Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, mikyl כתב:

הסתכלת בראי?

ביידן כבר לא רק היה מיושר עם ישראל בהתקפה קודמת, אלא גם השתתף בצורה פעילה ביותר בהגנה על ישראל.

זה שעכשיו בשלטון כבר הספיק לתקוע סכין בגב כאשר היה לו נוח. ואין לי צל של ספק שיעשה את זה עוד פעם אם ידרש  לפי אג'נדה שלו. הוא גם אמר שתושבי עזה מסכנים, רוצה לראות איזה תירוצים תביאו כאשר הוא יכריח את ביבי לסיים את המלחמה.

אמר שתושבי עזה מסכנים, תוך כדי ששלח עוד כמה פצצות.

דרך אגב, בחודש הקרוב מתוכננים להיכנס להשמדת תשתיות בעזה הדחפורים החדשים שביידן הקפיא וטראמפ שלח לנו. סתם שתדע.

וכמו שרשם גדי, אין פה שם השוואה בין מה שעשינו היום לאירועים הקודמים. 

דרך אגב 2, טראמפ חיסל את הגנרל הקודם שלהם.

לפני 4 שעות, David32 כתב:

"מעצבת"? זה אולי לשירשור הפוליטי, אבל ישראל אפילו לא מצליחה לעצב מציאות נורמלית ברצועת עזה.

איזה בדיוק עיצוב נראה לך יהיה פה?

אגב 2:

חיזבאללה ה"מפחיד" הודיע שהוא מגנה את התקיפה באיראן אבל לא יתקוף אותנו.

כן, זה מזרח תיכון חדש חבר.

פורסם

טוב זה לא משאיר הרבה מקום לספק. הכדור המרגש של האיראנים. 

אני מקווה שהגאוותנות שלהם תנצח את הפחד ונמשיך במערכה המבורכת הזו עד הסרה גדולה של האיום (ואולי בחלום ורוד נפילת המשטר). מצד שני טרם התברר מצבם לגמרי ואולי יחליטו בערמומיות להגיב כדי להסיר את הבושה ואז להגיע למשא ומתן. 

הזמן יגיד.

Screenshot_20250613_133844_Telegram.jpg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 15 דקות, ניקו פ. כתב:

טוב זה לא משאיר הרבה מקום לספק. הכדור המרגש של האיראנים. 

אני מקווה שהגאוותנות שלהם תנצח את הפחד ונמשיך במערכה המבורכת הזו עד הסרה גדולה של האיום (ואולי בחלום ורוד נפילת המשטר). מצד שני טרם התברר מצבם לגמרי ואולי יחליטו בערמומיות להגיב כדי להסיר את הבושה ואז להגיע למשא ומתן. 

הזמן יגיד.

Screenshot_20250613_133844_Telegram.jpg

זה פעם שלישית שאני קורא את הפוסט שלו, ונהנה בכל פעם מחדש.

לפעמים יש משהו בניסוחים שלו, שהם כאילו ברמה של פיטר גריפין, שבכל זאת עובד יפה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, David32 כתב:

"מעצבת"? זה אולי לשירשור הפוליטי, אבל ישראל אפילו לא מצליחה לעצב מציאות נורמלית ברצועת עזה.

איזה בדיוק עיצוב נראה לך יהיה פה?

חיל האוויר עושה גיחות לאיראן באמצע היום כאילו זה מונית שירות בתל בחמישי בערב. יותר עיצוב מציאות מזה?

ישראל ממצבת שוב את מעמדה כמעצמה אזורית, בעוד שאיראן מתגלה כנמר של נייר.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

"עכשיו הם כולם מתים". טראמפ קלאסי.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, gadik6 כתב:

ישראל ממצבת שוב את מעמדה כמעצמה אזורית, בעוד שאיראן מתגלה כנמר של נייר.

ממצבת את עצמה בעיקר כרוטווילר של אמריקה.

לא שזה רע, אבל זה מה שזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ישראל הייתה ה-מעצמה האיזורית עשרות שנים. בטח אם מסתכלים על חיל האוויר. על מה אתה מדבר?

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, garicho כתב:

האיראנים יהיו חייבים להגיב. כדי לשמור פנים. מתקפה כזאת לא יכולה לעבור בלי תגובה.

ברור. 

