Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אכן הוא מקיים את מה שהבטיח לפני הבחירות.

קונים אותך בזול.

הוא לא.

הוא כן אמר בראיון שהוא יתחיל את הנשיאות עם גירוש של מהגרים לא חוקיים בעלי עבר פלילי או מעורבות בפשע.

בין 2 ל3 מיליון אנשים, זה מצויין.

כל עוד מערכת החוק תקבל גיבוי הולם אני מבסוט, הגיע הזמן לנקות את הרחובות.

אני אתפלא אם הוא יצליח לגרש חצי מיליון.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

באמריקה מצידי שטראמפ יעשה מדינת משטרה וקומוניזם, ימנה את קו קלקס קלאן לקונגרס, ויתרכז בmaking America great again, מה שזה לא יהיה, העיקר שיעזוב אותנו בשקט ובלי עוד "יוזמת שלום" מפגרת, שמטרתה להחזיק פה את המצב הקיים על אש קטנה.

אתה חי בסרט אם זה מה שאתה באמת חושב.

מעבר לזה שלאחר הראיון ב-"60 דקות" כבר ברור שלא תהיה חומה (אולי גדר, חלקית), שהוא לא ימנה תובע מיוחד בשביל להכניס את הילארי לכלא (איזו הפתעה באמת), שהוא ישאיר חלקים נכבדים מאובמהקר ושהוא לא באמת מנקה את וושינגטון מלוביסטים (כי הוא ממנה כאלו בעצמו). בואו נחכה ונראה מה יישאר מכל ההבטחות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה הסינדרום האמריקאי.

זו הסיבה שלקחו את פולקסואגן וזיהום האוויר כל כך קשה.

לאמריקאים אין בעיה שתשקר להם בפנים עד מחר. אם תסתיר מהם סודות תקבל בראש.

שקר ואל תרמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סבבה, מחכה ליום שהגזע הלבן ישלוט ברחובות ויגלגלו אותי החוצה.

כמה מגוכחים אתם נשמעים, השרשור הזה מבדר ברמות.

בינתיים כל המפונקים ברחובות מפגינים כי אין למה לקום בבוקר, עבודה זה לטיפשים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם (נערך)

מעבר לזה שלאחר הראיון ב-"60 דקות" כבר ברור שלא תהיה חומה (אולי גדר, חלקית), שהוא לא ימנה תובע מיוחד בשביל להכניס את הילארי לכלא (איזו הפתעה באמת), שהוא ישאיר חלקים נכבדים מאובמהקר ושהוא לא באמת מנקה את וושינגטון מלוביסטים (כי הוא ממנה כאלו בעצמו). בואו נחכה ונראה מה יישאר מכל ההבטחות...

בסוף צריך גם להבין שאף נשיא לא יכול לשנות את המדינה מן הקצה אל הקצה כפי שטראמפ הבטיח. ארצות הברית היא דמוקרטיה וזה אומר שכוחו של השלטון מוגבל על ידי אלף ואחת מאזנות, שמונעות ממנו לעשות מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה את זה.

על אחת כמה וכמה במערכת הביורוקרטית האמריקנית שבה אתה צריך לחתום על עשרים מסמכים בדיו אדומה כדי להעביר את העט מצדו האחד של השולחן לאחר.

שליט דמוקרטי יעיל מצליח לעשות, בקושי, רפורמה אחת (ע"ע אובמה-קר) בתקופת שלטונו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא באמת אכפת לי מה הוא יעשה שם, אכפת לי מה הוא עלול לעשות פה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סבבה, מחכה ליום שהגזע הלבן ישלוט ברחובות ויגלגלו אותי החוצה.

כמה מגוכחים אתם נשמעים, השרשור הזה מבדר ברמות.

בינתיים כל המפונקים ברחובות מפגינים כי אין למה לקום בבוקר, עבודה זה לטיפשים.

Sent from my A0001 using Tapatalk

אני בטוח שמי שגר ב-projects בברונקס או בבלטימור הוא נורא מפונק.

ואני בטוח שמי שמפגין הם אנשים שלא עובדים.

אתה מפזר סטראוטיפים. בשביל החברים שרוצים שאמריקה תהיה כמו פעם, אתה מהגר בדיוק כמו חורחה שצריך לנקות אותו מהרחוב.

כולם מגוחכים, כולם תמימים. ודוויד דיוק ודומיו חגגו את נצחונו של טראמפ, כי הם בסך הכל אנשים קשי יום, שרוצים לכולם יהיה טוב.

