Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן, רק שיש עובדות בשטח שמדברות בעד עצמן - בעוד שביידן אסר עלינו להיכנס לרפיח, דחף לסיום הלחימה, מנע מכת מנע על חיזבאללה בתחילת המלחמה, ואף הטיל סוג של אמברגו נשק חלקי, טראמפ עושה בדיוק ההיפך.

הוריד כל הגבלה על אספקת נשק או חימוש, נתן לנו יד חופשית ולגיטימציה להגביר את הקצב בעזה, שיתף איתנו פעולה ונתן דגל ירוק לתקיפה באיראן, "הגן" עלינו מצבועים כמו מקרון, ואף הביא לשחרור יותר חטופים בחצי שנה מממשל ביידן בשנה+.

אז אתם יכולים לקשקש עד מחר על מה טראמפ חושב או מה הוא יעשה, רק שבינתיים קורה בדיוק ההיפך.

ולפני שתתחיל שוב לקשקש על זה שאנחנו חיינו על "חשבון" ביידן, אז גם על חשבון טראמפ אנחנו חיים ונלחמים. נשווה בסוף הקדנציה מי תרם יותר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

מנע מכת מנע על חיזבאללה בתחילת המלחמה

אני חושב שאתה מדבר על מישהו אחר.

גם מתחיל באות ב׳.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 41 דקות, gadik6 כתב:

כן, רק שיש עובדות בשטח שמדברות בעד עצמן

העובדות אומרות שאחרי 28 יומי לחימה נגמרה לנו התחמושת. ועד שטראמפ נכנס לתפקיד מישהו סיפק לך אותה, אחרת היית נלחם כמו דויד המלך. אתה יודע איך קוראים לו? כן, ביידן. ועכשיו אתה יכול להמשיך עד אין סוף לחזור ולבכות על אצירת משלוח אחד של פצצות 900 ק"ג.

לפני 53 דקות, gadik6 כתב:

בעוד שביידן אסר עלינו להיכנס לרפיח

ממש הקשבנו לו 😆

לפני 54 דקות, gadik6 כתב:

מנע מכת מנע על חיזבאללה בתחילת המלחמה

תחפש מה אמר גלנט בקשר לזה.

לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

נתן לנו יד חופשית ולגיטימציה להגביר את הקצב בעזה

יותר מ-90% הרס בעזה נעשה בתקופת ביידן.

לפני 57 דקות, gadik6 כתב:

ואף הביא לשחרור יותר חטופים בחצי שנה מממשל ביידן בשנה+.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ביביזם זאת מחלה.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

העובדות אומרות שאחרי 28 יומי לחימה נגמרה לנו התחמושת. 

איפה העובדות האלה?   תן מקור.

לפני 43 דקות, mikyl כתב:

ממש הקשבנו לו 😆

כן, הקשבת לו. יש סיבה שהכניסה התעכבה כל כך.

אפילו בתחקיר של כאן, שלא ידועה בתור ביביסטית, מציינים שהיה מחסור בחימוש, ולא רק פצצות כבדות.

לפני 43 דקות, mikyl כתב:

יותר מ-90% הרס בעזה נעשה בתקופת ביידן.

מקור?   אתה סתם זורק נתונים בלי להביא שום סימוכין.

לפני 43 דקות, mikyl כתב:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ביביזם זאת מחלה.

כן כן. אתה זורק מספרים לאוויר ללא כל סימוכין, ואחרי זה מתלונן על ביביסטים.

אם אתה טוען שלא שותררו יותר חטופים בתקופת טראמפ, מוזמן לספק נתונים שסותרים את זה.

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

איפה העובדות האלה?   תן מקור.

לו היית משרת בשנות ה-70, ייתכן שחלק ממפקדיך היו מגיעים לדרגות תת-אלוף, אלוף, ואפילו רב-אלוף. חלקם חזרו לשירות פעיל אחרי ה-7 באוקטובר, וייתכן שגם היית פוגש בהם.

