון לימין או שמאל. אתה בהחלט תלמיד טוב של ביבי.

[ATTACH=CONFIG]477690[/ATTACH]

מאוד הגיוני שרופא יהיה שר הבריאות ושגנרל יהיה אחראי על הצבא.

לא התעמקתי מספיק בשני אלו, כך שאני באמת לא יודע אם הם טובים או לא, אבל משיטוט מהיר נראה שיש בעייתיות עם הרופא בכך שהוא אנטי זכויות הומואים ולסביות, אנטי הפלות ובעייתי מאוד כלפי זכויות נשים באופן כללי.

על הגנרל אני לא יודע לומר כמעט כלום כרגע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
שוב, הנמכה עלובה של הדיון לימין או שמאל. אתה בהחלט תלמיד טוב של ביבי.

כלל פשוט למקרים כאלה:

כשהתגובה מגיעה משמאל מדובר בדברי הגות המבוססים על ניתוח מפוכח של המציאות בראי הזמן.

כשהתגובה מגיעה מימין הרי שהיא "הנמכה עלובה של הדיון" פרי מוחם של "תלמידיו הטובים של ביבי".

אתנחם בכך שלא קראת לדברי "הסתה", גם זה משהו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

^ לפחות הפסקת לקרוא לכל דבר שאתה לא מסכים איתו ״קומוניזם״ - גם זה שיפור :roll:

אגב, לגבי איטליה - דווקא לא חושב שזה יהיה מאוד מפתיע אם היא תצא מהאיחוד, או שהוא בכלל יתמוטט. אני עדיין תוהה בקול רם מה מי מיתנו ירוויח מגבולות פחות פתוחים באירופה, או כל שינוי אחר שיכול לבוא בעקבות ההתמוטטות, שהיא כנראה רק עניין של זמן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

זה לא עניין פרקטי, זה עניין רעיוני: כל עוד העולם מתבסס על מדינות לאום - ונעזוב כרגע אם זה טוב או רע - דינן של מדינות גדולות הוא להתפרק.

כזהו דינו של האיחוד האירופי, שהוא פחות או יותר מדינה גדולה במבנה פדרטיבי. אחרי הבחירות בארצות הברית, גם התפרקות של האיחוד הזה לא נראית מצוצה מן האצבע.

בני אדם לא מסוגלים לזהות את עצמם כחלק מקבוצה כל כך גדולה של אנשים. זה יותר מדי מופשט. אז יש להם צורך למצוא הגדרה עצמית כחלק מקבוצה מצומצמת יותר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...