Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד ביבי ושרה ימשיכו ללקק כנראה שיהיה בסדר. איך היא קפצה מהרכב להיות הראשונה שתגיד לו שלום

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

חבר שואל מתי מגיע הרגע שטראמפ מתהפך עלינו

כבר התהפך עלינו בקטנה עם הפסקת האש באיראן. כל הפוזות האלה שוות לתחת אם אין תוצאות משמעותיות.

לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

ואם היה עדיף לנו את הדמוקרטים?

רק אם היינו רוצים לחיות בעולם אפוקליפטי של שואה גרעינית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

זלנסקי מגיע לוושינגטון ומקבל בראש בלייב, ביבי מגיע ומקבל כבוד מלכים.

ידענו עוד לפני שטראמפ נבחר שהוא לא מחבב במיוחד את זלנסקי ולא שש להקצות כספים לאוקראינה.

גם ביבי לא מזמן קיבל בראש בלייב. נראה שלחלק מהאנשים ישנה ראייה חד-צדדית בלבד.

לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

חבר שואל מתי מגיע הרגע שטראמפ מתהפך עלינו והאם היה עדיף לנו את הדמוקרטים?

נראה שהוא החמיץ סיבוב מעל טהראן. ומה בנוגע לסיוע ההומניטרי לאנשים המסכנים בעזה? עוד מעט גם נסיים את המלחמה (כן, כן 60 יום בלה בלה בלה) ויספרו לנו שהושג ניצחון מוחלט. אני כבר מת לראות אילו תירוצים ישלפו לנו פה.

פורסם
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

נראה שהוא החמיץ סיבוב מעל טהראן. ומה בנוגע לסיוע ההומניטרי לאנשים המסכנים בעזה? עוד מעט גם נסיים את המלחמה (כן, כן 60 יום בלה בלה בלה) ויספרו לנו שהושג ניצחון מוחלט. אני כבר מת לראות אילו תירוצים ישלפו לנו פה

אתה מתכוון לסיוע ההומניטרי שהעולם רוצה שיגיע לחמאס אבל טראמפ הקים קרן שתעביר אותו ישירות לפלשתינים, מה שמערער את האחיזה של חמאס?

ו"אי השגת הניצחון המוחלט" זה עלינו, לא עליו.

בינתיים אתה זה שמחפש תירוצים כי פשוט קשה לך להודות בטעויות שלך.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אתה מתכוון לסיוע ההומניטרי שהעולם רוצה שיגיע לחמאס אבל טראמפ הקים קרן שתעביר אותו ישירות לפלשתינים, מה שמערער את האחיזה של חמאס?

כן, כול הבלאגן הזה, שחברה מקבלים סכומי עתק כדי לחלק מזון ובסוף כול יום הורגים פלסטינאים.  אולי בישראל מציגים את זה כהצלחה, מחוץ לישראל יש על זה ביקורת... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה מעדיף שיעשו את זה עובדי או"ם, שחלקם משתפים פעולה עם חמאס, וחלק מעובדי "חברות הבת" שלהם השתתפו ב-7 באוקטובר?

אני לא יודע אם ועד כמה כל עניין קרן הסיוע מושחת, אבל מה שבטוח זה שזה עדיף מבחינתנו על האו"ם, שאצלם הכל מגיע לחמאס גם ככה.

לעניין עזה - כבר חצי שנה מספרים שטראמפ תכף יתהפך עלינו. 

בינתיים, חוץ מהנזיפה התקשורתית לגבי הפסקת האש עם איראן (אחרי שהוא תקף שם איתנו, כן), הוא לא עשה שום דבר אפילו קרוב לכל נבואות הזעם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

ובסוף כול יום הורגים פלסטינאים

מי הורג אותם? החברה שמחלקת את המזון או מי שרוצה שאנשים לא יגיעו לנקודות החלוקה האלה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

ובסוף כול יום הורגים פלסטינאים.

שכחת להוסיף שעורמים את הגופות שלהם למשרפות ואז מוכרים את הדשן. ודם. מצות מדם.

אין עליך, שופר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

התכוונתי לסיוע ההומניטרי שנכפה עלינו על ידי טרוריסט ביידן ושאר העולם, והיה המכשול היחיד בפני הניצחון המוחלט על חמאס. רק שהדרישה לא הייתה להעביר את המשאיות לחמאס – לא מצד ביידן ולא מצד העולם. פשוט ממשלת ישראל וצה"ל לא רצו להתעסק עם החלוקה בעצמם.