בנוסף, דובר רבות בתקשורת על כך שבימ"חים היה מלאי תחמושת המספיק לחודש ימים בלבד.

לפני 47 דקות, gadik6 כתב:

כן, הקשבת לו. יש סיבה שהכניסה התעכבה כל כך

אז נכנסנו או לא?

לפני 56 דקות, gadik6 כתב:

מקור?   אתה סתם זורק נתונים בלי להביא שום סימוכין.

על מה אתה מתווכח? אם זה היה 86.5% או 91%? 😂
Over 15 months of all-out war on Gaza have left 92 percent of housing units and about 70 percent of all structures destroyed or damaged

אם תרצה דו"ח מפורט ( יחידות דיור, מתקני חינוך, מתקני בריאות וכו') תודיע לי 😂

לפני שעה, gadik6 כתב:

אם אתה טוען שלא שותררו יותר חטופים בתקופת טראמפ, מוזמן לספק נתונים שסותרים את זה

אין בעיה 😊

עד ל-19 בינואר 2025, שוחררו בחיים משבי חמאס בסך הכל 120 בני אדם. החל מ-20 בינואר 2025 ואילך, שוחררו בחיים בסך הכל 28 בני אדם.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, mikyl כתב:

לו היית משרת בשנות ה-70, ייתכן שחלק ממפקדיך היו מגיעים לדרגות תת-אלוף, אלוף, ואפילו רב-אלוף. חלקם חזרו לשירות פעיל אחרי ה-7 באוקטובר, וייתכן שגם היית פוגש בהם.

בנוסף, דובר רבות בתקשורת על כך שבימ"חים היה מלאי תחמושת המספיק לחודש ימים בלבד.

בקיצור שמועות. מי ששירת בשנות ה-70, היה לפני שנתיים בן 70 פלוס מינוס. כמה מהם היו במרכז העניינים?   שואף ל-0.

גם דינוזאורים דוגמת נועם תיבון ויוסי בכר לא התגייסו עוד בשנות ה-70.

ולא הייתי פוגש אותם כי בניגוד אליהם אני הייתי בשטח וראיתי בעיניים שלי שאתה מדבר שטויות.

אז תפסיק לקרוא לשמועות עובדות.

לפני 21 דקות, mikyl כתב:

על מה אתה מתווכח? אם זה היה 86.5% או 91%? 😂
Over 15 months of all-out war on Gaza have left 92 percent of housing units and about 70 percent of all structures destroyed or damaged

אם תרצה דו"ח מפורט ( יחידות דיור, מתקני חינוך, מתקני בריאות וכו') תודיע לי 😂

אתה מתבסס על דו"ח של רופאים לזכויות אדם?   תתבסס כבר על נתונים של החמאס. הם יגידו שהרסנו 150% מהמבנים.

זה קשקוש לא מבוסס ולא מגובה בשום עובדה. המספר האמיתי בשטח מאוד רחוק מזה.

הנה, דוגמה לפני שנה, שמראה את ההבדל העצום בין הערכות "ארגונים" שונים להערכות צה"ל:

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra13978353

באו"ם טענו שמעל למחצית מהמבנים נהרסו, בעוד שבצבא מדברים על פחות מ-20%.

מעניין למי אתה בוחר להאמין.

פורסם

נו שוין, ביידן הביא לפה טילים, פצצות, נושאות מטוסים, כסף ואנשים פה עדיין בערך קוראים לו אנטישמי.

משום מה שוכחים שהבחור היה באמצע קמפיין בחירות לא סימפטי בכלל עם עוד כמה בעיות חוץ מהמטומטמים מהמידל איסט שהביאו את השביעי באוקטובר על עצמם.

שלא לדבר על זה שממשלת ישראל כבר שנים טורחת לירוק לבאר של הדמוקרטים בזמן שהיא שותה ממנה.

אני מוכרח להגיד שאני במקום ביידן, הייתי בתשיעי לאוקטובר אורז את ממשלת ישראל כפוית הטובה לתוך מכולה, שולח אותה לגוואנטנמו ואז ממנה לישראל ועדה קרואה.

