Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

ראיתי את הדקה הראשונה ועצרתי כי זה לא רלוונטי בעליל.

כשהוא נבחר אמרתם שיתהפך עלינו.

כשהפשיר משלוחי נשק אמרתם שזה שטויות.

כשתמך בישראל באופן מוחלט צחקתם על הריביירה האמריקאית בעזה.

כשנתן וטו אחרי וטו באו"ם בלי שום אמירה נגד ישראל אמרתם שהוא יעצור אותנו בעזה כשזה יתאים לו.

כשהשליחה שלו הסתובבה בלבנון עם מגן דוד זלזלתם.

כשהוא אמר פעם אחר פעם אפס העשרה אמרתם שהוא יחתום הסכם מעל הראש שלנו.

במקום להביא סרטון שמזלזל ומנסה להקטין את ההחלטה שלו לתקוף פשוט תהיה בצד הישראלי באופן מלא, תגיד "תודה טראמפ יא מלך" וזהו.

מציאות חדשה במזרח התיכון.

אתה נשמע כמו פרודיה על המונולוג ההוא מטקס יום השואה.. "כשבאו לקחת את בלה בלה שתקתי".

ברצינות, כל הכבוד לו. עם כל הסלידה שלי מהדמות שלו וכו', נראה לי שאישית כתבתי לפני גם כמה חודשים שבמצב הנוכחי אני מעדיף אותו על האריס. בכל זאת, כדאי להציב גבול לאופוריה בהקשר העזתי, לפחות לדעתי. ואם אתה עוקב אחר הנעשה בעולם - אתה יכול לשים לב שגם היחס מצד לפחות ממנהיגי המערב למלחמה מול איראן לא זהה ליחס למלחמה בעזה. ואפשר לשאול ולהסיק מזה מסקנות שונות, שאמורות לחרוג מ"כולם אנטישמים" או משהו. ולזכור שגם אם טראמפ הוא אח על מלא - בכל זאת, ישראל זקוקה ליחסי חוץ סבירים עם עוד מדינות בעולם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אתה נשמע כמו פרודיה על המונולוג ההוא מטקס יום השואה.. "כשבאו לקחת את בלה בלה שתקתי".

ברצינות, כל הכבוד לו. עם כל הסלידה שלי מהדמות שלו וכו', נראה לי שאישית כתבתי לפני גם כמה חודשים שבמצב הנוכחי אני מעדיף אותו על האריס. בכל זאת, כדאי להציב גבול לאופוריה בהקשר העזתי, לפחות לדעתי. ואם אתה עוקב אחר הנעשה בעולם - אתה יכול לשים לב שגם היחס מצד לפחות ממנהיגי המערב למלחמה מול איראן לא זהה ליחס למלחמה בעזה. ואפשר לשאול ולהסיק מזה מסקנות שונות, שאמורות לחרוג מ"כולם אנטישמים" או משהו. ולזכור שגם אם טראמפ הוא אח על מלא - בכל זאת, ישראל זקוקה ליחסי חוץ סבירים עם עוד מדינות בעולם.

ביקורת זה חשוב.

מצד שני, כל פעולה שלו התקבלה פה בזלזול מוחלט, בזמן שהבן אדם בא לעבוד בשבילנו.

זה בדיחה.

אנשים פה העדיפו את האריס, שהייתה שולחת את הבי 2 לכיוון חיפה במקום איראן.

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

ביקורת זה חשוב.

מצד שני, כל פעולה שלו התקבלה פה בזלזול מוחלט, בזמן שהבן אדם בא לעבוד בשבילנו.

זה בדיחה.

אנשים פה העדיפו את האריס, שהייתה שולחת את הבי 2 לכיוון חיפה במקום איראן.

שמע, אמצעים ספרותיים זה על הכיפאק וסבבה להשתמש בהגזמה לצורך המחשת הנקודה שלך.

עם זאת, חוץ משלוש המילים הראשונות, כל מה שכתוב הוא על המנעד של לא מדויק עד לא נכון  לגמרי.

הוא לא בא לעבוד בשבילך.

אנשים פה ואני ביניהם טענו שבינתיים הוא עושה ערימות של דברים שמשרתים את ישראל, את היהודים ואת המערב הלא ווקי בכלל.

אמרו פה ובשרשור הפוליטי שאפו, אני הצעתי לקעקע maga על העכוז (בתנאים מסוימים) וכו׳.

