Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חכה תיכף יגיעו התומכים של הצבוע הזה ויספרו לנו כמה זה נכון וטוב בשביל מדינת ישראל. ייצור נלוז האובמה הזה וכך גם קרי והילארי שהביאו כל כך הרבה נזק לאנושות עם "הפייסנות" שלהם. אולי הנכדים שלנו יעשו בגרות על ארה"ב בתקופת אובמה ויראו כמה נזק הוא עשה. ביממה אחת הוכח שטראמפ יותר טוב לישראל מאשר הילארי.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

אתה כזה פתי.

והנכדים שלנו לא יעשו בגרות על ארה"ב בתקופת אובמה כי הם לא ילמדו היסטוריה. לא יישאר זמן בין שלל לימודי היהדות. ותודה לבנט ולציבור החרדי שהצליח בטמטומו להפטר מלימודי הליבה.

שירת הברבור של נשיא שונא ישראל. לא נורא, תיכף מתחיל עידן טראמפ אז נחווה תענוג כפול ומכופל לראות את שמאלני הפורום מתפתלים ונאנחים כאשר גם הנשיא האמריקני וגם ראש ממשלת ישראל אנשי ימין מובהקים.

פרייסלס!

עוד פתי "עידן טראמפ" לא יתן לך שום תענוג. אתה באמת חושב שטראמפ ימני? אתה באמת חושב שביבי ימני? טראמפ הוא טראמפי. ביבי הוא... ביביסט.

ואתה אפילו פתי יותר גדול כי ביבי מצליח כבר במשך שנים, יותר ויותר, לגרום לך לשנוא את העם שלך. זה כבר לא "איך פותרים את הבעיה" אלא "איך מכניסים לשמאלנים". בדיוק בגלל זה "אין אלטרנטיבה לביבי" - לא בגלל שאין אלטרנטיבה, אלא בגלל שמבחינתכם זה רק ימין נגד שמאל.

תראה איך אתה מרוצה. "פרייסלס!" איזה כיף! השמאלנים יראו מה זה!

אני מוכן להוסיף מיליארדים על גבי מיליארדים לתקציב ההתיישבות בשביל לשמור על מיני-שוויץ במרחק 20 דקות נסיעה מתל אביב.

אני רוצה שוויצריה יותר גדולה.

אתה נשמע כמו ילד בן 5. "אבל אני רוצה!!!". מאכילים אותך בלוקשים, מיני-שוויץ בחלומות שלך. כמה קראוונים על גבעה של חבורת עבריינים שזכו למתנה מהמדינה בשווי 120 מיליון שקל.

מיליוני משלמי מיסים מקבלים פחות ופחות בשביל שכמה מאות אלפים שמתעקשים לגור מעבר לקו יקבלו יותר ויותר. כולנו משלמים ועוד נשלם על זה.

אבל העיקר שהשמאלנים נדפקו. זה הכי חשוב.

תן לי לחדש לך - השמאלנים לא נדפקו יותר ממך. כולנו נדפקים. אתה פשוט מעדיף לשנוא על פני להכיר בזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממשל אובמה .. כן הפנה עורף לישראל ודפק אותנו יפה.

זה מחטף של הרגע האחרון, המחשק גם את הממשל החדש ברשות טראמפ והרפובליקאים.

(מאחר וההחלטה הזו התקבלה, קשה עד בלתי אפשרי לבטלה, עקב הוטו של רוסיה וסין)

לפי הסיכומים עם ממשל ארה""ב ברשות אובמה ושר החוץ קרי היו:

כלל ההחלטות המדיניות יתנהלו במשא ומתן ישיר בין הצדדים.

ולא דרך החלטות באו"ם או ועידות של מדינות אשר לא קשורות לסיכסוך.

דבר זה היה אבן דרך מוסכם בין הממשל האמריקאי לישראל וכעת הפרה ארה"ב התחייבות זו .

גם יאיר לפיד פנה לממשל האמריקאי - והתריע על הפרת ההסכם הנ"ל בין ארה"ב לישראל.

ולהבנה קצת יותר רחבה, על הצביעות של ממשל אובמה ושאר מדינות העולם.

ראו את ההחלטות על המצב בסוריה - שם מתבצעות רציחות שימוש בגז גירוש אזרחים.

הרג ילדים ונשים, ופלישה ומלחמה של צבאות זרים למדינה ריבונית.

http://www.haaretz.co.il/news/world/1.1780940

וחן... אומנם חורף אבל זה לא גשם, אובמה ירק לנו בפנים את דעתו ומדיניותו.

