Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האאוטלנדר - אחת מחוויות הנהיגה הגרועות שפגשתי.

בזמנו הוא היה אחת החלופות שהוצעו לי בליסינג ולטעמי כל משפחתית מודרנית עדיפה מההיפופוטם המגושם והמתנדנד הזה...

פורסם

Amen to that

אכן הפח-לאנדר פשוט רכב בינוני מינוס ביום הכי טוב שלו. להשוות אותו לוואגית מבחינת איכויות זה עוול. כן. ועכשיו יקומו כל המלעזים על אמינות סחירות ועוד. ואני מדבר כאן אך ורק על איכות. פח לאנדר.

פורסם

כבעל אאוטלנדר אני חולק עליכם בתוקף, חווית הנהיגה היא מאוד נוחה ומענגת. יש מקום לכולם, וגם איבזור לא חסר. החיסרון היחיד של הרכב מבחינתי הוא כשלוחצים על הגז - הרכב אמנם "מרביץ" אבל אני בכלל לא אוהב את רעש המנוע. זה לא מה שציפיתי, למרות שבהשוואה לרכבים אחרים הוא עדיין שקט.

בקטע הזה הייתי מאוד סקרן לבחון את הקודיאק, אבל הבעיה היא שכל רכב חדש הוא שקט ונחמד עד שעוברת תקופה קצרה. אצטרך להמתין שהרכב יתיישן קצת ואז לבחון את יכולותיו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

outlander אתה ממש פאטתי.

האאוטלנדר הוא רכב מצויין למשפחה גדולה, התכונות הדינאמיות שלו אינן הצד החזק שלו וזה בסדר גמור, כי אין רכב מושלם. אגב אחד מקרובי משפחתי שיש לו משפחה די קטנה (ילד אחד בלי צפי לתוספת) קנה אאוטלנדר כי הוא טוען שאשתו קודם לוחצת על הגז ואחרי זה חושבת, והתגובה האיטית של האאוטלנדר מאפשרת לה לתקן גם אם טעתה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקשר "למשפחה גדולה " - אני פזלתי לכיוון של אאוטלנדר 7 מקומות למשפחה גדולה, עד שראיתי שבשורה השניה באמצע בקושי אפשר להושוב מישהו ( אולי ילד רזה בלי מושב בטיחות ) וירדתי מהעניין. לא מובנת לי החלוקה הזאת של הספסל בשורה האמצעית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אצלי יש כסא תינוק באמצע, ושני ילדים בוגרים משני הצדדים. הם לא מתלוננים. בשורה השלישית יושבים עוד שני ילדים קטנים, ולמעשה אפשר לדחוף עוד אחד אבל זה לא חוקי (למזלי גם אין לי עוד ילד לדחוף שם...)

zvit היקר,

חווית נהיגה זה מכלול של דברים. יש את הקטע של "ללחוץ על הגז" שבזה האאוטלנדר גרוע, ויש את הקטע של לנסוע ולהנות מהנסיעה, כמו תנוחת נהיגה גבוהה, בידוד רעשים, ניתוק ממכשולי הכביש, איבזור ומיקום של דברים בסביבת הנהג, תחושה של שיוט (בעבר פתחתי על זה אשכול), שבזה אני מוצא את האאוטלנדר מהנה לנהיגה.

הקודיאק מבחינה חיצונית הוא נחמד לטעמי, יש בו פרטים אחרים שאולי בגללם לא הייתי בוחר בו (מה שכתבו החברים לעיל), אבל מאוד מסקרן אותי להרגיש את הנהיגה בו, ולראות אם הוא שונה מהאאוטלנדר ועד כמה.

פורסם

אני גר ביישוב בו לרוב המשפחות יותר מ-3 ילדים. כמות האנשים שנוסעים באאוטלנדר השני שלהם (כלומר החליפו אאוטלנדר 2013 ב-2016) הולכת וגדלה, מכאן אני מסיק שכנראה למשפחה גדולה מדובר בנוסחה מנצחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אאוטלנדר כבר מכר כמעט 8000 יחידות, ומתקרב לנתוני המכירות של המשפחתית הנמכרת ביותר - קורולה.

