Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

עובדי הGHF?

לא יודע, צריך לשאול את מי שכותב לי את דף המסרים.

[כנראה כן, מאמין שזה חלק הם חלק אנחנו חלק אירגונים עזתיים]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

כן, כול הבלאגן הזה, שחברה מקבלים סכומי עתק כדי לחלק מזון ובסוף כול יום הורגים פלסטינאים.  אולי בישראל מציגים את זה כהצלחה, מחוץ לישראל יש על זה ביקורת... 

כן אהה..

האמריקאים כל סוף יום עושים מטווח על כלל מי שנשאר במתחם. ככה כדי להפיג שעמום.

זה שגופי תקשורת אנטישמים, בין אם זה הbbc אן עיתון הארץ, רוצים שחמאס "לוחמי החופש" יקבלו את הסיוע לא אומר שזה הדבר הנכון לעשות.

Just now, David32 כתב:

לא יודע, צריך לשאול את מי שכותב לי את דף המסרים.

[כנראה כן, מאמין שזה חלק הם חלק אנחנו חלק אירגונים עזתיים]

"ארגונים עזתיים".

במתחמי החלוקה אף אמריקאי לא יורה בעזתיים, אף ישראלי לא יורה בהם.

היחידים שיורים זה חמאס כי הם יודעים שאהבלים כמו מקרון או המחבלים מארגון האו"ם יתמכו בהם.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

במתחמי החלוקה אף אמריקאי לא יורה בעזתיים

היו 2 שטענו שהם מכירים אירועי ירי. 

לקחת ולהגיד שהכול פרופוגנדה של חמאס ואנטישמים זה low effort 

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 46 דקות, flytomars כתב:

כן הא, איזה בעסה שאנחנו חלק מהעולם המערבי, הבנתי שכבר עובדים על פיתרון לזה

מה זה להיות "מערבי", והאם זה כולל כניעה והתבטלות בפני תרבויות זרות ששואפות לנצל את הערכים המערביים כדי להחליף אותם בערכים זרים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 36 דקות, David32 כתב:

היו 2 שטענו שהם מכירים אירועי ירי. 

לקחת ולהגיד שהכול פרופוגנדה של חמאס ואנטישמים זה low effort 

היה ירי סתם? ראו עזתית סוחבת אורז ואמרו "יאללה תחרות צליפה"?

ומי אלה ה2? אח שלך או עדות שפורסמה על ידי בצלם?

פורסם

@SlowRide תיאור טוב של התנהלות המערב בעשורים האחרונים.

הבעיה היא שמצד אחד אנחנו החזית של המערב ומצד שני כופים עלינו להתנהל לפי נורמות של צפון אירופה, ואנחנו קטנים מכדי לכופף את ידיהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ובנוסף יש לנו בעיה פנימית דומה עם מגזר מסוים שמנסה לבטל את הערכים המערביים של המדינה.

אני משער שהנורמות של צפון אירופה היו מתעדכנות מהר אם הם היו נמצאים בסכנה קיומית בדומה לנו. הבעיה ששם זה תהליך איטי ושקט וקשה לעצור אותו כי התנגדות זה זינופוביה, איסלמופוביה, ועוד מילים בסגנון.

פורסם
לפני 27 דקות, gadik6 כתב:

אתה מתבלבל

אם מדובר על התרחיש שהוצג לקבינט בצוק איתן, כשאחד בני גנץ היה הרמטכ"ל כמדומני, אז דובר שם על חודשים לכיבוש הרצועה, לא שבועות, וזה בנוסף למאות הרוגים, חיילים חטופים ועוד שלל הפחדות, שנועדו למעשה לזרוע פחד בשרים שצריכים להחליט איך ממשיכים.

מצד שני, יש הערכות או הדלפות של קצינים שדיברו על 10 ימים לכיבוש הרצועה, ואז 1-2 שנים להגעה למצב הקיים ביהודה ושומרון היום.