וכן גם אני מבין אותו - הבן-אדם הזה קצת ... לא שפוי ועוזר להרוס את העולם.

מסוג - הדרך לגיהנום, רצופה בכוונות :wink: טובות. (מתוך הבשורה על פי אובמה)

אייל.

מצד אחד אתה בא בטענות שהאמריקאים לא פעלו במו"מ ישיר אבל מתעלם שזה בא אחרי שעבר חוק ההסדרה לא במו"מ ישיר, הבנייה נמשכת בניגוד למה שסוכם במו"מ ישיר ושהממשלה חוגגת את קבורת פיתרון שתי המדינות שהוסכם עליו בראש חוצות.

כשילד ערס מתנהג כמו ערס מזהירים, פעם, מזהירים פעם שנייה, נותנים עונש קטן וכשגם זה לא עוזר בסוף הוא מקבל את הסטירה שכל כך רצה. הרי ביבי בעצמו אמר שהחוק הזה יביא אותנו לבית הדין בהאג ולזה בדיוק הוא התכוון.

טוענים שזו החלטה אנטי ישראלית ואנטישמית. מה שההחלטה עשתה זה להפריד את ההתנחלויות מישראל וההפרדה הזו תביא אולי לחרם על מוצרים מההתנחלויות אבל תשחרר מוצרים מוחרמים שמיוצרים בתחומי מדינת ישראל המוכרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מצד אחד אתה בא בטענות שהאמריקאים לא פעלו במו"מ ישיר אבל מתעלם שזה בא אחרי שעבר חוק ההסדרה לא במו"מ ישיר, הבנייה נמשכת בניגוד למה שסוכם במו"מ ישיר ושהממשלה חוגגת את קבורת פיתרון שתי המדינות שהוסכם עליו בראש חוצות.

כשילד ערס מתנהג כמו ערס מזהירים, פעם, מזהירים פעם שנייה, נותנים עונש קטן וכשגם זה לא עוזר בסוף הוא מקבל את הסטירה שכל כך רצה. הרי ביבי בעצמו אמר שהחוק הזה יביא אותנו לבית הדין בהאג ולזה בדיוק הוא התכוון.

טוענים שזו החלטה אנטי ישראלית ואנטישמית. מה שההחלטה עשתה זה להפריד את ההתנחלויות מישראל וההפרדה הזו תביא אולי לחרם על מוצרים מההתנחלויות אבל תשחרר מוצרים מוחרמים שמיוצרים בתחומי מדינת ישראל המוכרים.

מהדברים שלך נובע שהאמריקאים הם ההורים של ישראל שהיא ילד ערס מופרע. ככה אתה רואה את ישראל ואת ארה"ב ?

אני אחד משונאי ביבי הגדולים ביותר ואני חושב שהוא לא ראוי להיות ראש ממשלה כאן, אבל המעשה האחרון של אובמה הלך רחוק מאד, הרבה מעבר לביבי. המעשה שלו הוא יריקה בפרצוף של כולנו. בלי קשר לימין או שמאל. זו התערבות בוטה של שלטו אובמה במשהו שלא שייך להם, בדיוק כמו ההתערבות שלהם במצריים כשהעיפו את מובראק, כמו ההתערבות שלהם בסוריה, בלוב ובעוד כמה מקומות שהם הצליחו ליצור שם רק הרס וליצור במו ידיהם את דעא"ש ולברוח להשאיר מדינות מדממות בואקום, לך תראה מה קורה היום בלוב. מדיניות החוץ של שלטון אובמה היא ביזיון אחד גדול בושה וחרפה.

ארה"ב יכולה לתמוך, יכולה להביע דיעתה לדרך שהיא חושבת שישראל צריכה ללכת בה, אבל לרקום תוכניות עם הפלסטינאים והמוסלמים מאחורי הגב ולהזיז מהלכים דרמטיים כאלה כנגד ישראל באום ? זה רק אוייב עושה. ושילטון אובמה רק הוכיח במעשיו שהוא היה אחד משונאי ישראל הגדולים ביותר, אולי חוץ מקרטר.

איפה ראית הסכם בין ישראל לארה"ב על שתי מדינות לשני עמים ? העניין הזה הוא ישראלי פנימי ומדינת ישראל בלבד תחליט מה הדרך שהיא בוחרת דרך בחירות או משאל עם אם היא רוצה שתי מדינות לשתי עמים או לא. ובינתיים להזכירך ביבי נבחר וזו הדרך של המפלגה שנמצאת היום בשלטון, גם אם אובמה לא אוהב את זה. זו פשוט נקמה טהורה של הנשיא המנוול אובמה על זה שהוא לא הצליח להזיז כלום במזרח התיכון, ואתה יודע מה ? הוא יכול להאשים בזה רק את עצמו על חוסר היוצלחות שלו.