שנת הג'יפונים

פורסם

הקודיאק מבחינה חיצונית הוא נחמד לטעמי, יש בו פרטים אחרים שאולי בגללם לא הייתי בוחר בו (מה שכתבו החברים לעיל), אבל מאוד מסקרן אותי להרגיש את הנהיגה בו, ולראות אם הוא שונה מהאאוטלנדר ועד כמה.

מבלי שנהגתי או אפילו ראיתי אותו (לפחות לא עד יום חמישי כשאראה אותו במו עיני), אני יכול לחתום לך כאן ועכשיו שכל קשר בינו לבין האאוטלנדר מכל בחינה מלבד העבודה ששניהם מציעים 7 מקומות, יהיה מקרי לחלוטין...

אין לי ספק שהסקודה יציע תא נוסעים נעים ואיכותי בהרבה, מנוע וגיר טובים משמעותית, וזו רק ההתחלה.

פורסם

אתם שוכחים פה עובדה חשובה, רוב לקוחות האאוטלנדר העדיפו אותו על פני רכבים כמו c4 פיקאסו או אופל זאפירה - במצב שהקרוסאובר נמכר באותו מחיר כמו המיניואן הקומפקטי, אז הרוב יעדיף את הפוזה של האאוטלנדר על פני המיניואן הקומפקטי הקלאסי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מנוע וגיר גם אני מחכה לראות. אבל תא נוסעים נעים?

את תא הנוסעים כבר ראינו, חיקוי עלוב של האאוטלנדר כמעט בכל פרט, אפילו בצורה של ההגה, ומה שלא - שחור קודר ומשעמם כמיטב המסורת של היצרנית הצ'כית. גם בעיצוב החיצוני ניכרים סימני חיקוי של האאוטלנדר מכל כיוון (בקטע הזה לפחות המיצובישי הלכו על גדול, חיקו את לקסוס...)

פורסם

אתה צוחק?

התא נוסעים של האוטלאנדר הוא רמה אחת מתחת לתא הנוסעים של VAG ושתי רמות מתחת לזה של ה-C4 פיקאסו.

בזמנו ביליתי יום שלם עם האוטלאנדר עם חברים נוספים מהפורום ורשמתי את התרשמותי ששהו רכב בינוני ביותר וההסבר היחיד להצלחתו זה תמחור מנצח (בייחוד לציי רכב).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
במצב שהקרוסאובר נמכר באותו מחיר כמו המיניואן הקומפקטי, אז הרוב יעדיף את הפוזה של האאוטלנדר על פני המיניואן הקומפקטי הקלאסי.

אכן כך. במחיר ובתנאי המימון בהם הוא מוצע (וזה עוד לפני כל אותם מקומבני "חבר") - למה להעדיף על פניו סתם משפחתית/מיניוואן?

שופוני, שבעה מקומות (לגמדים), יושבים גבוה, יש עם מה להוציא לשכנים ולמשפחה את העיניים עם תחילת השנה - החלום הישראלי.

לא התלהבתי מהרכב כלל - חיצונית הוא מבין המכוערים בקטגוריה (לדעתי), רעשי כביש מעיקים ליושבים מאחור כבר מ 40-50~ קמ"ש, לא זריז כלל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

תא הנוסעים של סקודה הוא קודר ומשעמם. לא מדבר על איכות אלא על מראה. גם מתא הנוסעים של אאוטלנדר לא הכי התלהבתי, אני אוהב את סגנון האינפיניטי והאאוטלנדר לטעמי מיושן, אבל בהשוואה לקטגוריה הוא סבבה לגמרי, ובהשוואה לסקודה הוא "חי".

רעשי רוח לא מורגשים בדגם החדש שעבר מקצה שיפורים בקטע הזה, בוודאי שלא מורגשים במהירות 40-50 קמ"ש. למושב האחורי נכנס בנאדם בגובה 1.90, מול העיניים שלי, וישב שם בנינוחות. אז מספיק עם סיפורי סבתא על גמדים.

בכל אופן אני 1.75 והרכב מרגיש לי נוח מאוד.

בענין הזריזות אני מסכים; הוא לא זריז.

• תוכן חדש...