בינתיים, מאז שנבחר, טראמפ עשה לא מעט למען ישראל ולמען היהודים.

ההחלטיות והחוסר עידון שלו כשהוא נכנס באוניברסיטאות בארה״ב זה תענוג אמיתי מול הפוליטקלי קורקט שאף פעם לא תופס לגבי יהודים. בהתחלה הוא דיבר הרבה ואת מי שלא בא רק לצאת צודק בויכוח זה לא מרשים במיוחד אבל מאז הוא גם מקיים חלק מההבטחות ועל זה מגיע לו שאפו.

אבל משם ועד זריקת הבוץ על ביידן יש חתיכת מרחק.

• אהבתי 1
פורסם

דווקא פה מנסים להמעיט את התמיכה שטראמפ נותן הרבה יותר ממה שקוראים לביידן אנטישמי.

ביידן נתן תמיכה אבל גם מנגד לחץ עלינו לעשות ויתורים.  טראמפ לא לוחץ עלינו לעשות ויתורים. 

ההבדל בניהם לטעמי זה שביידן רוצה שנהיה אבל לא חזקים יותר מדי, טראמפ אפילו בעד זה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

בקיצור שמועות. מי ששירת בשנות ה-70, היה לפני שנתיים בן 70 פלוס מינוס. כמה מהם היו במרכז העניינים?   שואף ל-0.

גם דינוזאורים דוגמת נועם תיבון ויוסי בכר לא התגייסו עוד בשנות ה-70.

ולא הייתי פוגש אותם כי בניגוד אליהם אני הייתי בשטח וראיתי בעיניים שלי שאתה מדבר שטויות.

אז תפסיק לקרוא לשמועות עובדות.

אתה יודע מה משותף לך ול-ChatGPT (הגרסה החינמית)? שניכם לעתים קרובות נוטים לדבר על הדברים שאין לכם מושג לגביהם, ועם ביטחון מופרז 😆 תא"ל (במיל') גיורא ענבר שירת מאז פרוץ המלחמה עד פברואר 2024 כקצין סיוע של מפקד אוגדת 146 בגבול לבנון. ב-1976/77 שימש כמפקד פלוגה ב' בגדוד 13, כשהחליף בתפקיד את גבי אשכנזי.

אז אולי הוא דינוזאור, אבל בעת מילוי תפקידו כקצין סיוע של מפקד אוגדה (צה"ל הצמיד קצינים בעלי ניסיון לאוגדנרים טריים) ידע קצת יותר מכל פרשן צבאי אינטרנטי מכארספורום. אתה במקרה אפסנאי בימ"ח?

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אתה מתבסס על דו"ח של רופאים לזכויות אדם?   תתבסס כבר על נתונים של החמאס. הם יגידו שהרסנו 150% מהמבנים.

רק חייזר שנחת כאן לפני כמה חודשים לא יודע שעיקר ההרס בעזה, כמו גם אבדות חמאס, התרחשו בשנה הראשונה ללחימה. אבל אם אתה עדיין טוען שצה"ל "הגביר את הקצב בעזה" מוזמן להביא מספרים. אחרת "אתה סתם זורק נתונים בלי להביא שום סימוכין" 😂

אומנם בלי מספרים, אבל מ"walla" כשר 21.01.25

"הרס חסר תקדים": תושבי עזה חוזרים לבתיהם ומגלים שהם כבר לא קיימים 

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אתה יודע מה משותף לך ול-ChatGPT (הגרסה החינמית)? שניכם לעתים קרובות נוטים לדבר על הדברים שאין לכם מושג לגביהם, ועם ביטחון מופרז 😆 תא"ל (במיל') גיורא ענבר שירת מאז פרוץ המלחמה עד פברואר 2024 כקצין סיוע של מפקד אוגדת 146 בגבול לבנון. ב-1976/77 שימש כמפקד פלוגה ב' בגדוד 13, כשהחליף בתפקיד את גבי אשכנזי.