החל בהסכם הבזוי עם איראן, והמשך עם הנטייה החזקה לטובת המוסלמים והפלסטינאים , כל הפעולות של אובמה דחקו את ממשלת ביבי לפינה ולסרבנות לכל צעד בכיוון של ויתורים פיוס והסכמים.

שלטון אובמה היה אחד הגרועים לישראל בכל הזמנים.

פורסם
מצד אחד.....

בתשובה הקודמת ענו לך נכון.

ואני ארחיב קצת - כנראה אתה לא מבין מה זו מדינה ועם.

שוב כמו שוברים שתיקה, למען הדרך שלך, אתה מוכן להבין את הפוגעים במדינה שלך.

אתה רוצה שמדינות אחרות יתערבו לנו בחיים ויקבעו לנו את הדרך.

כמאמר המשפט של השמאל - הם מצילים אותנו.. אז הטובים אשר לדעת השמאל מצילים אותנו.

יתכבדו ויצילו במקומות אשר בהם התערבו - והיום יש שם רצח עם.

כאשר אני כותב כי אובמה דפק אותנו, כן זו טעות רצינית מאוד של הממשל האמריקאי.

הם שכחו מי מתנגד והתנגד להמשך שיחות השלום והכרה במדינת ישראל.

הם עצמם טענו כי הפלסטינים הם אשר סירבו להתקדם בשיחות.

וזה שיש לנו ראש ממשלה לחיץ ודביל, כתבתי מספר פעמים.

אבל זה לא סיכסוך אישי בין אובמה לביבי.

הפעולה של הממשל האמריקאי היא נגד מדינת ישראל.

ישראל גם עם הגודל הקטן שלה - עזרה ועוזרת לארה"ב הרבה במקומות שבהם הם הסתבכו.

אנו מדריכים משתפים ומנענו הרבה פגיעות בהם.

שומעים על התמיכה הכספית והעזרה של ארה"ב - ולא מודעים כי ישראל עוזרת להם..

וכעת הם שברו את הכלים וההסכם , ועבור מה.

הרי כל-עוד לא יסכימו הפלסטינים להכרה והסכם עם ישראל - המצב ישאר אותו הדבר.

ובדרך יש אפשרות כי ישראל תהפוך להיות יותר קיצונית.

מצד אחד אין דרך לשלום,(כאשר ידוע כי הפלסטיניים הם המתנגדים) ומנגד מאחורי הגב כרגיל האו"ם נגדנו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יודע מה, אני מוכן לקבל את הטענה שהאמריקנים דוחפים את האף לעניינים לא להם.

ייתכן שבעידן טראמפ זה ישתפר פשוט כי הוא (אולי) יהיה עסוק יותר בזירת הפנים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מצחיקה אותי הקביעה הזאת, האמריקאים דוחפים את האף לעניינים לא להם.

להזכירכם, 14 מדינות הצביעו בעד ההחלטה, וארה״ב לא היתה אחת מהן. ה״מהלך״ של אובאמה היה פשוט לא להשתמש בזכות הוטו שלו. בכל הפעמים שארה״ב כן השתמשה בזכות הוטו לטובת ישראל, אף אחד לא צייץ. בכל הפעמים האלה זה כן היה עניינה של ארה״ב. ורק ההחלטה הזאת לא.

תתעוררו. לאף אחד לא איכפת מה ישראל חושבת ואיך היא מגדירה מה עניינה ומה לא. אנחנו מדינה קטנה שהחשיבות שלה למדינות גדולות ממנה הולכת ונשחקת, שמשחקת במגרש הפוליטי העולמי עם שחקנים גדולים וחזקים ממנה בהרבה, ושבחלקם קיומה ממש תלוי. יש לנו שתי אפשרויות: אחת, להתעלם מהמצב ולעשות שריר בסגנון ״אף אחד לא יגיד לי מה לעשות בבית שלי״ ולראות עד כמה יחזיק השריר הזה. השניה, לפעול בחוכמה כדי להוציא את המקסימום (ולהפסיד את המינימום) מהמצב.

אבל כנראה שלפעול בחוכמה זה קשה מדי עבור השלטון הנוכחי.

