Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אפשר להיות אוהד ישראל ועדיין לא להיות אוהד של איך שישראל פועלת. זה נכון, בעיני, במקרה של אובמה.

אני גם בכלל לא בטוח שלנתניהו וטראמפ תהיה איזו bromance מי יודע מה.

נ.ב. אתם באמת צריכים לספק מובאות טובות יותר. אני לא בדקתי מה עניינה של ההתנגדות להגדלה של הסיוע הבטחוני שדווחה באחת הכתבות הללו, אך מהתעסקות אישית בנושא הסיוע הבטחוני הצבאי לא רק לישראל אלא גם לשכנות שלנו - אלו דברים שקורים, לרוב מסיבות לוגיסטיות, ואז העיתונות עטה על זה כאילו זה מינימום קזוס בלי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אפשר להיות אוהד ישראל ועדיין לא להיות אוהד של איך שישראל פועלת. זה נכון, בעיני, במקרה של אובמה.

אני גם בכלל לא בטוח שלנתניהו וטראמפ תהיה איזו bromance.

לא, ממש לא! לקרוא את הטיעונים שלך זה כמו להסתכל על תאונת דרכים. שמע אני אוהד מכבי חיפה ואני ממש לא אוהב את איך שהיא פועלת. אבל להגיד שאובמה אוהד את ישראל אבל לא אוהב את איך שהיא פועלת זה קצת הזוי.. אלה אם הוא אוהד פאנט מהסוג של לה פאמיליה, כאלה שיודעים שקריאות גזעניות יפגעו בוודאות בקבוצתם אבל ממשיכים בשלהם כי הם אחוזי דיבוק. ואני עוד חשבתי שזחאלקה יהיה בדבר הכי לא מחובר למציאות שאראה היום.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
שירת הברבור של נשיא שונא ישראל. לא נורא, תיכף מתחיל עידן טראמפ אז נחווה תענוג כפול ומכופל לראות את שמאלני הפורום מתפתלים ונאנחים כאשר גם הנשיא האמריקני וגם ראש ממשלת ישראל אנשי ימין מובהקים.

פרייסלס!

ברשותך, שאלה אישית:

כמה הרווחת או תרוויח מהמיליונים שיקבלו תושבי עמונה?

או שאתה סתם מתענג על זה שדופקים אותך בכל תקציב אפשרי, כדי לתקצב גופים חשובים מאוד כמו החטיבה להתיישבות, שכבר נכתב בעבר בדיוק מה היא מזכירה מבחינת ההתנהלות שלה?

או שאתה כמו בבדיחה ההיא על יהודי שאלוהים אמר שיעשה לשכן שלו כפול ממה שיעשה לו, אז הוא ביקש מהבורא להוציא לו עין?

בהחלט פרייסלס להיות מעריץ עיוור של פוליטיקאים שלא שמים עליך, אלא אם אתה מתנחל דתי, שחושב שאין כמו למות בעד ארצנו. וזה בטח מה זה כיף להדפק פעם אחר פעם, כי זה מה מעצבן סמונליים - לא מה עושה לך טוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממשל אובמה .. כן הפנה עורף לישראל ודפק אותנו יפה.

זה מחטף של הרגע האחרון, המחשק גם את הממשל החדש ברשות טראמפ והרפובליקאים.

(מאחר וההחלטה הזו התקבלה, קשה עד בלתי אפשרי לבטלה, עקב הוטו של רוסיה וסין)

לפי הסיכומים עם ממשל ארה""ב ברשות אובמה ושר החוץ קרי היו:

כלל ההחלטות המדיניות יתנהלו במשא ומתן ישיר בין הצדדים.

ולא דרך החלטות באו"ם או ועידות של מדינות אשר לא קשורות לסיכסוך.

דבר זה היה אבן דרך מוסכם בין הממשל האמריקאי לישראל וכעת הפרה ארה"ב התחייבות זו .

גם יאיר לפיד פנה לממשל האמריקאי - והתריע על הפרת ההסכם הנ"ל בין ארה"ב לישראל.

ולהבנה קצת יותר רחבה, על הצביעות של ממשל אובמה ושאר מדינות העולם.

ראו את ההחלטות על המצב בסוריה - שם מתבצעות רציחות שימוש בגז גירוש אזרחים.

הרג ילדים ונשים, ופלישה ומלחמה של צבאות זרים למדינה ריבונית.

http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1780940

רוסיה וסין הטילו שוב וטו על החרפת הסנקציות נגד סוריה/1.1780940

רוסיה וסין הטילו וטו אחר הצהריים (חמישי) על הצעת החלטה במועצת הביטחון

הקוראת להחרפת הסנקציות הכלכליות המוטלות על דמשק, לאור המשך הדיכוי האלים והשימוש שעושה

צבא סוריה בנשק כבד בערים. זו הפעם השלישית מאז החלה ההתקוממות העממית ,,,

וחן... אומנם חורף אבל זה לא גשם, אובמה ירק לנו בפנים את דעתו ומדיניותו.