נדמה שאתה מבולבל כי אין לך מושג מה כוונתי. לא יודע על איזה קבינט אתה מדבר, אבל רבים דיברו על שבועות של כיבוש ושנים של טיהור שטח.

המצב היום הוא שחמאס, כצבא, די הוכרע, והלוחמה היא לוחמת גרילה, מארבים וכדומה.

חמאס מעולם לא היה צבא. הוא ארגון גרילה מאורגן ומאומן היטב, עם תמיכה כספית משמעותית, אבל לא צבא במובן המקובל. הוא אף פעם לא הגן, ולא היה מסוגל להגן על שטח, אלא נלחם, כמו שהוא עושה היום, כדי לגרום נזקים לצה"ל.

עזה היא שטח קטן ותחום. המכשול היחידי ל"נצחון המוחלט" זה נורמות או מוסר מערבי, והגבלות מצד מדינות העולם.

בהתחלה זה היה ביידן שאשם, אבל אתם צעקתם שכאשר יבוא טראמפ...  אז נראה את "הניצחון המוחלט" שביבי הבטיח, או שלא?

בכל מקרה, אם לא ההתנתקות, כל זה לא היה קורה (אני זוכר שלפני ה-7 באוקטובר בשמאל אהבו להשוות את מספרי ההרוגים בפח"ע שמקורה בעזה, ולספר כמה טוב שהיה התנתקות. משום מה הם כולם שקטים עכשיו).

זה לא היה קורה אילו בעשור וחצי האחרונים עמד בראש הממשלה מנהיג עם עמוד שדרה, ולא "שקט ייענה בשקט" שהתייחס לחמאס כאל נכס שמומן בתשלומי כופר.

לפני 28 דקות, waterman כתב:

מותר להניח שלו אתה ראש הממשלה בעת הזו, היית מראה לטראמפ אצבע משולשת במקום להצדיע?

כשאתה קופץ באמצע, רצוי לדעת על מה אנחנו מדברים. לביבי היה קל לעשות פרצופים לביידן ולהמשיך לעשות כרצונו. מול טראמפ, הוא מיהר להתייצב ראשון בתור כדי "לנשק לו את התחת".

לפני 33 דקות, waterman כתב:

ועם כל מה שצפית ויכולת הניתוח המעולה שלך, יש לי תחושת אכזבה שלא אתה עומד בראש המדינה - במקום להנות מהיכולות המופלאות שלך, נתקענו עם נתניהו.

אז אאכזב אותך עוד – אני לא פוליטיקאי ואין לי שום כוונה לרוץ לראשות הממשלה. בדבר אחד אתה צודק: נתקענו עם נתניהו. עדיף כבר היה עציץ, לפחות הוא לא היה גורם את כל הנזקים הללו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

היה ירי סתם? ראו עזתית סוחבת אורז ואמרו "יאללה תחרות צליפה"?

ומי אלה ה2? אח שלך או עדות שפורסמה על ידי בצלם?

א. לוקח אחריות על זה שהתחלתי פה דיון ששייך לפוליטי.

ב. בחייאט, שמעתי סיפורים מחברים שמתאימים מאוד לבצלם, בוא לא ניתמם. 

ג. אין לי שמץ מי אלה האמריקאים שהלשינו על חברים שלהם שירו לכיוון עזתים וצהלו. לא יודע, מתישהו תבינו שזה לא מאוד מפריע לי, מתישהו תבינו שמה שזה אומר מסביב וההשלכות על ישראל - זה מה שמעניין אותי. אבל אני שופר, מקריא מדף המסרים של חמאס, איראן ופוטין. ואין אף עזתי שנהרג בכלל. 

ד. אני כן חושב שצריך לתת לאום או למדינות אירופאיות (או בכלליות כול מי שמתלונן) לתת לחיילים שלהם לבוא ולחלק מזון. למה לא. ואם ימותו - ימותו. בדיוק כמו עם גרטה, בדיוק כמו עם עיתונאים. 