מצד שני, ההצהרות שלו התקבלו בחשדנות ולעיתים בזלזול כי סיבות טובות, אני בטוח שאתה מבין אותם.

בקיצור, בינתיים, מוריד את הכובע - היידה טראמפ!

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, רוןS כתב:

....

למה פוטין לא מסייע לאיראן

רק שפוטין וטראמפ לא יתחילו לריב על ישראל.

אבל יש יותר דוברי אנגלית מאשר רוסית פה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

בזמן שהבן אדם בא לעבוד בשבילנו

הבן אדם עובד בשביל טראמפ. אח״כ בשביל אמריקה. אח״כ כל השאר.

אני כמובן מרוצה מההתערבות האמריקאית, אבל אין לי ספק שהיא הגיעה רק אחרי שישראל לקחה הימור וההימור הזה הצליח. ככה הוא יכול לעלות על העגלה, לקחת את המושכות ולהכריז שהוא הביא אותנו ליעד.

אין לי צל של ספק, שאם התקיפה הישראלית היתה מסתבכת (מטוסי חיל אויר מיורטים וכו׳) היינו נשארים לגמרי לבד וטראמפ היה אומר שהוא הזהיר את ביבי מהסכנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חושב שאפשר לקבוע שישראל לקחה הימור ושלא היה בינה לארה"ב תיאום מלא בכל מה שקשור למבצע הזה. 

זה שהציבור שצופה בחדשות בין אזעקה לאזעקה כוסס ציפורניים בלחץ כי אין לו מושג מה הולך לקרות לא אומר שזה גם המצב במקומות בהן מחליטים החלטות.

פורסם (נערך)

כולם אוהבים להתבטא בחדות עם שחור/לבן, אבל במציאות (לא בסרטי פוקר) יש כזה דבר חצי-הימור, או הימור עם סיכויים גבוהים מהרגיל או פשוט סיטואציה שאחד יתאר כהימור והשני כתכנון מדויק, בהתאם לנקודת ההשקפה...

כמו שיש אי תיאום מוחלט, תיאום חלקי ותיאום מלא. אוי כמה שזה לא מתאים לתשקורת לדבר בגוונים.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

הבן אדם עובד בשביל טראמפ. אח״כ בשביל אמריקה. אח״כ כל השאר.

אני כמובן מרוצה מההתערבות האמריקאית, אבל אין לי ספק שהיא הגיעה רק אחרי שישראל לקחה הימור וההימור הזה הצליח. ככה הוא יכול לעלות על העגלה, לקחת את המושכות ולהכריז שהוא הביא אותנו ליעד.

אין לי צל של ספק, שאם התקיפה הישראלית היתה מסתבכת (מטוסי חיל אויר מיורטים וכו׳) היינו נשארים לגמרי לבד וטראמפ היה אומר שהוא הזהיר את ביבי מהסכנה.

ברור, זה מסתדר עם עשרות מטוסי התחמושת שנחתו פה כהכנה לתקיפה.

ממש זרק אותנו לכלבים.

אגב, מאז תחילת המבצע באיראן נחתו פה 15 מטוסים נוספים עמוסים בפצצות.

לא כולל ה14 שהם הפילו אתמול.

פורסם (נערך)

אני אולי מפספס משהו. מטוסים שנחתו פה עם תחמושת, זה לשימוש שלנו או של האמריקאים?

כי אני לא חושב שמתישהו עלתה השאלה אם הממשל האמריקני הזה לא יספק לנו תחמושת. התהיה היתה רק האם מטוסים אמריקאים יפציצו בעצמם.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ ממטרה אחת ספציפית שהרבה יותר יעיל לתקוף עם פצצות שיש רק להם, לא ביקשנו מאמריקה להצטרף לתקיפות באיראן. 

פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

לא חושב שאפשר לקבוע שישראל לקחה הימור ושלא היה בינה לארה"ב תיאום מלא בכל מה שקשור למבצע הזה. 

זה שהציבור שצופה בחדשות בין אזעקה לאזעקה כוסס ציפורניים בלחץ כי אין לו מושג מה הולך לקרות לא אומר שזה גם המצב במקומות בהן מחליטים החלטות.

