Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
נאיבי חד צדדי.

כולם משקרים ומעוותים בפוליטיקה.

שמאל, ימין, קלינטון, טראמפ, ועד בית, מועצה מקומית...

תשמע, זה מתחיל להיראות כמו אובססיה קלינית. 'שחרר. :-)

תגזים קצת יותר. אני נהנה מהדיון, זה הכל.

נכון, כולם משקרים במידה כזו או אחרת, אבל לפשט ולומר "כולם משקרים ולכן זה לא משנה" זו פשוט התעלמות מהמציאות, תסלח לי.

דמיין שני מועמדים למשרה כלשהי. אחד עומד מולך ומשקר במצח נחושה באחת מכל שלוש הצהרות שלו, השני משקר באחת מכל 20 הצהרות שלו, ומעוות את המציאות לטובת הטיעונים שלו באחת מכל 10 הצהרות שלו. לשניהם יש אותה קרדיביליות בעיניך? במי היית בוחר אם אלו היו שתי האפשרויות היחידות שלך?

עצם העובדה שאתה שם את טראמפ באותה פוזיציה כמו פוליטיקאים אחרים מראה את גודל הבעיה פה. החלטת מראש שכולם משקרים, אז מה זה משנה אם הוא משקר קצת יותר.

אז לא! זה משנה! הפרטים משנים. אי אפשר לפשט את הכל לשחור ולבן כי החיים לא כל כך פשוטים. אי אפשר לומר "אז מה אם הוא אמר דברים גזעניים, מיזוגניים, פשיסטים, ילדותיים, אגוצנטרים, מלוכלכים או סתם שגויים באופן ברור, הוא גם אמר כמה דברים שאני מסכים איתם, אז אני איתו. כי הילארי היא פיכסה". כלומר אפשר, ואנשים אמרו את זה, אבל זה מטורף.

ודבר אחרון בנוגע להצהרות המס. יכול להיות שאין בהן כלום, באמת. אבל אתם הרי מכירים את טראמפ. הוא לא מפחד להגיד דברים איומים כי אנשים ימשיכו לתמוך בו גם ככה. אז אם באמת אין משהו סופר-בעייתי בהצהרות המס שלו, מה אכפת לו לשחרר אותן? מכאן ההגיון אומר שיכול מאוד להיות שיש שם משהו כל כך בעייתי, שזה מפחיד אפילו אותו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני חביבי

אחד מהשניים

אם ישחובה שהוא צריך לפרסמם אז הם יפורסמו

אם זו לא חובה

אז קפוץ לי אומר טראמפ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יפה מאוד. ואכן אין חובה. אבל ה"קפוץ לי" הזה צריך לומר הרבה מאוד. התומכים שלו - מתעלמים לחלוטין.

אגב, הנה שני דברים מעניינים:

* מסתבר שאין חובה שהנשיא ישחרר הצהרות מס, אבל הקבינט וכל מיני משרות מתחת לקבינט מחויבים לפי חוק לתת את הצהרות המס לסנאט. כמו שאמר קולברט - זה כמו שבמסעדה יהיה שלט "כל העובדים חייבים לשטוף ידיים, חוץ מהשף".

* מסתבר שאין חובה שנשיא ישים את עסקיו הפרטיים ב-blind trust. החוקים בנוגע לניגוד אינטרסים (שפועלים במגוון דרגים בקבינט ובסנאט) לא נוגעים לנשיא כי "מוערך" שהוא לא ינסה לקדם את ממונו במהלך הנשיאות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בקהילה היהודית במקסיקו בוחרים את ראש הקהילה לפי ממונו

אם יש לו הרבה , אז הסיכוי שהוא ימעד קטן ( ט בצירה ).

נאיבים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בנצי ו-48% מאוכלוסיית ארה"ב ישמחו בוודאי לשמוע שטראמפ ממשיך במרץ לבנות את הצוות המנצח שיקדם את האזרח הקטן ואת האינטרסים של אמריקה. הנה תראו:

https://www.youtube.com/watch?v=YIQMBLahtqY

תקציר:

* טראמפ טען שהוא לא מסתדר עם אנשים עשירים והבטיח to drain the swamp.

* טראמפ אמר שהוא לא צריך לוביסטים ותומכים עשירים כי הוא יכול לממן את עצמו.

* טראמפ בחר את מנכ"ל אקסון מוביל (חברת הנפט הגדולה בעולם) למזכיר המדינה. מולטי מיליונר עם קשרים עבותים לרוסיה ולפוטין ישירות, כולל חתימת עסקת נפט בסך 500 מיליארד דולר ב-2011 שנמנעה רק בזכות ממשל אובמה.

