Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

ממש לא נכון. המלחמה בעזה נמשכת, אבל משלב התמרון העצים זה עבר לשלב החזקת השטח. סוג של איו"ש למתקדמים.

אנחנו כן מתקדמים לשטחים חדשים ומעמיקים אחיזה בשטחים קיימים, ואין לזה שום קשר לביבי.

להשמיד אומת טרור שנבנתה במשך 2 עשורים ועם מיליארדי דולרים זה לא עבודה פשוטה.

אולי וילות על החוף לא יהיו, אבל גם נסיגה מעזה לא תהיה כל עוד חמאס נשאר שם. ככה אני מקווה.

המלחמה נגמרה ועכשיו זה עבר למצב של לוחמת גרילה סטייל לבנון, או אולי איו״ש באמת, כשבפועל החמאס שם, מי מהחטופים שעדיין חי לא חוזר וישראל השיגה את המקסימום שהיא יכולה להשיג. אני לא אומר שגם יש כאן משהו פשוט. אני אומר שזה הגיע לאן שזה הגיע וטראמפ בקולו אומר לנו די. אם זה עוד תכסיס וחדרי חדרים הוא מכוון למשהו סודי אחר? יכול להיות. אבל.. למה?

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

וזה בדיוק הנקודה - על טראמפ כועסים על זה שהוא ביקש להתאפק, אחרי שכתשנו יחדיו את איראן, בעוד שביידן היה צדיק כי הוא אמר לחיזבאללה דונט?   קצת פרופורציות.

נראה לי הרוב מסכימים שהוא נשיא עדיף לישראל על פני האריס, ואולי גם עדיף על ביידן. לי לפחות אין בעיה להגיד את זה עם כל הסלידה מהפרסונה שלו. באופן די טבעי אין לי גם בעיה עם הדרישה שלו לעצור את המלחמה בעזה. חוץ מפלגוע במעמד שלנו בעולם, בנקודה הזו, היא לא משיגה כלום יותר לדעתי. אבל כמובן אני מקווה שהוא לא יתחיל להתייחס אלינו כמדינת חסות ברמה כזו שהוא יתנה את הסיוע האמריקאי בזה שהמשפט של ביבי ייעצר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

וזה בניגוד להשקעה במניות "אחרות", שידועה כהשקעה סולידית ויציבה?

מניה ״נורמלית״ מעריכים לפי דו״ח הכנסות הוצאות, צפי לעתיד, שווי שוק ושאר פרמטרים.

מניה שמשתנה כתלות ביחסים של הבעלים הלא יציב שלה עם נשיא שהוא נרקיסיסט לא צפוי בעצמו, זה סיפור אחר לגמרי.

טראמפ מינה את מאסק כדי לחתוך הוצאות ממשלתיות ועכשיו ״פתאום״ הוא מגלה שטסלה בעצמה זוכה להטבות ששוות הרבה מאוד כסף? התנהלות כלכלית שפויה סה״כ.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אז רכבת ההרים הזאת זה סך הכל עוד הזדמנות בטווח הקצר-בינוני. אין פה שום בשורה.

אז אתה משקיע? עם מינוף? חבל לפספס הזדמנות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אז אתה משקיע? עם מינוף? חבל לפספס הזדמנות.

ומה איתך? פתחת כבר פוזיציית שורט?

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אה אתה לא?   כי כל הודעה שניה שלך בערך זה "ביידן נתן לך מיליארדים, תגיד תודה".

אתה מתקשה עם עברית? האם אתה יודע מה פירוש המילה "תחרות"?

אם שני דודים מביאים לי מתנות לחתונה אני מודה לשניהם. ואתה מכנה מתנה של אחד מהם זבל רק כי השנייה לדעתך יותר יפה.

במקום שממנו אני בא, מקובל להודות למי שהציל אותך בעת צרה. נראה שאצלך זה לא המצב. אז כן, תגיד תודה!

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

חשבתי שאתה לא נכנס לתחרות.

צדקת.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

עם כל הכבוד להצלה, הממשל האמריקאי, יחד עם הממשלות בישראל והנהגה צבאית חסרת מעוף וחסרת כושר תכנון לרחוק, הם שהביאו אותנו למצב הזה - במקום להתנתק מהעטין של דוד סם, רק הגדלנו את התלות שלנו בתעשיית הנשק האמריקאית בעשורים האחרונים, על חשבון כושר ייצור מקומי.

ממשל אמריקאי? 🤣🤣🤣 הממשל האמריקאי אילץ אותך לפרק קווי ייצור? תודה שלא בג"ץ והיועמ"שית 🤣
ומה קרה עם מר ביטחון? אז כן הייתה בעיה עם תחמושת אחרי 7/10? או שמא עדיין לא הבנת את ההבדל בין מלאי תחמושת בימ"חים לבין זה שבמחסני האוגדות (חטיבות, גדודים, פלוגות), שמיועד לשימוש שוטף של ימים ספורים בלבד?

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

מזל שלביבי נשארו קצת ביצים כדי לא לוותר בזמנו, לדעתי לדרישה של אובמה, להקטין את כושר היצור שלנו עוד יותר

ביצים לביבי? רק בצלחת כשהוא אוכל חביתה. 

