Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אני שמתי לב, שהרכבים הכי נמכר היו קרוסאובר ומכונית מיני? זה בעט את המשפחתומטית סופית מראש טבלת מכירות

למה קונים כל כך הרבה מכוניות חדשות הרי שוק מפוצץ במכוניות , ובנוסף מלא מגרשים מלאים במכוניות למכירה ובנוסף מדינה מוצפת במכוניות ועדיין יש ביקוש .

כי עם תנאי אשראי נוחים, יותר ויותר אנשים מעדיפים לא להתעסק עם יד2/סוחרים/בדיקות/יד ראשונה מדוקטור/מוסכים/יישורי קו, אלא מעדיפים לקנות חדש עם אחריות.

כנראה שגם אני אעשה ככה עם הרכב הבא שלי.

נ.ב. זה גם למה השוק מוצף במכוניות יד שנייה.

הטבלה הזאת היא למעשה המקום בו המציאות פוגשת את קארספורום.

אם דברים היו מתנהלים בעולם האמיתי כמו בת'רדים בקארספורום, דווקא היבואנים שמוכרים רכבים בודדים היו שולטים בשוק ויבואנים אחרים שמוכרים רכבים גרועים/אפורים וכו' היו בעלי כמויות מסירות איזוטרית.

כי מה לעשות, אדם מהרחוב מחפש פרמטרים שונים מcar geek ממוצע. מעניין אותו אמינות, סחירות ומה השכנים יגידו, במקום התנהגות כביש, איכות פלסטיקה בדשבורד ועד כמה קשה לעשות דיטיילינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בנושא מיניוואנים.

רבות דובר כאן בפורום על איכות ונוחות של מיניוואנים צרפתיים (גרנד סניק וגרנד פיקאסו ). ומה נמכר במספרים יותר גבוהים?

טויוטה ורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בדאצ'יה מכרו 29 לוגאנים בשבוע של ההשקה, לא רע בכלל.

הוספת התיבה האוטומטית לקטלוג של דאצ'יה עושה להם רק טוב, בסנדרו זה הדגם הכי נמכר בהפרש ניכר, אפילו בלוגאן הבודדות שנמכרו - 10 ידניות לעומת 19 אוטומטיות.

אני מאמין שעם הגעת הדאסטר אוט' אנחנו נראה הרבה יותר ממנו על הכביש לעומת עכשיו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני לא בטח שזה לטובתם. אתה יודע שסטיגמה נוצרת בקלות וקשה למחוק אותה.

אם הגיר החד מצמדי הצליח למחוק את הקורולה והיאריס - זה יכול להכתים מוצג כמו דאציה באופן שיהיה קשה להתאושש ממנו

פורסם

נקמיצ'י - ע"פ השמועות הדאסטר תקבל גיר כפול מצמד, אותו EDC שקיים ברוב רכבי רנו הנמכרים בארץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אמתי לגמרי

לראשונה בישראל: הרכב הנמכר ביותר הוא ג'יפון

שיא מסירות הרכב של 2015 ינופץ כבר בשבועות הקרובים: 245 אלף מכוניות עלו על כבישי הארץ מתחילת השנה - 34 אלף מהן מתוצרת יונדאי ■ שני הדגמים הפופולריים ביותר - מתוצרת קיה

http://www.themarker.com/dynamo/1.3087627

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עם הכמויות של פיקנטו שראיתי בנמל אילת בפעם האחרונה שהייתי הגיוני בהחלט.

מה ההתלהבות סביב הפיקנטו הזה? מה יש באוטו הזה שקונים אותו בכאלה כמויות מטורפות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

מאמין ש7 שנות אחריות תורמות רבות למכירות,תדמית אמינות טובה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לשני חברה מהעבודה שלי ששניהם סטודנטים יש קיה פיקנטו.

הם קנו אותה בעיקר בגלל האחריות והגודל. שמעו שהיא יחסית חסכונית.

יש הרבה אנשים שמחפשים רכב אמין שיקח אותם ללימודים לעבודה וחזרה לבית.

אני אישית מחפש עוד קצת ברכב.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

חסכונית היא לא, אבל חוץ מזה אין לה הרבה חסרונות. מאובזרת יחסית לקטנה, איכותית, קלה ונוחה לנהיגה, אמינה ושומרת ערך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני בנושא מיניוואנים.

רבות דובר כאן בפורום על איכות ונוחות של מיניוואנים צרפתיים (גרנד סניק וגרנד פיקאסו ). ומה נמכר במספרים יותר גבוהים?

טויוטה ורסו.

פשוט מאד - 99% ממכירות הוורסו הן לציי רכב, שם הפרמטר המשמעותי הוא שווי השימוש אשר נגזר ממחיר המכונית. גם לסניק וגם לגראנד פיקאסו מחירים רשמיים גבוהים משמעותית מהוורסו, ולכן שווי השימוש שלהן מייקר את עלות הליסניג משמעותית בהשוואה לעלות הליסינג של הוורסו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...