* אותו מנכ"ל, אגב, הוא ממש לא האדם העשיר ביותר בצוות של טראמפ. יש שם נכון להיום שווי של כ-14 מיליארד דולר בסה"כ.

* טראמפ כבר מינה 6 מהתורמים שלו, שנתנו בסה"כ כ-12 מיליון דולר לקמפיין.

* טראמפ טען במהלך הקמפיין שלבכירים בבנק ההשקעות הענק גולדמן סאקס יש שליטה מלאה במתחרים שלו, כולל טד קרוז והילארי קלינטון.

* טראמפ מינה שני בכירים בגולדמן סאקס לשתי המשרות הכלכליות הכי חשובות בקבינט שלו.

אה, וטראמפ זכה בתואר "Person of the year" של מגזין טיים וישר רץ להתלונן שפעם קראו לזה "Man of the year" והיום זה פוליטיקלי קורקט. הוא שאל את תומכיו בעצרת מה הם חושבים שעדיף, וכמובן שהם צעקו ש-Man of the year.

בהצלחה לך, אמריקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לכל שלטון נהוג לתת מאה ימים של חסד

מה אתה אומר?

והם מתחילים אי שם בינואר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה לא שיש לנו ברירה אלא לתת, אה?

רק זה לא אומר שצריך לבלוע כל מה שטראמפ זורק. אם זה מה שהוא עושה עוד לפני שהוא מתחיל, לך תדע כמה נזק הוא עוד יכול לעשות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ישה, יש לי בשבילך משהו זהב.

טראמפ בחר באחד בשם ריק פרי להיות שר האנרגיה שלו.

ריק פרי פידח באופן הבא באחד העימותים במרוץ הקודם לנשיאות, בשנת 2011:

https://www.youtube.com/watch?v=ByGf8lP87HU

עכשיו, אחרי שצפית בזה, אתה בטח שואל את עצמך - מהו אותו משרד שלישי שריק פרי רוצה להעיף אם יהפוך לנשיא, בנוסף למשרד החינוך ומשרד הסחר?

מהו אותו משרד מסתורי שהיה כנראה כל כך לא חשוב עבורו שהוא שכח לחלוטין את שמו (ובמילותיו שלו: "אופס")?

אני אשאיר לך לנחש את התשובה. וכן, זה בדיוק מה שאתה חושב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם (נערך)

אלצהיימר מחלה לא פשוטה

בחייאת רוני

הוא היה מושל בארה"ב של מדינה קטנה כמו טקסס...

כרגע המצב הוא כמו לדבר על פגעי מזג האוויר.

ויש להם לעבור עוד משוכה

כל חברי הקבינט ממונים בידי נשיא ארצות הברית ולאחר מכן נדרשים לקבל את אישור הסנאט. לאחר שמינוים מאושר בידי הסנאט, עליהם להישבע אמונים בטרם יתמנו סופית לחברי הקבינט הנשיאותי.

קמצוץ של אופטימיות אולי

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם בוש היה מושל טקסס - חבורה של גאונים יש להם שם.

העניין הוא שבאופן עקבי טראמפ ממנה לראשי משרדים אנשים שרוצים להרוס את אותם משרדים. מה שנקרא - המציאות עולה על כל דמיון.

אני בינתיים משתעשע. נראה מתי נתחיל לבכות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אתה יודע שגם אני מסתייג מטראמפ והבחירות שלו, אבל אם היית פוסל כל פוליטיקאי שמתישהו במהלך הקריירה שלו אמר משהו שמנוגד למה שהוא עושה היום, היית נשאר עם אפס פוליטיקאים...

פורסם

ועדיין, אני ורוב האמריקאיים שמחים עם החלפת הממשלה, מה יהיה? ימים יגידו.

עדיין טראמפ אמין יותר מקלינטון שבמהלך כל שנותיה בפוליטיקה לא רשמה לזכותה הישג אחד.

לרוני מפריע שטראמפ מאיים בסנקציות על מפעלים וחברות, לי אישית זה עושה טוב לדעת שיהיה מיסוי מסיבי על העברת יצור החוצה מארה"ב.

אחד המשפטים הכי חזקים של טראמפ היו:

לפני 30 שנה בפלינט היו מייצרים מכוניות ובמקסיקו לא יכולת לשתות את המים, היום זה הפוך.

המשפט הזה מראה בדיוק איך העברת מפעלים למקסיקו עוזרת למקסיקו ובעיני זה פגום מאוד שהסכם הסחר עם מקסיקו אומר שאין מיסוי על רכבים שמיוצרים שם, כך שחברות שנהנו מתמיכה ממשלתית העבירו מפעלים רבים לשם, איפה שכוח העבודה זול מאוד רק על מנת להגדיל רווחים כאשר אמריקה מפסידה פעמיים, גם מקומות עבודה וגם מיסים.