פורסם (נערך)

אתה מאוד נאיבי - הממשל ברשות אובמה ושר החוץ קרי דחפו את ההחלטה מאחור.

הם השאירו זאת לרגע האחרון, גם נציגת ארה"ב באו"ם לא הייתה בסוד ההחלטה.

לאט לאט מתברר מי היה מאחור..והם רק, רק לא הרימו את היד.

אובמה וקרי, סיימו את הקדנציה שלהם והראו את הפרצוף האמתי.

על אף כי הצהירו, כי ארה"ב לא תעמיד את ישראל בפני עובדות.

וכי ארה"ב תימנע החלטות נגד ישראל באו"ם, והשיחות וההסכמים יהיו רק בהסכמת ישראל.

כדאי לקרוא קצת על ההתבטאויות שלהם בעבר, תומכים בישראל לכאורה, ודוחפים לשחרור אסירים

כצעד בונה אמון, והאסירים הללו פוגעים אח"כ בישראלים.

מבקשים ומקבלים הקפאת בניה בהתנחלויות.

ובשיחות אומרים לישראל, לוותר על הכרה במדינת ישראל כמדינה יהודית -

יעלון שלא היה פאנט, אמר על קרי, עזוב אותנו באמא'שך :wink: מההצעות שלך, לך וקח ... פרס נובל.)

(עם התשובה הבא שלך / התחתונה אני מסכים, יש לנו ממשלה של ליצנים - אין גם שר חוץ)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אתה תמים מאוד אם חשבת שהתמיכה האקטיבית (וזה בדיוק מה שזה היה - האמריקאים פעלו בכל פעם כדי להטיל וטו) הזו תמשיך מצד האמריקאים בכל מחיר, ולא משנה איך ישראל תתנהג. לא אובמה ולא אף מנהיג אמריקאי אחר חייב שום דבר לישראל (בדיוק ההיפך הוא הנכון).

לאורך כל הקדנציה של אובמה, ביבי התנהג כאילו לא מעניין אותו מה הנשיא האמריקאי חושב, לא ברור אם זה מתוך טיפשות או בהשפעת האגו העצום שלו (כנראה שקצת משניהם). הוא הוזהר עשרות - אם לא מאות - פעמים ע״י הממשל האמריקאי ובחר להתעלם מהאזהרות ולשחק אותה ״אבו עלי״. ועכשיו הוא מתפלא (ואיתו כל תומכיו העיוורים) למה אובמה ״בגד״ בו.

שגעון הגדלות שלו ממשיך אפילו עכשיו: במקום לנהוג בחוכמה ולנסות לצמצם נזקים הוא מצהיר בכיכר העיר כי אובמה ביצע מחטף ונוזף בשגריר האמריקאי (ובשאר שגרירי המדינות שהצביעו), מבטל פגישות עם רה״מ בריטניה ואחרים. כאילו למי מהם מזיז כהוא זה מה ביבי חושב וכמה הוא כועס.

ההנתהגות שלו משולה ממש להתנהגות של ערס מצוי במועדון לילה שחושב שמישהו פגע בכבוד שלו - שליפה ודקירה, מבלי לחשוב על ההשלכות של מעשיו. העיקר שהכבוד לא נפגע. רק שבמקרה הזה מי שנפגע כדי להגן על כבודו הוא אנחנו.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

אין מה להיות מזועזע.

פוליטיקה לא רחוקה מחוג דרמה.

אז הוא עושה הצגה, כמו שכולם עושים.

בסופו של דבר מה שלא תגידו, אובאמה ממש לא היה ידיד ישראל.

פורסם
מהדברים שלך נובע שהאמריקאים הם ההורים של ישראל שהיא ילד ערס מופרע. ככה אתה רואה את ישראל ואת ארה"ב ?

אני אחד משונאי ביבי הגדולים ביותר ואני חושב שהוא לא ראוי להיות ראש ממשלה כאן, אבל המעשה האחרון של אובמה הלך רחוק מאד, הרבה מעבר לביבי. המעשה שלו הוא יריקה בפרצוף של כולנו. בלי קשר לימין או שמאל. זו התערבות בוטה של שלטו אובמה במשהו שלא שייך להם, בדיוק כמו ההתערבות שלהם במצריים כשהעיפו את מובראק, כמו ההתערבות שלהם בסוריה, בלוב ובעוד כמה מקומות שהם הצליחו ליצור שם רק הרס וליצור במו ידיהם את דעא"ש ולברוח להשאיר מדינות מדממות בואקום, לך תראה מה קורה היום בלוב. מדיניות החוץ של שלטון אובמה היא ביזיון אחד גדול בושה וחרפה.