השאלה אם יגיבו לצאת ידי חובה וייכנסו למשא ומתן (מה שטראמפ קורה להם לעשות בעצם), או יגיבו ויגידו פנינו למלחמה ואין שום משא ומתן. 

לפני 15 דקות, יבגניפ כתב:

אין ספק שיש משהו כובש בפשטות הזו. חלק מההצלחה שלו לדעתי זה שהוא יודע להצטייר כאחד העם, על אף שאין רחוק ממנו. 

אם במקרה לא ראית, תרשום Kill tony, trump and biden. חיקוי מושלם של שיין גיליס ותכנית שהיא שעה שלמה של צחוק, על שניהם. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, SlowRide כתב:

ממצבת את עצמה בעיקר כרוטווילר של אמריקה.

לא שזה רע, אבל זה מה שזה.

כל עוד זה רוטווילר ולא פינצ'ר...

לפני 55 דקות, David32 כתב:

ישראל הייתה ה-מעצמה האיזורית עשרות שנים. בטח אם מסתכלים על חיל האוויר. על מה אתה מדבר?

על הנייר כן, בפועל ישראל התנהגה כמו ילד הכאפות של האזור.

הבריחה מלבנון, הכשלון במלחמת לבנון השניה ומאזן האימה שנבנה מול חיזבאללה, תוך הפרות חוזרות ונשנות מצידו, חוסר היוזמה מול חמאס, והשיא ב-7 באוקטובר.

מול איראן זה כלל עוד ועוד הבלגות בזמן שהיא יוצרת טבעת חנק סביבנו, עם מימון, אימון וחימוש הפרוקסי שלה באזור.

השיא זה ירי ישיר של טילים משטח איראן לישראל.

זה כבר לא משנה מי אשם, אבל בקצרה - ההתמכרות לשקט ולהבלגה של הממשלה וראשי מערכת הבטחון, וכמובן "מנהיגים" כמו ביידן ואובמה, שתרמו רבות להרס המזרח התיכון.

כל זה משתנה כרגע, ולמעשה בשנה האחרונה - החל מהפגיעה הקשה בחיזבאללה, מבצע הביפרים וחיסול שדרת הפיקוד, ועד התקיפה הנוכחית, והכל כך מתבקשת, באיראן.

וכמובן המלחמה בעזה, שמשמידה את תשתית הטרור שנבנתה שם ב-20 השנים האחרונות.

לא רק שמצבה הגיאופוליטי של ישראל השתפר, וכנראה ישתפר, בצורה ניכרת, גם מעמדה הצבאי והאזורי ירוויח מכך.

עכשיו, אחרי שהאיראנים יחזרו לגודלם הטבעי, הסדר עם סעודיה, ואולי עם עוד מדינות, זה רק עניין של זמן.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

"עכשיו הם כולם מתים". טראמפ קלאסי.

לגמרי. באמריקאית זה אפילו יותר טוב עם ה-capital letters. 

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

זה בדיחה בכלל להשוות ביניהן. כמו להגיד שגם לפני חיסול נאסראללה ומבצע הביפרים ישראל "תקפה" בלבנון.

חראגיל ... 😆

עוד פעם בעיות עם הבנת הנקרא? כתבתי "כן, בצורה יותר מוגבלת. אבל גם מצב היה שונה." אבל ברור ... ביביסט עד הסוף ...

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אבל בסדר, זה היה מובן שזאת תהיה התגובה - גם אם ארה"ב תתקוף בעצמה באיראן, עדיין תמצאו סיבה למה זה לא טוב או לא מספיק.

רוצה ליראות איך אתה תתפתל כאשר טראמפ יגיד לשמש העמים שהגיע זמן לסיים בלגן בעזה.

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

העיקר ביידן אמר דונט. וואו, זה מרשים. לא השמדה חלילה של תכנית הגרעין האיראנית.

רק דונט אתה זוכר? שנה וחצי היית חי על חשבונו.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אמר שתושבי עזה מסכנים, תוך כדי ששלח עוד כמה פצצות.

ביחד עם הסיוע ההומניטרי לעזתים. כאשר ביידן עשה את זה קראתם לו טרוריסט.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, בחודש הקרוב מתוכננים להיכנס להשמדת תשתיות בעזה הדחפורים החדשים שביידן הקפיא וטראמפ שלח לנו. סתם שתדע.

דרך אגב ביידן האכיל אותך במשך שנה וחצי על סכום בארך 30 מיליארד דולר. סתם שתדע.

