Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם תקרא שוב את הודעתו, תבין שהייתה בבעלותו סקודה ייטי והוא כנראה היה מאד מרוצה ממנה, לכן אין טעם במסע ההפחדות...

וגם יש פולו 1.2 dsg... קשה לנסוע במנוע אטמוספרי רגיל אחרי שאתה מתמכר ל tsi, שלא נדבר על הגיר. הקיצור אני מחכה ומתפלל...

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני חייב להגיד שממש אהבתי את העיצוב, ובאופן מפתיע הוא (לטעמי כמובן) יפה יותר מהקונספט שהוצג בג'נבה. שיהיה בהצלחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם תקרא שוב את הודעתו, תבין שהייתה בבעלותו סקודה ייטי והוא כנראה היה מאד מרוצה ממנה, לכן אין טעם במסע ההפחדות...

זה תמיד רלוונטי לדגמי לDSG וTSI.

פורסם
זה תמיד רלוונטי לדגמי לDSG וTSI.

ברור, ועל כך מעידות טבלאות המכירות...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בדיוק היום התפרסם עדכון המכירות (תודות לחבר הפורום היקר car_me) - קונצרן VAG מכר 33,000 מכוניות, מתוכן רק סקודה מוכרת כמות משמעותית לליסינג (בעיקר ראפיד ואוקטביה) - עדיין לפחות 60% מהמכירות של הקונצרן זה ללקוחות פרטיים.

פורסם

אתה קצת חוטא לסטטיסטיקה (לא שיש כזה דבר :-) ).

תוריד רכבים ידניים ורכבי dsg6, או כל מיני גרסאות באאודי, לא נשארת עם אחוזים גבוהים. אגב לא שאני טוען שיש עדיין בעיה סדרתית, אני רק אומר שהיתה כזו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

כמה רכבים ידניים נמכרו? אולי 250 (מתוך 33,000 כן?)

גם באודי, ה-A1 וה-A3 כולל גרסת הבסיס של ה-A4 משווקות עם DSG7.

עריכה אחרונה על ידי menir1

פורסם

בעיני, קודיאק נראה ממש יפה! קראתי עליו גם כתבות בעיתונות זרה. בעיקר דיווחים מאיזה עיתונאי רוסי ש"ריגל" על התפתחות של קודיאק והלך להתנסות עליו במרכז פיתוח של סקודה, באיזור הררי. אז כעת, יש לקודיאק ביקורת טובה מאוד ואפילו משבחת אותו ובעיקר על איכות הנסיעה ויחידות הנעה.

אני כאחד שדי מרוצה מסקודה שלו, כבר מקנא "קינא לבנה" לבעלים העתידיים של קודיאק. גם התרשמתי ממידת תא-מטען בכיפול שני מושבים האחוריים (מקומות מס' 6 ו-7).

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
נראה כמו פאביה שנאנסה על ידי צ'ירוקי

אם כבר אז הצאצא שלהם.

בכל מקרה, הרכב נראה טוב. לטעמי, כן? לדעתי אחל'ה אוטו. לא מבין את הקטע של לשווק אטקה ואת זה. אם כי אולי הן לא יתחרו אחת בשנייה?

בכל אופן מעניין. הוריי בעלי ייטי לשעבר, כעת אופל מוקה, אולי ירצו לחזור לסקודה אם המחיר יהיה אטרקטיבי מספיק.

פורסם

נראה שמתלבש יפה על משבצת יתומה שה s-max מילא.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הקודיאק (מאיפה הגרילו את השם המזוויע הזה ?) מכוונת הישר לקיה סורנטו המצליח, הן בתפיסה והן במימדים.

גם כך פלח השוק הנ"ל עמוס לעייפה, ועל פניו לא ממש נראה שיש מקום לעוד מכוניות, בטח לא למכונית משעממת למראה ונעדרת כל יצירתיות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...