וכן גם אני מבין אותו - הבן-אדם הזה קצת ... לא שפוי ועוזר להרוס את העולם.

מסוג - הדרך לגיהנום, רצופה בכוונות :wink: טובות. (מתוך הבשורה על פי אובמה)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מבלי להביע דעה על ההחלטה עצמה, אני חושב שחשוב להבין שההחלטה של אובמה היתה אנטי-ביבי, ולא אנטי-ישראלית. ולדעתי כל מי שעקב בתשומת לב אחרי מה שדלף מהתקשורת בכל מה שקשור ליחסים בין השניים (אובאמה וביבי), לא היה מופתע בכלל מהמהלך הזה של אובאמה.

זה לא סוד שאובאמה קיווה שיוכל להניע את ישראל והפלשתינים למשא ומתן ישיר. במשך כל הכהונה שלו הוא ניסה ונחסם שוב ושוב ע״י ביבי. יחד עם היעדר הכימיה (בלשון המעטה) האישית בין השניים, היה די צפוי שאובאמה יעשה משהו דרסטי בתור האקט האחרון שלו בתפקיד.

לגבי המהלך עצמו - ברור כל מי שמשתייך למחנה הימין מאמין שזה אסון לישראל, אבל הרבה אנשים בישראל דווקא תומכים במהלך הזה (לפי תוצאות הבחירות האחרונות, כנראה קרוב ל-50%). כך שקשה לומר אובייקטיבית אם זה מהלך שטוב לישראל או רע לישראל, זה מאוד תלוי בעמדות הפוליטיות של מביע הדעה.

בכל מקרה, ביבי יכול להאשים רק את עצמו. מדיניות חוץ שכל כולה מבוססת רק על הסתמכות על וטו אמריקאי בכל הזדמנות - לא יכולה להגמר בטוב. שימו לב שכל החברות במועצת הבטחון הצביעו בעד ההצעה (חוץ מארה״ב שכאמור נמנעה). אם במהלך 8 השנים האחרונות - ואפילו לפני כן - הממשלה היתה משקיעה זמן ומשאבים במדיניות חוץ (וחשוב לא פחות, פנים) יותר רחבה שמכוונת לחברות האחרות במועצת האו״ם, במקום לסמוך על וטו אמריקאי למרות הקשר המתרופף עם ארה״ב, יכול להיות שהכל היה נראה אחרת היום.

פורסם

טראמפ כבר הספיק להגיב למהלך הזה של אובמה והודיע שהחל מה-20 בינואר דברים יראו אחרת.

בהתחשב בכותרת השרשור, נראה לי שדי ברור מה התשובה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טראמפ אמר... אז אמר.

מישהו באמת מאמין שהשגרירות תעבור לירושלים?

פורסם
טראמפ אמר... אז אמר.

מישהו באמת מאמין שהשגרירות תעבור לירושלים?

איפה אתה חי ? ארה"ב מסרבת להכיר בירושלים כבירת ישראל כבר עשרות שנים. הקמת השגרירות בתל אביב היא צעד מופגן כדי להראות את חוסר ההכרה הזו.

יש להם את הרעיון הזה של תכנית רוג'רס של שני מדינות לשני עמים והם יעשו הכל כדי לכפות את זה על ישראל והכרת ירושלים כבירת ישראל עלול לפגוע בתוכניות שלהם וחס וחלילה להעליב את המוסלמים.

רק אמר ? אף נשיא קודם לא הזכיר את ירושלים כבירת ישראל, ופתאום בא נשיא חדש שאומר בפירוש שהוא מכיר בירושלים כבירת ישראל. רק זה בפני עצמו אומר המון המון המון.

"טראמפ הדגיש בפני ראש הממשלה נתניהו במהלך פגישתם בספטמבר האחרון, כי הוא מכיר בירושלים המאוחדת כבירת ישראל. "ירושלים הינה בירתה הנצחית של העם היהודי וארצות הברית תחת ממשל טראמפ תממש את המנדט של הקונגרס להכיר בירושלים המאוחדת כבירתה", אמר אז טראמפ לנתניהו. "

פורסם

תכנית רוג'רס האמריקאית מאוד רחוקה משתי מדינות לשני עמים.

דובר בה על פליטים... ולא הייתה הכרה כי יש עם פלסטיני.

ישראל דחתה את התכנית הנ"ל בזמנה, מפני שלא סוכמה הנקודה של הסכמי השלום בסופה וביטחון מלא לישראל.

יש כאן מספר היסטוריונים המסתמכים על כלום וחבל.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ברשותך, שאלה אישית:

כמה הרווחת או תרוויח מהמיליונים שיקבלו תושבי עמונה?