תהנה להמשיך ולשקר לעצמך שה-white supremacy החביב לא יופנה נגדך כי אתה אזרח, ולא ״סתם״ מהגר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בסדר מאמי מה שתגיד, כי מי שמפגין נגד טראמפ אלו אנשים מהמעמד הבינוני שעובד קשה?

כולם פרחחים שנהנים להרוס ולבזוז, היפסטרים מזדיינים ומפונקים שבוכים סתם.

וכן, הגעתי לפה כמו חורחה, עם $270 בכיס והרבה אמביציה וכמו שאמרתי, נטמעתי מבחירה, כי טוב לי פה ואני אוהב את המקום הזה.

אז תצא מהסרט בו אתה חי, היית פה פעם? ברצינות, האם ביקרת בארה"ב? אני יודע את התשובה, לא!

ומי שביקר, האם יצאתם מגבולות המרחב האורבני?

אני הייתי כמעט בכל מדינה פה, במוטלים מסריחים ובמלונות פאר, אכלתי גורמה ואכלתי מפוד טראק, ראיתי, טעמתי, נשמתי והכרתי אנשים מכל השכבות והצבעים אבל מה אני מבין אה? בסופו של דבר בחרתי בטראמפ אז אני טיפש גמור.

כואב לכם? תבחרו אתם במי שבא לכם, תגורו במדינה שאונסת אתכם אבל תהיו חכמים עם המקלדת, הניסיון וההיכרות האישית שלכן עם החיים פה הם אפס לעומת הניסיון שלי וזה כאילו שאני אתבאס על הבחירות באלבניה, מקום שלא ביקרתי בו עדיין.

אתם ניזונים נטו מהתקשורת וחושבים שהדעה שלכם אובייקטיבית משהו.

haters will hate

פורסם (נערך)

בנצי, אין דבר כזה באמת דעה אובייקטיבית. כל אחד מביא איתו מטען שקשור במה שראה, שמע וחווה. החוכמה היא לנסות להבין את השני למרות הפער הזה בחוויה. אני מבין שאתה מרגיש שאנחנו לא מצליחים לעשות את זה (ואתה כנראה צודק), אבל הדרך להתמודד עם זה - לטעמי - היא לא להגיב בעצבים אלא לנסות להעביר את החוויה שלך כמה שיותר בהצלחה.

בכל אופן, אני חושב שבתור מישהו שמעיד על עצמו שהוא שובר סטיגמות, אתה אמור לדעת ששימוש בסטיגמות הוא בעייתי ואף יכול להיות מסוכן.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

ניסיתי, באמת.

כל מה שאני מקבל בחזרה זה הצהרות ותקיפות מה שמעיד על בורות וחוסר הרצון להשלים עם העובדה שהדעה שלי שונה ועם הרקע שלי אולי גם שווה משהו.

haters will hate

פורסם

אני יודע. לפני אי-אלו עמודים באמת ניסית להסביר למה הצבעת כפי שהצבעת, וזה היה בעיני הפוסט תומך-טראמפ היחידי שהיה שווה קריאה בשרשור. איכשהו לאחר מכן הדרדרנו כולנו לדיון ״נמוך״ יותר ששיקף במידת מה את הקמפיין המכוער שהסתיים אצלכם זה עתה (אני לא מבטל בכלל את חלקי בעניין), וחבל.

פורסם

תראה, המצב כרגע הוא פשוט מאוד.

טראמפ נבחר כנשיא הבא, המבחן שלו הוא ארבע שנים בכסא.

מה שמרתיח אותי הוא העובדה שיש פורענות ברחוב, אני לא קורא לזה מחאה מכיוון שלא מדובר במחאה, מדובר בפורענות, פרחחים ללא אג'נדה פוליטית שפשוט בוחרים להיות אנטי ממסדיים, הם שורפים חנויות, תוקפים, משחיתים כל מה שבא בדרכם ומציגים את התמונה העגומה שהיא הצביעות של הצד השני, הצד שאכל את הלוקש התקשורתי במהלך הקמפיין.

כאשר הוושינגטון פוסט שחרר מאמר שבו הוא צפה את הניצחון של קלינטון ואת הכאוס ברחוב שיגרם על ידי תומכי טראמפ, כמובן תוך כדי פרסום מצג שווא שבו הילארי בעלת 82% זכייה, הם שכחו שבמהלך הקמפיין עצמו 90% ממקרי האלימות הגיעו מהצד שלה.

אני תומך בכל מה שטראמפ אמר בראיון שהוא נתן ל60 דקות.

אני גם חושב שמי ששורף את הדגל צריך להעצר ולהשפט.

טראמפ רוצה להלחם בהגירה הלא חוקית, מה שאומר שהוא רוצה לעשות משהו חוקי ובעיני זהו משהו הכרחי.

