Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה ראית

אבל כנראה הוא רוצה לדעת רק על שינויים שקורים .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברור. מה הם מזיינים לו ת'שכל ה-CIA האלה על כל מיני שטויות. ולמה הם חוזרים על עצמם כל הזמן. כל יום אותו הדבר לאורך 8 השנים הבאות. הוא כאילו חכם וזה. הוא מבין כשאומרים לו פעם ראשונה.

הוא רק כנראה חושב שהמנחה (והצופים) לא, כאילו, חכמים וזה, כי הוא חוזר איזה 3 או 4 פעמים על כך שהוא לא צריך שיגידו לו את אותם הדברים כל הזמן.

אגב, אני משוכנע שיש סיבה טובה מאוד למה ה-CIA חוזר על דברים חשובים שוב ושוב. כי ה-CIA אומר את הדברים האלה לנשיא המדינה. הבנאדם שיהיה צריך לבצע החלטות סופר קשות וחשובות, הבנאדם שחייב להיות מסוגל לדקלם אותם מתוך שינה. אבל עזוב, טראמפ הוא חכם וכאלה. הוא יסתדר. ואם לא, הוא הרי הקיף את עצמו באנשים סופר-מוכשרים וטובים שיעזרו לו. אה, רגע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

האמת שזה לא יחס כזה יוצא דופן בנושאים האלו.

תדרוכי מודיעין זה קצת הלקאה עצמית.

״טוב, מי שקורא את זה עסוק והוא במקרה הטוב ירפרף על זה אז תכתוב רק מאתיים מלים. יודע מה, עדיף 150. ובעצם, תכתוב את הנתון המחדש כבר בתחילת הפסקה הראשונה, כי הוא לא יקרא מעבר לזה. יודע מה, תכתוב כותרת משנה של מאתיים תווים כי זה כנראה כל מה שהוא יקרא. עזוב, המזכיר שלו רק ירפרף על זה במקומו ואולי יגיד לו משהו, אז תכתוב את מה שאתה רוצה לומר כבר בכותרת הראשית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה דעתכם על כל הסיפור עם ג׳וליאני? דיברתי השבוע עם קרוב משפחה אמריקאי שלי שהצביע טראמפ, הוא מאוד מאוכזב מהסיפור הזה. ג׳וליאני היה אחת הסיבות המרכזיות שהצביע לטראמפ. יש לי הרגשה שזה מאפיין ציבור גדול של מצביעי טראמפ.

פורסם

הפואנטה היא לא התדרוכים עצמם, אלא שטראמפ יודע יותר טוב מכולם. הבנאדם אשכרה חושב שלהיות נשיא זה כמו להיות CEO. לדעתי מצפה לו הפתעה.

אגב, מעניין אותי אם הוא ישחרר את הצהרות המס שלו בסוף... (ניחוש מושכל: לא).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נגיד שישחרר

מה תלמד מזה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שהוא עשה, שומו שמיים, תכנוני מס. שיבוש לו וייכלם. איך הוא מעז.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

^^^

את זה הוא אמר כבר מספר פעמים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נגיד שישחרר

מה תלמד מזה?

הרבה. אם הוא באמת מה שהוא טוען שהוא, או אם הוא סתם שקרן, למשל.

אם הוא באמת לא שילם מיסים ב-20 שנה האחרונות.

אם הוא לא תורם לצדקה כמו שהוא טוען.

אם הוא מריץ הוצאות פרטיות מתוך החברות שלו.

אם הוא ייצא את הנהלת החברות שלו למקלטי מס בחו"ל כדי להמנע ממיסים (כמו גוגל ואפל, למשל).

אם הוא לא מיליארדר כמו שהוא טוען.

אם יש לו קשרים לאוליגרכים רוסים.

בקיצור, אם הוא שקרן מארץ השקרנים. אבל בעצם את זה אנחנו כבר יודעים. אז אתה צודק, לא נלמד הרבה.

והנה עוד טענה: כל הנשיאים ב-40 השנה האחרונות שחררו את הצהרות המס שלהם. המטרה היא להראות שהם אנשים הגונים, חסרי אינטרסים אישיים כנגד המדינה. טראמפ לא שחרר את הצהרות המס שלו עם כל מיני טענות מופרכות. הגיון פשוט אומר שיש סיבה לכך. כנראה משהו שהוא חשש שיעלה לו בנשיאות. עכשיו הוא כבר נשיא ועדיין לא מוכן לשחרר. ומה זה אומר לך? שכנראה שמה שיש שם כל כך בעייתי שהוא מנסה לקבור אותו לעד.

אגב, טראמפ בעצמו טען (לפני שרץ לנשיאות) שמועמד לנשיאות צריך לשחרר את הצהרות המס שלו, ושאם הציבור לא יראה את ההצהרות, הציבור בהחלט יכול לחשוב שיש שם משהו לא בסדר. נו, שקרן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה נאיבי

לפעמים אנשים בוחרים את הבריון של השכונה ולא את החננה בדיוק בגלל שהוא בריון.

ונניח גם שכל מה שכתבת יימצא נכון האם יבוטלו הבחירות?

אם הוא טוב לבלף את קהל הבוחרים אולי הוא יהיה טוב גם לבלף את פוטין , את ראש ממשלת סין , צפון קוריאה ועוד.

לא שומע חדשות אבל גם בגלגל"צ יש פעם בשעה חדשות

דובר שם שהוא כבר מתחיל לקמבן את סין ( בנושא טאייוון ) והצהיר ששום דבר לא בכיס של הסינים

רוצים סין אחת אני רוצה הגנה בנושאי סחר.

נדמה לי שבסחר בסוסים הוא יהיה טוב.

הוא עסק בכך שנים רבות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברור שאני נאיבי. הרי הבנאדם משקר בלי הפסקה והציבור עדיין בחר בו. כנראה שאנשים לא ממש Hold their president to a high standard. לבנאדם יש רטוריקה של דיקטטור ואגו וריסון עצמי של ילד בגיל ההתבגרות והם מעודדים אותו.

שאר ההצעות שלך, תסלח לי, "קצת" מצחיקות. למשל "אם הוא טוב בלבלף את קהל הבוחרים אז הוא יבלף גם את פוטין" (יענו "איזה גבר, איך עבד עלי. אם הוא הצליח בזה אז בטוח הוא יכול גם לעבוד על אחת המעצמות הגדולות בעולם") או לחשוב שהוא יכול להשתמש בכישורי ה-CEO שלו בשביל לקמבן את סין. סע פעם לסין, תבין מהר מאוד שאת המדינה הזאת אף אחד לא מקמבן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נאיבי חד צדדי.

כולם משקרים ומעוותים בפוליטיקה.

שמאל, ימין, קלינטון, טראמפ, ועד בית, מועצה מקומית...

תשמע, זה מתחיל להיראות כמו אובססיה קלינית. 'שחרר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הוא החזיר את השרשור לחיים.

באמת שאני לא מבין את שיטת הויכוח הזו של לייחס מאפיינים אוטומטיים למי שאתה מתווכח איתו, כי ככה כולם עושים.

מה שכן, כנראה שישה צודק לפחות במשפט השני שלו. לא חושב שמצביעים אמריקאים שבחרו בטרמפ חושבים שהוא איזה צדיק. בדיוק כמו שהאנשים שהלכו לסנדק לפתור בעיות עם השכנים לא חשבו שהם פוגשים את האפיפיור מרומא :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...