או שאתה סתם מתענג על זה שדופקים אותך בכל תקציב אפשרי, כדי לתקצב גופים חשובים מאוד כמו החטיבה להתיישבות, שכבר נכתב בעבר בדיוק מה היא מזכירה מבחינת ההתנהלות שלה?

או שאתה כמו בבדיחה ההיא על יהודי שאלוהים אמר שיעשה לשכן שלו כפול ממה שיעשה לו, אז הוא ביקש מהבורא להוציא לו עין?

בהחלט פרייסלס להיות מעריץ עיוור של פוליטיקאים שלא שמים עליך, אלא אם אתה מתנחל דתי, שחושב שאין כמו למות בעד ארצנו. וזה בטח מה זה כיף להדפק פעם אחר פעם, כי זה מה מעצבן סמונליים - לא מה עושה לך טוב.

אני מוכן להוסיף מיליארדים על גבי מיליארדים לתקציב ההתיישבות בשביל לשמור על מיני-שוויץ במרחק 20 דקות נסיעה מתל אביב.

פורסם (נערך)
אז למה לתקוע סכין בגב שלושה שבועות לפני שאתה עוזב את התפקיד??

כי אפשר.

עוד דרך לחרבן את הכניסה לתפקיד למי שמחליף אותך, עוד בעיה שאפשר לעשות לו, כדי שיתמודד איתה.

הקטע עם טראמפ, זה שזה מישהו שבא מבחוץ, ולא ממש שייך למועדון הסגור שניהל את העניינים עד עכשיו, לכן שונאים אותו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מוכן להוסיף מיליארדים על גבי מיליארדים לתקציב ההתיישבות בשביל לשמור על מיני-שוויץ במרחק 20 דקות נסיעה מתל אביב.

שמע, אני לא יודע אם אתה מטריל או לא, אבל ההתנחלויות הקרובות לתל אביב (אלקנה זה מה שעובר לי בראש) נמצאות במרחק של למעלה מחצי שעה ממרכז תל אביב. בזמן הזה אתה יכול להגיע להרי ירושלים, ול"שוויצריה הקטנה" שבעליה מצומת אשתאול.

ואם אתה מתכוון לרמת חיים ולא לדמיון נופים כלשהו, אז גם ירוחם או לוד יכולות להפוך לשוויץ, אם ישפכו עליהן מיליארדים על גבי מיליארדים.

פורסם

אובמה הגיש לנתניהו את אם כל הנקמות כמו שמגישים פודינג משובח - קרה ומתוקה.

אם בתחילת דרכם הם הסתדרו איכשהו, ולא היתה שום סיבה שלא, באה מערכת הבחירות של 2012 שבה נתניהו התערב בצורה בוטה לטובתו של רומני, למרות שהיה די ברור שסיכויו נמוכים למדי.

גם נאומו של נתניהו בקונגרס מעל ראשו של אובמה, לא ממש הוסיף לו נקודות זכות.

בתחום המדיני היה ממשל אובמה הרבה פחות פעיל מממשל בוש ( מפת הדרכים, ועידת אנאפוליס ) ודי עזב את ישראל לנפשה.

הטעות הגדולה של ממשלת ישראל ושרי ישראל החלה לאחר שנודעו תוצאות הבחירות בארה"ב; במקום לשתוק, כן סתם לשתוק, החלו מרבית השרים להתרברב, לרוב בפייסבוק, בכדי לצבור עוד קצת אהדה וירטואלית, מה יקרה ביום שאחרי אובמה.

וזה כלל את רעיון סיפוח שטחי C ׁ( הלוואי שיקרה ) ועד סיפוח מלא של כל שטחי יהודה ושומרון.

הם רק לא לקחו בחשבון שעד ה 20.1.17 אובמה הוא הנשיא, על כל המשתמע מכך, ועדיין צריך לנהוג בו בכבוד.

אתמול הוגש לנו החשבון על 8 שנות חמיצות, ובלי הרבה סיבה.

ואיפה היתה רוסיה, "ידידתה" הגדולה של ישראל, זו שמחמשת את החיזבאללה עד צוואר ?

נגדנו כמובן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני רוצה שוויצריה יותר גדולה.

כלומר, אתה נהנה להטריל. טוב נו, זה גם כיף.

וחן, סלח לי, אבל הרצון לספח את שטחי C מגיע מאותו המקום כמו ההתרברבות בתקשורת של השרים.

במדינת ישראל, גם אחרי 70 שנה, מה שחשוב זה לא מה טוב לנו, אלא מי מנצח בויכוחי "מי הכי גבר".

זו מדיניות החוץ, זו מדיניות הפנים. סביב זה סובב הכל. חבל.

• תוכן חדש...