Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, mikyl כתב:

לא אמרתי שעשה רע לישראל. הזכרתי את התבטאויותיו האנטישמיות ותמיכתו בנאונאצים. בתגובה טענת להגנתו שהיה בישראל אחרי 7.10 כאילו זה שולל את דבריי. אז גם מקרון היה כאן ועוד לפניו, אבל זה לא מפריע לו היום לפעול נגד ישראל.

אתה מבלבל שני דברים - אני לא טוען שמקרון נאצי, אלא שהוא אינטרסנט שכרגע פועל בניגוד לאינטרסים של ישראל, ומנהיג גרוע.

את אותו הדבר אפשר להגיד גם על אהוד ברק לצורך העניין.

אתה, לעומת זאת, טוען על מאסק שהוא ניאו נאצי. אני לא מכיר הרבה ניאו נאצים שהיו באים לישראל ואז מסתובבים עם דיסקית חטופים.

ושוב, התבטאויות אנטישמיות זה לדעתך.

מאסק לא אמר דבר כנגד ישראל או כנגד יהודים, שיכול איכשהו להיחשב "נאצי" או אנטישמי.

לפני 13 שעות, mikyl כתב:

בחלק מהבייס שלו בארה"ב.

זה אמירה חלולה. טראמפ אמר שהוא תומך בפאשיסטים?

אולי חלק מזערי מהתומכים שלו הם פאשיסטים או ניאו נאצים, בדיוק כמו שחלק ממצביעי הדמוקרטים הם אולי תומכי חמאס וטרור. זה ממש לא אומר שהוא "תומך" בפאשיסטים או בניאו נאצים.

בינתיים, היחס של ממשל טראמפ כלפי ישראל הוא חיובי על גבול ה"משיחי".

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה מבלבל שני דברים - אני לא טוען שמקרון נאצי

לא אמרתי שאתה טוען.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אלא שהוא אינטרסנט שכרגע פועל בניגוד לאינטרסים של ישראל

גם עם זה אני מסכים. למרות שהיה בארץ אחרי 7.10. בדיוק כמו ביקורו של מאסק בישראל אינו מהווה הוכחה לכך שאינו מחזיק בעמדות אנטישמיות.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתה, לעומת זאת, טוען על מאסק שהוא ניאו נאצי.

אתה עוד פעם מסלף, אף פעם לא אמרתי שהוא נאונאצי. לתמוך במפלגה נאונאצית ולהיות נאונאצי זה לא אותו דבר.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני לא מכיר הרבה ניאו נאצים שהיו באים לישראל ואז מסתובבים עם דיסקית חטופים.

באיטליה פגשתי פשיסטים מוצהרים ובו בזמן תומכים נלהבים של ישראל. אחד מהם קולונל קרביניירי אפילו טען שב-67 תרם דם לישראל. ועוד פעם אל תסלף. לא קראתי למאסק נאונאצי. 

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ושוב, התבטאויות אנטישמיות זה לדעתך.

מאסק לא אמר דבר כנגד ישראל או כנגד יהודים, שיכול איכשהו להיחשב "נאצי" או אנטישמי.

בתגובה למשתמש שטען כי יהודים מקדמים "שנאה נגד לבנים", מאסק הגיב: "אמרת את האמת המוחלטת".

תמיכה בתאוריית "ההחלפה הגדולה" האנטישמית , שטוענת כי יהודים מקדמים החלפת אוכלוסיות לבנות על ידי "המוני מיעוטים".

מאסק השווה את ג'ורג' סורוס, מיליארדר יהודי פילנתרופ וניצול שואה, לדמות הנבל מגנטו מספרי הקומיקס של אקס-מן.  

תמיכה במפלגת AFD וקריאתו לשכוח את העבר - נרטיב נאונאצי.

אבל כן, הוא ביקר בארץ (כמו שהתנצל מול טראמפ).

לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה אמירה חלולה. טראמפ אמר שהוא תומך בפאשיסטים?

לא, הוא רק אמר שיש שם אנשים נחמדים. ולפני שאתה תתחיל להתפלסף, כן עם הגב לקיר התחיל להתפתל וטען שהתכוון לתומכיהם. אז תומכים של פשיסטים הם אנשים נחמדים 😆

לפני כשעה, gadik6 כתב:

בינתיים, היחס של ממשל טראמפ כלפי ישראל הוא חיובי על גבול ה"משיחי".

לא אמרתי אחרת. זה לא שולל תמיכתו בחלק פשיסטי של הבייס שלו.

לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

מי כתב את המשפט "שתי גדות לירדן זן שלנו זו גם כן"

זה לא קשור לא לשיר שנכתב ב-1930 ולא לזאב ז'בוטינסקי. אלא לאיזה שר בכיר מטומטם ואנשים שהוא מייצג. 

לפני 37 דקות, עדי-אל כתב:

ומה הקשר שלו לליכוד 

שם קשר, כמו שאין קשר בין אוסף אופורטוניסטים של ליקוד היום וזאב ז'בוטינסקי. בני בגין הגדיר אותם מאוד מדויק.

פורסם (נערך)

טראמפ עם דדליין 60 יום לאיראן, ביום ה61 ישראל תקפה באיראן.

מודיע שיגן אם איראן תתקוף חזרה.

@David32טראמפ המלך, עם הקבלות.

Screenshot_20250613_080733_Telegram.jpg

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם (נערך)

חכה, עוד רגע יאשימו את טראמפ וביבי בפאשיזם, בגללם בוטל מצעד הגאווה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

@David32טראמפ המלך, עם הקבלות.

לאור זה שטעיתי לגבי התקיפה היום - לא אגיב כמו שאני רוצה. 

אבל בהצלחה. אתה נכנס למלחמה כשהוא "עם הקבלות". 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

לאור זה שטעיתי לגבי התקיפה היום - לא אגיב כמו שאני רוצה. 

אבל בהצלחה. אתה נכנס למלחמה כשהוא "עם הקבלות". 

מלחמה זה חרא, יודעים איך נכנסים לא יודעים איך יוצאים.

אבל חמאס, חיזבאללה, מיליציות עיראק, חות'ים וגם איראן - ישראל מעצבת בשנה וחצי האחרונות מזרח תיכון חדש. זאת עובדה.

פורסם

"מעצבת"? זה אולי לשירשור הפוליטי, אבל ישראל אפילו לא מצליחה לעצב מציאות נורמלית ברצועת עזה.

איזה בדיוק עיצוב נראה לך יהיה פה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רצועת עזה? לא יודע מה אתה רואה בחדשות ההולנדיות, אבל צבאית המצב מצוין. חמאס בקושי מצליח לשגר פצמרים לעוטף, וצהל מגיע לאיפה שבא לו מתי שבא לו.

אם אנשים אהבלים שלא קורטים את המפה העולמית כמו הראש ממשלה של המדינה בה אתה חי יסתמו את הפה זה יהיה אפילו יותר קל.

פורסם (נערך)

אם נחזור שניה לטראמפ - אומנם ארה"ב לא השתתפה בתקיפה, לכאורה (מניח שללא חימוש כבד ומדויק ישראל לא הייתה יוצאת לדרך), אבל ממשל טראמפ כן לקח חלק אקטיבי בהרדמה ובהטעייה של האיראנים.

כלומר לא רק שהממשל לא התנגד לתקיפה, כמו הציוני האחרון ביידן או קודמו אובמה, אלא הוא אף עזר בתכנון ובהוצאה לפועל.

אז מי שתכנן לתלות תמונה של טראמפ - זה הזמן. אולי לא תמונה על הקיר, אבל לפחות על השידה ליד המיטה.