אני מכיר יותר מקסיקנים מכל חברי הפורום שהגיבו פה יחד, אני גם מאמין שביקרתי במקסיקו יותר מכולם.

אני לא חי בעולם דימיוני בו פשע הוא אשליה, אני חי במציאות שבה יש אנשים ללא שום רישום והם מבצעים פשעים אך לא מגורשים, הם נעצרים והופכים לנטל על החברה.

ואני חלק מהחברה, אני חלק מאותו ציבור נורמטיבי שעובד קשה ותורם את חלקו תוך כדי כיבוד החוק.

הייתי מעלה סרטונים מהפורענות ברחוב אבל גם ככה לא יצפו בהם כי זה נגד האג'נדה לפיה תומכי קלינטון/ברני הם ילדי פרחים תומכי שלום.

haters will hate

פורסם
וכן, הגעתי לפה כמו חורחה, עם $270 בכיס והרבה אמביציה וכמו שאמרתי, נטמעתי מבחירה, כי טוב לי פה ואני אוהב את המקום הזה.

המדינה הזו מושתת על אנשים כמוך. אבל המחנה שאתה תומך בו נתמך גם על ידי אלו שחושבים שהחלום האמריקאים מיועד אך ורק לנוצרים לבנים. אז אולי "הגיע הזמן לנקות את הרחובות". רק שיש כל מיני שיטות לעשות את זה. ומה לעשות - בצד של טראמפ נמצאים גם כאלו שחושבים שלך, בנצי, אין מקום בארה"ב. שים לב שאתה מתעלם מזה לחלוטין בתגובות שלך. למה אנשים כמו דיוק הם בעד טראמפ? אתה חושב שהם בעדך?

אז תצא מהסרט בו אתה חי, היית פה פעם? ברצינות, האם ביקרת בארה"ב? אני יודע את התשובה, לא!

אתה טועה. וזה מה שהכי יפה בויכוחים האנונימיים באינטרנט - כל כך קל לטעות בהם.

הייתי בארה"ב פעמיים - בניו יורק, קונטיקט ובוסטון. סבתא שלי, וחלק גדול מהמשפחה שלה, הם אזרחים אמריקאים.

אני הייתי כמעט בכל מדינה פה, במוטלים מסריחים ובמלונות פאר, אכלתי גורמה ואכלתי מפוד טראק, ראיתי, טעמתי, נשמתי והכרתי אנשים מכל השכבות והצבעים אבל מה אני מבין אה? בסופו של דבר בחרתי בטראמפ אז אני טיפש גמור.

אף אחד לא אמר שאתה טיפש. עם זאת, הניסיון שלך כבן אדם בודד הוא לא הוכחה לצדקת הדרך. הוא אפילו לא הוכחה לנתונים סטטיסטים. סתם, לדוגמא, סקרים בקרב אירופאים הראו שאנשים מניחים שיש לפעמים פי שלושה יותר מוסלמים במדינות שלהם ממה שיש בפועל. למרות שהם גם כנראה מסתובבים ורואים מה שלא רואים מכאן. שלא במפתיע, טראמפ גם לא גרף 100% מהקולות.

אתם ניזונים נטו מהתקשורת וחושבים שהדעה שלכם אובייקטיבית משהו.

התקשורת לא מסלפת פוסטים של שמחה מצידם של תומכי ימין קיצוני על הנצחון של טראמפ. היא גם לא סלפה טלפונים ממרי לה פאן לטראמפ, שאפשר רק לנחש אם קלינטון היתה מקבלת גם אחד.

הדעה שלי ממש לא אובייקטיבית. וגם שלך לא. יותר מזה, אתה מרגיש שהצלחת, ולא מסוגל להבין שכמו שאתה מסתכל על המהגרים ממקסיקו, כך חלק גדול מהשכנים הלבנים שלך מסתכלים עליך. זה שאתה מרגיש "חלק מהעסק" לא אומר שאתה כזה בעייני המחנה שצרפת את עצמך אליו.

הייתי מעלה סרטונים מהפורענות ברחוב אבל גם ככה לא יצפו בהם כי זה נגד האג'נדה לפיה תומכי קלינטון/ברני הם ילדי פרחים תומכי שלום.

אתה מייחס עמדה שאין לאף אחד בשרשור.

הם לא ילדים פרחים לא קשור בעליל ובשום צורה שהיא לעובדה שטראמפ נתמך על ידי הימין הקיצוני של כל העולם בערך.

אם הוא יגשים את החלומות שלהם או לא, רק זמן יראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...