ארה"ב יכולה לתמוך, יכולה להביע דיעתה לדרך שהיא חושבת שישראל צריכה ללכת בה, אבל לרקום תוכניות עם הפלסטינאים והמוסלמים מאחורי הגב ולהזיז מהלכים דרמטיים כאלה כנגד ישראל באום ? זה רק אוייב עושה. ושילטון אובמה רק הוכיח במעשיו שהוא היה אחד משונאי ישראל הגדולים ביותר, אולי חוץ מקרטר.

איפה ראית הסכם בין ישראל לארה"ב על שתי מדינות לשני עמים ? העניין הזה הוא ישראלי פנימי ומדינת ישראל בלבד תחליט מה הדרך שהיא בוחרת דרך בחירות או משאל עם אם היא רוצה שתי מדינות לשתי עמים או לא. ובינתיים להזכירך ביבי נבחר וזו הדרך של המפלגה שנמצאת היום בשלטון, גם אם אובמה לא אוהב את זה. זו פשוט נקמה טהורה של הנשיא המנוול אובמה על זה שהוא לא הצליח להזיז כלום במזרח התיכון, ואתה יודע מה ? הוא יכול להאשים בזה רק את עצמו על חוסר היוצלחות שלו.

החל בהסכם הבזוי עם איראן, והמשך עם הנטייה החזקה לטובת המוסלמים והפלסטינאים , כל הפעולות של אובמה דחקו את ממשלת ביבי לפינה ולסרבנות לכל צעד בכיוון של ויתורים פיוס והסכמים.

שלטון אובמה היה אחד הגרועים לישראל בכל הזמנים.

אתה רציני?

מצד אחד אתה אומר שארה"ב לא צריכה להתערב ומצד שני כועס שלא התערבה.

כל מה שהם עשו זה להגיד אנחנו מפסיקים להתערב יכולנו קופצים שהם מתערבים. שים לב שהם לא הצביעו בעד ואפילו לא נגד. רק נמנעו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה רציני?

מצד אחד אתה אומר שארה"ב לא צריכה להתערב ומצד שני כועס שלא התערבה.

כל מה שהם עשו זה להגיד אנחנו מפסיקים להתערב יכולנו קופצים שהם מתערבים. שים לב שהם לא הצביעו בעד ואפילו לא נגד. רק נמנעו.

נו באמת, אתה עושה את עצמך לא מבין ? או שאתה צוחק ?

מבחינה ריאלית המצב שנוצר הוא שהטלת הווטו מצד ארה"ב הוא מעשה של חוסר התערבות, כי היא לא מאפשרת לפלסטינאים ולמוסלמים ולרוב של מדינות אנטישמיות להתערב בעניינים הפנימיים של ישראל, ולהטיל על ישראל חוקים שאי אפשר לעמוד בהם, להטיל בעקבותם גזירות וחרמות כאלה שימוטטו את ישראל.

פורסם

לכל מי שאומר "אובמה הראה את פרצופו האמיתי" - איזה קשקוש. ביבי ירק לו בפנים במשך שנים. למשל כשהוא הלך לנאום בקונגרס לא צייצתם, נכון? לאמריקאים יש זכרון מאוד ארוך. הם יחכו שנים בשביל להחזיר לך (תראו את הטיפול שלהם בבנקים ממשבר המשכנתאות). אובמה פשוט הראה לו מה קורה כשמדינה קטנטנה כמו ישראל מנסה לעשות שריר אחרי שארה"ב תמכה בה במשך עשרות שנים.

ויותר מזה - אתם מתייחסים לזה כאילו ארה"ב דופקת אותנו בכך שהיא מזכירה לנו שההתנחלויות לא חוקיות ומזיקות לישראל ולתהליך השלום. ועכשיו תתייצבו מאחורי ביבי רק כי אובמה הוא פיכסה, במקום לדרוש ממנו להפסיק לבנות בהתנחלויות כבר.

והחרמות המטומטמות של ביבי - הבנאדם משוגע.

נתניהו סמרטוט אבל לפחות עם טראמפ הוא לא יוכל לשחק את משחקי האגו שלו.

אתה מה-זה אופטימי. הסיבה היחידה שהוא לא יוכל לשחק משחקי אגו עם טראמפ היא כי טראמפ הוא לחלוטין בלתי צפוי ויש לו מניירות טוויטר של ילדה בגיל ההתבגרות. ואני לא אומר את זה בצורה טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...