• אהבתי 1

פורסם

רק להזכיר שבזמנו המשטר האנטישמי הקודם טייסים אמריקאים הורידו קרוב ל-100 כטב"מים איראנים בדרך לישראל. בלי לדבר על מערכות THAAD ושאר הצעצוים. וגם אז ישראל תקפה איראן. כן, בצורה יותר מוגבלת. אבל גם מצב היה שונה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 59 דקות, mikyl כתב:

רק להזכיר שבזמנו המשטר האנטישמי הקודם טייסים אמריקאים הורידו קרוב ל-100 כטב"מים איראנים בדרך לישראל. בלי לדבר על מערכות THAAD ושאר הצעצוים. וגם אז ישראל תקפה איראן. כן, בצורה יותר מוגבלת. אבל גם מצב היה שונה.

אני יודע שזה כואב להודות באמת כשזה לא מסתדר עפ האג'נדה, אבל תענה בכן ולא:

האם אתה מאמין שממשל ביידן היה מיושר באותה רמה עם ישראל כמו ממשל טראמפ, אחרי שהדובר שלהם אמר בפודקאסט השבוע "אני מאמין שישראל ביצעה פשעי מלחמה"?

להזכירך אלה שעכשיו בשלטון תמכו בך בצורה מוחלטת גם כשהיו באופוזיציה.

פורסם

אחלוק על האנשים בצד שלי של המפה הפוליטית. אני בעיקר מאוכזב מטראמפ. אני מקווה להתבדות, אבל אני לא חושב שנראה פה תקיפה אמריקאית על אדמת איראן בשום שלב. גם התקיפות נגד החותים היו פרווה. 

טראמפ בדלן וכל מעורבות צבאית אמריקאית מכאיבה לו מאוד. 

חבל. 

המעצמה הכי חזקה באזור, תוך שעתיים יכולה למוטט מדינה כמו איראן, ולא מוכנים לתקוף. 

אני מקווה שהכל זה איזו תכנית משולבת להביא את איראן להסכים להתפשר במשא ומתן (אם כי בעיניי גם זו רפיסות ומלחמה הייתה מביאה להפלת המשטר). 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אני יודע שזה כואב להודות באמת כשזה לא מסתדר עפ האג'נדה,

הסתכלת בראי?

ביידן כבר לא רק היה מיושר עם ישראל בהתקפה קודמת, אלא גם השתתף בצורה פעילה ביותר בהגנה על ישראל.

זה שעכשיו בשלטון כבר הספיק לתקוע סכין בגב כאשר היה לו נוח. ואין לי צל של ספק שיעשה את זה עוד פעם אם ידרש  לפי אג'נדה שלו. הוא גם אמר שתושבי עזה מסכנים, רוצה לראות איזה תירוצים תביאו כאשר הוא יכריח את ביבי לסיים את המלחמה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mikyl כתב:

גם אז ישראל תקפה איראן. כן, בצורה יותר מוגבלת. אבל גם מצב היה שונה.

אז ישראל תקפה באיראן כתגובה למתקפה איראנית נרחבת על ישראל, ובקושי נגעה בתכנית הגרעין האיראנית.

פה אנחנו מדברים על יוזמה של ישראל, שלא רק התמקדה בהשמדת תכנית הגרעין של איראן, אלא גם חיסלה חלק גדול משדרת הפיקוד של איראן, כולל הרמטכ"ל וכולל מפקד משמרות המהפכה.

זה בדיחה בכלל להשוות ביניהן. כמו להגיד שגם לפני חיסול נאסראללה ומבצע הביפרים ישראל "תקפה" בלבנון.

אבל בסדר, זה היה מובן שזאת תהיה התגובה - גם אם ארה"ב תתקוף בעצמה באיראן, עדיין תמצאו סיבה למה זה לא טוב או לא מספיק.

העיקר ביידן אמר דונט. וואו, זה מרשים. לא השמדה חלילה של תכנית הגרעין האיראנית.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...