Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי סקודילאק...

ותיקי הפורום בכלל וותיקי VAG בפרט יודעים שהמונח "סקודילאק" כבר היה בשימוש ע"י אדון פטל היקר שנעלם מהנוף... :wink:

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהתמונות נראית טוב, אבל תמונות לא תמיד מספרות את כל הסיפור.

אחכה לראות אותה בפריז (אם תופיע שם...).

פורסם

כל הג'יפים, ג'יפונים, קרוסאומו האלו זה פחות או יותר אותה קופסא עם גריל קצת שונה בין דגם לדגם.

מיניבוס כזה, מיניבוס קצת אחר, אותו שעמום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נראה שמתלבש יפה על משבצת יתומה שה s-max מילא.

הממ..לפי ההספקים אני לא בטוח בכלל.

והמחיר אמור להתחיל ב 175 בדיוק כדי לנסות להרוג את האאוטלנדר.

נראה. על פניו הוא מאובזר יותר.

פורסם

איל, נו ברור. לא צריך תחליף ל max אם אתה חי לא בישראל. יש גרסה מעודכנת. רק לא פה. סקודיאק תביא כנראה משהו עם תחושה אירופאית וגם עם הספק נמוך יותר מ max אני מניח שבזכות טיפול מוצלח של vag בענין המשקל לעומת פורד, פער הביצועים יהיה נמוך מפער ההספקים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איל, נו ברור. לא צריך תחליף ל max אם אתה חי לא בישראל. יש גרסה מעודכנת. רק לא פה. סקודיאק תביא כנראה משהו עם תחושה אירופאית וגם עם הספק נמוך יותר מ max אני מניח שבזכות טיפול מוצלח של vag בענין המשקל לעומת פורד, פער הביצועים יהיה נמוך מפער ההספקים.

אני מאמין שיוציאו בהמשך גרסה ביצועיסתית יותר עם מנוע 2 ליטר 220 או אפילו ה-280 של הגרסה הבכירה של הסופרב, כנראה כשיתחילו לשווק לארה"ב.

מנסיון עם המנוע הזה משודך למערכת 4X4, הוא יכול להוות תחליף הולם לSMAX.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קרסו כבר הכינו תגובה מוקדמת והוזילו את האקס טרייל ב-10,000 שקלים.

כנראה מה זה שעושים שאאוטלנדר מוכר מעל 2000 רכבים באוגוסט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בלי שום קשר היתי בסוכנות סקודה אתמול לברר על פביה ומפה לשם שאלתי על הקודיאק... הסוכן אמר שהם מקבלים מהיצרן רק 2000 יחידות. לא יודע כמה זה נכון אבל ניראה. וחוץ מיזה המחיר המוערך הוא בין 175-180 כמובן שהמאובזרים יעלו יותר. נחיה וניראה.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

גם על הייטי אמרו שהוא מכוער בהתחלה ואחרי מתיחת הפנים כולם נזכרו שבעצם העיצוב מקורי לא רע בכלל.

כל המגחכים על ה-DSG7 מדובר על DQ500 עם מצמדים רטובים כל קשר בינה לבין ה-DSG7 המושמצת מסתכם במס' ההילוכים בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

העיצוב החיצוני נראה נחמד. את הפרונט של האאוטלנדר אהבתי יותר. יהיה מעניין לקחת אותו לסיבוב ולהשוות אותו לאאוטלנדר, מאמין שתחושת הנהיגה תהיה יותר טובה. מה שמפחיד בעיקר זה האמינות. עם האאוטלנדר אני רגוע לגמרי וגם האחזקה לא יקרה, עם כל מה שכתבו כאן על הסקודיאק אני חושש.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

האטקה שייך לקטגוריה "נמוכה" יותר ויתחרה בכלים עם חמישה מושבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...