אובמה? עד כמה שזכור לי היה נשיא ארה"ב. ובתור נשיא ארה"ב הוא היה חייב לתמוך במקומות עבודה אמריקאיים באמצעות החזר כספים לתעשייה הביטחונית האמריקאית. איש לא דרש מביבי להקטין את כושר הייצור של התעשייה הצבאית. אך מהיכן ישיג את כספי השוחד לשותפיו הקואליציוניים?

פורסם
לפני 6 שעות, eladts כתב:

החות'ים צוחקים על טראמפ אחרי שהפסיק את התקיפות עליהם.

נכתב במקורות ׳צוחק מי שצוחק אחרון׳, ׳את הכסף סופרים במדרגות׳ ועוד מכתמים.

רק טיפש מוחלט ירצה להגחיך את טראמפ בעת הזו.

טראמפ יתקשה להבליג על עלבון והחותים עלולים לגלות שמדובר בניצחון פירוס.

ימים יגידו

• רעיון טוב! 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמנם טוב לנו פי כמה שטראמפ בבית הלבן ולא המטורללת ההיא, רק שצריך להבין שלא מדובר במשיח שבא לסדר את העולם ולהחזיר עטרה ליושנה. זה בסך הכל אותה גישה בעצימות שונה. המערב לא רוצה הכרעות. הוא רוצה פשרות, עסקאות, הסכמים. ביידן ניסה להתפשר עם איראן באמצעות פייסנות והקלות, טראמפ משלח בהם את כלב התקיפה שלו (אנחנו) ועושה סיבוב דאווין ב B2 על אחד ממתקני הגרעין שלהם, לא כדי להביס אותם אלא כדי להביא אותם לפשרה. וזה אחרי שהם (לכאורה) ניסו פיזית להתנקש בו (בלי להתייחס לכל האמירות והאיומים הישירים של המשטר נגדו ונגד בכירים אמריקאים). 

לפני שעתיים, waterman כתב:

טראמפ יתקשה להבליג על עלבון והחותים עלולים לגלות שמדובר בניצחון פירוס

טראמפ זה לא איזה ערס מהשיכון שצחקו על אמא שלו אז הוא חייב להגיד את המילה האחרונה למרות שזאת הפוזה של המותג שלו. בן אדם חסר שליטה עצמית לא מגיע רחוק ובטח לא להיות נשיא ארה"ב. טראמפ פרגמטי, הוא יודע מתי להתעקש ומתי לשחרר. מה שיקרה עם החותים לדעתי זה בעיקר עוד טונות של תחמושת נשק ומיירטים לישראל.

זה הרבה יותר טוב מהתרפסות ופייסנות אבל זה לא מה שפותר בעיות, רק דוחה אותן לתקופה מסוימת.

לדעתי, אם המערב לא ישנה את הגישה שמאמינה שאפשר להגיע לעמק השווה עם כל אחד, בעוד כמה דורות התרבות שגדלנו בה לא תשרוד.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, waterman כתב:

רק טיפש מוחלט ירצה להגחיך את טראמפ בעת הזו.

בדיוק.

החות'ים משליטים שם טרור כבר שנים (עוד מהסיפור עם סעודיה), והעלו הילוך מאז ה-7 באוקטובר.

בינתיים, טראמפ תקף שם הכי חזק, וגם השיג כ-2-3 חודשים של שקט.

אז ללגלג על זה שהוא חזר לאותו מצב בו היינו עם ביידן, לצורך העניין?

כדאי גם לזכור שטראמפ הוא הראשון שתוקף באיראן. עצם זה שהחות'ים מגיבים בצורה יחסית מאופקת זה כבר הישג.

מדובר פה בפגיעה הישירה במממן העיקרי שלהם.

עם זאת, הכרעת החות'ים לא תקרה כנראה ללא מבצע קרקעי, שזה משהו שאף אחד לא ממש רוצה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם שוכחים שטראמפ סיכם איתם שלא יירו על ספינות אמריקאיות בלבד.

למיטב ידיעתי זה לא קרה עדיין.

פורסם

איך לא קרה?

אם להאמין לליינט, הם הפסיקו לירות לא רק על ספינות אמריקאיות, אלא על כלל הספינות, עד

לאירועים של הימים האחרונים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, gadik6 כתב:

איך לא קרה?

אם להאמין לליינט, הם הפסיקו לירות לא רק על ספינות אמריקאיות, אלא על כלל הספינות, עד

לאירועים של הימים האחרונים.

לא הבנתי מה כתבת-

אני כתבתי:

טראמפ הסכים איתם שלא יירו על ספינות אמריקאיות, והם אכן לא ירו עדיין על ספינות אמריקאיות. ("למיטב ידיעתי זה לא קרה עדיין." שירו על ספינות אמריקאיות)

פורסם (נערך)

זלנסקי מגיע לוושינגטון ומקבל בראש בלייב, ביבי מגיע ומקבל כבוד מלכים.

חבר שואל מתי מגיע הרגע שטראמפ מתהפך עלינו והאם היה עדיף לנו את הדמוקרטים?

עריכה:

אגב, זה לא רק הפגישות יום אחרי יום, שאלו את טראמפ מה הוא חושב על פתרון 2 המדינות והוא אמר להם "יש לכם את המומחה הכי גדול פה, ביבי תענה להם".

בעיניים מערביות - "טראמפ מפחד לענות".

בעיניים ערביות - "ביבי שולט בעולם".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תוכן חדש...