ו"אי השגת הניצחון המוחלט" זה עלינו, לא עליו.

אין לי שום טענות כלפי צה"ל על כך שלא הצליח במשימה שגם גדולים ממנו נכשלו בה במשך עשרות שנים – לחסל תנועת גרילה באזור שבו רוב האוכלוסייה תומכת בה. הטענות שלי הן כלפי הממשלה, שמוכרת אשליות לבייס שלה כדי להישאר בשלטון, וזאת על חשבון חייהם של חיילים שנהרגים כמעט מדי יום. עוד הרבה לפני המלחמה הנוכחית, במבצעים קודמים – כשעוד לא היו בני ערובה ולא הכרנו את הממדים האמיתיים של עזה תחתית, כבר אמרו אז כי כיבוש הרצועה יארך שבועות בודדים, בעוד שטיהורה המלא ייקח שנים רבות. וזה מה שקורה כרגע.

בינתיים אתה זה שמחפש תירוצים כי פשוט קשה לך להודות בטעויות שלך.

הלוואי שהייתי טועה, אבל נראה שהכול מתפתח בדיוק כפי שצפיתי. טראמפ מחלק הוראות, וביבי מצדיע ומבצע, לטוב ולרע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

כבר אמרו אז כי כיבוש הרצועה יארך שבועות בודדים, בעוד שטיהורה המלא ייקח שנים רבות. וזה מה שקורה כרגע.

אתה מתבלבל

אם מדובר על התרחיש שהוצג לקבינט בצוק איתן, כשאחד בני גנץ היה הרמטכ"ל כמדומני, אז דובר שם על חודשים לכיבוש הרצועה, לא שבועות, וזה בנוסף למאות הרוגים, חיילים חטופים ועוד שלל הפחדות, שנועדו למעשה לזרוע פחד בשרים שצריכים להחליט איך ממשיכים.

מצד שני, יש הערכות או הדלפות של קצינים שדיברו על 10 ימים לכיבוש הרצועה, ואז 1-2 שנים להגעה למצב הקיים ביהודה ושומרון היום.

המצב היום הוא שחמאס, כצבא, די הוכרע, והלוחמה היא לוחמת גרילה, מארבים וכדומה.

כל זה בכשנה וחצי, עם כמה חודשים טובים שהלכו לאיבוד בגלל רפיח (תודה לביידן), ועוד הורדה של רגל מהגז בגלל המאמץ בצפון.

עזה היא שטח קטן ותחום. המכשול היחידי ל"נצחון המוחלט" זה נורמות או מוסר מערבי, והגבלות מצד מדינות העולם.

בכל מקרה, אם לא ההתנתקות, כל זה לא היה קורה (אני זוכר שלפני ה-7 באוקטובר בשמאל אהבו להשוות את מספרי ההרוגים בפח"ע שמקורה בעזה, ולספר כמה טוב שהיה התנתקות. משום מה הם כולם שקטים עכשיו).

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

כול

עובדי הGHF?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

עזה היא שטח קטן ותחום. המכשול היחידי ל"נצחון המוחלט" זה נורמות או מוסר מערבי, והגבלות מצד מדינות העולם.

כן הא, איזה בעסה שאנחנו חלק מהעולם המערבי, הבנתי שכבר עובדים על פיתרון לזה

• אהבתי 1
פורסם
לפני 39 דקות, mikyl כתב:

הלוואי שהייתי טועה, אבל נראה שהכול מתפתח בדיוק כפי שצפיתי. טראמפ מחלק הוראות, וביבי מצדיע ומבצע, לטוב ולרע.

מותר להניח שלו אתה ראש הממשלה בעת הזו, היית מראה לטראמפ אצבע משולשת במקום להצדיע?

ועם כל מה שצפית ויכולת הניתוח המעולה שלך, יש לי תחושת אכזבה שלא אתה עומד בראש המדינה - במקום להנות מהיכולות המופלאות שלך, נתקענו עם נתניהו.

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם (נערך)

אתה אולי חלק מהעולם המערבי, אבל אתה גר בשכונה ערבית.

להילחם מול ארגון טרור בכלים "מערביים" זה לא מוסרי, זה מטומטם.

ראית את הראיון של עופר וינטר, אחד הקצינים הבכירים היותר התקפיים בצה"ל, בנושא גז מדמיע ומנהרות?   אז בדיוק דברים כאלו הם המכשול לנצחון.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...