העלו קטע מהארכיון הלא רחוק (בערך לפני 3 שבועות) שלפיד צועק בדוכן הכנסת על ביבי שטראמפ עושה הסכם עם האיראנים מעל הראש שלו ולא עוזר לנו. וביבי מסתכל עליו בלגלוג ומסמן "חכה חכה..."

אז אני נוטה לחשוב שבהחלט היה פה תכנון מוקדם

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

אני אולי מפספס משהו. מטוסים שנחתו פה עם תחמושת, זה לשימוש שלנו או של האמריקאים?

כי אני לא חושב שמתישהו עלתה השאלה אם הממשל האמריקני הזה לא יספק לנו תחמושת. התהיה היתה רק האם מטוסים אמריקאים יפציצו בעצמם.

לא לא, אל תשנה את המציאות.

אתה יכול לחזור פה אחורה ולראות שטענו שאפילו אנחנו לא נפציץ ושהאמריקאים יפילו לנו הסכם גרוע עם העשרה אירנית.

בתאריך 11.5.2025 בשעה 16:12, פינדר כתב:

והעיתון הסעודי ״א-שרק״, מדווח ממקור סעודי, שאמריקה הולכת מעל הראש של נתניהו ווויטקוף הציע לחמאס, דרך מתווך סעודי, לקחת חלק בשלטון החדש בעזה, בתמורה לסיום המלחמה ושחרור כל החטופים תמורת אסירים פלסטינים.

דוגמא לטעות ראשונה.

בתאריך 11.5.2025 בשעה 22:23, פינדר כתב:

וטראמפ שאנשים מסוימים פה חיו בפנטזיה שיגרש עבורם את העזתים, מקבלים כאפה מצלצלת מהמציאות.

אם מדברים על כאפה מהמציאות...

בתאריך 12.5.2025 בשעה 19:32, David32 כתב:

עד כמה חי בסרט צריך להיות. וואו. 

מילא עוד על זה שהחמאס משחרר חייל בעקיפין בשביל טראמפ ומבקש מטראמפ שידאג להפסקת המלחמה (שזה הזוי בפני עצמו ומראה כמה הפסדנו).

אבל טראמפ שמקבל בתחילת הקדנציה מטוס חדש ממדינה "מורכבת"... וזה בספק לדעתך למה הם עשו את זה?

מטוס יש לו, אבל "הפסדנו"? מה בדיוק?

אני דרך הפלאפון אז אין לי כוח לחזור עוד ועוד אחורה, אבל ההעיקרון פה ברור:

ישראל הייתה ילד כאפות של המזרח התיכון שמפחד לפנות אוהלים, ממשל ביידן היה איתנו באיזה 80 אחוז ודאג להעביר מסרים סותרים בצורה גלויה.

בתקופת ממשל טראמפ ישראל חזרה להיות המעצמה של המזרח התיכון שתוקפת איפה שבא לה, מתי שבא לה. חיל האוויר טס מעל טהרן כאילן מדובר בביירות, ג'בליה או שכם.

וזה, בניגוד לשאר הדיבורים עובדה ולא דעה.

טראמפ יא מלך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

א לא, אל תשנה את המציאות.

אתה יכול לחזור פה אחורה ולראות שטענו שאפילו אנחנו לא נפציץ ושהאמריקאים יפילו לנו הסכם גרוע עם העשרה אירנית.

אני לא אחראי לטענות של אחרים.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

דוגמא לטעות ראשונה.

לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אם מדברים על כאפה מהמציאות

איפה טעיתי פה? אם החמאס היה זורם עם וויטקוף היינו במציאות אחרת. ולא ראיתי איפה בדיוק טראמפ אומר בימים אלו שיגרש את העזתים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

מטוס יש לו, אבל "הפסדנו"? מה בדיוק?

אבל שני הדברים לא קשורים?

המטוס זה אחד, זה בהחלט לא טוב, גם אם הוא מוריד את כול המשטר באיראן והם משלמים פיצויים ולא יודע מה.

וזה שחמאס הולך ומשחרר חטוף בשביל טראמפ ועוד מקיים איתו שיחות ובקשות זאת גם הזייה. עובדתית אגב, החמאס עדיין לא נכנע. אולי מחר תצא ידיעה הפוכה לזה, הלוואי. כול זה היה מעל הראש שלך. 

לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

כאפה מהמציאות

כמה עזתים גורשו? יש טרנספר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...