אז אולי הוא דינוזאור, אבל בעת מילוי תפקידו כקצין סיוע של מפקד אוגדה (צה"ל הצמיד קצינים בעלי ניסיון לאוגדנרים טריים) ידע קצת יותר מכל פרשן צבאי אינטרנטי מכארספורום. אתה במקרה אפסנאי בימ"ח?

רק חייזר שנחת כאן לפני כמה חודשים לא יודע שעיקר ההרס בעזה, כמו גם אבדות חמאס, התרחשו בשנה הראשונה ללחימה. אבל אם אתה עדיין טוען שצה"ל "הגביר את הקצב בעזה" מוזמן להביא מספרים. אחרת "אתה סתם זורק נתונים בלי להביא שום סימוכין" 😂

את המעבר לפעולות הריסה נטו עשינו בסוף הקדנציה של ביידן.

לפני 8 שעות, stx כתב:

נו שוין, ביידן הביא לפה טילים, פצצות, נושאות מטוסים, כסף ואנשים פה עדיין בערך קוראים לו אנטישמי.

משום מה שוכחים שהבחור היה באמצע קמפיין בחירות לא סימפטי בכלל עם עוד כמה בעיות חוץ מהמטומטמים מהמידל איסט שהביאו את השביעי באוקטובר על עצמם.

שלא לדבר על זה שממשלת ישראל כבר שנים טורחת לירוק לבאר של הדמוקרטים בזמן שהיא שותה ממנה.

אני מוכרח להגיד שאני במקום ביידן, הייתי בתשיעי לאוקטובר אורז את ממשלת ישראל כפוית הטובה לתוך מכולה, שולח אותה לגוואנטנמו ואז ממנה לישראל ועדה קרואה.

בינתיים, מאז שנבחר, טראמפ עשה לא מעט למען ישראל ולמען היהודים.

ההחלטיות והחוסר עידון שלו כשהוא נכנס באוניברסיטאות בארה״ב זה תענוג אמיתי מול הפוליטקלי קורקט שאף פעם לא תופס לגבי יהודים. בהתחלה הוא דיבר הרבה ואת מי שלא בא רק לצאת צודק בויכוח זה לא מרשים במיוחד אבל מאז הוא גם מקיים חלק מההבטחות ועל זה מגיע לו שאפו.

אבל משם ועד זריקת הבוץ על ביידן יש חתיכת מרחק.

מי פה קרא לו אנטישמי?

רשמתי בעצמי, בחור טוב ביידן, אפילו ציוני יותר מגפני וחבריו, אבל בוא, הוא יד אחד ליטף אותנו יד אחת כיפכף.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, mikyl כתב:

תא"ל (במיל') גיורא ענבר שירת מאז פרוץ המלחמה עד פברואר 2024 כקצין סיוע של מפקד אוגדת 146 בגבול לבנון. ב-1976/77 שימש כמפקד פלוגה ב' בגדוד 13, כשהחליף בתפקיד את גבי אשכנזי.

שמע אתה קשקשן. העתקת מידע עליו מאיזו כתבה ופתאום אתה יותר טוב מ"פרשן צבאי אינטרנטי".

בחצי השנה הראשונה של המלחמה, כאשר הוא שירת בצפון, זה היה מלחמת התשה. אתה רוצה לספר לי שלטענתך, כל החימוש היה נגמר תוך חודש של מלחמת התשה, בעצימות בינונית?

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

בבקשה:

https://www.google.com/amp/s/www.israelhayom.co.il/news/defense/article/18020293%3famp=1

עכשיו תספר גם שיש לך "מקורות" בלחימה בעזה?

כי גם פה אתה מקשקש. יש שינוי רציני במוד הפעולה של צה"ל מבחינת תפיסת שטחים, פעילות בדרום הרצועה ועוד ועוד.

• אהבתי 1

פורסם

אתה חוטף טילים בשביל המשא ומתן של טראמפ? זה הטוב?

ה art of the deal מסתכם בזה שאתה עושה את העבודה *שלו* וחוטף *במקומו*? האמת? מהצד שלו, באמת דיל יפה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...