Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אין נתונים פה בטבלה.

אבל בשקט בשקט התחיל להמכר פה רכב מסחרי סיני בשם מקסוס - כבר העלו 4 יחידות.

מדובר במסחרית בריטית לשעבר, שכמו מותג MG, גם הייצור שלו נמכר לחברת סאיק ועבר לסין.

מיובא לארץ ע"י הייבואן של אוטובוסי יוטונג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חסכונית היא לא, אבל חוץ מזה אין לה הרבה חסרונות. מאובזרת יחסית לקטנה, איכותית, קלה ונוחה לנהיגה, אמינה ושומרת ערך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

שומרת על הערך היא ממש לא. חלק מהקטע שהכבישים מוצפים בה.

תנסה למכור אחת.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נסה לקנות אחת.

מניסיון של החודש האחרון פיקנטו פרטית ושמורה בצבע סולידי נמכרת תוך שעות במחיר מחירון או קרוב לשם.

רכבים שנתקעים בלוחות הם יוצאי ליסינג והשכרה, סוחרים או כאלה עם קילומטראז' גבוה ותאונות.

פורסם
שומרת על הערך היא ממש לא. חלק מהקטע שהכבישים מוצפים בה.

תנסה למכור אחת.

יד 1 פרטית, ק"מ די ממוצע, דגם עם סאנרוף - לא רואה בעיה, אפילו עם הצבע הורוד, אבל זה עוד רחוק ממני, האוטו אצלנו כולה ממרץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נסיון פרטי מראה שפיקנטו, גם יד ראשונה פרטית, גם קילומטראז' מגוחך, גם מצב חדש, זה לא כזה להיט. לזו שאני ניסיתי למכור לא השתרך תור של קונים לוהטים ליד הדלת, אפילו טלפונים היו נדירים ודי בלי חשק, היא נעלמה בסוף בזכות בת של חבר ואחרי שבועיים פלוס. נדמה לי שהיום לליסינגים, בין 0 ק"מ בין מיד שניה, יש יתרון מובנה בתנאי המימון ובאחריות. ממילא האוטו הזה לא פונה למי שיושב על ערימות גבוהות של כסף ולכן לענין הזה חשיבות יתרה.

פורסם

כמה ירידת ערך יכולה להיות למכונית שמראש זולה יחסית ?

כרגע הפיקנטו מבוקשת כי רוב המוכרים הפרטיים עדיין לא השתדרגו לחדשה, ורוב ההיצע מורכב מיוצאות ציי רכב.

עוד שנה-שנתיים השוק יוצף, אבל מצד שני ההפרש בין משומשת לחדשה יהיה גדול מספיק.

אף פעם לא היתה בעיה למכור מכונית קטנה אוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הפיקנטו כבר 5 שנים בארץ, אני מאמין שיש כבר כמה אנשים שהחליפו פיקנטו באחרת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...