מי שהולך לאיזור מלחמה עם ארגון טרור שנמצא בין האוכלוסיה - מסתכן, בעיה שלו. לאור התוצאות שהיו במוגדישו - אני לא חושב שמישהו באמת מתכנן דבר כזה ברצינות ומאמין שאפשר לבצע את זה. 

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לתת לאו"ם זה לתת לאונר"א, וכבר הוכח כמה פעמים שהרבה מהעובדים באונר"א משתפים פעולה עם חמאס. כל המטרה בחלוקת סיוע דרך חברה חיצונית זה הרחקת חמאס מהסיוע.

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

בחייאט, שמעתי סיפורים מחברים שמתאימים מאוד לבצלם, בוא לא ניתמם

יש סיפורים של עדי ראיה, יש סרטונים של צהל מחסל בחור שסוחב שק קמח (סליחה יובל, זה לא אורז כמו שביקשת). עמית סגל פרסם בגאווה סרטון של חיסול מהאוויר של בחור מדדה. בדיקה של עיתונאי העלתה שמדובר בבחור עם צרכים מיוחדים.

זה כאמור לשרשור השני, אבל כבר התייאשתי מלהעלות תכנים כאלו. יותר נח לקבל מידע רק מהתקשורת המקומית שמצנזרת את עצמה ולהגיד לעצמנו שכולם אנטישמים.

ולהגיד את האמת, לצערי גם אני כבר פיתחתי קהות חושים והפסקתי להתרגש.

רק שאח״כ כל מני גאוני תקשורת כמו שיקלי או מאי גולן שגם הם מתעדכנים רק מהתקשורת המקומית, מרשים לעצמם להתראיין אצל פירס מורגן, שהוא הכי פרו ישראלי שיש, ולא מבינים מאיפה הוא נופל עליהם עם האשמות על פשעי מלחמה ומאשימים גם אותו באנטישמיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

לתת לאו"ם זה לתת לאונר"א, וכבר הוכח כמה פעמים שהרבה מהעובדים באונר"א משתפים פעולה עם חמאס. כל המטרה בחלוקת סיוע דרך חברה חיצונית זה הרחקת חמאס מהסיוע.

מה אכפת לך. בעיה של האירופאים. 

יורידו ממך את הבכי על ההומניטרי, ואם הם ימותו או יהרגו - בעיה שלהם. 

לפני 11 דקות, פינדר כתב:

לצערי גם אני כבר פיתחתי קהות חושים והפסקתי להתרגש.

אני לא מתרגש, אבל לא מתעלם כאילו כלום לא קורה.

לגבי שליחה של חוטובלי, שיקלי או גולן. זה דורש בירור למה זה היה נראה למישהו הגיוני לשלוח אותם לראיון. לא הייתי נותן להם להתראיין בעיתון בית הספר, בטח ובטח שלא לייצג מדינה. כול הראיון בפייספאלם. 

- By lifting money bags

פורסם
לפני 12 דקות, David32 כתב:

זה דורש בירור למה זה היה נראה למישהו הגיוני לשלוח אותם לראיון.

זה לא שמישהו שלח אותם. זה פשוט חלטורה כמו כל דבר פה.

מבחינתם הם התראיינו ל״תקשורת הבינלאומית״ והעלו קטע ערוך לטוויטר\אינסטה\טלגרם הפרטי שלהם, שבו הם עומדים אמיצים מול התקשורת האנטישמית. עבורם זה הישג, לא כשלון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

מה אכפת לך. בעיה של האירופאים. 

יורידו ממך את הבכי על ההומניטרי, ואם הם ימותו או יהרגו - בעיה שלהם. 

לא, זו הבעיה שלנו. אף אחד לא התנדב לשלוח כוח צבאי שיאבטח את החלוקה ויוודא שהמזון יגיע לידיים הנכונות. ובהיעדר כוח צבאי, חמאס ישלוט בסיוע על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...