רוני לא מבין את התסכול של האדם הקטן, האדם העובד, האנשים שבנו את המדינה הזאת בזיעת אפם והפכו אותה למעצמה שהיא היום.

תמיד יהיו היפים, יפי נפש אנטי ממסדיים, אנשים שחושבים שפידל קסטרו היה גיבור, אלו אותם אנשים שניחנים בבורות סלקטיבית.

ד"א, בכל הדרך לנשיאות לא ראיתי שום התייחסות מצד קלינטון לבעיות שמטרידות את האדם הממוצע, כל הקמפיין הופנה להכפשת טראמפ ועדיין זה לא עבד לה כי טראמפ דיבר להיגיון של הבוחרים וירד אל העם, לא מעניין אותי איך הוא דיבר, מעניין אותי מה הוא אמר ועובדה, בינתיים, לפני שהוא אפילו הושבע לתפקיד דברים הולכים בכיוון ההפוך מהתחזיות השחורות שקמפיין הילארי והתקשורת מכרו לנו.

ורוני? רוני מתעלם מהעובדות כרגיל.

haters will hate

פורסם
רוני, אתה יודע שגם אני מסתייג מטראמפ והבחירות שלו, אבל אם היית פוסל כל פוליטיקאי שמתישהו במהלך הקריירה שלו אמר משהו שמנוגד למה שהוא עושה היום, היית נשאר עם אפס פוליטיקאים...

יש הבדל בין להגיד מתישהו במהלך הקריירה שלך משהו שמנוגד למה שאתה אומר או עושה היום, לבין לעשות את זה באופן עקבי.

ד"א, בכל הדרך לנשיאות לא ראיתי שום התייחסות מצד קלינטון לבעיות שמטרידות את האדם הממוצע, כל הקמפיין הופנה להכפשת טראמפ ועדיין זה לא עבד לה כי טראמפ דיבר להיגיון של הבוחרים וירד אל העם, לא מעניין אותי איך הוא דיבר, מעניין אותי מה הוא אמר ועובדה, בינתיים, לפני שהוא אפילו הושבע לתפקיד דברים הולכים בכיוון ההפוך מהתחזיות השחורות שקמפיין הילארי והתקשורת מכרו לנו.

ורוני? רוני מתעלם מהעובדות כרגיל.

א. זה כי לא הקשבת לקלינטון. היא הבטיחה הרבה מאוד דברים לעובדי הצווארון הכחול. אבל אתה צודק שאחת הטעויות המרכזיות שלה הייתה מיקוד הקמפיין בכמה טראמפ לא ראוי. כמו עם ביבי בארץ, זה לגמרי עשה backlash נגדה.

ב. אם באמת היה מעניין אותך מה הוא אמר, היית רואה כמה שקרים, סילופים וסתם שטויות הוא דיבר במהלך הקמפיין.

ג. כמעט כל מה שכתבתי בשרשור הזה אלו עובדות. עובדות מגובות בהוכחות, בהרבה מקרים. ואני מתעלם?

ד. תגיד, אחרי שאני צפיתי בחלק מהסרטונים ששיתפת כאן קודם ואף הגבתי עליהם, האם אתה בכלל צפית בסרטונים שהעליתי? מבטיח לך שהם גם משעשעים וגם מלמדים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אגב בנצי, ספיקינג אוף שקרים, במהלך הקמפיין טראמפ אמר שהמערכת מושחתת. אחרי הבחירות: "אני לא אומר את זה יותר כי כבר לא אכפת לי, ניצחתי".

במהלך הקמפיין טראמפ אמר שהוא יכלא את הילארי המושחתת והפושעת. אחרי שניצח: "שכחו מזה. זה עובד נחמד לפני הבחירות, עכשיו כבר לא אכפת לנו".

במהלך הקמפיין טראמפ אמר שהוא ייבש את הביצה, ייפטר מהלוביסטים ומוול סטריט. אחרי שניצח: "שנאתי את הביטוי הזה, אבל התחלתי לומר את זה כי המליצו לי, ואז אמרתי שוב ושוב כאילו אני מתכוון לזה, ואנשים אהבו את זה".

הגענו לעידן שפוליטיקאים כבר לא מחביאים את השקרים שלהם, הם מתפארים בהם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יש הבדל בין להגיד מתישהו במהלך הקריירה שלך משהו שמנוגד למה שאתה אומר או עושה היום, לבין לעשות את זה באופן עקבי.

התייחסתי לבחירה בריק פרי ולסרטון שפרסמת, לא לטראמפ עצמו.

• תוכן חדש...