דרך אגב 2, אין לי טענות להתנהגות של טראמפ היום. פשוט אני לא מכבד אנשים כפוי טובה אשר אוכלים ושוטים יותר משנה על חשבון של מישהו ואחר כך יורקים לו בפרצוף.

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, mikyl כתב:

עוד פעם בעיות עם הבנת הנקרא? כתבתי "כן, בצורה יותר מוגבלת. אבל גם מצב היה שונה." אבל ברור ... ביביסט עד הסוף ...

זה לא משנה מה כתבת. עצם זה שאתה בכלל משווה ("אבל ישראל תקפה גם כשביידן היה נשיא") מראה כמה אתה לא מבין מהחיים שלך.

וזה אפילו לא נגמר, המבצע הנוכחי.

לפני 29 דקות, mikyl כתב:

רוצה ליראות איך אתה תתפתל כאשר טראמפ יגיד לשמש העמים שהגיע זמן לסיים בלגן בעזה.

כן כן, כבר חודשים אנחנו שומעים איך תכף טראמפ יגיד לסיים, או איך הוא יתהפך על ביבי, או איך הוא יעשה הסכם גרוע עם האיראנים.

בינתיים טעיתם בכל השלושה.

לפני 29 דקות, mikyl כתב:

רק דונט אתה זוכר? שנה וחצי היית חי על חשבונו.

היחיד שחי על חשבונו זה חבר שלך זלנסקי, ועוד כמה מקורבים שכנראה עשו קופה יפה מהמלחמה באוקראינה.

ויודע מי עוד חי על חשבונו?   האיראנים, שקיבלו בזכותו מיליארדי דולרים "מוקפאים", מה שהביא כנראה, בעקיפין, ל-7 באוקטובר.

אגב תחזיות, משעשע להסתכל על "עיתונאים" כמו דרוקר, ברגמן ושות', שסיפרו ממש עד לפני כמה ימים איך לא תהיה תקיפה באיראן.

בסוף עוד נגלה שהקבינט ניצל את ערוצי 12, 13 וכדומה, כדי להטעות את האיראנים עוד יותר.

פורסם
לפני 13 דקות, gadik6 כתב:

זה לא משנה מה כתבת.

אתה מדבר עם עצמך? צריך המלצה לפסיכיאטר? 🤣

לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

עצם זה שאתה בכלל משווה ("אבל ישראל תקפה גם כשביידן היה נשיא") מראה כמה אתה לא מבין מהחיים שלך.

פרשן צבאי של כארפורומס דיבר 🤣🤣🤣

לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

כן כן, כבר חודשים אנחנו שומעים איך תכף טראמפ יגיד לסיים, או איך הוא יתהפך על ביבי, או איך הוא יעשה הסכם גרוע עם האיראנים.

בינתיים טעיתם בכל השלושה.

תראה איפה עד עכשיו כתבתי את זה? אם לא, אז בלה בלה בלה חראגיל

לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

היחיד שחי על חשבונו זה חבר שלך זלנסקי

אני יודע שאתה מעדיף את החברו הטוב של חמינאי פוטין. תגיד לי מי החברים שלך ... 

לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

ויודע מי עוד חי על חשבונו?

בטוח. מדינת ישראל במשך שנה וחצי. אבל אני בטוח שאתה נלחמת עם קלע כמו  דוד המלך.

פורסם
לפני 17 שעות, mikyl כתב:

ביחד עם הסיוע ההומניטרי לעזתים. כאשר ביידן עשה את זה קראתם לו טרוריסט.

סיוע הומניטרי שמחולק על ידי אמריקאים ולא נגנב על ידי חמאס מה שמאפשר להפעיל לחץ על חמאס, בניגוד לביידן שרצה שהאום יכניס שיירות ישירות לחמאס.

וגם הסיוע הזה מוריד לחץ בינלאומי מישראל.

פורסם

בולשיט. מבחינת ביידן העיקר היה שהסיוע יגיע לעזה, אך הוא לא דרש שזה ייעשה דווקא דרך האו"ם. הייתה זאת ישראל שסירבה להתמוד עם שאלת החלוקה. אילו ביידן היה עדיין בשלטון היום, הייתם ממשיכים להאשים אותו בתמיכה בטרור ובחמאס. אבל אתם מוזמנים להמשיך להתחמק ולהתפתל כרצונכם 😂

• תוכן חדש...